-
Από τσιτάτα άλλο τίποτα πάντως. Μιλάμε για το 2009 και κάποιοι πολιτικολογούν με ειδήσεις του 1821. Η Αμαλία τι φόραγε ρε παιδιά στα βαφτίσια του παιδιού της; Φρέσκα νέα, που σπαρταράνε...
Κι αφήστε επιτέλους τις βλακείες περί αλλοδαπών και Επανάστασης. Τότε δεν υπήρχαν ούτε έθνη, ούτε γλώσσες, όσο υπήρχε το διαχωριστικό του θρησκεύματος.
ΞΑΝΑ για τυφλούς και εθελοτυφλούντες:
http://www.schools.ac.cy/klimakio/Thema ... index.html
http://math-telos-agras.pblogs.gr/2009/ ... -1821.html -
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Βαλε μας κα λιγο καζατζακι τωρα ...ρε φιλε ξερεις τι ηταν η γενια του 30??εχεις μνημη ή να αρχισουμε να τσουβαλιαζουμε ολα τα τσιτατα του κοσμακι....ημαρτον
ρε φιλε τι τον ρωτας τωρα για γενια του 30, αφου του τα λεει ο Μιχαλολιακος του 2009
Καμια μαλακια της χρυσαυγης θα σου πεταξει παλι -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Σαφέστατα και είμαι συφιλιασμένος με το αποτέλεσμα και σαφέστατα το κρίνω, γιατί να μην το κάνω; Η επιστημονική μεθοδολογία είναι το θέμα; Αν το αποτέλεσμα το θεωρώ παράγωγο βλακείας, κοινωνικής αμορφωσιάς και αδιαφορίας, προιόν νιρβάνας και αποχαύνωσης, η διεφθαρμένης συνείδησης γιατί να μην το πω; Γιατι να μην βρίσω τον μ@λάκα τον πήθικο που δεν τον συγκινεί η κοινωνική αδικία και που δεν μπορεί να κατανοήσει την θέση του στο κοινωνικό περιβάλλον;Τα περι Παπανδρέου δεν ξέρω που τα στηρίζεις, εγώ έναν σουρεαλιστή βλέπω που την μια μέρα λέει άλλα και την άλλη άλλα, και δεν έχει σταθερό πάτημα η άποψη σε τίποτα συγκεκριμμένο. Πάρε παράδειγμα θέματα όπως παιδεία, απασχόληση ( ) η και εξ. πολιτικής. Αν έλεγε 'παιδιά εγω μαθαίνω, δεν έχω κατασταλάξει ακόμα, την ψάχνω' δεν θα έτρεχε και τίποτα. Και ηγείται ενός κόμματος που δηλώνει σοσιαλιστικό χωρίς να έχει την παραμικρή σχέση. Εκτός και αν επανιδρύσει κι αυτός την πολιτική αυτή θεωρία όπως ο Καραμανλής το κράτος.
-
Ο μαλακας οπως λες που δε συγκινειται απο την κοινωνικη αδικια, το κανει ή δεν το κανει, λογω βλακειας; Λογω αδιαφορίας; Του εχει μιλησει κανεις για αυτα τα ζητηματα στη γλωσσα που καταλαβαινει; Τα κουκουεδικα τσιτατα ή η συριζαιικη σνομπαρια μπορουν να βγαλουν απο το βουρκο της τη λουμπεν μαζα; Ακομα και να τους εχεις μιλησει, ακομα και να τους εχεις πεισει, με ποια λογικη περιμενεις να σε ψηφισουν το 2009, για μια βουλη με ισχυ μεχρι το 2013, οταν τα βραχυπροθεσμα σου πλάνα οριζονται για το 2050 και βαλε; Ο μαλακας ο πηθικος ειναι το αποτελεσμα της απομακρυνσης των αριστερων κομματικων μηχανισμων απο το λαο. Απο τον πολιτισμο. Απο τη ζωη. Απο τα απλά. Το ευκολο ειναι να τον βρισεις. Το δυσκολο ειναι να τον παρεις απο το σκυλαδικο και την Πάνια.
-
Δεν τα στηριζω καπου συγκεκριμενα, αναλυση ειναι βασει λογικων συμπερασματων. Θεωρω οτι ο Γεωργακιος ειναι πολιτικο ζωον περισσοτερο απο πολλους, θεωρω αδυνατον να μην εχει αντιληφθει το αδιεξοδο της σοσιαλδημοκρατιας τυπου Σημιτη, Μπλερ, Στρεντερ και Ζοσπεν, θεωρω απιθανο να μην εχει καταλαβει οτι δε χρειαζεται μια πολιτικη να ειναι φιλολαϊκη, αρκει να φαινεται. Επισης πιστευω οτι θα νοιωσει εσωτερικη αναγκη να 'καθαρισει' ιδεολογικα το χωρο και να τον επαναπροσδιορισει ως ασκηση εξουσιας, θελοντας να δωσει ουσια στο ρολο του ως προεδρος της Διεθνους τους.
-
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Η μεγαλύτερη κατά πολλούς μορφή του αγώνα για ανεξαρτησία, ήταν ο Γιώργης Καραισκάκης. Γνωστός μεταξύ ραγιάδων, κοτζαμπάσηδων και οθωμανών με τα προσωνύμια μούλος, χτικιάρης, μαυριδερός όλα ακριβέστατα. Επίσης, ήταν γνωστός και ως ο γιος της καλογριάς. Ο ίδιος δήλωνε πως τη μάνα του (καλόγρια ήταν) την είχαν πηδήξει σαράντα χιλιάδες άντρες και κάποιος από αυτούς ήταν ο πατέρας του. Επίσης, δεν υπήρχε κανένα έγγραφο τότε, που να πιστοποιούσε την ελληνικότητα κανενός από τους αγωνιστές της περιόδου διότι πολύ απλά το όνομα Ελλάδα και Έλληνας είχε σβηστεί τόσο από χαρτιά όσο και από τις μνήμες. Για τους Βυζαντινούς δε το όνομα Έλληνας ήταν ύβρις. Πηγαίνετε τώρα και όπου βρείτε άγαλμα του μούλου γκρεμίστε το κάντε και διαμαρτυρία να διαγραφεί το όνομά του από τα βιβλία της ιστορίας , γιατί παίζει την μάνα του να την είχε γκαστρώσει οθωμανός, αρβανίτης, φράγκος και χαλάει λίγο η μυθολογία με την οποία συνεχίζουν πολλοί να αυνανίζονται.
Ε και?Που επιθυμεις να καταληξεις?Ειναι γνωστο πως ο πληθυσμος που κατοικουσε στον ελλαδικο χωρο την εποχη εκεινη δεν διεθετε ελληνικη συνειδηση και παιδεια οπως την εννουμε σημερα.Και φυσικα δεν πολεμησαν ουτε για την Ελλαδα,ουτε για την Εκκλησια και το σταυρο,ουτε για τα βουνα και τους καμπους,ουτε για την ιστορικη και την πολιτιστικη τους κληρονομια.BTW ο 'αρβανιτης' Ανδρουτσος,ως παραδειγμα ενδεχομενως να εξυπηρετουσε καλυτερα την επιχειρηματολογια σου.
Οσο για το κειμενο που παρεθεσε ο alpinestars,ευτυχως που ειδα εγκαιρως οτι φιλοξενηθηκε και στα χρυσα αυγα (αντι για καποιο αλλο εγκυρο site,οπως το indymedia ή το Καφες με την Ελενη) και προλαβα να μην το διαβασω.Ουφ τι πηγα να παθω!Κι αυτα τα χρυσα αυγα αντι να μενουν στις κλωτσοπατιναδες και στις χειροβομβιδες σε Στεκια Μεταναστων,καθονται και γραφουν αραδες...
Ελπιζω την επομενη φορα η νομενκλατουρα του τοπικ να εκδωσει πιο συντομα το Index Librorum Prohibitorum της,για ν'αποφυγουμε τιποτε παρατραγουδα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
...πιστευω οτι θα νοιωσει εσωτερικη αναγκη να 'καθαρισει' ιδεολογικα το χωρο και να τον επαναπροσδιορισει ως ασκηση εξουσιας, θελοντας να δωσει ουσια στο ρολο του ως προεδρος της Διεθνους τους.Ρε συ κι ετσι να ναι, αυτο πρεπει να το κανει στα πλαισια μιας διακυβερνησης κι οχι σε κλειστο εργαστηριακο περιβαλλον, ποσο εφικτο το βρισκεις -οχι γι' αυτον, για τον οποιοδηποτε;
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Ελπιζω την επομενη φορα η νομενκλατουρα του τοπικ να εκδωσει πιο συντομα το Index Librorum Prohibitorum της,για ν'αποφυγουμε τιποτε παρατραγουδα.
....ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ!
-
από Asimov » 06/10/09 13:06
tasosdev έγραψε:
Το ότι ο Οδυσσέας Ανδρούτσος ήταν μουσουλμάνος να το γνωρίζει κανείς;
Κανεις!
Το λεω συνεχεια το παραδειγμα και δε με πιστευουνΈχει ενδιαφέρον, αν και λίγο οφτόπικ.
Αμφιλεγόμενο το υπογραμμισμένο, αν και εν μέρει πιθανότατα σωστό. Ο Ανδρούτσος μαθήτευσε στην στρατιωτική σχολή του Αλή Πασσά όπου οι εκπαιδευόμενοι 'άτζαμή ογλάν΄προετοιμάζονταν για 'γενί σαρί' (νέοι στρατιώτες, γενίτσαροι). Μέρος της εκπαίδευσης ήταν και η μύηση στην αίρεση του Χατζημπεκτά η οποία άνθισε αρχικά στο ομώνυμο εκ των υστέρων χωριό της Καππαδοκίας και εν συνεχεία διασκορπίστηκε σε όλη την αυτοκρατορία, και είχε παραδοσιακά στενούς δεσμούς με τα τάγματα των γενιτσάρων. Σημειωτέον στο χωριό αυτό πριν τον εξισλαμισμό των κατοίκων επικρατούσε ο χριστιανικός μυστικισμός . Επειδή το έχω επισκεφτεί, αν πάει κανείς στην Καπαδοκία το συνιστώ ανεπιφύλακτα, είναι ανάμεσα στο Κιρσεχίρ και στο Νεβσεχίρ, οι δε εγκαταστάσεις της σέκτας του Χατζημπεκτά έχουν αναπαλαιωθεί πλήρως και είναι εντυπωσιακές, κάτι σαν ταξίδι στο παρελθόν.
Είναι πιθανόν λοιπόν ο Ανδρούτσος να έγινε μουσουλμάνος μπεκτασί κάποια στιγμή της πρώιμης νεανικής ζωής του πιεζόμενος από την νυχθημερόν κατήχηση των εκπαιδευτών του και την ατσάλινη πειθαρχία που επικρατούσε στη σχολή, αλλά η μετέπειτα δράση του και η ένταξή του στην Φιλική εταιρεία και στον αγώνα (παρά τις κατά καιρούς μεταπτώσεις του) και η δολοφονία του, τα 'έσβησαν' αυτά. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...πιστευω οτι θα νοιωσει εσωτερικη αναγκη να 'καθαρισει' ιδεολογικα το χωρο και να τον επαναπροσδιορισει ως ασκηση εξουσιας, θελοντας να δωσει ουσια στο ρολο του ως προεδρος της Διεθνους τους.
Ρε συ κι ετσι να ναι, αυτο πρεπει να το κανει στα πλαισια μιας διακυβερνησης κι οχι σε κλειστο εργαστηριακο περιβαλλον, ποσο εφικτο το βρισκεις -οχι γι' αυτον, για τον οποιοδηποτε;
Καθολου. Αν δεις (πριν την επελαση της αρειας φυλης) το αρχικο μου ποστ ειχα γραψει οτι δε θα πετυχει σ'αυτο. Αυτο που προβλεπω ομως ειναι οτι θα χαρει ο κοσμος. Ή εστω καποιος κοσμος.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Καθολου. Αν δεις (πριν την επελαση της αρειας φυλης) το αρχικο μου ποστ ειχα γραψει οτι δε θα πετυχει σ'αυτο. Αυτο που προβλεπω ομως ειναι οτι θα χαρει ο κοσμος. Ή εστω καποιος κοσμος.
Εχεις τπτ πληροφοριες αν θα ειμαστε μεταξυ αυτων; (αν θα παρουμε επιτελους καμια αυξηση)
-
Βασικά, ο Οδ. Ανδρούτσος ήταν εσωτερικός μετανάστης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Εντάχθηκε σε πρόγραμμα δωρεάν παιδείας ως ορφανός (ο πατέρας του έχασε το κεφάλι του σε εργατικό ατύχημα), αλλά όντας εξαιρετικά ατίθασος έκανε και μουσουλμανικό κατηχητικό υποχρεωτικά. Αργότερα εργάστηκε ως σεκιούριτι στον Πασά των Ιωαννίνων, μέχρι που πήρε ανάποδες επειδή δεν του κόλλαγαν ένσημα και άνοιξε δική του επιχείρηση, ενώ συμμετείχε και σε πασίγνωστο εταιρικό σχήμα.
Περισσότερα:
http://el.wikipedia.org/wiki/Ο�% ... E%BF%CF%82 -
Οι ΔΥ ειναι κλασσικα (πλεον) φιλοκυβερνητικος χωρος, οποτε ντουμ Σπυρο
Οχι Ισαακ εμεις δε θα χαρουμε. Γιατι μπορουμε να καταλαβουμε 2-3 πραματα παραπανω.
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
....ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ!
Η αληθεια ειναι πως τα φασιστρολς της αριστερης πτερυγας ειναι σε πληρη αναπτυξη σημερα.Ατυχησες...
από Asimov » 06/10/09 13:06
tasosdev έγραψε:
Το ότι ο Οδυσσέας Ανδρούτσος ήταν μουσουλμάνος να το γνωρίζει κανείς;
Κανεις!
Το λεω συνεχεια το παραδειγμα και δε με πιστευουνΈχει ενδιαφέρον, αν και λίγο οφτόπικ.
Αμφιλεγόμενο το υπογραμμισμένο, αν και εν μέρει πιθανότατα σωστό. Ο Ανδρούτσος μαθήτευσε στην στρατιωτική σχολή του Αλή Πασσά όπου οι εκπαιδευόμενοι 'άτζαμή ογλάν΄προετοιμάζονταν για 'γενί σαρί' (νέοι στρατιώτες, γενίτσαροι). Μέρος της εκπαίδευσης ήταν και η μύηση στην αίρεση του Χατζημπεκτά η οποία άνθισε αρχικά στο ομώνυμο εκ των υστέρων χωριό της Καππαδοκίας και εν συνεχεία διασκορπίστηκε σε όλη την αυτοκρατορία, και είχε παραδοσιακά στενούς δεσμούς με τα τάγματα των γενιτσάρων. Σημειωτέον στο χωριό αυτό πριν τον εξισλαμισμό των κατοίκων επικρατούσε ο χριστιανικός μυστικισμός . Επειδή το έχω επισκεφτεί, αν πάει κανείς στην Καπαδοκία το συνιστώ ανεπιφύλακτα, είναι ανάμεσα στο Κιρσεχίρ και στο Νεβσεχίρ, οι δε εγκαταστάσεις της σέκτας του Χατζημπεκτά έχουν αναπαλαιωθεί πλήρως και είναι εντυπωσιακές, κάτι σαν ταξίδι στο παρελθόν.
Είναι πιθανόν λοιπόν ο Ανδρούτσος να έγινε μουσουλμάνος μπεκτασί κάποια στιγμή της πρώιμης νεανικής ζωής του πιεζόμενος από την νυχθημερόν κατήχηση των εκπαιδευτών του και την ατσάλινη πειθαρχία που επικρατούσε στη σχολή, αλλά η μετέπειτα δράση του και η ένταξή του στην Φιλική εταιρεία και στον αγώνα (παρά τις κατά καιρούς μεταπτώσεις του) και η δολοφονία του, τα 'έσβησαν' αυτά.Γιατι εχει τοση σημασια το τι πιστευε ο ανθρωπος?Επαναλαμβανω,νομιζει κανεις στ'αληθεια οτι αυτοι οι ανθρωποι πολεμησαν για τα 'ιερα και τα οσια'?Η για να γινουν ξανα Βυζαντινοι,η Αρχαιοελληνες ή ΕΛ ή οτιδηποτε?
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Ε και?Που επιθυμεις να καταληξεις?Ειναι γνωστο πως ο πληθυσμος που κατοικουσε στον ελλαδικο χωρο την εποχη εκεινη δεν διεθετε ελληνικη συνειδηση και παιδεια οπως την εννουμε σημερα.Και φυσικα δεν πολεμησαν ουτε για την Ελλαδα,ουτε για την Εκκλησια και το σταυρο,ουτε για τα βουνα και τους καμπους,ουτε για την ιστορικη και την πολιτιστικη τους κληρονομια.BTW ο 'αρβανιτης' Ανδρουτσος,ως παραδειγμα ενδεχομενως να εξυπηρετουσε καλυτερα την επιχειρηματολογια σου.
αυτός δεν έχει ανάγκη να καταλήξει πουθενά, ο άλλος ο κύριος κόπτεται για καθαρότητες και μπαρμπούτσαλαΟσο για το κειμενο που παρεθεσε ο alpinestars,ευτυχως που ειδα εγκαιρως οτι φιλοξενηθηκε και στα χρυσα αυγα (αντι για καποιο αλλο εγκυρο site,οπως το indymedia ή το Καφες με την Ελενη) και προλαβα να μην το διαβασω.Ουφ τι πηγα να παθω!Κι αυτα τα χρυσα αυγα αντι να μενουν στις κλωτσοπατιναδες και στις χειροβομβιδες σε Στεκια Μεταναστων,καθονται και γραφουν αραδες...
ίσα ίσα, καλά κάνουν και τα γράφουν και αφήνουν αποτυπώματα της μαλακί@ς τους, απλά η ένσταση ήταν ότι κουοτάρει παρουσιάζοντας κείμενα ως δικά του. Όλοι μας ανατρέχουμε σε ανθρώπους που συμφωνούμε ή διαφωνούμε αλλά έχουμε το θάρρος να τους αναφέρουμε, εκτός κι αν τόσο πολύ ντρέπεται γι αυτό που πρεσβεύει -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οχι Ισαακ εμεις δε θα χαρουμε. Γιατι μπορουμε να καταλαβουμε 2-3 πραματα παραπανω.Ηθελα να μου πεις ναι, μετα απο παθητικο σεξ 5,5 ετων δεν ειμαι ψυχολογικα ετοιμος ν' ακουω οχι κι ας την ξερω την αληθεια
-
Αρκετά ενδιαφέρον:
http://www.vprc.gr/uplds/File/vouleytik ... sis_VPRC(2).pdf
Μερικά από τα συμπεράσματα μου:
α) Όσο πιο μορφωμένος είναι κάποιος τόσο πιο πιθανό να ψηφίσει 'μικρό' κόμμα ενώ όσο πιο αμόρφωτος είναι τόσο πιο κοντά στον δικομματισμό ειναι
β) Το ίδιο για την Ηλικία.
γ) Η ΝΔ έχει σοβαρό πρόβλημα γιατι οι ψηφοφόροι της... πεθαίνουν... (ισχυρή μόνο στα 65+ έτη)
δ) Οι οικολόγοι έχουν μηδενική απήχηση στις μεγάλες ηλικίες... μάλλον νομίζουν δεν θα ζουν να δούν τις κλιματικές αλλαγες
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο μαλακας οπως λες που δε συγκινειται απο την κοινωνικη αδικια, το κανει ή δεν το κανει, λογω βλακειας; Λογω αδιαφορίας; Του εχει μιλησει κανεις για αυτα τα ζητηματα στη γλωσσα που καταλαβαινει; Τα κουκουεδικα τσιτατα ή η συριζαιικη σνομπαρια μπορουν να βγαλουν απο το βουρκο του τη λουμπεν μαζα; Ακομα και να τους εχεις μιλησει, ακομα και να τους εχεις πεισει, με ποια λογικη περιμενεις να σε ψηφισουν το 2009, για μια βουλη με ισχυ μεχρι το 2013, οταν τα βραχυπροθεσμα σου πλάνα οριζονται για το 2050 και βαλε; Ο μαλακας ο πηθικος ειναι το αποτελεσμα της απομακρυνσης των αριστερων κομματικων μηχανισμων απο το λαο. Απο τον πολιτισμο. Απο τη ζωη. Απο τα απλά. Το ευκολο ειναι να τον βρισεις. Το δυσκολο ειναι να τον παρεις απο το σκυλαδικο και την Πάνια.Θα πρέπει δηλαδή να βρει ένα κόμμα κατάλληλη γλώσσα για να πείσει τον πολίτη του 2009 πως υπάρχει κοινωνική αδικία και πολιτισμικός ξεπεσμός; Και γιατί να το κάνει;
Χρειάζεται να βρει κατάλληλη γλώσσα για να πείσει πως το σύστημα είναι ρυθμισμένο έτσι για να πεινάνε όσοι πεινάνε;Συγνώμη, εγώ βλέπω τους πολιτικούς φορείς ως χώρους έκφρασης ανθρώπων κοινών αντιλήψεων, η αν θες γέννησης και επεξεργασίας αντιλήψεων και οργάνωσης δράσης.
Οι αριστεροί φορείς έχουν κατανοητές θέσεις για τον καθένα σήμερα. Κατανοητές αλλά όχι αποδεκτές.
Είναι πρόβλημα του πολίτη σήμερα αν αποδεχτεί αυτές τις θέσεις η όχι, και όχι του φορέα να φτιάξει πιο ..αποδεκτές θέσεις. Οπως πρόβλημα του είναι να ξεζαβλακωθεί πολιτιστικά και κοινωνικά. Αν θέλει να βλέπει Πάνια απ το πρωί μέχρι το βράδυ και να τα σπάει στα σκυλάδικα να το κάνει. Αν δεν θέλει να απεργεί να μην απεργεί, αν θέλει να μην διαδηλώνει να μην διαδηλώνει. -
ε αυτό είναι το θέμα ρε τάσο, δεν μπορεί να είναι έτσι.
Αυτό δείχνει ελιτισμό του στύλ, εγώ ξέρω εσείς είστε ηλίθιοι και καλά να πάθετε.
Μα έλα που αν δεν κινητοποιήσεις κι αυτούς τους ηλίθιους θα σε φάει κι εσένα η μαρμάγκα τελικά.
Μόνος σου θα απεργήσειςκάτι πρέπει να γίνει για να ξεβαλτώσουμε δε νομίζεις... και το να λες εγώ γνωρίζω αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτούς που δεν το καταλαβαίνουν, ως πολιτικός σχηματισμός, όχι ως άτομο, δείχνει ανεπάρκεια για μένα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ίσα ίσα, καλά κάνουν και τα γράφουν και αφήνουν αποτυπώματα της μαλακί@ς τους, απλά η ένσταση ήταν ότι κουοτάρει παρουσιάζοντας κείμενα ως δικά του. Όλοι μας ανατρέχουμε σε ανθρώπους που συμφωνούμε ή διαφωνούμε αλλά έχουμε το θάρρος να τους αναφέρουμε, εκτός κι αν τόσο πολύ ντρέπεται γι αυτό που πρεσβεύει
Για την προελευση του κειμενου εχεις δικιο.
Γενικοτερα ομως,και το χω ξαναγραψει,δεν με ενδιαφερει ποιος το εγραψε αλλα τι ειναι αυτο που διαβαζω.Και Χιτλερ,και Σταλιν και Τζενη Χειλουδακη εχω διαβασει(μεχρι εκει που αντεχε το στομαχι μου),και μετα εκρινα.
Τωρα το να λες 'α αυτο το εγραψαν και τα χρυσα αυγα ή το γραφειο τυπου του ΚΚΕ,αρα ειναι εγκαθετο κι αποριπτεται' χωρις να μπαινεις στη ουσια ειναι πολυ φτηνη κριτικη.Εγω το διαβασα το κειμενο και ενω παρεχει αρκετες ενδιαφερουσες πληροφοριες (αν ειναι ιστορικα ακριβεις) δεν μπορει να κρυψει καποια ψηγματα συκοφαντιας.Δινει τροφη για σκεψη μεν,αλλα μου μοιαζει υποβολιμαιο.Μπορει να κανω και λαθος
-
Καλή επιτυχία στην νέα κυβέρνηση. Προσωπικά πέρα από την όσο το δυνατό περιστολή των κρατικών δαπανών θα ήθελα να δώσει πάρα πολύ μεγάλη έμφαση - ώθηση στην μοναδική βιομηχανία της χώρας μας, τον τουρισμό. Αν και πολλά μέρη έχουν ήδη σχεδόν καταστραφεί από την άκρατη και άχαρη ανοικοδόμηση ίσως κάτι μπορούμε ακόμα να σώσουμε.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ε αυτό είναι το θέμα ρε τάσο, δεν μπορεί να είναι έτσι.
Αυτό δείχνει ελιτισμό του στύλ, εγώ ξέρω εσείς είστε ηλίθιοι και καλά να πάθετε.
Μα έλα που αν δεν κινητοποιήσεις κι αυτούς τους ηλίθιους θα σε φάει κι εσένα η μαρμάγκα τελικά.
Μόνος σου θα απεργήσειςκάτι πρέπει να γίνει για να ξεβαλτώσουμε δε νομίζεις... και το να λες εγώ γνωρίζω αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτούς που δεν το καταλαβαίνουν, ως πολιτικός σχηματισμός, όχι ως άτομο, δείχνει ανεπάρκεια για μένα
Γενικα συμφωνω, απλά πρεπει να φυγω και με βολεψες. Θερξ Δριφθερ
Εκλογές 2009