-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πεισε τον, γιατι βλεπω να το χρησιμοποιεις εσυ τελικα...
Προτιμώ τη νίτσα! -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
πεισε τον, γιατι βλεπω να το χρησιμοποιεις εσυ τελικα...
Προτιμώ τη νίτσα!θα πηγαινεις στη δουλεια με τα μισα εξοδα...
ελπιζω να μη μας τα κανεις τσουρεκια μετα με το ποσο λιγο καιει
-
Εγώ φοβάμαι μη δεν του αρέσει από χώρους και αρχίσει να προσθέτει μπαγκαζιέρες οροφής, σχάρες, κοτσαδόρους με συρόμενα TIR κλπ κλπ
-
Κοτσαδούρα θα βάλει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κοτσαδούρα θα βάλει;Εννοείται! Με πορτ-μπαγκάζ 280 λίτρα γίνεται χωρίς;;;
Ετοιμαστείτε για ποστ κόλαφους για το πόσο καλύτερο είναι από τα ντήζελ!
-
Μια χαρά αυτοκινητάκι φαίνεται να είναι. Μόνος ενδοιασμός τα κυβικά. Τα 1800 έτσι που πάμε θα είναι σούπερ λουξ
-
Περί καταναλώσεων
Οριακά θεωρώ ότι εντός πόλης το Auris θα έχει καλύτερη κατανάλωση. Εκτός όμως σίγουρα χειρότερη (σε σχέση με το Prius) λόγω της χειρότερης αεροδυναμικής και της επιφάνειας.
Τα κυβικά με προβληματίζουν και εμένα και ειδικά στο θέμα της ασφάλειας.
-
Έχεις δίκιο Χρήστο, ξέχασα και τα ασφάλιστρα...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Έχεις δίκιο Χρήστο, ξέχασα και τα ασφάλιστρα...Και είναι το μόνο που θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στο Auris. Οι 12 φορολογίσιμοι το ανεβάζουν μία κατηγορία. Για την ώρα καθώς είναι κάτω από το μαγικό νούμερο 1929 δεν πληρώνει και τέλη...
ΥΓ. Θα πάω να το δω από κοντά όταν έρθει.
-
-
Αυτά τα χρήματα είναι 7 χιλιάδες ευρώ κάτω από το Πρίους που έχει τα ίδια εντόσθια με αυτό, αλλά το Ώρις είναι ακόμη οικονομικότερο.
Έχω την εντύπωση ότι κάτι θα πουλήσει για μικρό υβριδικό. Το Ινσάιτ ,αλλά και το Πρίους θα υποφέρουν.
Γενικά υβριδικό στην Ελλαδίτσα λέει στα χοντρά κυβικά για να γλιτώσεις και κάμποσο τέλος ταξινόμησης , στα 1300-1800 τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του. -
Πραγματικά κορυφαία τιμή για full υβριδικό όχημα (τα Honda δεν μετράνε. Αυτά κοροϊδεύουν.)
Θα υπάρξει ομηρική μάχη με το δικύλινδρο 500 για το πιο οικονομικό βενζινοκίνητο.
-
Το θέμα είναι αν μπορεί να κινείται μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα έστω και για 15 - 20 χλμ που είναι αρκετά για τη διαδρομή σπίτι - δουλειά - σπίτι και αν δεν κάνω λάθος μπορεί όπως και το prius..
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Το θέμα είναι αν μπορεί να κινείται μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα έστω και για 15 - 20 χλμ που είναι αρκετά για τη διαδρομή σπίτι - δουλειά - σπίτι και αν δεν κάνω λάθος μπορεί όπως και το prius..Μόνο το plug in Prius μπορεί να το κάνει αυτό. Όχι το απλό.
-
Θυμάμαι πως είχα διαβάσει κάπου, δε βρίσκω το link, πως θα μπορεί μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα για 2χλμ και μέχρι 50χλμ/ώρα.. Το θέμα είναι πως είναι τόσο καλά φτιαγμένος ο αλγόριθμος συνδυασμού του 1800άρι με τον ηλεκτροκινητήρα που για μετακινήσεις σπίτι-δουλειά-σπίτι θα καίει αναθυμιάσεις...
To βρήκα κάπου...
The Auris HSD also has the ability to operate in EV mode for a total of 1.3 miles at speeds of up to 31 mph.
-
Ο χρήστης Delijohn έγραψε:
Θυμάμαι πως είχα διαβάσει κάπου, δε βρίσκω το link, πως θα μπορεί μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα για 2χλμ και μέχρι 50χλμ/ώρα.. Το θέμα είναι πως είναι τόσο καλά φτιαγμένος ο αλγόριθμος συνδυασμού του 1800άρι με τον ηλεκτροκινητήρα που για μετακινήσεις σπίτι-δουλειά-σπίτι θα καίει αναθυμιάσεις...To βρήκα κάπου...
The Auris HSD also has the ability to operate in EV mode for a total of 1.3 miles at speeds of up to 31 mph.
Αυτό γινόταν και στο Prius 2ης γενιάς με τον 1.5lt θερμικό. Στην τελευταία έκδοση του Prius, τα Η/Μ μέρη του οποίου βρίσκονται και στο Auris, βεβαίως βελτιώθηκαν και παράμετροι του Synergy. Aυτό ακριβώς είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου συστήματος. Άσχετα από το πως οδηγείς (ακόμα και αν κάνεις λάθος, πατώντας παραπάνω γκάζι απ'όσο χρειάζεσαι πχ) η κεντρική υπολογιστική μονάδα πάντα δίνει προτεραιότητα στην οικονομία.
Η μεγάλη πρόοδος όμως είναι κατ'εμένα, το Plug in και οι μπαταρίες ιόντων λιθίου. Αυτό δηλαδή που σου δίνει την δυνατότητα σαν κάτοχος ενός τέτοιου αυτοκινήτου, να φορτίσεις τις μπαταρίες του με νυχτερινό ρεύμα (το οποίο είναι πολύ φθηνό) ή ακόμα καλύτερα από κάποιο φθηνό φωτοβολταικό στο άμεσο μέλλον και να εξασφαλίζεις το καθημερινό πηγαινέλα στην εργασία σου τσάμπα ή σχεδόν τσάμπα. -
To τελευταίο Drive γράφει πάντως πως μπορεί να κάνει μόνο με τις μπαταρίες μέχρι 15 χλμ με 50 χλμ ανώτατη ταχύτητα.
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
To τελευταίο Drive γράφει πάντως πως μπορεί να κάνει μόνο με τις μπαταρίες μέχρι 15 χλμ με 50 χλμ ανώτατη ταχύτητα.Εάν το έχουν γράψει αυτό είναι ανακρίβεια. Μέχρι 2 χλμ το περισσότερο σε EV mode πάει.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Η μεγάλη πρόοδος όμως είναι κατ'εμένα, το Plug in και οι μπαταρίες ιόντων λιθίου. Αυτό δηλαδή που σου δίνει την δυνατότητα σαν κάτοχος ενός τέτοιου αυτοκινήτου, να φορτίσεις τις μπαταρίες του με νυχτερινό ρεύμα (το οποίο είναι πολύ φθηνό) ή ακόμα καλύτερα από κάποιο φθηνό φωτοβολταικό στο άμεσο μέλλον και να εξασφαλίζεις το καθημερινό πηγαινέλα στην εργασία σου τσάμπα ή σχεδόν τσάμπα.
Εγώ προσωπικά μένω στον 3ο.. ούτε μπαλαντέζες μπορώ να ρίχνω στο ισόγειο, ούτε ξέρω πολλά βενζινάδικα που δίνω 'φις'
Έχουμε ακόμα καιρό στην Ελλάδα για Plug-in.. είπαμε οικονομία αλλά μη φτάσουμε και στο σχεδόν τσάμπα! -
Τα πλαγκ ίν, όπως και τα ηλεκτρικά, θα είναι για τους έχοντες και κατέχοντες, και πολύ χρήμα και κλειστό γκαράζ με ρεύμα.
Auris hybrid