-
Καλησπέρα,
Χαιρετίζω το forum ως καινούριος..
Είμαι έτοιμος για αγορά αυτοκινήτου και είμαι μεταξύ Alfa 147 και Lancia D. Το πρώτο το θεωρώ πιο κλασσικό αυτοκίνητο αλλά παράλληλα το θεωρώ και παλιό από τεχνολογικής πλευράς. Τα Lancia ποτέ δε μου γέμιζαν το μάτι αλλά διαβάζω στο forum ότι το Lancia D είναι πολύ καλό αυτοκίνητο. Λέτε να το πάρω το ρίσκο? Τί άλλο + έχει ώστε να το προτιμήσω από την 147?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
-
Καλησπέρα,
Είμαι έτοιμος για αγορά αυτοκινήτου και είμαι μεταξύ Alfa 147 και Lancia D. Το πρώτο το θεωρώ πιο κλασσικό αυτοκίνητο αλλά παράλληλα το θεωρώ και παλιό από τεχνολογικής πλευράς. Τα Lancia ποτέ δε μου γέμιζαν το μάτι αλλά διαβάζω στο forum ότι το Lancia D είναι πολύ καλό αυτοκίνητο. Λέτε να το πάρω το ρίσκο? Τί άλλο + έχει ώστε να το προτιμήσω από την 147?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
-
Καλησπέρα,
-
Ο χρήστης ribo7 έγραψε:
Καλησπέρα,Χαιρετίζω το forum ως καινούριος..
Μια διευκρινηση... μιλαμε για αγορα μεταχειρισμενου η καινουργιου αμαξιου?
-
Καινούριο!
Το Delta με ιντριγκάρει το σχέδιο και το ότι δεν πολυκυκλοφορεί αλλά μου φαίνεται ρίσκο η αγορά Lancia.
(Παίζει και το Octavia 5 ως λύση αλλά θέλω να μην πάρω κάτι τόσο κλασσικό. Οπότε ας επικεντρωθούμε σε αυτά τα δύο αυτοκίνητα που είπα στην αρχή) -
delta μονο και μονο γιατι η 147 ειναι αρχαια (κυριως σε ασφαλεια και μοτερ)
-
Στα 2 σου post αναφέρεις την λέξη 'ρίσκο'. Το 'ρίσκο' υπάρχει απο την στιγμή που θα μπεις σε οποιαδήποτε αντιπροσωπία για οποιοδήποτε αυτοκίνητο ...
Από τα 3 ... βάζοντας και το Octavia5 ... θα ήμουν υπέρ της δ και του Octavia5 αποκλείοντας την 147 για τους λόγους που έχουν αναφερθεί. Για τα άλλα 2 παιζουν αισθητικά, λειτουργικά κλπ κριτήρια. Δες τα, οδηγησε τα και θα αποφασίσεις.
Προσωπικά η δ αισθητικά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, θα προτιμούσα σε εμφάνιση το Bravo ή το Leon σε 5θυρο hatcback ενώ καλό σχήμα έχει και το 'κουρσοειδές' Octavia5. -
H ARGENTO έκδοση της Delta τί το διαφορετικό έχει από την ORO??
Στο http://www.autotriti.gr/newcars/times/inc/times_mont.asp?marka=LANCIA&montelo=DELTA
δε βλέπω σημαντικές διαφορές και η διαφορά τιμής είναι σεβαστή!!Ναι και 'γω μάλλον αποκλείω την Alfa 147 και αρχίζω να κοιτάω την Οctavia. Αλλά επειδή δε θέλω να πάω πάνω από 20.000. γι΄αυτό ρωτάω για την ARGENTO έκδοση που η τιμή της πάνω κάτω είναι ίδια με την Octavia.
-
Δεν συγκρινονται τα δυό αυτοκινητα....
παρόλο που και τα δύο ειναι C-Segment Η Delta είναι μια κλάση πάνω σε χωρους και μέγεθος.
Με τις δικές μου ανάγκες σε χώρους θα προτιμούσα την Delta.
Είναι καινουργιο αυτοκίνητο με πολύ καλός TJET κινητήρες, ασφαλές, ποιοτικότατο.Η 147 έχει καλύτερο τιμόνι και καλύτερο 'πάτημα', αλλά μέχρι εκεί.
-
Εξαρτάται τι θες. Η Lancia είναι μεγαλύτερη, πιο σύγχρονη, πιο καλά εξοπλισμένη και σαφώς πιο φρέσκια σχεδιαστικά. Η 147 από την άλλη έχει κορυφαίο ατμοσφαιρικό μοτέρ που γουστάρει να στροφάρει και έχει πολύ ωραίο ήχο και υψηλή απόδοση στα κόκκινα (συστατικό της σπορ οδήγησης - ο 1400άρης της D ψωφάει ψηλά), κορυφαίο τιμόνι, στρίψιμο και φρένα και γενικότερα πιο σπορ προσανατολισμό. Με άλλα λόγια η D είναι πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη, η 147 πιο σπορ και νεανική. Προσωπικά θα περίμενα την Alfa Romeo Milano (αντικαταστάτη της 147).
-
To bravo γιατί δεν το σκέφτεσαι?
-
καλα ρε φιλε εισαι μεταξυ δυο αυτοκινητων που το ενα ειναι στην δυση του και το αλλο τωρα ανατελλει και ρωτας ποιο να παρεις;
και βεβαια θα παρεις την λαντσια γιατι ειναι καλυτερη σε ολα και με μεγαλυτερο κυρος απο την αλφα.
να ελεγες μεταξυ δελτα -μπραβο αλλα για 147 τι να πω,εντελως ακυρο αυτοκινητο.
-
Η 147 είναι σχεδόν μια δεκαετία πίσω σε τεχνολογία. Εγώ πούλησα το 147 για να πάρω Bravo... Αν θες Alfa οπωσδήποτε περίμενε λίγους μήνες για τον αντικαταστάτη της 147.
-
delta
-
Ο χρήστης nikolas87 έγραψε:
Η 147 είναι σχεδόν μια δεκαετία πίσω σε τεχνολογία. Εγώ πούλησα το 147 για να πάρω Bravo... Αν θες Alfa οπωσδήποτε περίμενε λίγους μήνες για τον αντικαταστάτη της 147.ελπιζω να καταλαβες οτι τα φιατ ειναι λιγο καλυτερα αμαξια απο τα αλφα ρομεο.
-
Ο χρήστης ribo7 έγραψε:
Καλησπέρα,Χαιρετίζω το forum ως καινούριος..
Πολύ εύκολη επιλογή, κακώς βασανίζεσαι....
Delta δίχως πολύ σκέψη -
Εγώ θα έλεγα Bravo. Φτηνό, εξοπλισμένο, όμορφο. Τα έχει όλα και συμφέρει.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ θα έλεγα Bravo. Φτηνό, εξοπλισμένο, όμορφο. Τα έχει όλα και συμφέρει.- John Cusack
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
- John Cusack
(+Catherine Zeta-Jones)
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
- John Cusack
(+Catherine Zeta-Jones)
- Διαφήμιση 156 spotwagon με την CZJ
( To σκίσαμε το topic )
Lancia Delta vs Alfa Romeo 147