Ο χρήστης cpp έγραψε:
Φοβάμαι ότι πολύ λίγοι σε αυτοί την χώρα αντιλαμβάνονται σε τι οικονομικη κατάσταση είμαστε σαν χώρα και το που πάμε!
Kαι γιατι να το αντιληφθουν??
Με 40% παραοικονομια χεστηκανε για το που παει η χωρα.
Και δυστυχώς οι πολιτικοί δεν είναι σε αυτούς.
Eννοια σου και οι πολιτικοι εχουν υψηλο ενστικτο αυτοσυντηρησης.
Σε εμας τους πολιτες για πρωτη ισως φορα στην Ιστορια της χωρας επαφιεται να τους δειξουμε οτι βαρεθηκαμε τις κοκορομαχιες, τις κουφιες υποσχεσεις, και τις παροχες με δανεικα.
Μηπως ηρθε η ωρα να τελειωνουμε με την εναλλαγη δυο κομματων που ασκουν την ιδια ουσιαστικα πολιτικη και το μονο τους ενδιαφερον ειναι το ποιος θα εχει τη διαχειρηση ??
Προσέξτε πολύ που θα κατευθύνουν την μπάλα οι μεγαλο-εκδότες και τα συμφέροντα τους.
Μεχρι τωρα παντως αβαντα απο καναλια εργολαβους εχουν οι Σουφλιας - Γιωργακης...
Πραγματικά και το πιο ανησυχητικό απ' όλα είναι η σιωπή...
Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι αποφεύγουν όλοι συστηματικά να τοποθετηθούν και να παρουσιάσουν κάποιο πλάνο.
Να παρουσιασει πλανο ποιος?
-Ο Γιωργακης?Που να το βρει??
-Ο Κωστακης?Γιατι δεν το εφαρμοσε?
-Η Αλεκα?Ζουμε στο 2009, 92 χρονια μετα την εφοδο στα Χειμερινα ανακτορα.
-Ο Καρατζαφυρερ? 556 χρονια εχουν περασει και ακομα να πιστεψει οτι πρωτευουσα μαςσ δεν ειναι η Κωνσταντινουπολις.
-Οι ΑλεκοΑλεξηδες?Αυτοι ειναι Ζαλισμενοι ακομα απο τη σφαλιαρα του Κοροβεση και Μεθυσμενοι απο τη Μεγαλη Δεκεμβριανη Επανασταση.Εξαλλου η UtopiaLand δεν εχει ακομα ανακαλυφθει.
-Οι Οικολογοι Πρασινοι??Ειδαμε και το 'πλανο του Γιοσκα Φισερ.
Ούτε καν δηλώσεις όπως γινόντουσαν παλιότερα. Είναι όλοι πολύ υποτονικοί και συγκρατημένοι και δεν νομίζω να είναι μόνο ιδέα μου...
Μαλλον επειδη καταλαβαν οτι πλεον ειμαστε παααααρα πολυ κοντα στο πατο και οτι μονος του κανενας (πολιτικος εννοω) δεν μπορει να κανει τιποτα απολυτως.