-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πάμε αλλά πως?
Είχα πει κάποια στιγμή να έχουμε ένα θέμα 'εργασίας' αλλά εκτός του Θάνου δεν είδα ιδιαίτερα άλλες συμμετοχές.γενικα τα σχεδια σας ειναι πολλα επιπεδα πανω σε τεχνικη και τεχνοτροπια σχεδιασμου που ''τρομαζουν'' οποιον θελησει να υποβάλει τα δικα του διπλα στα δικα σας
-
Εγώ πιστεύω ότι ψήνουμε και τον vengas με λίγη προσπάθεια να συμμετέχει και αυτός Με 3 συμμετοχές ένα θέμα θα ήταν το πιο επιτυχημένο στην ιστορία του τopic Περιμένουμε από κάποιον j.marr ή Κωνσταντίνο ή άλλο έμπειρο στη δημιουργία προκλήσεων να μας δώσει ένα θεματάκι και λίγες μέρες να το δουλέψουμε
Υ.Σ 106 σε θέλουμε και σένα! Βάλτε όλοι τα σχέδιά σας, μόνο έτσι μπορούμε να βελτιωθούμε όλοι μας μέσα από τον ανταγωνισμό και τα σχόλια των άλλων. Με το να τα δείχνουμε μόνο στους γονείς μας και στους φίλους μας δεν κερδίζουμε τίποτα (εκτός αν έχουμε φίλους όπως ο Ζαπατίνας ή κουμπάρους σαν του Κωνσταντίνου )
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Πάμε αλλά πως?
Είχα πει κάποια στιγμή να έχουμε ένα θέμα 'εργασίας' αλλά εκτός του Θάνου δεν είδα ιδιαίτερα άλλες συμμετοχές.γενικα τα σχεδια σας ειναι πολλα επιπεδα πανω σε τεχνικη και τεχνοτροπια σχεδιασμου που ''τρομαζουν'' οποιον θελησει να υποβάλει τα δικα του διπλα στα δικα σας
Δεν είμαστε ανθρωποφάγοι εδώ!!!!
Απλά άν είναι να ποστάρω εγώ τα δικά μου και ο Θάνος τα δικά του...θα καταντήσει κάπως μονότονο το όλο θέμα.
Πάμε να σχεδιάσουμε τον αντικαταστάτη του Bravo??? ....για το 2012 ας πούμε?! -
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς τους μικρούς να ακούμε τις συμβουλές πιο έμπειρων ανρώπων. Για το εξωτερικό μάλλον την κάνω του χρόνου για Erasmus (δανεικός σε σχολή που συνεργάζεται με την δική μου) - θα αρχίζω σύντομα να ψάχνω κατάληλη σχολή να με δεχτεί για ένα εξάμηνο ή ένα χρόνο. Γενικά πάντως σε περίπου 3 χρόνια αν όχι νωρίτερα θα φύγω μόνιμα αρκεί να βρω κάποια χρήματα και να σιγουρέψω οτι η σχολή που θα πάω είναι πραγματικά καλή. Σίγουρα είναι σημαντική η ηλικία και το καταλαβαίνω απλά δεν ήμουν έτοιμος για πολλούς λόγους να φύγω κατευθείαν στο εξωτερικό - πράγμα που ίσως με είχε κάνει σχεδιαστή πιο γρήγορα και σίγουρα (μπορεί όμως και όχι). Είναι όμως και θετικό το ότι θα έχω αρκετές γνώσεις για το product design καθώς και για το branding - αν και ο κ.Ζαπατίνας μου είπε ότι είναι πιο έυκολο να πας από car design σε product design χωρίς extra σπουδές ενώ το αντίθετο (που σκοπεύω να κάνω) απαιτεί πολλές ικανότητες και γίνεται δύσκολα. Τέλοςπάντων θα προσπαθήσω να κάνω ένα βιντεάκι σύντομα φίλε 106. Nα το βλέπω μετά από μήνες και να βλέπω πόσο βελτιώθηκα (ελπίζω). Το μόνο που έχω μάθει εγώ από όλες τις συμβουλές μεγαλύτερων μαζεμένες είναι οτι δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάς. Πάμε λοιπόν να γίνουμε καλύτεροι!προς giorgosfocus - αυτα στην πρώτη φωτογραφία δεν είναι κάτι συγκεκριμένο (θα επιστρέψω στα σχέδια για εταιρίες και εικασίες νεών μοντέλων σύντομα) παρόλα αυτά ο προφυλακτήρας παραπέμπει σε ford έχεις δίκιο - αλλά και τα φώτα μπορεί να θυμίζουν mitsubishi οπότε είσαι λίγο επηρεασμένος από ότι φαίνεται και από το όνομα σου
προς 106_4_ever : Ο Ζαπατίνας μάλλον είναι στην Ιταλία στο studio του τώρα - δουλεύει ως product designer από ότι λέει η κάρτα του. Είναι σπουδαίος!! Στην εκπομπή που συζητούσαμε μου είπε ότι είναι φίλος και με τον Chris Bangle!
Ο Ζαπατίνας εργάστηκε για την Kleeman (ανελκυστήρες).
-
Πάμε αλλά πως?
Δεν είμαστε ανθρωποφάγοι εδώ!!!!
Απλά άν είναι να ποστάρω εγώ τα δικά μου και ο Θάνος τα δικά του...θα καταντήσει κάπως μονότονο το όλο θέμα.
Πάμε να σχεδιάσουμε τον αντικαταστάτη του Bravo??? ....για το 2012 ας πούμε?!πιστεψε με και παλι εχει πολυ ενδιαφερον ακομα και με δυο συμμετοχές...
υ.γ θα πρεπει να ξεκινήσετε (ξεκινησουμε (?? ):ninja: ) με την σχεδιαση της μελλοντικης ''γραμμης'' της fiat διοτι η σημερινη εχει έλθει σε αδιεξοδο και συνεπώς στο τελος της .....καντε κατι που να ειναι σπορ και συνάμα να μην θυμιζει alfa.....αυτο θα ειναι η προκληση κατα την γνωμη μου...
-
φοβερό θέμα! είμαι μέσα με χίλια! Πολύ απαιτητικό βέβαια γιατί η fiat είναι δύσκολα προβλέψιμη όσο αναφορά την σχεδιαστική φιλοσοφία της. Ανυπομονώ να δω τα αποτελέσματα! Άντε όλοι όσοι μπορούν ας στείλουν σχέδια να δούμε!
Υ.Σ. Κάνω μπάνιο και ξεκινάω τα σχέδια! Πέρασε η κούραση και ο πονοκέφαλος μόλις διάβασα το θέμα
-
εγω θα στειλω και αλλα σχεδια σε καμια εβδομαδα οταν τελειώσω με τις εξετασεις...ειχαν και στη local motors(σας τα ψιλοεπρηξα με αυτούς... )διαγωνισμο για ofroad για το Texas και δε προλαβα να κανω κατι...και το αλλο το προτζεκτ για την Αλασκα δεν το ειχα προλάβει τα Χριστούγεννα και ηταν καλό από πλευρας εφευρετικοτητας
για Bravo θα κανω κατι
αλλα θελω να μπαινουν και μηχανολογοι και να μας λενε συμβουλές γιατι πχ δε μπορει να γινει κατι και το λογο
αλλιώς ειναι σαν πιτα γυρο χωρις τζατζικι -
συμβουλες σε ποιο επιπεδο?
-
φοβερό θέμα! είμαι μέσα με χίλια! Πολύ απαιτητικό βέβαια γιατί η fiat είναι δύσκολα προβλέψιμη όσο αναφορά την σχεδιαστική φιλοσοφία της. Ανυπομονώ να δω τα αποτελέσματα! Άντε όλοι όσοι μπορούν ας στείλουν σχέδια να δούμε!Μισοοοοοό...να οργανωθούμε!
Μην το απλοποιείτε αμέσως.
Να μπουν περιορισμοί. Διαστάσεις , χώροι , φιλοσοφία κλπ κλπ....
Δεν είπαμε να μαντέψουμε τι θα παρουσιάσει η Φιατ αλλά τι θα κάναμε εμείς αν είμασταν το Centro Style της Fiat! -
πχ στο διαγωνισμό αυτόν στο δευτερο rating ψηφιζει κανεις ποσο ευκολο ειναι να κατασκευαστεί το οχημα...
http://www.local-motors.com/entry.php?e=2267
καποιος με τετοιες γνωσεις μπορει να πει αρκετα για το ποσο ευκολο ειναι -
Ακόμα καλύτερα - είμαι λίγο παρορμητικός όταν ενθουσιάζομαι! Περιμένω σαφές brief γερμανικού τύπου και guidelines τότε!
φίλε vengas να μας ανεβάζεις και εδώ τα σχέδιά σου για την lm (εύχομαι να σε δούμε χέρι χέρι με τον πρόεδρό της κάποτε που θα σου κατασκευάσουν το μοντέλο σε concept ) Πολύ σωστό αυτό για τα μηχανολογικά - είμαι πάρα πάρα πολύ πίσω σε αυτό τον τομέα!
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
πχ στο διαγωνισμό αυτόν στο δευτερο rating ψηφιζει κανεις ποσο ευκολο ειναι να κατασκευαστεί το οχημα...
http://www.local-motors.com/entry.php?e=2267καποιος με τετοιες γνωσεις μπορει να πει αρκετα για το ποσο ευκολο ειναι
Μπορώ να βοηθήσω σ αυτό.....αρκετές κατασκευές πέρασαν από τα χέρια μου.
-
ταλεντααααααρες μοουυυυυυυυυυ ( αλα βεγγος στυλ)
-
ταλεντααααααρες μοουυυυυυυυυυ ( αλα βεγγος στυλ) -
φίλε vengas να μας ανεβάζεις και εδώ τα σχέδιά σου για την lm (εύχομαι να σε δούμε χέρι χέρι με τον πρόεδρό της κάποτε που θα σου κατασκευάσουν το μοντέλο σε concept ) Πολύ σωστό αυτό για τα μηχανολογικά - είμαι πάρα πάρα πολύ πίσω σε αυτό τον τομέα!
ειμαι στο μεσο ορο εκει...απλά μπαινω στην κοινοτητα τους για συμβουλές που δινουν, λιγο δυσκολο να κερδισω κατι εκει, ο ανταγωνισμος ειναι τρελός
το καλο ειναι οτι εχω γνωρισει καλα φιλαρακια εκει που μπορει να κανουμε bussiness αργοτερα και οτι βελτιώνομαι σε διαφορα θεματα -
Κατευθυντήριοι άξονες project 'New Bravo 2012'.
α.Χρήση στοιχείων από το παρελθόν της εταιρίας.
β.Το νέο μοντέλο θα παραμείνει στις σημερινές διαστάσεις.
γ.Να βελτιωθούν τα αρνητικά σημεία του σημερινού.
δ.Να είναι άμμεσα αναγνωρίσιμο ως Fiat.
ε.Το νέο μοντέλο προβλέπεται να είναι το 'κορυφαίο' μοντέλο της Fiat . -
Πάμε αλλά πως?
σας ειπαμε για tutorial αλλά δεν ειδαμε τιποτα
http://carbodydesign.com/car-design-tutorials.php#2d -
Κατευθυντήριοι άξονες project 'New Bravo 2012'.
α.Χρήση στοιχείων από το παρελθόν της εταιρίας.
.αυτο ειναι το πιο δυσκολο σημειο για μενα
-
Πάμε να σχεδιάσουμε τον αντικαταστάτη του Bravo??? ....για το 2012 ας πούμε?!Εγώ επειδή αυτές τις μέρες δεν πρόκειται να προλάβω να κάνω σωστή δουλειά ανεβάζω ένα σχεδιάκι που έκανα με μολύβι επί τόπου:
Προβλέπω πως η post-carpocalypse FIAT θα επιστρέψει στις 5 λοξές γραμμές σαν σήμα
-
προτεινω πληρη αλλαγη της σχεδιαστικης εικονας της fiat .......δεν οδηγει καπου!!!
χωρις χρηση ρετρο στοιχειων ,αλλα με χρηση νεων vintage ....αν παντως θελει καποιος να χρησιμοποιησει ρετρο στοιχεια θα προτεινα αυτα απο το εντυπωσιακο για την εποχη του
ritmo60
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου