-
Ο χρήστης seal έγραψε:
Πιτσιλιές ftw
Κατά τα άλλα, μπράβο στην λέξους που δίνει και μια απόλυτα λογική ζάντα για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. ΕΛΕΟΣ με τους παπουτσωμένους γάτους.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Πάρε την 116 λοιπόν.
+1
Την οδήγισα πρόσφατα και αυτή έχει φτίαξει πολύ σε σχέση με μια του 04 που είχα οδηγίσει .
Σωστό αυτό, αλλά το λέω περισσότερο γιατί ο seal εμφανίζεται ανήσυχος πολύ με τις 15άρες του Λέξους
και τα υφάσματα/δέρματα και την τιμή κλπα.
Έχουμε πολλές έννοιες στο κεφάλι μας καθημερινά για να 'βασανιζόμαστε' έτσι, οπότε μια 116 είναι ταμάμ -
Ο χρήστης seal έγραψε:
ΜΕ 15ΑΡΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΩ ΑΕΡΟΤΟΜΗ
ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ ΟΜΙΧΛΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 30,000ΕΥΡΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ)Σόρυ ρε Σιλ, αυτό είναι το πρόβλημα του αυτοκινήτου που προβάλλεις για άλλη μια φορά μάλιστα με κεφαλαία?
Το ότι έχει βασική έκδοση με 15 άρες ζάντες, ένα αυτοκίνητο που είναι προσανατολισμένο στην οικονομική, χαλαρή και ΑΝΕΤΗ οδήγηση και που σέρνεται συν τοις άλλοις? Τι θα ήταν λογικό να έχει, 18άρες?
Επίσης το ότι δεν έχει αεροτομή? Να την κάνει τι, να σταθεροποιείται η τροχιά του όταν πηγαίνει με 80 χαω ?
Καταστρέφεται αισθητικώς αν δεν έχει φώτα? Άλλο πάλι και τούτο, αλλά δεν το συνεχίζω γιατί περί γούστου σαλάτα βουδαπέστης. Αλήθεια όμως το έχεις δει σε φωτό χωρίς τα ομίχλης, γιατί εγώ ότι έχω δει είναι η καραπλήρης έκδοση η οποία έχει και αεροτομή ( ), και φώτα ομίχλης και ζαντολάστιχα πλατυποδίας.
Και στο φινάλε το κόστος του γιατί το βγάζεις πολύ υψηλό, ξέρεις και άλλα πρίμιουμ υβριδικά με ανάλογη τεχνολογία, ιπποδύναμη και ποιότητα για να το συγκρίνεις άμεσα?Και για να απαντήσω και
Τζίζους δηλαδής.Και μάλιστα μιλάμε για ένα αυτοκινητο που 9/10 reviews το ΘΑΒΟΥΝ κυριολεκτικά !
Μήπως αυτό είναι το βασικότερο πρόβλημά του, και το αναφέρεις μόλις τώρα?
Mην με αμφισβητείς στο θέμα του ct200h ... πιστεψε με ... ξέρω περισσότερα από εσένα...
Και χωρίς να έχω κάποια υποχρέωση για να σε πείσω... δες την βασική έκδοση (που δεν έχει δει πουθενα )ΠΟΥ ΕΠΙΜΚΕΛΩΣ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ PROTOTYPES ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ INTERNET:
Oικολογικός ή όχι προσανατολισμός πρέπει να ξέρεις ένα πράγμα...
32000 ευρω αυτοκινητο με πλαστικές ταπες αντί για φώτα ομίχλης και 15 αρες ΑΘΛΙΕΣ ζαντες για την κατηγορία του .... ΔΕΝ δικαιολογείται..!!
Το corolla μου (2004) εχει 16αρες ζάντες και φώτα ομίχλης με 18,000 ευρώ... Σχεδόν τα μισά λεφτά !!
Και συνεχίζω λέγοντας και για το 'ποιοτικό εσωτερικο'....
Ποιο ποιοτικο dstou ??? Των 40.000 ευρώ??? Γιατί το βασικό είναι της πλάκας.... Και σε προλαβαίνω με φωτογραφιες των αθλιων καθισμάτων του κενου πίνακα οργάνων οπου καλύπτουν με πλαστικά μεγάλα μέρη του όπως το χειριστήριο της οθόνης που υπάρχει ΜΟΝΟ σε ακριβότερες εκδόσεις....
Aν θελεις να δώσεις 32000 για τα παραπάνω μπορείς να το κανεις.......
Και όσο για τα reviews των περιοδικών (TOP GEAR , EVO , AUTOCAR , WHATCAR ΚΛΠ) δεν θέλεις να στα διαβάσω...είναι απλα ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΑ !!!
Δεν έχεται δει τα καθήσματα σε βασική σερά 1 και Α3 για αυτό τα λέτε αυτά , το ταμπλό του πάντως είναι state of art το καλύτερο που θυμάμε σε ιαπωνικό αμάξι .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Ωραίο το εσωτερικό εμένα μου άρεσε και βάλτε και την τεχνολογία που κουβαλάει σειρά 1 και Α3 δεν έχουν κάτι αντίστοιχο στις 30000 Ε εγώ το βλέπω καλή αγορά και επίσης διάβασα ότι είναι και καλό και αρκούντος συμμετοχικό στην οδήγιση , τώρα για τις 15'' όπως σε κάθε εταιρία έτσι και στη lexus θα μπορείς να πάρεις το βασικό και να προσθέσεις μετά οτι σου αρέσει .Ακριβώς αυτό είπα 3 ποστ πίσω... Δεν λειτουργεί έτσι η LEXUS δυστυχώς ...
Δεν παίρνεις την βασική και μετά προσθέτεις ότι θέλεις...3 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
SE-I (βασικη)
SE-L και F-SPORT
SE-L PremierΣτην βασική ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ να βάλεις 16αρα ή 17άρα! ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ το παίρνεις με 15αρα.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ μηχανικά το αυτοκίνητο για όσους το πάνε εκεί... Εκεί αν θέλετε με τις 15αρες κάνεις και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου κατα 0,2λτ/ 100χμ .... Το βλέπω αισθητικά!!!
Και μερικές φωτογραφίες ακόμα για όσους δεν ξέρουν...
Εδώ είναι και οι .....κακάσχημες 17 αρες του.....
Tωρα αν θέλεις στα 31,000 αυτοκίνητο να βάλεις αυτές και πλαστικές ταπες.... τι να σου πώ :
Kαι ένα contrast στο σαλόνι των 31,000 ευρώ (χωρίς μεταλικο χρώμα)
-
Καταλάβαμε την ένσταση (ή 'ένστασή) σου, ΠΟΣΕΣ φορές θα πρέπει να το γράψεις?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Καταλάβαμε την ένσταση (ή 'ένστασή) σου, ΠΟΣΕΣ φορές θα πρέπει να το γράψεις?Όταν λέγεται πως το CT εχει 18 αρες ζάντες και μπορεις στην βασική να προσθέσεις οτι extra θέλεις... συγν.ωμη αλλά δεν επαναλαμβάνομαι... ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΣΩΣΤΑ αυτούς που δεν ξέρουν.... Αν εσύ τα ξέρεις όλα... ναι επαναλαμβάνομαι..
-
Στο is πάντως στην comfort μπορείς να προσθέσεις στοιχεία εξοπλισμού από τις ακριβότερες εκδόσεις και το ίδιο ισχύει και στις audi , bmw και ΜΒ τώρα αν έχει αλάξει κάτι δεν το ξέρω .
-
Ο χρήστης seal έγραψε:
Εδώ είναι και οι .....κακάσχημες 17 αρες του.....
http://farm5.static.flickr.com/4087/4992704707_d41b5b2a4c.jpgΣυμφωνώ για τις ζάντες. Απαίσιες. Και οι 16άρες (στο παρακάτω) δεν είναι ιδιαίτερα ωραίες. Μάλλον προς aftermarket η καλύτερη επιλογή.
Εγώ πιστευω πως το βασικό θα είναι μόνο ο κράχτης για την τιμή. Το αποκλείω καν για εκθεσιακό δείγμα, πόσο μάλλον για να στοκαριστεί. Εξάλλου πόσα 116 έκδοσης Joy ή βασικά Α3 έχουν πουληθεί?
Όταν πας σε premium πάντα κοιτάς και κάτι παραπάνω είτε σε έκδοση είτε σε λίστα εξτρα.
Αλλά και πάλι επειδή η εμφανιση ενός αυτοκινήτου δεν είναι μόνο φωτα ομίχλης και ζάντες αλλά και το υπόλοιπο αμάξωμα, με κάποιο άλλο χρώμα πέρα από το ασημί της φωτογραφίας θα δείχνει σίγουρα ακόμα και το βασικό ομορφότερο.Και εδώ το βασικό εγγλέζικο (με τις 17άρες στον εξοπλισμό του):
-
Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ένσταση για το CT...
είναι το μοναδικό υβριδικό μικρό ή μικρομεσαίο όπως λέει η Lexus στην αγορά... Αυτό τι σημαίνει??? Για μένα απευθύνεται σε αυτόν που θέλει οικονομία καυσίμου και ταυτόχρονα ένα πολυτελές αυτοκίνητο με ικανοποιητικές επιδόσεις. και νομίζω το CT το καταφέρνει αυτό!Γιατί κολλάμε στις 15'' ζάντες και στα λοιπά. Όπως προαναφέρθηκε η Lexus φημίζεται για τον πλούσιο εξοπλισμό της σε σχέση με τους Γερμανούς και κανείς δεν νομίζω να έχει αντίρρηση ότι είναι value for money επιλογή! Τώρα αν κάποιας θέλει να πληρώνει το όνομα BMW ή Audi ας το κάνει, δικαίωμά του είναι στο φιλάνε... αλλιώς νομίζω πως το CT αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία.
Α... και για τα αλκαντάρα συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα ότι είναι σαφώς καλύτερης ποιότητας από τα υφάσματα BMW - Audi και άλλων...
Και μια ερώτηση... Ξέρετε αν πράγματι το CT θα δίνει επιλογή για οδήγηση μόνο με ηλεκτροκινητήρα (EV) και πως στην οδήγηση ΣΠΟΡ (επιλογή Sport) θα μετατρέπεται αυτόματα ο μετρητής υβριδικού συστήματος σε στροφόμετρο? Αν είναι έτσι νομίζω ότι θα είναι από τα πιο εντυπωσιακά στην κατηγορία του...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κατά τα άλλα, μπράβο στην λέξους που δίνει και μια απόλυτα λογική ζάντα για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. ΕΛΕΟΣ με τους παπουτσωμένους γάτους.
Αρα λαμακίζονται εκεί στην Τουότα που βάζουν στο Prius μεγάλες ζάντες (17')...
http://www.toyotapriuspic.com/toyotapri ... rius15.jpg
-
Ο χρήστης Nikos_21 έγραψε:
Και μια ερώτηση... Ξέρετε αν πράγματι το CT θα δίνει επιλογή για οδήγηση μόνο με ηλεκτροκινητήρα (EV) και πως στην οδήγηση ΣΠΟΡ (επιλογή Sport) θα μετατρέπεται αυτόματα ο μετρητής υβριδικού συστήματος σε στροφόμετρο? Αν είναι έτσι νομίζω ότι θα είναι από τα πιο εντυπωσιακά στην κατηγορία του...
- Ισχύει, όπως και στο Prius.
- Ισχύει, δείχνει στροφόμετρο
-
Ευχαριστώ πολύ!!!
Σε σχέση με τις 17'' του Prius, νομίζω είναι επιλογή του πέλάτη να τις βάλει, όπως θα είναι και στο CT αρα δεν είναι λαλακια της Τουοτα αλλά επιλογή του πελάτη (... ή λαλακία του πελάτη, που από ότι φαίνεται είναι περιζήτητη αφού και στο CT δεν φαίνεται να καλύπτουν τους Ελληνάρες οι 15 ή 16 ζάντες!!!)
Ευχαριστώ και πάλι!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αρα λαμακίζονται εκεί στην Τουότα που βάζουν στο Prius μεγάλες ζάντες (17')...
http://www.toyotapriuspic.com/toyotapri ... rius15.jpg
ΕΝΤΟΝΩΣ, νομίζω το χω γράψει κιόλας όταν το οδήγησα. Παντελώς άκυρη επιλογή ενώ συν τοις άλλοις κοπανάει. Ποιότητα κύλισης μηδέν, από υβριδικό cruiser.
-
Ρε μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος.
-
Συμφωνω με τον drdino για την λογική της 15 ή 16 ζάντας...
και πράγματι επειδή και εγώ έχω οδηγήσει το prius με 17'' ζάντα νομίζω ότι χάνει σε άνεση, χτυπάει πολύ...
Νομίζω ότι στο CT η 16'' θα είναι ιδανικη!! -
Nα ενημερώσω όσους ενδιαφέρονται πως οι καταναλώσεις είναι :
3,8 lt / 100km για τις 15αρες
4,0 lt / 100km για τις 16άρες/17αρεςΟ μόνος λόγος για να πάρεις τις 15αρες είναι για αυτή την 0,2 διαφορά που την βάλανε μόνο και μόνο για να πλασαριστεί ως το πιο οικονομικό στην κατηγορία του... αφού δεν νομίζω οτι είναι σημαντική για κάποιον που δίνει 31,000 ευρώ για αυτό.
Να ενημερώσω οτι το μεταλλικο χρώμα θα κοστίζει +750 ευρώ
Απο εκεί και πέρα σύμφωνα με τις προδιαγραφές των ελληνικών δρόμων σίγουρα οι 16 αποτελουν χρυση τομή... Ωστόσο όπως αναφέρετε στην Ευρωπαικη σελιδα ΔΕΝ είναι διαθέσιμες στην βασική εκδοσή (lexus.eu) .
Αν κάποιος έχει μιλησει με την ελληνική αντιπροσωπεία και τους είπε κατι άλλο ας μας το πει..
Το αυτοκίνητο κινείτε μέχρι 45km/h μόνο με ηλετρική ενέργεια για 2 λεπτά με την προυπόθεση οτι οι μπαταρίες ειναι 100%φορτισμένες... Επίσης αν είναι κάτω από 40% δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις ΚΑΝ την επιλογή αυτή..
Το ύφασμα alcadara είναι ανώτερο ποιοτικά αλλά οπτικά δεν δένει με την σχεδιαστική L-FINESSE της Lexus...
Oπτικά είναι εμφανές...Δεν θα έλεγα οτι καποιες από τις δερματινες επιλογές με τρελλαίνουν ιδιαίτερα επίσης όμως...
-
Eχεις πάθει ψύχωση με το συγκεκριμένο Λέξους ή είναι ιδέα μου ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eχεις πάθει ψύχωση με το συγκεκριμένο Λέξους ή είναι ιδέα μου ;Aπλα τυχαίνει να έχω γνωστούς στο τμήμα μαρκετιγκ της Lexus στις Βρυξέλλες και να γνωρίζω νωρίς και από πρώτο χέρι για το αυτοκίνητο αυτο
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πάρε την 116 λοιπόν.την sport
-
Νομίζω πως το ύφασμα και το δέρμα θα είναι σε χρώμα καλύτερο οπτικά από το παραπάνω...
από ότι είδα θα έχει μάυρο, ιβουάρ και γκρι. Δεν νομίζω για Ελλάδα να έχει το καμελί που βλέπω παραπάνω...Τέλος αν τα 3,8 ή τα 4 λίτρα είναι κοντά στη πραγματική κατανάλωση (που από την εμπειρία μου με το Prius θα είναι) τότε μόλις έρθει Ελλάδα πήγα lexus να το δω.
Ξέρετε αν θα έχουμε τιμές νωρίτερα από αρχές του έτους που θα φτάσει στην Ελλάδα????
Lexus CT 200 (compact 5door hatchback)