-
Ευχαριστώ παιδιά, να 'στε καλά!!
Το συγκεκριμένο δεν είναι δίχρωμο, είτε Azzurro Acqua είτε water εγώ γαλάζιο θα το λέω! -
Ο χρήστης ribo7 έγραψε:
Έκλεισα την Lancia Delta 1.4 TURBO 120 hp ORO στο γαλάζιο (water) και με μαύρα καθίσματα. Στις 21.500 με το κλειδί στο χέρι. Ευχαριστώ όλους για τη συζήτηση, ελπίζω να αποδειχτεί καλή η επιλογή μου..Ωχχχχχχ...έμπλεξες με Ιταλικό! Κάθε μέρα στο συνεργείο θα είσαι, θα καίγονται όλα τα ηλεκτρικά, θα σκουριάσει, θα κάνει, θα ράνει...Άσε σου λέω έχω ακούσει από τη θεία του ξαδέρφου του μπατζανάκη μου ότι αυτά χαλάνε!!
BTW εξαιρετική επιλογή που δύσκολα θα μετανοιώσεις! Ακόμα καλύτερη επιλογή το να διαλέξεις με την καρδιά και το γούστο και όχι με στιγνή οικονομοτεχνική λογική! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προκαλέσεις πολλά κεφαλογυρίσματα και σχόλια από εχθρούς και φίλους!
-
xaxa καλη επιλογη παιρνεισ αυτο που σ ταιριαζει....αυτο ειαι το σωστο!!!!!! απο τα ιταλικα ειναι τι θα σ κατσει..φιλος πουλαει το grande punto γιατι σ ενα χρονο του εβγαλε τα παντα...... τον επεισα για 207
-
Ο χρήστης ribo7 έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά, να 'στε καλά!!
Το συγκεκριμένο δεν είναι δίχρωμο, είτε Azzurro Acqua είτε water εγώ γαλάζιο θα το λέω!Γαλάζιο θα ήταν αν ήταν κάμια Golfω ή κάνα Corolla! Αυτό είναι όπως ακριβώς το είπες: Azzurro Acqua και όποιος κατάλαβε κατάλαβε (με τόσο ψαγμένο αμάξι πρέπει να δείχνεις κι εσύ ψαγμένος)!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έκλεισα την Lancia Delta 1.4 TURBO 120 hp ORO στο γαλάζιο (water) και με μαύρα καθίσματα. Στις 21.500 με το κλειδί στο χέρι. Ευχαριστώ όλους για τη συζήτηση, ελπίζω να αποδειχτεί καλή η επιλογή μου..
Ωχχχχχχ...έμπλεξες με Ιταλικό! Κάθε μέρα στο συνεργείο θα είσαι, θα καίγονται όλα τα ηλεκτρικά, θα σκουριάσει, θα κάνει, θα ράνει...Άσε σου λέω έχω ακούσει από τη θεία του ξαδέρφου του μπατζανάκη μου ότι αυτά χαλάνε!!
Θα έρθει η Ντόρα , θα έρθει ο Σαμαράς...
Youtube Video -
ribo7
χαίρομαι αγαπητέ μου....καλή παραλαβή και εύχομαι σιδερένια.... -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
xaxa καλη επιλογη παιρνεισ αυτο που σ ταιριαζει....αυτο ειαι το σωστο!!!!!! απο τα ιταλικα ειναι τι θα σ κατσει..φιλος πουλαει το grande punto γιατι σ ενα χρονο του εβγαλε τα παντα...... τον επεισα για 207κλασσικα,λετε λετε, κατι θα μεινει
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
xaxa καλη επιλογη παιρνεισ αυτο που σ ταιριαζει....αυτο ειαι το σωστο!!!!!! απο τα ιταλικα ειναι τι θα σ κατσει..φιλος πουλαει το grande punto γιατι σ ενα χρονο του εβγαλε τα παντα...... τον επεισα για 207Για να του αποδειξεις οτι δεν ειχε δει τα παντα ε?
Καλοταξιδη η Delta... απο τις καλυτερες επιλογες στην κατηγορια, πλην ομως... μια μικρη ενσταση... η Lancia ειχε καποιες σοβαρες μειωσεις τιμων και σε συνδυασμο με τα μειωμενα τελη... χμμμ... πως σου βγηκε 21500? Θα περιμενα να ακουσω κατι 20-20500 τελικη...
Am I missing something?
-
20360 αρχική τιμή που λέει και στο site + μεταλλικό χρώμα + τέλη ταξινόμησης + πινακίδες = 21.500 (και μου έκοψε και κάτι μου είπε) με δώρο ένα δεύτερο κλειδί που δε θυμάμαι τι κάνει ακριβώς (κανα 20ευρω πάντως) + δώρο τους αισθητήρες παρκαρίσματος. Όντως δεν είχε καμιά προσφορά στην αντιπροσωπεία που πήγα, το βιάστηκα κιόλας να προλάβω την 7/8 και αυτός δεν μου έκοψε τελικά. Βασικά αυτό με ενόχλησε και μένα αλλά είπα μη χαλάω άλλο την καρδιά μου, ας περιμένω να έρθει να την χαρώ..
-
Ο χρήστης ribo7 έγραψε:
20360 αρχική τιμή που λέει και στο site + μεταλλικό χρώμα + τέλη ταξινόμησης + πινακίδες = 21.500 (και μου έκοψε και κάτι μου είπε) με δώρο ένα δεύτερο κλειδί που δε θυμάμαι τι κάνει ακριβώς (κανα 20ευρω πάντως) + δώρο τους αισθητήρες παρκαρίσματος. Όντως δεν είχε καμιά προσφορά στην αντιπροσωπεία που πήγα, το βιάστηκα κιόλας να προλάβω την 7/8 και αυτός δεν μου έκοψε τελικά. Βασικά αυτό με ενόχλησε και μένα αλλά είπα μη χαλάω άλλο την καρδιά μου, ας περιμένω να έρθει να την χαρώ..στο site ομως αναφερει και την επιδοτηση 1900€... που σημαινει οτι δεν ξεκινα απο τα 20360€, αλλα απο τα 18460€!!! Δεν ξερω αμα ισχυει ακόμα... απλα στο site τους το αναφέρουν και γι αυτό μου χτύπησε κάπως η τιμή!
Anyway...
-
Σιγά-σιγά βρε, τον φαρμάκωσες τον ανθρωπάκο!
-
Έχει δίκιο ο κορσέρ και καλά κάνει και το αναφέρει, πριν από μερικές σελίδες είχα πει και εγώ ότι μάλλον παίζουν 1.900 ευραίοι έκπτωση
-
Ε τότε μάλλον την πάτησα άσχημα παιδιά.. Τί να πω, ξενέρωσα τώρα αλλά σίγουρα καλά κάνετε και το αναφέρετε ώστε να ξέρω τι στάση να κρατήσω πλέον στον αντιπρόσωπο.. (Έχει κάποιος εύκολο το link για την επιδότηση? Αν και πλέον δε ξέρω αν σώζεται κάτι..)
-
Ο χρήστης ribo7 έγραψε:
Ε τότε μάλλον την πάτησα άσχημα παιδιά.. Τί να πω, ξενέρωσα τώρα αλλά σίγουρα καλά κάνετε και το αναφέρετε ώστε να ξέρω τι στάση να κρατήσω πλέον στον αντιπρόσωπο.. (Έχει κάποιος εύκολο το link για την επιδότηση? Αν και πλέον δε ξέρω αν σώζεται κάτι..)εξαιρετικό αυτοκίνητο, καλοτάξιδη
-
Ο χρήστης ribo7 έγραψε:
Ε τότε μάλλον την πάτησα άσχημα παιδιά.. Τί να πω, ξενέρωσα τώρα αλλά σίγουρα καλά κάνετε και το αναφέρετε ώστε να ξέρω τι στάση να κρατήσω πλέον στον αντιπρόσωπο.. (Έχει κάποιος εύκολο το link για την επιδότηση? Αν και πλέον δε ξέρω αν σώζεται κάτι..)Πανε στην ιστοσελιδα της Lancia... επελεξε την εκδοση που ειδες με 20360... μπες εκει που επιλεγεις τα extra και πατα χρηματοδοτηση!!! Εκει φαινεται.... ειχαν και καπου αλλου τις μειώσεις τιμών στο site.
Παρε ενα τηλεφωνο και την Fiat Auto και ρωτα αν ισχύει ακόμα... και φυγε στον αντιπροσωπο και ζητα τα ρεστα γιατι δεν σου κάνανε την εκπτωση και απαιτησε να γίνει!
-
Η προσφορά ισχύει ακόμα!!! Παίρνω αμέσως τον αντιπρόσωπο μήπως σώσω τίποτα!! Αν και τα διαδικαστικά με την τράπεζα πρέπει να εγκρίθηκαν χτες το μεσημέρι. Συν το ότι η επιδότηση της Lancia είναι με 0 προκαταβολή ενώ εγώ έχω δώσει 5.500 προκαταβολή. Thanks corsair..
-
Ο χρήστης ribo7 έγραψε:
Η προσφορά ισχύει ακόμα!!! Παίρνω αμέσως τον αντιπρόσωπο μήπως σώσω τίποτα!! Αν και τα διαδικαστικά με την τράπεζα πρέπει να εγκρίθηκαν χτες το μεσημέρι. Συν το ότι η επιδότηση της Lancia είναι με 0 προκαταβολή ενώ εγώ έχω δώσει 5.500 προκαταβολή. Thanks corsair..Αν σου τα μασάει ο αντιπρόσωπος, ξανά τηλέφωνο στα κεντρικά και βάλτους να τα βρουν μεταξύ τους.
Αν δεις πως δεν βγαίνει άκρη, πες τους πως απλώς θα το γράψεις σε κάθε φόρουμ και περιοδικό που θα βρεις, έτσι για να ξέρουν ότι οι αγοραστές δεν είναι πρόβατα! -
Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι επειδή ήταν εκθεσειακό μοντέλο δεν υπήρχε δυνατότητα επιδότησης!! Πήρα στα κεντρικά της Lancia (Fiat Auto δλδ) και τους είπα το σκηνικό. Και τους ζήτησα να το ψάξουν αυτοί με το συγκεκριμένο αντιπρόσωπο. Πρώτον να μάθω ακριβώς γιατί δεν πληρεί τις προϋποθέσεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεύτερον γιατί δε με ενημέρωσαν καν από την αντιπροσωπεία ότι υπάρχει η δυνατότητα επιδότησης 1.900 ευρώ ώστε να ξέρω τι να κάνω.. Ίσως άνοιξα θέμα με τον αντιπρόσωπο που τον έδωσα στα Κεντρικά αλλά στα @@ μου (συγγνώμη για την έκφραση κιόλας αλλά τα έχω πάρει)
-
Λοιπόν, με πήραν από την αντιπροσωπεία να με ρωτήσουν τί πρόβλημα έχω (τους πήραν από τα Κεντρικά πρώτα και τους είπαν ότι τους έδωσα στεγνά). Και μου είπαν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο ως εκθεσειακό είχε ήδη τιμολογηθεί και ότι αν θέλω να λάβω την επιδότηση των 1900 ευρώ από την Lancia πρέπει να πάρουν τηλέφωνο στις κεντρικές αποθήκες (ή τελωνεία δε ξέρω που ακριβώς έχουν τις νέες παραλαβές) και να δούμε αν υπάρχουν αυτοκίνητα που να πληρούν τις προϋποθέσεις της επιδότησης. Υπόψιν όμως ότι θα χάσω πλέον τα μειωμένα τέλη (+700 ευρώ) και συν ότι θα πρέπει να πληρώσω μέσω Lancia Credit που έχει έξοδα χαρτοφυλακίου κάπου 960 ευρώ. Δλδ μία ή άλλη θα μας έρθει αλλά και πάλι δεν είμαι και λογιστής. Εσείς τί λέτε? Τουλάχιστον να ξέρει ο αντιπρόσωπος ότι δεν είμαι κανά ζωό που δε το ψάχνει έστω και αν την πάτησα.. Ευχαριστώ παιδιά.
-
Μη χαρίσεις σε κανέναν τίποτα! Και το ΤΤ να πληρώσεις ολόκληρο πάλι σε συμφαίρει κάλύτερα η προσφορά με την έκπτωση οπότε εν ανάγκη ακύρωσε την παραγγελία από τον αντιπρόσωπο! Πάντως μου κάνει εντύπωση...λες ότι είναι εκθεσιακό το μοντέλο και δεν σου έκοψε τπτ? Δηλ το είχε να κάθεται στην έκθεση, έβαζε αβέρτα κόσμο μέσα και στο πουλάει σαν να έφτασε μόλις από το εργοστάσιο??? Στη θέση σου θα απαιτούσα γενναία έκπτωση (όχι after market δώρα και κουραφέξαλα!)!!
Lancia Delta vs Alfa Romeo 147