-
Θα σου πρότεινα το Megan. Δεν έχει καμία απολύτως σχεδιαστικά με το Golf. Μα ρε παιδάκι μου, σχέδιο είναι αυτό του Golf? Λες και είναι από τα 80's. Καμία φαντασία? Και μην ακούς για την αξιοπιστία τους. Μύθος. Άσε που αν το έχεις παρκάρει σε κανένα μεγάλο parking δεν θα μπορείς να το βρεις γιατί είναι ίδιο με όλα τα Golf από 87 και ένθεν.
Megan και πάλι Megan. -
Ο χρήστης scenicmike έγραψε:
... Και μην ακούς για την αξιοπιστία τους. Μύθος..Πες μας όμως και την αλήθεια ... εμπεριστατωμένα!
... Άσε που αν το έχεις παρκάρει σε κανένα μεγάλο parking δεν θα μπορείς να το βρεις γιατί είναι ίδιο με όλα τα Golf από 87 και ένθεν.
Η VW κάνει δώρο συναγερμό ... πατάς το κουμπί και αυτό που ανοίγει είναι το δικό σου!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η VW κάνει δώρο συναγερμό ... πατάς το κουμπί και αυτό που ανοίγει είναι το δικό σου!
...μια στιγμη,εμενα δε μου το καναν δωρο
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
...μια στιγμη,εμενα δε μου το καναν δωρο
Δεν πειράζει! Και με τις ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές μόνο όταν πατας το κουμπί για να ανοίξεις δεν ανάβουν τα φλας?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... Άσε που αν το έχεις παρκάρει σε κανένα μεγάλο parking δεν θα μπορείς να το βρεις γιατί είναι ίδιο με όλα τα Golf από 87 και ένθεν.
Για διαφημιση ειναι αυτη η φαση...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
απλά στις εγκαρσιες ανωμαλίες που λένε θα ψιλοβαράει
οταν εννοεις ψιλοβαραει τι εννοεις? γιατι στο κλιο δεν εχω παρατηρησει να κοπαναει η κατι τετοιο..το μονο που χω ειναι οτι νοιωθω να γλιστραει το πισω μερος καμια φορα οταν περναει πανω απο ανωμαλο εδαφος...
λογικα οταν θα ρθει η στιγμη θα τα οδηγησω και τα 2 βεβαια...αν και θα μου φανουν και τα δυο πολυ καλα μαλλον...
ο ημιακαμπτος κοπαναει σε σπορ μοντελα
παρε ενα clio rs ή ενα megane και ελα μετα να μου πεις αν κοπαναει ή οχι...το 1400αρι μας κλιο ουτε σε μας κοπαναει, σε νορμαλ μοντελα μονο τα ιταλικα κοπανανε χωρις λογο (βλεπε 500)
-
αλλα και το megane το 1.4 δεν το θεωρω οτι ειναι ΤΟ σπορ αμαξι...ενα νορμαλ 3θυρο αυτοκινητο ειναι μονο που εχει λιγο πιο σπορ σχεδιασμο. Anyway, ακομα δεν εχω καταληξει, παντως απ οτι καταλαβα προκειτε για 2 καλα αμαξια οποτε οτι και να προτιμησω δεν θα το μετανοιωσω. (εκτος και αν τραβηξω λαχειο και παρω καποιο απ τα προβληματικα golf η megane). Αμα ειχα το εσωτερικο του golf με το εξωτερικο του megane και 5 πορτες σιγουρα θα ηξερα τι ηθελα καλυτερα
-
αυτο σου λεω , οτι ενα 1600αρι ή 1400αρι δεν κοπαναει. μονο τα σπορ μοντελα.
εμενα στο clio μου ποτε δε με κουρασε ιδιαιτερα ο ημιακαμπτος , απλα οι ανεξαρτητες αναρτησεις ειναι πιο ανετες (ειδικα στο golf 6 που ειναι γενικα πολυ μαλακη η ρυθμιση ) και σε σπορ μοντελα σωτηριες για τη μεση
-
Εγώ απορώ που έχεις τέτοι δίλημμα...Coupe ασυζητητί!!
Κι εγώ απ το clio πήγα στο coupe. Είναι πολύ καλό. -
Αλλοι λενε πως κοπαναει ,αλλοι λενε πως οχι, εμενα δεν μ ενοχλει στο civic type S (μια καλη εναλακτικη σ αυτα που ψαχνεις) κ ας κοπαναει κ λιγακι . Λογικα στο μεγκαν θα κοπαναει λιγοτερο , αφου εχουν πολυ θετικη προιστορια σε θεματα ανεσης οι γαλλοι , κ σιγουρα θα στριβει κ πολυ καλα , οπως κ τα περισσοτερα ρενο. Νομιζω αν σωνει κ καλα πρεπει να επιλεξεις ενα απο τα 2 ρενο χαλαρα....λογω φρεσκου σχεδιασμου κ συνολικα καλης προσπαθειας .
-
Ο χρήστης tzoulia έγραψε:
Εγώ απορώ που έχεις τέτοι δίλημμα...Coupe ασυζητητί!!
Κι εγώ απ το clio πήγα στο coupe. Είναι πολύ καλό.Για πες μου λεπτομερειες για το αυτοκινητο...
-
Τί να σου πω... Τη Renault την ξέρεις, ασφάλεια, κρατήματα, κλπ.
Είναι πολύ μαλακό, ελαφρύ, δεν κοπανάει, ό,τι κι αν εννοείτε!! Αρκετά αθόρυβο.
Είναι ένα πολύ καλό αμάξι για τα λεφτά του. Και πιο όμορφο βέβαια και απ το scirocco, για golf ούτε λόγος!! Αυτά -
Ο χρήστης tzoulia έγραψε:
** Και πιο όμορφο βέβαια και απ το scirocco**, για golf ούτε λόγος!! ΑυτάΜε τιποτα,με την καμια λεμε.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
** Και πιο όμορφο βέβαια και απ το scirocco**, για golf ούτε λόγος!! Αυτά
Με τιποτα,με την καμια λεμε.
αν καπου ειναι πιο ομορφο για μερικούς το σιρόκο, αυτό ειναι το μπροστα...
πλαι και πίσω το megane ειναι κλάσεις ανώτερο
-
Συμφωνώ με Rafi!
Ειδικά πίσω το Megane είναι πολύ πιο αρμονικό...
-
Για μένα το σιρόκο παραμένει πάντα το ψευτοσπορ αυτοκίνητο του φτωχού, όπως ήταν πριν 2-3 δεκαετίες. Συν το ότι το σχέδιο δεν μου αρέσει. Γούστα είναι αυτά - μην με φάτε....
Ψευτοσπορ είναι και τα megane coupe κ.λπ. αυτοκίνητα τέτοιου τύπου. Δεν θα πήγαινα σε αγορά τέτοιου οχήματος λόγω του 'ψευτο'σπορ που ανέφερα. Καλύτερα κάτι πιο συμβατικό σ' αυτά τα χρήματα. Θα προτιμούσα δηλ. το απλό megane ή το golf (ή την delta..??..). -
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
Για μένα το σιρόκο παραμένει πάντα το ψευτοσπορ αυτοκίνητο του φτωχού, όπως ήταν πριν 2-3 δεκαετίες. Συν το ότι το σχέδιο δεν μου αρέσει. Γούστα είναι αυτά - μην με φάτε....
Ψευτοσπορ είναι και τα megane coupe κ.λπ. αυτοκίνητα τέτοιου τύπου. Δεν θα πήγαινα σε αγορά τέτοιου οχήματος λόγω του 'ψευτο'σπορ που ανέφερα. Καλύτερα κάτι πιο συμβατικό σ' αυτά τα χρήματα. Θα προτιμούσα δηλ. το απλό megane ή το golf (ή την delta..??..).'Ψευτοσπόρ' είναι ίσως κάτι τέτοιο (φαντάζομαι δεν ξέρω)
με τον υπάρχοντα 1,4 κινητήρα της Dacia με τα 75 άλογα ...
Μάλλον αναφέρεσαι στο design (σχεδίαση, εμφάνιση, λειτουργικότητα κλπ) που μάλλον δεν σου αρέσουν τα χαμηλοτάβανα με λίγες πόρτες που σίγουρα γούστα είναι αυτά και είναι βεβαια αποδεκτό, αλλά ένα μικρομεσαίο 3θυρο με 122 ή 130 άλογα και την αναλογη αεροδυναμική, βάρος κλπ δεν είναι σπορ? -
Βρε ολα σπορ ειναι,αρκει να χεις ενα πληκτρολογιο να ποσταρεις
-
Πέρασε ένα λευκό Megane Coupe από δίπλα μου σήμερα στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου ... και έμεινα μέσα στην βροχή να κοιτώ έτσι ...
Τρελό αυτοκίνητο ... Πανέμορφο ...
Πέρασε και ένα Golf ΤSi καινούριο μαύρο ... Πως ήταν έτσι; ... Σαν πολυμορφικό ...
Τίποτα το ιδιαίτερο. Αδιάφορο αμάξωμα μέσα/έξω... -
Ηταν ενεκα της βροχης
Renault Megane Coupe 1.4 TCe Vs VW Golf 1.4 TSI