-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε.Ευχαριστώ Μορφέα!!!
Χαρές σε εσένα και την οικογένειά σου .. -
Εσείς ρε δεν έχετε μικρό όνομα????
-
Εγω γιορταζω πρωτοχρονιά
-
Δημήτρης, Μίμης, Μήτσος, ή όπως σε βολεύει...
-
Χρόνια πολλά Κωσταντίνε! Ουφ πρόλαβα.
Εγώ υπόσχομαι να συνεχίσω ( βασικά να αρχίσω..) τα σχέδια, αλλά όλο το χρόνο μου τον τρώω κάνοντας πόδια πολυθρόνας ( http://www.youtube.com/watch?v=fvI7cIPots0) και βίδες..
Αναθεματισμένη σχολή..Υ.γ. Πολύ το χαίρομαι το τόπικ.
-
Βασίλη , Δημήτρη , 'Αρη και όλους εσάς που μου δώσατε τις ευχές σας....ένα ολόκαρδο Ευχαριστώ! και ανταποδίδω.
-
και απο εμένα χρόνια πολλά (2 λεπτά καθυστερημένα!). Καλωσόρισες στην παρέα μας φίλε roman_k πολύ ενδιαφέροντα σχέδια!
-
Θάνο ευχαριστώ για τις ευχές!
-
Θέμα εργασίας γι αυτή την περίοδο.....(σπαζοκεφαλιά )
-
Eλληνικό project?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Eλληνικό project?Eλληνικό , ταλαιπωρημένο και απαξιωμένο στα μάτια πολλών..
(εμας πάντως δεν μας χαλάει καθόλου! ) -
Πόσο υπολογίζετε να κοστίζει?
(στο περίπου έστω)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πόσο υπολογίζετε να κοστίζει?(στο περίπου έστω)
6000,00€
-
6000 ευρώ είναι πολύ χαμηλή τιμή, αν πρόκειται για τελική τιμή και όχι προ φόρων κλπ. Τόσο περίπου θα κοστίζει και το nano αν θυμάμαι καλά. Προσωπικά μου φαίνεται υπερβολικά αισιόδοξο το νούμερο (για τελική τιμή) , μακάρι να κάνω λάθος και αν όντως ισχύει δηλώνω εντυπωσιασμένος. Εκτός αν πωλείται 6χιλ και στην πραγματικότητα κοστίζει συνολικά στην εταιρία 16χιλ ανά όχημα.
Από τα σχέδια μου φαίνεται σχεδόν ίδιο με την δεύτερη έκδοση του Pony (με κινητήρα ford αν θυμάμαι καλά). Ισχύει αυτό ή είναι άλλοι οι συντελεστές?
-
http://www.namco-euro.com/en/product.php?cat=3&id=1
Αν υλοποιηθεί σε αυτή την τιμή (και να δείχνει σύγχρονο αλλά και να φέρει κάποια σύγχρονη τεχνολογία) θα είναι πραγματικά μεγάλο επίτευγμα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
6000 ευρώ είναι πολύ χαμηλή τιμή, αν πρόκειται για τελική τιμή και όχι προ φόρων κλπ. Τόσο περίπου θα κοστίζει και το nano αν θυμάμαι καλά. Προσωπικά μου φαίνεται υπερβολικά αισιόδοξο το νούμερο (για τελική τιμή) , μακάρι να κάνω λάθος και αν όντως ισχύει δηλώνω εντυπωσιασμένος. Εκτός αν πωλείται 6χιλ και στην πραγματικότητα κοστίζει συνολικά στην εταιρία 16χιλ ανά όχημα.Από τα σχέδια μου φαίνεται σχεδόν ίδιο με την δεύτερη έκδοση του Pony (με κινητήρα ford αν θυμάμαι καλά). Ισχύει αυτό ή είναι άλλοι οι συντελεστές?
Να σας δώσω ένα νούμερο κόστους παραγωγής για τη δεξαμενή καυσίμων...26,00€ με την αντλία.
Το προιόν δεν απευθείνεται στην Ελληνική αγορά. Ευτυχώς (?) υπάρχουν ακόμα στον πλανήτη περιοχές που έχουν ανάγκη για ένα 'βασικό' μεταφορικό μέσο.
Αφορά μια βελτιωμένη στα σημεία (αρκετά μάλιστα) της β΄έκδοσης του PONY. -
Έτσι όπως πάμε σε λίγο μια χαρά θα το αγοράζουν ΚΑΙ εδώ.
Από κινητήρες τι παίζει (βενζίνη/diesel); Μόνο 4x2 ή και τετρακίνητο;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Έτσι όπως πάμε σε λίγο μια χαρά θα το αγοράζουν ΚΑΙ εδώ.Από κινητήρες τι παίζει (βενζίνη/diesel); Μόνο 4x2 ή και τετρακίνητο;
Δικίνητο , θα υπάρχει όμως και τετρακίνητη έκδοση.
Καύσιμο βενζίνη. -
Επιστροφή σε πιο 'κυριλέ' φόρμες...
-
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου