Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Να σου πω εγω τους βαρεθηκα τους ΝΑΡιτες που μου τα εχουν σπασει τελευταια (παλιοτερα ειχαμε πλακωθει κιολας) οποτε οχι ΑΝΤΑΡΣΥΑ -αν και ειχα παει τυχαια σε μια συγκεντρωση στα Γιαννενα πριν τις ευρωεκλογες, ακουσαμε ωραια πραγματα και φαγαμε ωραιο σουβλακι
Λοιπον καιρος να παρει καμια σοβαρη αποφαση αυτος ο Τσιπρας να βγει μπροστα να διαλυσει τον ΣΥΡΙΖΑ οπως τον εχουνε κανει, να στειλει τις συνιστωσες, τους ανανεωτικους και δεν ξερω γω τι αλλο στη γωνιά να συσκεφθουν με τον εαυτο τους να δουν γιατι τα εκαναν οπως τα εκαναν και να κατεβει σκετος ΣΥΝ προς ωρας, να μπει στη Βουλη και βλεπουμε... Να κανουν στην ακρη τα τοτεμ γιατι, να σου πω, τρεφω απεριοριστο σεβασμο στον Κοροβεση, αλλα εφαγε ΠΟΛΥ ξυλο τοτε βρε αδερφε και του εχει αφησει κουσουρια κι εχουμε αλλους αγωνες που πρεπει επιτελους να δοθουν και να κερδηθουν ενω ετσι οπως εχει η κατασταση η ομαδα παιζει χειροτερη μπαλα κι απο την εθνικη του Ρεχαγκελ αν με νιωθεις....
Οι της Ανταρσυα παντα κανουν ωραιες συγκεντρωσεις με σουβλακια, μπυρες κ τα σχετικα. Καπως ετσι ηταν και στην Πατρα στις Αναιρεσεις (δεν ειμαι ΝΑΡιτης, απλα θα μιλουσε ενας φιλος κ πηγα ). Το βασικο προβλημα που εχουν οι ΝΑΡιτες (και οι αρασιτες και οι αρανιτες κοκ), ειναι οτι δεν ειναι καθολου προσβασιμοι στον κοσμο πλην της εξωκοινοβουλευτικης αριστερας. Για παραδειγμα, δε θα μπορουσα να παρω καποιον 'ασχετο' στις Αναιρεσεις, οχι γιατι δεν θα συμφωνουσε -που θα του φαινοταν οντως οτι ζουνε στον κοσμο τους αυτοι, ας μην κοροϊδευομαστε- αλλα κυριως γιατι σε πρωτη φαση δεν θα καταλαβαινε καν τι λενε , ειναι σα να φερω τη γιαγια μου στο φορουμ κ να περιμενω να κατανοησει τα διαφορα inside jokes..
Βασικα εγραψα ενα κατεβατο για την Ανταρσυα αλλα το εσβησα.. δε νομιζω οτι εχει νοημα εδω, διαβασα ο,τι εγραψα κ μου φανηκε σαν ξεκατινιασμα
Περι ΕΕΚ, οι τροτσκιστες ειναι καλα παιδια, απλα το'χουν καψει λιγο (ισως γι'αυτο τους παω κιολας)
Περι συριζα, ο τσιπρας καλα τα ειπε στη δεθ ΙΜΟ. Νομιζω οτι θα μπει στη βουλη. βεβαια η εντυπωση που εχει αφησει στον κοσμο (σε μεγαλο βαθμο κ χαρη στα ΜΜΕ) δεν ειναι κ στην καλυτερη φαση, ηδη απο τον δεκεμβρη που.. χαϊδευε τα αυτια των κουκουλοφορων ..
ειναι πολυ δυσκολο να κανεις προβλεψεις για τον συριζα κ το μελλον του πιστευω.. ολα παιζουν...