-
Γιατι??????
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
γιατι μπορουμε
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγω εχω μια αλλη απορια.
γιατι καθεστε και απαντατε σε ενα θεμα που θα επρεπε να ειχε κλειδωθειΓιατί να κλειδωθεί ?
Προσβάλει κάποιον /κάποιους?
Αν δεν σου αρέσει προσπερασε το -
Μονο ενας μπορει να το κλειδωσει.......
Patrinos που εισαι? -
Γιατί να κλειδωθεί??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γιατί να κλειδωθεί??γιατι μπορουμε
-
εγώ με 3,43 τη μέρα είμαι καλά? ή να το κοιτάξω??
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
εγώ με 3,43 τη μέρα είμαι καλά? ή να το κοιτάξω??ναι οντως αμα το δει με τις δημοσιευσεις/μερα κανεις μπορει καποιες περιοδους να υπαρχει λιωσιμο αλλα στα 5-6 ποστ τη μερα ειναι οι περισσοτεροι
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Γιατί να κλειδωθεί??
γιατι μπορουμε
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Γιατί να κλειδωθεί??
γιατι μπορουμε
-
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
:adminpower:εχεις φαγωθεί... γιατί να το κλειδώσουμε???
σε θίγει κάπου? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγώ με 3,43 τη μέρα είμαι καλά? ή να το κοιτάξω??
ναι οντως αμα το δει με τις δημοσιευσεις/μερα κανεις μπορει καποιες περιοδους να υπαρχει λιωσιμο αλλα στα 5-6 ποστ τη μερα ειναι οι περισσοτεροι
Τα 5-6 post την ημέρα προυποθέτουν την παρακολούθηση 5-6 διαφορετικών συζητήσεων...
Τους ελεύθερους επαγγελματίες δεν του επηρεάζει παραγωγικα αυτού του είδους ο εθισμός...?(στους εθισμένους βάζω και τον εαυτό μου) -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
:adminpower:
εχεις φαγωθεί... γιατί να το κλειδώσουμε???
σε θίγει κάπου?Ελα μου ντε!Ασε να κανουμε τον χαβαλε μας.
-
ενταξει τωρα, αντικειμενικα τα φορα ειναι για τους no lifers. προφανως οπου βλεπεις πανω απο 4 ποστς/μερα σημαινει
α. δεν εχω ζωη
β. η ζωη μου ειναι fucked up
τι ρωτας λοιπον για τους ελευθερους επαγγελματιες; λες και ολοι οι ελληνες ασχολουνται με τα φορα και ειναι η καταστροφη της οικονομιας... ffs μια μικρη μεριδα ειναι των προβληματικων, οι υπολοιποι το ριχνουν στον αλκοολισμο, στην tv, στις αθλητικες εφημεριδες.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ενταξει τωρα, αντικειμενικα τα φορα ειναι για τους no lifers. προφανως οπου βλεπεις πανω απο 4 ποστς/μερα σημαινειΣτο οριο ειμαι...
3,75 ποστς την ημερα. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Βλέπω μέλη με χιλιάδες ποστ που δεν προλαβαίνεις να γράψεις κάτι και σου απαντάνε...
Οταν είσαι γραμμένος το 2002 ή το 2003 είναι λογικό να μαζεύεις ποστς ειδικά σε ένα τόσο παρεϊστικο φόρουμ.
Ειδικά εάν η πλειοψηφία των posts σου είναι μιας γραμμής ή ένα smiley μόνο ή ένα απλό '+1'.
+1
Πάντως για την απορία σου, πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν full-time σε υπολογιστή και βρίσκονται online στο δίκτυο. Οπότε, εάν έρθει ειδοποίηση για κάποια απάντηση, κάνουν ένα διάλειμμα από τη δουλειά και απαντούν στο forum. Ειδικά εάν η δουλειά έχει και πολλά 'κενά' χρονικά κομμάτια όπου απλά περιμένεις κάτι, όπως είναι σε πολλές δουλειές γραφείου, το φόρουμ είναι μία ξεκούραστη απασχόληση που δεν επιβαρύνει την εργασία.
+00. Ακριβώς η περίπτωσή μου.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Στο οριο ειμαι...Ξέρεις, μόλις διάβασα το post του Skye, και στην αρχή νόμιζα ότι ήσουν στο όριο του αλκοολισμού.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ενταξει τωρα, αντικειμενικα τα φορα ειναι για τους no lifers. προφανως οπου βλεπεις πανω απο 4 ποστς/μερα σημαινεια. δεν εχω ζωη
β. η ζωη μου ειναι fucked up
τι ρωτας λοιπον για τους ελευθερους επαγγελματιες; λες και ολοι οι ελληνες ασχολουνται με τα φορα και ειναι η καταστροφη της οικονομιας... ffs μια μικρη μεριδα ειναι των προβληματικων, οι υπολοιποι το ριχνουν στον αλκοολισμο, στην tv, στις αθλητικες εφημεριδες.
γ. Βαράν(μ)ε μύγες στην δουλειά
-
Mια απο τα ιδια...
Απορία το έχω ...