-
Μ'αρέσει πολύ το 2ρο που έχεις κάνει, το τελευταίο είναι λίγο κλισέ, όπως και εκείνο του Κων\νου. Αλλά, από αυτό του Κωνσταντίνου μπορείς να εφαρμόσεις στη περιοχή των εξατμίσεων εκείνο που έχει κάνει και μ'αρέσει πάρα πολύ. Το στρογγυλοφάναρο είναι λίγο παράτολμο.
-
Εδώ http://thefactoryfiveforum.com/showthread.php?338-Open-Design-Discussion-and-What-s-NEXT!/page26 η συνολική παρουσία μας στο διαγωνισμό το FF.
-
το σχεδιο της 5ης εβδομαδας ...εχει εισαγωγη αερα στο καπώ
δεν δινουν και πολλα στοιχεία εκει στην FF...
θελουν rough sketches, ή ακριβώς προσαρμοσμενα στις διαστάσεις, στα templates που έδωσαν???
άμα είναι να μη κανω 3d, να τα κανω στο φωτοσοπ -
-
-
να τα και όλα μαζί (sorry για το double-post)
By team_kt at 2011-04-06 -
εστειλα email στο mad dog και μου είπε οτι πιο πολύ τους νοιάζει να προδιοριστεί μια μορφή αμαξώματος, δεν τους νοιάζει αν ειναι 3d ,σκίτσο κλπ...δεν μου εδωσε και την εντύπωση ότι πρέπει να ακολουθησουμε αυστηρά τα templates... οπότε αν μπορεσω θα κανω τα 2 από τα 5-6 που θελω να στείλω 3d και τα άλλα φωτοσοπ...
πάντως εσεις τα πάτε εξαιρετικά, ενώ φαινόταν ότι ο Xavier με ένα απλό, αλλά έξυπνο(φωτα Impreza '06, πίσω στρόγγυλα φωτα χαμηλού κόστους)) σχέδιο θα κυριαρχούσε, τώρα έχει συναντήσει καλό ανταγωνισμό
για να δούμε τι θα γίνει -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
σε αυτό το σχέδιο τα φωτα της νεας Elise πρεπει να ερχονται ακριβώς νομίζω...αλλά δεν ξερουμε το κόστος τους σε σχεση με την αγορα των στρόγγυλων φωτων της hella
-
...δεν είχα και πολλά κέφια, αλλά αφού εκανα τις 2 view θα κανω αλλη μια και θα το στείλω...και μετα μου μενει να βρω γραμμες για τα υπόλοιπα 2 σχεδια
-
........
-
-
-
By team_kt at 2011-04-09
By Team_KT at 2011-04-09ρε vengas εσύ ήσουν και νόμιζα ότι είναι κανένας άλλος Έλληνας Είναι καλή η ιδέα σου και το σκίτσο από 3/4 δείχνει καλό αλλά λόγω της θολούρας δεν ξεκαθαρίζεται ακριβώς τι γίνεται στο μπροστινό μέρος. Θα τα στείλεις έτσι η θα κάνεις κάτι πάνω στα templates; Ρωτάω γιατί και εμείς θα στείλουμε πολλές συμμετοχές και πρέπει να δούμε πως χρειάζεται να τις κάνουμε
-
o Mad dog είπε οτι πιο πολύ τους νοιάζει η ευρεση μίας γενικής φόρμας, απλά έβαλαν τα templates για οδηγό ...
το σχεδιο πάνω ειναι αρκετά κοντά γιατί βασίζεται στο σουλούπι του VW bluesport concept(πήρα τις γενικές γραμμές του σχεδίου από εκεί για να μη κάνω λάθος στις ρόδες κλπ) που έχει σχεδόν ίδια wheelbase, ύψος θεσης οδηγού κλπΑλλά για να μην κανω σοβαρά λάθη τόσο σχεδίου, αλλά και να μην απέχει πολύ από την πραγματικότητα(διαστάσεις wheelbase, υψος οδηγού, θεση τιμονιού-παρμπρίζ) θα κανω ενα τρισδιάστατο σύστημα σε 3d πρόγραμμα, το οποίο θα έχει τις 4 ρόδες, μικρες λεπτές γραμμές που να δείχνουν πολύ διακριτικά τους ώμους, οροφή, κάτω-πάνω όρια παρμπρίζ, οριζόντιες γραμμές σύνδεσης μπροστά και πίσω φώτων. Αυτό θα το περιστρέφω από όλες τις γωνίες σε x y και z αξονα για να επιλέξω κάθε φορά τη γωνία του σκίτσου...και μετά θα κάνω το σχέδιο με μολύβι, μετά στυλό--> φώτοσοπ
ενα φωτοσοπ που τρώει πολύ λίγη ώρα είναι αυτό εδώ
οι μάυρες γραμμές προυπάρχουν πριν το φωτοσοπ και βοηθούν στην ευκολη-γρηγορη επιλογή της επιφάνειας.
Έπειτα τη γεμίζει με χρώμα σε χαμηλή opacity, εδω βάζει λίγο μωβ και γκρι και μετά ρόδες ετοιμες περασμένες από φιλτρο να φαίνονται σαν σκιτσαρισμένες
απλό και γρήγορο...εγω και πολύ ωρα εφαγα πριν, και δεν ειναι και τοσο καθαρό το σχέδιο, αναγκάστηκα να σβησω το αρχικό σκιτσο με μολύβι... -
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
λόγω της θολούρας δεν ξεκαθαρίζεται ακριβώς τι γίνεται στο μπροστινό μέροςτωρα βγαίνει άκρη?
θα πρεπει να το ξανακάνω ένα πιο καθαρό rendering και από άλλες γωνίες, όπως η Evora επάνω -
Τώρα κάτι περισσότερο φαίνεται
-
Προβληματισμός μέλους στο φόρουμε του Factoryfive....
'I agree with Gearsmith, still looks like a front engine car...but it's nice. Xabier's and 'Team Greece' still my favorite so far...WHAT!? Only Europeans??'
-
πάντως, αντίθετα με τα σχόλια των περισσοτέρων, δε μου αρέσει και τόσο του Xavier...
αυτοί που το υποστηρίζουν είναι εργαζόμενοι στην FF? -
-
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου