-
Εγώ δεν διαχωριζω αναγνώστες ούτε τους καλώ ή διωχνω από ένα χωρο. Απλά επισημαίνω αυτό που καλώς ή κακώς ισχύει, με σεβασμό στις απόψεις και των μεν και των δε.
Όσο για το τι ήταν πριν 20 και 30 χρόνια οι 4Τ και τι είναι σήμερα δεν νομίζω να αποτελεί κριτήριο πια. Σε όλα τα πράγματα υπάρχει μια φυσιολογική φθορά με το χρόνο. Το να προσπαθείς ρομαντικά να προσδωσεις μια χαμένη αίγλη σε κάτι δεν ωφελεί. -
Φυσικά κανείς δεν θα πει 'όχι' αν δώσει τα λεφτά τους ένας μη αυτοκινητόφιλος για να αγοράσει το Χ αυτοκινητιστικό περιοδικό. Όμως θα γελάνε (ή μπορεί και να κλαίνε) σίγουρα με την άγνοια επί του αντικειμένου. Δεν είναι κακό να μην ξέρει κάποιος, κανείς δεν γεννήθηκε γνώστης. Κακό είναι να μην γνωρίζει σε ποιο μέρος βρίσκεται και να επιμένει ότι ανήκει εκεί.
-
Τα πιστοποιητικά φρονημάτων ποιος τα δίνει ;
-
Θα έλεγα το Α2 αλλά δεν πειράζει. Καλή καρδιά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φυσικά κανείς δεν θα πει 'όχι' αν δώσει τα λεφτά τους ένας μη αυτοκινητόφιλος για να αγοράσει το Χ αυτοκινητιστικό περιοδικό. Όμως θα γελάνε (ή μπορεί και να κλαίνε) σίγουρα με την άγνοια επί του αντικειμένου. Δεν είναι κακό να μην ξέρει κάποιος, κανείς δεν γεννήθηκε γνώστης. Κακό είναι να μην γνωρίζει σε ποιο μέρος βρίσκεται και να επιμένει ότι ανήκει εκεί.Για αυτο τι κρίμα,τι κρίμα,τι κρίμα
Παντού περισευεις και πουθενά δεν χώρας
Υγ αφιερωμένο στον που_ _ο μου. -
Το τραγικο ειναι ασχετοι ανθρωποι πανω σε οποιοδηποτε αντικειμενο ειτε αυτο ειναι δουλεια, ειτε ειναι αυτοκινητο, ειτε ειναι το πλεξιμο... να προσπαθουν τη στρεβλη τους αποψη λογω ημιμαθειας,ασχετοσυνης και δε ξερω εγω τι αλλο να προσπαθουν να την επιβαλουν κιολας. Η κορυφη του παγοβουνου βεβαια ειναι ολα αυτα να γραφονται στο τοπικ ενος κατεξοχιν οδηγοκεντρικου και απολαυστικου αυτοκινητου... Παρτε το χαμπαρι το αυτοκινητο ειναι μηχανολογικο δημιουργημα και ως τετοιο πρεπει να κρινεται.
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Φυσικά κανείς δεν θα πει 'όχι' αν δώσει τα λεφτά τους ένας μη αυτοκινητόφιλος για να αγοράσει το Χ αυτοκινητιστικό περιοδικό. Όμως θα γελάνε (ή μπορεί και να κλαίνε) σίγουρα με την άγνοια επί του αντικειμένου. Δεν είναι κακό να μην ξέρει κάποιος, κανείς δεν γεννήθηκε γνώστης. Κακό είναι να μην γνωρίζει σε ποιο μέρος βρίσκεται και να επιμένει ότι ανήκει εκεί.
Για αυτο τι κρίμα,τι κρίμα,τι κρίμα
Παντού περισευεις και πουθενά δεν χώρας
Υγ αφιερωμένο στον που_ _ο μου.Ελυτης?
Τουλαχιστον αυτος εγραψε και για μια alfa romeo. -
Το τραγικό ειναι κομπλεξικά ανθρωπάκια να προσπαθούν να πείσουν άγνωστους ανθρώπους για την ανωτερότητα τους μέσα σε ιντερνετικα φόρουμ οποιουδήποτε περιεχομένου.
Πραγματικά φλιβερο/οι. -
-
Παρτο εςυ αλλα σε υποθετο.
-
Στο δικο μου δε χωραει, στο δικο σου κολυμπαει.
Και ο μπαμπας μου επισης τον βαραει τον δικο σου. -
ΚΑΙ τα ελληνικά φόρουμ - κάθε περιεχομένου - είναι ενδεικτικά του πνευματικού επιπέδου της ελληνικής κοινωνίας...
Απόλυτα φυσιολογικά βέβαια... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
ΚΑΙ τα ελληνικά φόρουμ - κάθε περιεχομένου - είναι ενδεικτικά του πνευματικού επιπέδου της ελληνικής κοινωνίας...
Απόλυτα φυσιολογικά βέβαια...Εςυ ξέρεις τον markku alen?
Για να δούμε αν έχεις το δικαίωμα να γράφεις στο φόρουμ. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και ο μπαμπας μου επισης τον βαραει τον δικο σου.Πες το βρε παιδι μου γρηγορότερα οτι πηγαίνεις ακόμη στο δημοτικό να μην χάνουμε χρόνο μαζι σου.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Απόλυτα φυσιολογικά βέβαια...εἰρήνη ὑμῖν
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Και ο μπαμπας μου επισης τον βαραει τον δικο σου.Πες το βρε παιδι μου γρηγορότερα οτι πηγαίνεις ακόμη στο δημοτικό να μην χάνουμε χρόνο μαζι σου.
Οχι νταξ το τελειωσα ευτυχως,σπουδασα κιολας οποτε αμα θες τιποτα σημειωσουλες να μη μεινεις στην ιδια ταξη μου λες.
-
πού βρήκες την πολυτονική για φόρουμ βρε θηρίο;;;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οχι νταξ το τελειωσα ευτυχως,σπουδασα κιολας οποτε αμα θες τιποτα σημειωσουλες να μη μεινεις στην ιδια ταξη μου λες.
Εχω τελειώσει εδώ και χρόνια το πανεπιστήμιο,οπότε ευχαριστώ αλλα δεν χρειάζεται.
Γιατι αργήσεις να απαντήσεις;πηγές για βοήθεια στον μεγάλο σου αδελφό που πηγαίνει γυμνάσιο; -
Σου γραψα οτι τελειωσα και σπουδασα γιατι με ξαναρωτας τα ιδια? Χαζος εισαι ή δυσκοιλιος? Α ναι και τα δυο
-
Απαντήσες,αλλα δεν επεισες.
Μακάρι παντως να πηγαίνεις ακόμη δημοτικό γιατι αν όχι τότε στάνταρ εισαι καθυστερημένος. -
Νταξει ειμαι ενας καθυστερημενος μηχανολογος-αεροναυπηγος
ALFA ROMEO GIULIA