-
πωπω τι χαμός στο τέλος με τους χρόνους!
pole position ALONSO!
ο Μassa κούνησε χέρια, λογικά είναι καλά.
-
Αυτά είναι!!! Παλικάρι ο Αλόνσο
Περαστικά στον Μάσα αυτυχώς απ' ότι δείχνουν τα πράγματα είναι καλά. -
Πολυ φαση στο τελος! Ο Αλονσο αυτοανακυρήχθηκε πρωτος αφου πρωτα... ρωτησε ολους τι χρονο πιστευουν οτι εκαναν
Οσο για τον μασσα, πολυ ακυρο το σχολιο του σχεδιαστη που ειχαν καλεσμενο. 'Σαν πουλακι μου μοιαζει'...!
Τα χρειαστηκα εγω παντως, μεχρι που κουνησε το χερι...Μη ξεχασω να συγχαρω τον Αλονσο που φαινεται να εχει ξυπνησει τωρα τελευταια..!
-
Τώρα θα γίνω γραφικός αν παρατηρήσω ότι ρωτάγαν όλοι τι χρόνους έκαναν αλλά κανένας για το τι είχε γίνει με το Massa;
Δεν ξέρω αν είχαν ενημερωθεί νωρύτερα. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τώρα θα γίνω γραφικός αν παρατηρήσω ότι ρωτάγαν όλοι τι χρόνους έκαναν αλλά κανένας για το τι είχε γίνει με το Massa;
Δεν ξέρω αν είχαν ενημερωθεί νωρύτερα.Προφανώς ενημερώθηκαν απ' όσο θυμάμαι από παλιότερους αγώνες ενημερώνουν για τέτοια πράγματα
-
Τρομακτικό το έβλεπα και πάγωσα...ειδικά στο 'μπαμ' στα λάστιχα τρόμαξα και λέω μακάρι να είναι καλά γιατί παρόλο που φοράει το HANS είχε μεγάλο τράνταγμα...
Όταν έβλεπες να έχει 100% throttle -brake (που σημαίνει ότι τα είχε πατημένα τέρμα) εκεί λες έφυγε αναίσθητος πάνω στα λάστιχα!!!Να και ένα βιντεάκι
Youtube VideoΟι υπευθυνοι ασφαλείας απαράδεκτοι...αν και πάω στοίχημα δεν είχα πάρει είδηση τι έγινε και απλά νόμιζαν ότι το 'έχασε'
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν ξέρω αν είχαν ενημερωθεί νωρύτερα.Ναι, στάνταρ ενημερώθηκαν ότι είναι σταθερός πριν ξεκινήσουν το Q3.
(Edit: το έδειξε κιόλας η tv ότι τούς ενημέρωσαν... από team radio... )
Οι υπευθυνοι ασφαλείας απαράδεκτοι...
Γιατί; Τι έπρεπε να κάνουν κατά τη γνώμη σου;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Οι υπευθυνοι ασφαλείας απαράδεκτοι...
Γιατί; Τι έπρεπε να κάνουν κατά τη γνώμη σου;
Σιγουρα δεν πας να απομακρύνεις το μονοθέσιο,αλλά πας να δεις -τον οδηγό ότι πάει να βγει ...
-
...για να δούμε και τα βάρη ώστε να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη εικόνα...
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
πας να δεις -τον οδηγό ότι πάει να βγει ...Δηλαδή;
-
Το κομμάτι έρχεται διαγώνια από μπροστά, όπου έχει μόνο μπαρριέρες, δέντρα και κάποιους marshalls ή περιφερόμενους θεατές. Η εικόνα της brawn που χάνει κομμάτια είναι από την προηγούμενη στροφή και θα έπρεπε να ξεκολλάνε κομμάτια πάνω στην ανηφορά συνεχώς για να έχει μείνει κάποιο κομμάτι να χοροπηδάει και να κάνει ζιγκ-ζαγκ για τόσην ώρα στην πίστα αφού δε φαίνεται καν μπροστά από το Massa μονοθέσιο.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
πας να δεις -τον οδηγό ότι πάει να βγει ...
Δηλαδή;
Τι δηλαδή?
Πήγανε με ιμάντες να σηκώσουν το μονοθέσιο ,χωρίς να δώσουν σημασία στον οδηγό.Συμφωνα με την δική μου λογική θα έπρεπε να τσεκάρουν οδηγό (οχι να προσπαθήσουν να τον μετακινήσουν ,αλλά να δουν ότι είναι οκ).Αλλά αυτό που τους σώζει στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι δεν ήξεραν τι έγινε ....οπότε θεώρησαν ότι το έχασε στην στροφή και θα έβγαινε από το μονοθέσιο.
-
Πήγε ο επίτημος στην Ουγγαρία ?
Μα τι σκατα γκαντεμια ειναι αυτή !!!!
Σπάει η πίσω αναρτηση ενός μονοθεσίου
...που ειναι 2 στροφές
...και μια δεντροστοιχεία μπροστα ....
...ο Μασσα ακολουθεί με 260 ...
... 500 μετρα πίσω ...
... και ενα μπουλόνι τον βρίσκει σχεδον στο 'δοξα πατρί'Καλα μόλις τον ειδα ακινητο χεστηκα πάνω μου ( μου ήρθε στο μυαλό η πρόσφατη μακάβρια ακινησία του εγγονου Surtees ... άλλο κουλό )
Ευτυχως ο άνθρωπος ειναι σχετικα καλά ( με ενδιαφέρει η ζωή του και να μην αποκτήσει καμια αναπηρία )
Δεν κρύβω ότι μόλις ειδα να ξεκινά το Q3 ψιλό-ηρέμησα ( θεώρησα οτι δεν θα άφηναν να ξεκινήσει ο αγωναν χωρίς να ηρεμίσουν όλοι ότι ο Φελιπε ειναι εκτός κινδύνου )
ΥΓ #1 ... τραγελαφικά αλλά σε ανεκτό επίπεδο τα περι χρονομέτρησης του Q3 ( ειναι κάνεις που μετα τα σημερινα να τολμά να πεί πως 'αυτά δεν συμβαίνουν' )
ΥΓ# 2 ...
....ο 3ετής φόιτησης
....με γνώσεις ενος βασικού μαθήματος
....άνευ μεταπτυχιακού ( minimum )
....21χρονος
....'αεροδυναμιστής' της Brawn ( αρε Τακαρε ...τσ τσ ... άρε ρε Τακαρε .... )Τεσπα ....δεν θα γράψω τιποτα .... απλά ότι τον ζηλεύω αφανταστα
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
ΥΓ# 2 ...
....ο 3ετής φόιτησης
....με γνώσεις ενος βασικού μαθήματος
....άνευ μεταπτυχιακού ( minimum )
....21χρονος
....'αεροδυναμιστής' της Brawnπάντως κακά τα ψέμματα δεν κάνει το παληκάρι για τηλεόραση. Είχε εμφανές πρόβλημα στην άρθρωση του λόγου. Ο Κατσίμης είναι αν και σε άλλο τομέα πολύ πιο περιεκτικός στις αναλύσεις του.
-
http://www.in.gr/sports/image.asp?lngEn ... &lngPage=0Αυτο θα πει παρα τριχα!!!!!
-
-
....
Με τα 2 πόδια στα πενταλ την στιγμή της συγκρουσης ( και το δεξί στο πενταλ ακομα και μετα την συγκρουση ) να φανταστω ότι τα χειρότερα δεν φαίνονται ...
υγ ... και η σύζυγος του ειναι εγκυος
-
Αν είναι δυνατόν...
Αν είναι γραφτό σου, βγαίνει και το 1 στο δισεκατομμύριο.. -
Αρα Badoer αύριο ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αρα Badoer αύριο ;Μπορεί και Σουμάχερ
Eπίσημο thread: GP Ουγγαριας 2009