-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Μια και χουμε το σχετικό threadaki να ρωτήσω κι εγω με τη σειρά μου:1)Φυσιολογική τιμή για Celica 1.8 143?
2)Ποια μοντέλα να κοιτάξω? Έχει διαφορές το facelift?
3)Απο κατανάλωση και χώρους,τι λεει η συμβίωση?Ευχαριστώ προκαταβολικά
- 9-14k αναλογα την χρονολογια τα κμ και την κατασταση
- κοιτα για μοντελα μετα το 2003 και προσεξε να ειναι japan made (τα προ 2003 ειχαν καποια προβληματα αραια και που με κινητηρα κατω απο συνθηκες συνεχης πιεσης)
- καταναλωση στην TS κυμαινεται απο 7 min εθνικη μεχρι και 17 max οταν πας ταπα γκαζι για πολυ ωρα
επομενως η celica με τα 143 πρεπει να παιζει απο 7 εως 13-14 αντιστοιχα. Χωροι για οδηγο συνοδηγο υπεραρκετοι εκτος αν προκειται για υψος 190 + οποτε και δεν χωραει το κεφαλι!ομοιως για τους 2 και μονο πισω επιβατες...εκει τα πραγματα ομως ειναι ακομα χειροτερα καθοτι ατομα ανω του 170-175 θα δυσκολευτουν να βρουνε χωρο για το κεφαλι τους, χωροι για μικροαντικειμενα αφθονοι ενω και το πορτμπαγαζ ειναι τεραστιο (για τα δεδομενα της κατηγοριας) με μονο μειονεκτημα οτι ειναι σχετικα ρηχο (λογο κανονικου μεγεθους ρεζερβας) ενω με την αναδιπλωση των πισω καθισματων (50/50) γινεται κρεβατοκαμαρα!
οτι αλλο μπορω να βοηθησω εδω ειμαι
-
MAD-MAX-13
Σε πόλη με ελαφρία κίνηση τι κατανάλωση έχεις;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
MAD-MAX-13Σε πόλη με ελαφρία κίνηση τι κατανάλωση έχεις;
9-10 l/100km
-
Mad Max,σε ευχαριστώ πολύ,ήσουν διαφωτιστικότατος!
Μια απορία μόνο,δεν βρίσκω μοντέλα στις τιμές που είπες (9-14).Ειδικά αν είναι 2003 και μετά,και τα χιλιόμετρα να είναι κάτω απο 100κ,ειλικρινά κάτω απο 16 δύσκολα βρίσκω.Γιατί έτσι ??
-
μου ζητησες τιμη για την απλη με τα 143
μηπως κοιτας τιμες γι εκεινη με τα 192?γιατι αν εχει μοντελο 2003 με 143 16.000ε τοτε η σελικα με τα 192 ιδιου ετους θα πρεπει να εχει 21.οοοε το οποιο θα σημαινε οτι η δικια μου θα πρεπει να αξιζει 25+
το οτι καποιος βαζει αρχικη τιμη πχ 16 δεν σημαινει οτι δεν την δινει και 14 ειδικα σε τετοιες περιοδους που διανυουμε
να υπολογιζεις πολυ χοντρικα οτι απο 5-11κ τα παζαρια παιζουν στο χιλιαρικο ενω απο 12-20κ τα παζαρια φτανουν και τα 2-3κ, για τιμες 20-30 μπορει να φτασουν και τα 5κ
-
Μακάρι να μπορούσα να κοιτάξω για κάποια με 192,αλλά δυστυχώς δεν γίνεται.
Με 143 κοιτούσα.Και πάλι ευχαριστώ για τις info γενικότερα.
-
τελικά βρήκες τίποτα?? ψάχνω κι εγώ αυτόν τον καιρό για την απλή
-
Αν αναφερόταν σε μένα το μνμα 'αν βρήκα',δυστυχώς όχι.
Οι τιμές ήταν ακριβές και με 2 άτομα που μίλησα,ήθελα οπωσδήποτε μετρητά ΟΛΑ.
Τελικά,πήγα σε καινούργιο αυτοκίνητο,ενα Ford Fiesta Sport.ΥΓ Περιμένω το πισωκίνητο της Toyota στο μέλλον.
-
Εγω την μονη που βρηκα (εδω Ελλαδα) που την εδιναν και με δοσεις ηταν αυτη.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/172741
Ειδα και μερικες προς την Βεροια μερια στον Yγροπουλο αλλα τις ειχε ακριβες. Ακομα και στο auto.de δεν υπαρχουν πολλες και οσες υπαρχουν εχουν ακριβες τιμες. Μονο απο κανενα χερι η μαντρα θα μπορεσω να βρω οταν με το καλο ανεβω Γερμανια. Το θελω αυτο το αμαξι πραγματικα (απο αχτι και ονειρο και επειδη απλα γουσταρω παρα απο τιποτα αλλο) γιατι με φτιαχνει απιστευτα. Σιγουρα το εχω σαν πρωτη επιλογη αν βρω κανενα καλο.
Αν δεν βρω τοτε μαλλον θα παω σε κατι αλλο και φτου και απο την αρχη για να βρω κατι που μου αρεσει και θελω να παρω.
-
Ο χρήστης ikaruga έγραψε:
Εγω την μονη που βρηκα (εδω Ελλαδα) που την εδιναν και με δοσεις ηταν αυτη.Δεν ηξερα οτι το 5 ειναι ζυγος αριθμος...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εγω την μονη που βρηκα (εδω Ελλαδα) που την εδιναν και με δοσεις ηταν αυτη.
Δεν ηξερα οτι το 5 ειναι ζυγος αριθμος...
5 στην μπροστα και 5 στην πισω πινακιδα κανουν 10!
-
Καλησπερα παιδια!ειμαι νεος στη παρεα σας!Ενδιαφερομαι για αγορα μιας celica με τα 143hp(μετα το 2001)!Ποτε σταματησε να κυκλοφορει να συκγεκριμενο αμαξι;
Θα ηθελα να ρωτησω σε τι τιμη πωλειται σημερα και ποια η διαφορα του (σε λεφτα) με το t-sport;
Επισης θελω να εκμεταλευτω και νο νεο νομο περι αποσυρσης,αλλα δεν ξερω αν και κατα ποσο υσχυει με την αγορα μεταχειρησμενου!!Τι πρεπει να προσεξω,και τι προβληματα εχει,αν εχει το συκγεκριμενο αμαξι;;
Η πληροφοριες σας θα ειναι ιδιαιτερα χρησημες!!!ευχαριστω πολυ!
-
Ο χρήστης balabanis έγραψε:
Καλησπερα παιδια!ειμαι νεος στη παρεα σας!Ενδιαφερομαι για αγορα μιας celica με τα 143hp(μετα το 2001)!Ποτε σταματησε να κυκλοφορει να συκγεκριμενο αμαξι;To 2006.
Θα ηθελα να ρωτησω σε τι τιμη πωλειται σημερα και ποια η διαφορα του (σε λεφτα) με το t-sport;
Δες εδω που παιζουν οι τιμεςhttp://www.car.gr/classifieds/cars/?c=9a%7C2ffa&ca=&ma=248&mo=797&va=&bpr=&tpr=&so=dm&or=d&bre=2001&tre=2009&rg=&bmi=&tmi=&bpo=&tpo=&ben=&ten=&fu=&co=&cr=&hi=&ag=&do=&nu=&tr=
Επισης θελω να εκμεταλευτω και νο νεο νομο περι αποσυρσης,αλλα δεν ξερω αν και κατα ποσο υσχυει με την αγορα μεταχειρησμενου!!
To αυτοκινητο σταματησε να παραγεται το 2005.Τα περισσοτερα ειναι μοντελα 2004 και προγενεστερα(=50 ευρω επιπλεον το χρονο για πρασινο φορο) κι εσυ ζητας κινητρο αποσυρσης??
Τι πρεπει να προσεξω,και τι προβληματα εχει,αν εχει το συκγεκριμενο αμαξι;;
Η πληροφοριες σας θα ειναι ιδιαιτερα χρησημες!!!
ευχαριστω πολυ!Το αυτοκινητο ηταν και ειναι δημοφιλες στη συμπαθη(?) φυλη των καγκουρω και των 'γληγορων' με ο.τι αυτο συνεπαγεται....
-
Ευχαριστω πολυ!!δε γνωριζω τιποτα περι πρασινου νομου!Καποιος να με ενημερωσει;Συγνωμη αλλα δε ξερω....!!Επισης δε καταλαβα τι πρεπει να προσεξω και τι προβληματα εχει βγαλει το συκεκριμενο μοντελο!Κατι ποιο συκγεκριμενο!!!
Ευχαριστω! -
Χωρις να γνωριζω για το συγκεκριμενο αυτοκινητο, δεν πρεπει να εχει σοβαρα προβληματα αλλα απο το τελευταιο που ειπε ο 888888 να εισαι σχεδον σιγουρος οτι το αυτοκινητο θα ειναι πολυ ταλαιπωρημενο μηχανικα (εκκινησεις, κοφτες, κτλ).
-
Ο χρήστης balabanis έγραψε:
Ευχαριστω πολυ!!δε γνωριζω τιποτα περι πρασινου νομου!Καποιος να με ενημερωσει;Συγνωμη αλλα δε ξερω....!!Xoντρικα
αυτοκινητα με αδεια πριν το 1996 πληρωνουν +150 ευρω στα τελη κυκλοφοριας.
Απο 1996-2000 +100 ευρω
Απο 2000-2004 +50 ευρω
Απο 2004-σημερα -18 ευρω.Επισης δε καταλαβα τι πρεπει να προσεξω και τι προβληματα εχει βγαλει το συκεκριμενο μοντελο!Κατι ποιο συκγεκριμενο!!!
Ευχαριστω!Σαν αυτοκινητο ΤΟΥΟΤΑ γενικα δεν εχει προβληματα.
Το θεμα εστιαζεται στο ποιος ειχε το αυτοκινητο.
Oσo πιο μαμα αυτοκινητο βρεις, τοσο οι πιθανοτητες να ειναι σε αριστη/καλη κατασταση αυξανονται.
Αντιθετα οσο πιο 'φορτωμενο' (σποϊλερ χαμηλωματα ζαντολαστιχα) ειναι, τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες να μην εχει υποστει και τη καλυτερη δυνατη μεταχειρηση απο το πρωην 'αφεντικο' του... -
Εγω που εχω αμαξι 6/2004 θα πληρωνω +50Ε??
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εγω που εχω αμαξι 6/2004 θα πληρωνω +50Ε??Αφησε κι ενα θεμα 'καθαρο',
ΕΛΕΟΣ!!!!
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Εγω που εχω αμαξι 6/2004 θα πληρωνω +50Ε??
Αφησε κι ενα θεμα 'καθαρο',
ΕΛΕΟΣ!!!!
Μη μας σκοτωσεις κιολλας κανεις χαμο.Κατι σε ρωτησα.Γιατι το παλικαρι αυτο δεν τον νοιαζει αν παρει αμαξι 2004??
-
Επειδη οπως αναφερθηκε το celica ηταν απο τα αυτοκινητα που δεχτηκαν αρκετες επεμβασεις(κυριως εμφανησιακα) θα πρεπει να κινηθεις μονο σε μαμα αυτοκινητα(νταξει αν αλλαξε καμια ζαντα/εξατμηση δεν θα το κανουμε θεμα) οποτε θελει μεγαλη προσοχη.Απο θεματα αξιοπιστιας γενικα δεν ειχε καποιο προβλημα,σκυλι αμαξι δηλαδη,ακομα και κακομεταχειρισμενα του 93-94 βγαζουν απροβληματιστα χιλιομετρα να φανταστεις.Οσο για το θεμα της επιδοτησης απο αποσυρση παλιου για να παρεις το επιπλεον χιλιαρικο θα πρεπει το καινουργιο που θα αγορασεις να εχει αδεια μετα το 2005 και να ειναι EURO 5.
Αγορά Toyota Celica MK7 (T230)