-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
vengas , μπράβο. Πολύ φιλότιμη προσπάθεια.
-
@Κωνσταντίνε πάρα πολύ καλό
Εχουμε τελικά από το πλαινό?
Θα κινείτε πιστευώ κοντά στο τελευταιο 'προφιλ' του αυτοκινήτου που μας έχεις δείξει -
-
-
Mόλις κέρδισε 50 .... ίππους!
-
-
Ωραίο πίσω μέρος Κωνσταντίνε
-
-
Λοιπόν για το υπόλοιπο αυτοκίνητο τα έχουμε πει
Το πίσω μέρος γιατί δεν πρόλαβα να σχολίασω χθες
Όμορφο και πολύ 'αθλητικό' όπως αρμόζει σε τέτοιο αυτοκίνητο
Βέβαια αυτό το νεύρο που έρχεται από την πόρτα θα μπορούσε να συνεχίζει και να εφάπτεται με την γραμμή στην άκρη του πίσω μέρους (την άκρη της πίσω πόρτας εννοώ) δίνοντας μια αίσθηση συνέχειας
Η οροφή φεύγει σαν ένα κομμάτι και γίνεται cabrio(είναι τύπου targa δηλαδή ) -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Βέβαια αυτό το νεύρο που έρχεται από την πόρτα θα μπορούσε να συνεχίζει και να εφάπτεται με την γραμμή στην άκρη του πίσω μέρους (την άκρη της πίσω πόρτας εννοώ) δίνοντας μια αίσθηση συνέχειας
Η οροφή φεύγει σαν ένα κομμάτι και γίνεται cabrio(**είναι τύπου targa **δηλαδή )Ναι , αρκεί να χωρά να αποθηκευτεί κάπου!
Ίσως πίσω από τα καθίσματα ή στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Η οροφή φεύγει σαν ένα κομμάτι και γίνεται cabrio(**είναι τύπου targa **δηλαδή )Ναι , αρκεί να χωρά να αποθηκευτεί κάπου!
Ίσως πίσω από τα καθίσματα ή στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος. -
Factory Five Space Frame Chassis, 95-inch wheelbase
Mid-engined, rear-wheel-drive configurationΜε βαση τα παραπανω (χωρις να με απασχολει ο διαγωνισμος) τα 2 πρωτα μοντελα που μου ηρθανε στο μυαλο με το παραπανω wheelbase στα 2400 m περιπου, ηταν το Opel GT και η Porsche Boxster Spyder. Πανω κατω ειχανε και το ιδιο πακετο οποτε πηρα και χρησιμοποιησα της 2ης και σχεδιασα με βαση αυτο μιας και ηταν ετοιμο (παντα βασει wheelbase). Δεν εχω καταληξει καπου οποτε ασχοληθηκα σημερα πιο πολυ με μια γενικη ιδεα. Το αφιερωνω και στο τοπικο εδω με την ευκαιρια ειχα καιρο να ποσταρω κατι.
Uploaded with ImageShack.us
-
007...ενθουσιάστηκα με τα σκίτσα!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
007...ενθουσιάστηκα με τα σκίτσα!Τα σκιτσα δεν ειναι τπτ, το photoshop ειναι all the money...
-
Καλησπέρα σε όλους! Είχα καιρό να σας δω και μου λείψατε. Χαίρομαι που βλέπω νέους (και μάλιστα ισχυρούς) παίκτες στην ομάδα και στο ποστάρισμα. Αύριο θα σας δείξω και την δική μου τελική συμμετοχή στον διαγωνισμό. Μέχρι τότε ποστάρω και εδώ την τελική μας συμμετοχή 1 που έχουμε ήδη στείλει (version του Κωνσταντίνου) ως Team_KT
By team_kt at 2011-05-29
By team_kt at 2011-05-28
By team_kt at 2011-05-28
By team_kt at 2011-05-28 -
Ορίστε και η δική μου συμμετοχή:
By team_kt at 2011-05-30Τελειώσαμε!!!!
Περιμένουμε τώρα τα αποτελέσματα να δούμε αν θα μπει τίποτα στο ταμείο ή όχι...
-
Δύσκολα τα πράγματα , οι συμμετοχές πολλές και αξιόλογες (2-3 τουλάχιστον από αυτές που έχουμε δει). Σημειώνω εδω οτι υστερούμε σημαντικά στον τομέα της παρουσίασης.Χρειαζόμασταν στην ομάδα κάποιον που να χειρίζεται καλά ένα σχεδιαστικό πρόγραμμα.Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις μια θέση στην 1η πεντάδα.
Είδωμεν. -
Συνεχιζω να βαριεμαι τις ροδες
(οι tombow ειναι τρελη μαστουρα )
-
παιδιά με ενδιαφέρει το θέμα του σχεδιασμού αυτοκινήτου και βλέπω πολλά ενδιαφέροντα σχέδια στο topic..κάντε ένα κόπο και κάντε μια αναφορά τι software χρησιμοποιείτε για το σχεδιασμό
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
παιδιά με ενδιαφέρει το θέμα του σχεδιασμού αυτοκινήτου και βλέπω πολλά ενδιαφέροντα σχέδια στο topic..κάντε ένα κόπο και κάντε μια αναφορά τι software χρησιμοποιείτε για το σχεδιασμόχερι, στυλο (parker jotter) ή λεπτο bic cristal (http://www.caboodle.co.uk/images/produc ... 4592_L.jpg), χαρτι (α4 ή α3), ενα scanner, photoshop (δεν εχει καν σημασια ποια εκδοση αν και εγω χρησιμοποιω την cs4) και φαντασια.
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου