-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Διαφωνούμε κάπου; Ίσως ο Σουφλιάς θα έπρεπε να μη δώσει λεφτά, αλλά να περιμένει τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες (σε 120 κι όχι 20 χρόνια jmarr) για να υπερτριπλασιάσει τον προϋπολογισμό και ως τότε να βάζει διόδια και κάμερες στον Μαλλιακό και την Ολυμπία Οδό.δεν είπα οτι έπρεπε να μην γίνουν τα εργα αλλά οχι και να ηρωοποιηθεί ο σουφλιάς γιατί έκανε αυτό που ήταν δουλειά του να κάνει
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Με την λογική σου, ο καλύτερος υπουργός ΠΕΧΩΔΕ ήταν ο...Λαλιώτης (που μπορεί και να ήταν, αλλά δεν κρίνεται έτσι απλά όμως...).
φυσικα γελω με την αντιφαση αναποφασιστηκοτητας αυτου που προηγειται κι αυτου που επεται εντος παρενθεσης
μπλα,μπλα,μπλα το αυθαιρετο του Σουφλια μπλα,μπλα,μπλα,το jeep της κορης του Λαλιωτη,μπλα μπλα μπλα,το Βατοπεδι,μπλα μπλα μπλα,το Κτηματολογιο,μπλα μπλα μπλα το μικροτερο σκανδαλο κερδιζει την αυτοδυναμια και μπονους ηττα συντριβης με 10 μοναδες!
Τα συμπεράσματα στους...αναγνώστες!
Σ'αυτο εχεις δικιο,αλλα με την προυποθεση να τους εχουν μεινει ματια γι'αναγνωση στο τελος
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ο Σουφλιάς ήταν ο μόνος μη χλιαρός υπουργός της ΝΔ. Χωρίς να γίνεται γραφικός ή σπαστικός, τράβαγε μπινελίκια τους από κάτω του όταν την έπαιζαν και, τι διάολο, ήταν αποτελεσματικός. Ή μήπως δεν έτρεξαν τόσα δημόσια έργα επί των ημερών του; Κι ας λέει ο ΧάιΦάει ότι κουμάντο έκαναν οι μεγαλοκατασκευαστές, ότι αυτοί έτρεξαν τα πράγματα. Παλιά δεν ήθελαν και τώρα αποφάσισαν να τρέξουν; Τον Μαλλιακό, τις επεκτάσεις μετρό, την Εγνατία, τις δημοπρατήσεις της Ολυμπίας Οδού που θα αναγεννήσει τη μισή Πελοπόννησο, το μετρό Θεσσαλονίκης ποιος τα ξεκούνησε;
μηπως να τους πούμε ευχαριστώ ολα αυτά τα εργα που επρεπε να είχαν γίνει στην ελλάδα 20 χρόνια πρίν
Αν είχαν γίνει τότε που λες θα τα πληρώναμε απ την τσέπη μας, τώρα τα πλήρωσε η εε, τους πιάσαμε κώτσους
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
μετρο Σαλονικης (το πιο αχρηστο εργο ever ).
Ναι,αν εισαι κατοικος των νησιων Φεροε.
Δεν ειμαι κατοικος στα Φεροε,αλλα πιστευω οτι ενα μετρό εκεί θα ειχε παρόμοια χρησιμοτητα.
Δεν ειναι κακο να κανουμε εργα και ενιοτε ισως και έργα καπως ακριβα,αλλα μετρο στην Σαλονικη θα επρεπε να κανουμε οταν μας τρεχουν τα λεφτα απο τα αυτιά,οχι ετσι απο πεισμα επειδη εχει η Αθηνα των 5+ εκατομμυριων. -
ψιτ φίλος, δε γίνεται να έχει μετρό η πρωτεύουσα και να μην έχει η συμπρωτεύουσα
τί είναι δλδ αυτοί παιδιά ενός κατώτερου θεού?ελληνοφρένεια έχει ξεσαλώσει, μην τη χάσετε
-
Ο Λαλιωτης και ο μυτογκας πρωην υπουργος οικονομιας πρεπει να ξαναπαρουν υπουργεια. 6 χρονια πεινασαν τα πουλακια μου και θελουν να ξαναπεσουν στην μασα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
μετρο Σαλονικης (το πιο αχρηστο εργο ever ).
Ναι,αν εισαι κατοικος των νησιων Φεροε.
Δεν ειμαι κατοικος στα Φεροε,αλλα πιστευω οτι ενα μετρό θα ειχε παρόμοια χρησιμοτητα.
Δεν ειναι κακο να κανουμε εργα και ενιοτε ισως και έργα καπως ακριβα,αλλα μετρο στην Σαλονικη θα επρεπε να κανουμε οταν μας τρεχουν τα λεφτα απο τα αυτιά,οχι ετσι απο πεισμα επειδη εχει η Αθηνα των 5+ εκατομμυριων.αν μου παρουσιασεις καποιο επιχειρημα εναντιον του μετρο,περα απο την επιδειξη περιορισμενου επαρχιωτισμου,θα συμφωνησω
-
τραμ ας πούμε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τραμ ας πούμε**δε με λές **τρίφτη
εχεις ζήσει χρόνια στη θεσσαλονίκη και ξέρεις τα προβλήματά της ή απλά τα γνωρίζεις και αυτά οπως τόσα αλλα
-
τραμ ας πούμεΕναέρια όμως έτσι;
-
τραμ ας πούμεΠεταμένα λεφτά.
(αλλά έχει καλό a/c)Αξίζει για να κάνουν βόλτα συνταξιούχοι και να βλέπουν τα αξιοθέατα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τραμ ας πούμε
**δε με λές **τρίφτη
εχεις ζήσει χρόνια στη θεσσαλονίκη και ξέρεις τα προβλήματά της ή απλά τα γνωρίζεις και αυτά οπως τόσα αλλα
δεν νομίζω ότι σε ενδιαφέρει η γνώμη μου, γιατί μπαίνεις στον κόπο να με ρωτάς?
@leon: το τραμ, όπου έχει λειτουργήσει σωστά (ευρώπη) έχει αποδειχτεί αξιόπιστο ΜΜΜ. Η δε ρυμοτομία της Θεσσαλονίκης ειδικά στο κέντρο της την κάνει ιδανική για τέτοια μέσα σταθερής τροχιάς, σε συνδιασμό με γενικότερες αναπλάσεις.
Τώρα αν πάλι αντιπαραθεσετε το επιχείρημα θα χαθούν μέτρα ασφάλτου για τα ΙΧ, πληρώστε 5 φορές παραπάνω (πληρώσουμε) για ένα μέσο του οποίου το δίκτυο δεν φτάνει ούτε για ζήτω. -
δεν νομίζω ότι σε ενδιαφέρει η γνώμη μου, γιατί μπαίνεις στον κόπο να με ρωτάς?Αρ γιου φάκιν τόκινγκ του μή ;
-
δεν θα ήμουν τόσο αβρός με την πάρτη σου τάσε
-
Τώρα αν πάλι αντιπαραθεσετε το επιχείρημα θα χαθούν μέτρα ασφάλτου για τα ΙΧ,.
για τα ποδηλατα-για τα ποδηλατα
-
@leon: το τραμ, όπου έχει λειτουργήσει σωστά (ευρώπη) έχει αποδειχτεί αξιόπιστο ΜΜΜ. Η δε ρυμοτομία της Θεσσαλονίκης ειδικά στο κέντρο της την κάνει ιδανική για τέτοια μέσα σταθερής τροχιάς, σε συνδιασμό με γενικότερες αναπλάσεις.
Τώρα αν πάλι αντιπαραθεσετε το επιχείρημα θα χαθούν μέτρα ασφάλτου για τα ΙΧ, πληρώστε 5 φορές παραπάνω (πληρώσουμε) για ένα μέσο του οποίου το δίκτυο δεν φτάνει ούτε για ζήτω.Όταν ξαναχτίσουν το κέντρο της πόλης και υπάρχει χώρος για αυτοκίνητα και τραμ το συζητάμε.
(τελευταία φορά η Θεσσαλονίκη κάηκε το '17)
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
αν μου παρουσιασεις καποιο επιχειρημα εναντιον του μετρο,περα απο την επιδειξη περιορισμενου επαρχιωτισμου,θα συμφωνησω
+μπουγάτσα με γύρο
Η Θεσσαλονίκη, ως πιο 'στενή' πόλη από την Αθήνα, χρειάζεται περισσότερο το μετρό. Λεωφορεία, αυτοκίνητα και λοιπά υπέργεια μέσα έχουν μπουκώσει απελπιστικά.
Άχρηστο μου φάνηκε το υποθαλάσσιο τούνελ, αυτό ναι. -
Γιατί υπάρχει τώρα χώρος για τα αυτοκίνητα έτσι
τεσπα -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αν κάποια περάσει σήμερα τα σύνορα και πάει σε ένα νοσοκομείο να γεννήσει, αύριο θα γεννήσει έναν Έλληνα; Φυσικά δεν μπορούν κάποιοι να σκεφτούν πέραν συνθημάτων ή γραμμένων λόγων, αλλά αυτοί είναι ΓΑΠ. Οι άλλοι, που μπορεί να ανήκουν και στο 5% των ευφυέστερων;
Επειδή αναφέρθηκε κάτι για Αμερικές κλπ, τους όρους Ius Sanguinis (Δίκαιο του Αίματος) και Ius Soli (Δίκαιο του Εδάφους) τους έχετε ακουστά;
Σε ολόκληρο τον κόσμο αποκτάς ιθαγένεια βάσει του 'Δικαίου του Αίματος', όχι βάσει του 'Δικαίου του Εδάφους'. Δηλαδή δεν έχει σημασία πού γεννιέται ένα παιδί, αλλά η ιθαγένεια των γονιών του. Το αντίθετο ουδείς έχων σώας τας φρένας δεν το δέχεται.Αλλά δεν πειράζει, όταν θα πηγαίνει ο παπαρίκος Έλλην στο δημόσιο μαιευτήριο τη γυναίκα του και θα τη βάζει στο ράντζο, γιατί θα προηγούνται καμιά 100σταριά ετοιμόγενες αλλοδαπές, θα αισθανθεί πολύ υπερήφανος γιατί οι 100 νέοι Έλληνες είναι ήδη συμμετέχοντες της ελληνικής παιδείας (ποιας; ).
+100000
+1
ω ρε μαγκαμ
Eνώ αν δεν δίνεται η υπηκοότητα με αυτόν τον τρόπο θα πετάμε τις αλλοδαπές έξω από τα νοσοκομεία ΜΑΣ. Ή έστω, θα γίνουν ξεχωριστοί θάλαμοι, στα υπόγεια, για να μην αναπνεύουμε τον ίδιο αέρα.
btw την αγγλική υπηκοότητα (όπως και διάφορες) άλλες την παίρνεις αν γεννηθείς σε αγγλικό έδαφος
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Στο χώρο εργασίας μου, δημόσια και ιδιωτικά έργα, έρχομαι συνεχώς σε επαφή με Αλβανούς, Σκοπιανούς, Βούλγαρους, Ουζμπέκους, Μολδαβούς και Ρουμάνους. Επίσης σπανιότερα με Παλαιστίνιους, Ινδούς, Πακιστανούς, Τούρκους, Σύριους, Αιγύπτιους.
Το μορφωτικό και κοινωνικό τους επίπεδο ποικίλει όπως επίσης και οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. Αν αυτοί αποφασίσουν να μετοικήσουν μόνιμα στην Ελλάδα (γιατί υπάρχουν και περαστικοί) αλλά και τα παιδιά τους, γιατί να μην μπορούν ανεμπόδιστα να εκλέγουν και να εκλέγονται εφόσον σαν πολίτες υπόκεινται επί ίσοις όροις στους λοιπούς νόμους και διατάξεις?
Ποιός ο λόγος των περιορισμών περί γειτνίασης, απόστασης από την μητέρα πατρίδα και ποσόστωσης 1% επί του πληθυσμού?
Αυτά έχουν θέση μόνο σε μία χώρα που δεν επιθυμεί καθόλου μετανάστες στο εδαφός της. Αλλά τότε ας κλείσει τα σύνορα και να διώξει και τους ήδη εγκατεστημένους αντί να κοιτάει πως να τους εκμεταλλευτεί.Δεν ειναι θεμα αν αυτοι αποφασισουν να ερθουν μονιμα στην Ελλαδα αλλα αν εμεις εχουμε πολιτικη μεταναστευσης η οποια να τους δεχεται. Εμεις δεν εχουμε τετοια πολιτικη απο οτι ξερω παρα μονο αν υπαρχει γαμος οποτε δεν θελεις να χωριζεις οικογενειες. Αρα αφου εμεις δεν δεχομαστε μεταναστες για ενσωματωση στην κοινωνια μας (παρα μονο οικονομικους προσωρινα) χαρα τους και δικαιωμα τους να δοκιμασουν σε αλλη χωρα που δεχεται μεταναστες (Αμερικη, Καναδας, Αυστραλια, Αγγλια κλπ) και καλη τους τυχη. Εδω και 10 χρονια ειναι τεραστιο το ρευμα Αλβανων πχ σε Αμερικη, Καναδα και ολοι μιλανε απταιστα Ελληνικα αφου περασαν απο Ελλαδα πριν και τους βοηθησαμε αρκετα με το να τους δωσουμε δουλεια και εμπηρειες ωστε να τα καταφερουν στην Αμερικη και οπου αλλου θελουν να πανε. Τετοιες χωρες εχουν μεταναστευτικη πολιτικη και ποσοστωσεις ωστε να μην δεχονται περισσοτερους απο οσους μπορουν αν εξυπερετησουν.
Εκλογές 2009