-
Ο χρήστης ΜΕΡΕΜΑ έγραψε:
εγω θεωρω οτι η χρηματικη διαφορα τον δυο ιδιαιτερα αν πας για τα 160ps του scirocco (το οποιο κανει 25.300) δεν διακαιολογειται...να μιλαγαμε +2.000 ευρο λογο φιρμας και ιστοριας ναι.κατσε, υπέρ της renault 2000 ευρω εννοείς οταν μιλάς για ιστορία ε..???
-
λεω οτι δινω αερα 2000 ευρω στο scirocco λογο οτι ειχε βγει ιστορικα παλιοτερα.αλλα για μενα η renault εχει μεγαλυτερη ιστορια.
-
Ο χρήστης ΜΕΡΕΜΑ έγραψε:
λεω οτι δινω αερα 2000 ευρω στο scirocco λογο οτι ειχε βγει ιστορικα παλιοτερα.αλλα για μενα η renault εχει μεγαλυτερη ιστορια.ωραιος, σκεφτεσαι και το ιστορικό του θέματος..!!!
να μετονομάσουν το megane coupe σε fuego για να το ξανασκεφτείς
-
Ο χρήστης ΜΕΡΕΜΑ έγραψε:
λεω οτι δινω αερα 2000 ευρω στο scirocco λογο οτι ειχε βγει ιστορικα παλιοτερα.αλλα για μενα η renault εχει μεγαλυτερη ιστορια.Σίγουρα πληρώνεις και κάτι απο όνομα αλλά σε καμιά περίπτωση στο βαθμό που πληρώνεις στα mini, 500 και beetle(Δεν είναι κάποια ρετρό αναβίωση). Μάλλον το όνομα της vw πληρώνεις περισσότερο και το ξεχωριστο γενικότερα.
-
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
λεω οτι δινω αερα 2000 ευρω στο scirocco λογο οτι ειχε βγει ιστορικα παλιοτερα.αλλα για μενα η renault εχει μεγαλυτερη ιστορια.
Σίγουρα πληρώνεις και κάτι απο όνομα αλλά σε καμιά περίπτωση στο βαθμό που πληρώνεις στα mini, 500 και beetle(Δεν είναι κάποια ρετρό αναβίωση). Μάλλον το όνομα της vw πληρώνεις περισσότερο και το ξεχωριστο γενικότερα.
οι τιμες ειναι ΙΔΙΕΣ ....αν λαβεις υποψην τον καλυτερο εξοπλισμο του vw ....δηλ esp και αεροσακοι οροφης καθως και τους πολλαπλους συνδεσμους πισω που προσθετουν σε ανεση και κοστος ...τοτε οι τιμες ειναι ιδιες!
-
Ο χρήστης ΜΕΡΕΜΑ έγραψε:
εγω θεωρω οτι η χρηματικη διαφορα τον δυο ιδιαιτερα αν πας για τα 160ps του scirocco (το οποιο κανει 25.300) δεν διακαιολογειται...να μιλαγαμε +2.000 ευρο λογο φιρμας και ιστοριας ναι.Πολύ καλή επιλογή! Καλοτάξιδο κι απροβλημάτιστο! Να παρατηρήσω μόνο ότι ναι μεν το 160άρι Scirocco είναι πολύ πιο ακριβό αλλά επίσης είναι και πολύ ταχύτερο. Η σύγκριση με το 122άρι όμως οικονομοτεχνικά σαφώς ευνοεί το Megane.
ΥΓ 1: Δεν το διευκρίνισες, αλλά υποθέτω ότι πήρες το 1.4 TCΕ.
ΥΓ 2: Το ESP είναι στάτναρ πλέον αγαπητέ 106. -
καλοταξιδο..σκεφτομαι την αγορα του διλιτρου,κ θα θελα καποιεσ αντικειμενικεσ εκτιμισεισ για θορυβο,καθισματα,αισθηση,εργονομια...θα υπαρχουν καποιεσ ομοιοτητεσ με τα 1.4-1.6,σε αυτα πιστευω.οδηγηκεσ εντυπωσεισ δεν πιστευω να χει κανεισ,αλλα απ οτι εχω διαβασει προκειται για εξαιρετικο αυτ.για το κουπε παντα..
-
Καλοτάξιδο και από μένα
-
καλοταξιδο
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Σίγουρα πληρώνεις και κάτι απο όνομα αλλά σε καμιά περίπτωση στο βαθμό που πληρώνεις στα mini, 500 και beetle(Δεν είναι κάποια ρετρό αναβίωση). Μάλλον το όνομα της vw πληρώνεις περισσότερο και το ξεχωριστο γενικότερα.
οι τιμες ειναι ΙΔΙΕΣ ....αν λαβεις υποψην τον καλυτερο εξοπλισμο του vw ....δηλ esp και αεροσακοι οροφης καθως και τους πολλαπλους συνδεσμους πισω που προσθετουν σε ανεση και κοστος ...τοτε οι τιμες ειναι ιδιες!
μονο οι πολλάπλοι ειναι οι διαφορά.. πλεον τα αλλα ειναι στανταρ στο megane
-
Κι εμένα ο ημιάκαμπτος μου χτυπάει λίγο ΄'ασχημα,
αν κι η opel και η Renault κανουν θαυματα...
(αλλά με τους Ελληνικούς δρόμους.)
-
Ο χρήστης nikosxeng έγραψε:
Κι εμένα ο ημιάκαμπτος μου χτυπάει λίγο ΄'ασχημα,αν κι η opel και η Renault κανουν θαυματα...
από οτι γραφεται, αν το οδηγησεις θα διαψευστεις
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Κι εμένα ο ημιάκαμπτος μου χτυπάει λίγο ΄'ασχημα,
αν κι η opel και η Renault κανουν θαυματα...
από οτι γραφεται, αν το οδηγησεις θα διαψευστεις
γιατί ...παύει να είναι ημιάκαμπτος επειδή τον φορά η Ρενό; ...νταξ λίγο έλεος.
μπορεί να μην κοπανά σαν σε Τογιότα αλλά είναι ΗΜΙΑΚΑΜΠΤΟΣ με τα μειονεκτήματα που τον συνοδεύουν.
κράζαμε την Σιτροέν γιατί τον έβαλε...κ θα χαιδεύουμε την Ρενό...;
-
Δεν καταλαβαίνεις για το νέο Megane ότι έχει ημιάκαμπτο, εκτός αν κάθεσαι στις πίσω θέσεις και περάσει το αμάξι με φόρα από χαράδρα ή ψηλό σαμάρι. Είναι πραγματικά καλή η δουλειά που έχει γίνει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο πρώτος ημιάκαμπτος άξονας που δεν θα μου έκανε διαφορά από πολλαπλούς.
-
ελπίζω πιό καλός απο την προηγούμενη Laguna.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Δεν καταλαβαίνεις για το νέο Megane ότι έχει ημιάκαμπτο, εκτός αν κάθεσαι στις πίσω θέσεις και περάσει το αμάξι με φόρα από χαράδρα ή ψηλό σαμάρι. Είναι πραγματικά καλή η δουλειά που έχει γίνει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο πρώτος ημιάκαμπτος άξονας που δεν θα μου έκανε διαφορά από πολλαπλούς.περιμενε να παλιωσουν λιγο τα σινεμπλοκ και μετα θα βγαλουμε σωστα αποτελεσματα
-
το είδα χτες (στο Νέα Καβάλα - ΠΑΟ)... (>Megane
-
Αυτό το μεγκάν όσο το βλέπω τόσο μου αρέσει περισσότερο! Θα το σκεφτόμουν σοβαρά αν έψαχνα για αυτοκίνητο σήμερα!
Μαζί με το δέλτα μακράν τα ομορφότερα ευρωπαϊκά μικρομεσαία!
(Εγώ βέβαια παραμένω ερωτευμένος με το σιβικ μου ) -
χωρίς να έχω οδηγήσει TSI, θεωρώ ότι ο TCe πρέπει να είναι υπέραρκετός για το megane. Μην κάθεστε στους ίππους μόνο αλλά στο συνολικό στήσιμο του αυτοκινήτου.
Έχω πάρει το grand scenic με τον TCe και έχω εντυπωσιαστεί από τη δύναμη και απόκριση του κινητήρα στις χαμηλές στροφές. Ο συνδιασμός του με το 6άρι σασμάν είναι πολύ καλός.
Όμως για να λέμε του στραβού το δίκιο, αν το vw touran ήταν στις διαστάσεις του grand scenic, δεν θα αγόραζα το grand scenic αλλά το touran με DSG.
Θεωρώ πολύ μεγάλη παράλειψη της renault το ότι δνε δίνει αυτόν το κινητήρα έστω με το cvt που έχει. Η renault αυτή τη στιγμή έχει μείνει πίσω, τη στιγμή που η vw και η fiat αλλά και η PSA έχουν σειριακά κιβώτια
Renault Megane Coupe 1.4 TCe Vs VW Golf 1.4 TSI