-
Αλητη κοντρακια
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αλητη κοντρακιαΠοιος μίλησε τώρα που κάνει χειρότερα και μάλιστα με πίσω λάστιχα στον δείκτη φθοράς
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αλητη κοντρακια
Ποιος μίλησε τώρα που κάνει χειρότερα και μάλιστα με πίσω λάστιχα στον δείκτη φθοράς
Μην τον στενοχωρείς. Σε 5 με 10 μέρες ... άλλα πιο συμμετοχικά οχήματα θα βλέπει και θα νοσταλγεί ακόμα και Yaris!!!
Με το καλό Θωμάκο! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αλητη κοντρακια
Ποιος μίλησε τώρα που κάνει χειρότερα και μάλιστα με πίσω λάστιχα στον δείκτη φθοράςΜην τον στενοχωρείς. Σε 5 μέρες ... άλλα πιο συμμετοχικά οχήματα θα βλέπει και θα νοσταλγεί ακόμα και Yaris!!!
Με το καλό Θωμάκο!Σιγά μη νοσταλγεί κουτάκια μολις μπει σε άρμα!!!
-
Σήμερα μετά από 800 χιλιόμετρα στριφτερών-συμμετοχικών ορεινών διαδρομών και καψίματος 1 1/2 ντεπόζιτου 100αρας Vpower-racing(ναι ναι λεφτά υπάρχουν ) τα συμπεράσματα είναι τα εξής
Θέλω λάστιχα επειγόντως Πήγε η γλίστρα στα βουνά της Ευβοίας σύννεφο(μιλάμε πάντα για ελεγχόμενα πράγματα. )
Επίσης όποιος ξαναπει ότι ότι μπατάρει δεν στρίβει θα φάει πολλές
Γάλλοι λέμε
Το αμάξι είναι εξαιρετικό όμως και έχει διαφορά με την 100αρα από άποψης τραβήγματος σ' όλο το εύρος των στροφών
Ξαναοδήγησα Laguna 2 χθες το βράδυ και μάλιστα 2.0Τ
Όλα τα λεφτά ήταν η αντίδραση ενός τύπου μ' ένα Opc Astra τον οποίο πήρα κωλοφεράτζα μετά τον Άγιο στην Ευβοια(κατηφόρα γαρ τον οποίο πήγαινα χέρι πόδι για περίπου 8 χιλιόμετρα.Τον προσπερνάω λοιπόν και λίγο παρακάτω σταματαω.Σταματάει κι αυτός καιμ ε ρωτάει με μία μούρη κάπως έτσι ( ) πόσα κυβικά είναι ρε φίλε αυτή η μαούνα.Ή έκφρασή του δε όταν μαθαίνει και τα κυβικά-δύναμη όλα τα λεφταΚαι μερικές φωτογραφίες
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us]
Ελπίζω να φαίνονται
-
V-Power Racing ;; Γιατί ;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
V-Power Racing ;; Γιατί ;Για να τσεκάρω αν υπάρχει διαφορά
Κατά την γνώμη μου κι απ' αυτό που είδα έχει.Σαν να έχει νέφτι στον κ$λ& πάει
Πρέπει να είναι πρώτη φορά που δεν κλαίω τα λεφτά που έδωσα για καύσιμα -
Για να τσεκάρω αν υπάρχει διαφορά
Πρέπει να είναι πρώτη φορά που δεν κλαίω τα λεφτά που έδωσα για καύσιμαΕγώ πάντως μόνο σε καλύτερο ήχο είδα διαφορά, αν έβγαλε και κανένα μουλάρι παραπάνω δεν ξέρω...
BTW, είδα κι άλλο ένα σαν το δικό σου στο Σέλι τον 15αύγουστο... Πολλαπλασιάζονται... Υπάρχει και τρίτο!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Για να τσεκάρω αν υπάρχει διαφορά
Πρέπει να είναι πρώτη φορά που δεν κλαίω τα λεφτά που έδωσα για καύσιμαΕγώ πάντως μόνο σε καλύτερο ήχο είδα διαφορά, αν έβγαλε και κανένα μουλάρι παραπάνω δεν ξέρω...
BTW, είδα κι άλλο ένα σαν το δικό σου στο Σέλι τον 15αύγουστο... Πολλαπλασιάζονται... Υπάρχει και τρίτο!
Βασικά τώρα πρέπει να κοντεύουν τα 200
Βασικά δεν λέω για δύναμη αλλά σαν να έγινε πιο πρόθυμο και πιο εύστροφο το μοτέρ.Τίποτε άλλο.Αλλά κι αυτό σε ένα αργό αμάξι είναι διαφορά και σημαντική -
Τζίζους!!! Που οδεύει αυτή η χώρα!
Σε λίγο θα γεμίσουμε και από Porsche SUV!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τζίζους!!! Που οδεύει αυτή η χώρα!
Σε λίγο θα γεμίσουμε και από Porsche SUV!
Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα επρεπε να πεις
-
-
Και βριζεις τα vw....το beetle καταλαβε οτι εισαι σε hot lap, αμεσως εκανε δεξια
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Και βριζεις τα vw....το beetle καταλαβε οτι εισαι σε hot lap, αμεσως εκανε δεξια -
Μια και δεν το έχουμε βάλει εδώΑν και πρώτα εδώ θα έπρεπε να είχε μπει
ωραιος!!
-
Ορέστη , ωραίος!
(και να πάρεις χαρτοταινία , η μονωτική δεν κάνει δουλειά! ........ ) -
Thanks παίδες αν και μπορούσα αρκετά καλύτερα
-
Μετά από 1 χρόνο και 50.000χλμ ήρθε η ώρα για μια συνολική αξιολόγηση του fluence 1.5dci 105ps (euro4). Αγοράστηκε ως το μοναδικό ετοιμοπαράδοτο πετρελαιοκίνητο έως 1600 κυβικά, με μεγάλο πορτμπαγκάζ (500 λίτρα) και 6άρι κιβώτιο που ήταν διαθέσιμο στην ελληνική αγορά εκείνη την εποχή. Το fabia reflex (δεν έπαιζε οκτάβια 1.6d) είχε παράδοση «6 μήνες και βλέπουμε» (5άρι κιβώτιο) & το fiat linea (5άρι κιβώτιο και άγνωστη επίσης παράδοση) είναι «λιγότερο αυτοκίνητο» από το fluence, σύμφωνα με την προσωπική μου εκτίμηση, ενώ το megane sw (αρχική επιλογή) δεν έρχεται diesel στην Ελλάδα ούτε σήμερα (γιατί;;;). Επίσης, επί παραδείγματι και μόνο, το leon/golf ήρθε με dsg (για να μην το πάρω με 5άρι κιβώτιο το αναφέρω) αλλά αρκετά αργότερα, τα bravο/δελτα δεν ήταν ετοιμοπαράδοτα, τζουλιέτα δεν υπήρχε, φόκους με 5άρι, όπελ ούτε με ξύλο, μένει κάτι άλλο & το ξέχασα; Ίσως.
Η οικονομία του fluence είναι δεδομένη. Κατανάλωση trip computer 6.1λτ/100χλμ με 150χλμ/ώρα με cruise control, στην αντλία βλέπω κάπου 6,5-7 κατά περίπτωση. Η ποιότητα κατασκευής δεν είναι megane. Δεν είναι άλλωστε δυνατόν, δεδομένου πως το fluence privilege κοστίζει (περίπου) όσο το 5θυρο megane expression. Είναι budget car & το ήξερα όταν το πήρα. Από εξοπλισμό έχει τα πάντα (& τα κοάλα!) & λείπουν μόνο τα xenon & το εργοστασιακό τομ-τομ. Οι χώροι είναι άπλετοι, με το καθισματάκι του μωρού εγκατεστημένο, πίσω κάθονται άνετα 2 ενήλικες. Ως σήμερα έχει αποδειχτεί απόλυτα αξιόπιστο, έχει μόνο κάποιους τριγμούς από τα πλαστικά του. Έχει υποστεί μια ανάκληση για επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου. Η συντήρηση γίνεται σε εξουσιοδοτημένο, κάθε 15.000 λάδια/φίλτρο & κάθε 30.000 το καθορισμένο σέρβις, ενώ πάντα πριν σβήσει δουλεύει λίγο ρελαντί.
Στο δρόμο θα περίμενα περισσότερα, είναι πολύ μαλακό για τα γούστα μου και κολυμπάει, αλλά άνετο για τους επιβάτες, τιμόνι μουγκό (χωρίς πληροφόρηση), ιδανικό για εθνική λόγω μεταξονίου (2,7 μέτρα, ίδιο με το πασάτ). Υποφέρει από τα ελαστικά 1ης τοποθέτησης που είναι της πλάκας, τα οποία είναι τραγικά στο βρεγμένο. Ασφάλεια 6μήνου 250€ με θραύση κρυστάλλων, γιατί το παρ-μπριζ με τοποθέτηση & ΦΠΑ είναι 553€, σήμα 2011 220€. Δεν ξέρω αν θα το σύστηνα σε κάποιον, σίγουρα είναι πιθανή επιλογή, αλλά υπάρχει πληθώρα μοντέλων 1.5-1.7d σήμερα. Αυτά.
-
Bravo! Είναι σπάνιο κάποιος να είναι τόσο αντικειμενικός με την αγορά του! Συνήθως όλοι εκθειάζουν την επιλογή τους!
Από ότι κατάλαβα βλάβες μηδέν? -
Paddler γιατί μια και είσαι στο χρόνο κι έχεις κάποια θεματάκια ποιότητας δεν τσεκάρεις που έχεις τριγμούς και φθορές λόγο κακής ποιότητας να τα μαζέψεις και να πας όταν με το καλό πας για Service(εσύ μαζεύεις και γρήγορα χιλιόμετρα άρα θα ξαναπάς σύντομα) να ζητήσεις να επιδιορθωθούν.Εγώ αυτό θα κάνω όταν με το καλό πάω για το Service των 30000 αν και ήδη έχω διορθώσει κάποια κακώς κείμενα τα οποία είναι φυσιολογικά καθότι όταν το πήραμε το αυτοκίνητο ήταν στην πρώτη φάση της παραγωγής του (εννοώ παραγόταν λίγο καιρό) και είναι φυσιολογικό να έχει κάποια μικροθεματάκια ποιότητας.
Εγώ ας πούμε όταν με το καλό φτάσω στα 30000 (τώρα έχω 20000.Έκανα 5000 σε 1μιση μήνα και αρκετά ήταν σκίσιμο) έχω ένα καταλογάκι με 2 τριγμούς προς διόρθωση καθώς όλα τα υπόλοιπα (τιμόνι και λεβγές που ξεφλούδισε και μία τσιμούχα πόρτας που αλλάχτηκε) είτε έχουν διορθωθεί είτε περιμένουμε ανταλακτικά.Βέβαια το αμάξι δεν κάνει κιχ όπως και το δικό σου.Επίσης τι λάστιχα φοράς?Αν φοράς τα Goodyear που έχει και το δικό μου δεν είναι μόνο στο βρεγμένο τραγικά αλλά και στο στεγνό και είναι διαπιστωμένο πολλάκις .Εγώ θα αλλάξω μάλλον γιατί δεν με ικανοποιούν κι εκτός αυτού είναι επικίνδυνα και θα πάω σε Michelin Pilot Exalto 2.Μ' αυτά πιστεύω θα αλλάξει και προς το θετικό η συμπεριφορά του αμαξιού καθότι μετά από αρκετά αεροπορικά χιλιόμετρα παρά τα κακά λάστιχά του έχει αποδειχθεί πολύ καλοστημένο και προβλέψιμο@Surudos και του paddler και το δικό μου δεν έχουν κάνει κιχ
Renault Fluence