-
Καλημέρα και καλή βδομάδα.
Προχθές σε μία εκδρομή μου με το SX4 του πατέρα μου (σημ. επισημαίνω 'του πατέρα μου' --> ομαλή, normal και σωστή οδήγηση) κόλλησα σε άμμο. Το αμάξι έχει κάνει 25.000χλμ.
Προσπαθώντας, έχοντας κλειδώσει 4 κίνηση, να ξεκολλήσω, σε κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι η ταχύτητα δεν έμπαινε. Πατιέται ο συμπλέκτης, βάζω ταχύτητα στο μαντζαφλάρι αλλά είναι σα να έχω νεκρά.
Δε λέω ότι δεν το ζόρισα το αμάξι και μου το έκανε στα καλά καθούμενα. Το ζόρισα αλλά δε μπορώ να πω υπερβολικά.
Και δε μπορώ να πω πως καθόμουν με τις ώρες να έχω π.χ. πρώτη και να το αφήνω να σπινιάρει.
Ήμουν 1η, όπισθεν, πρώτη όπισθεν για κανά λεπτό, άντε για 5 δευτερόλεπτα το πολύ στο καθένα (πρώτη ή όπισθεν).
Αυτό θεωρείται 'ξέσκισμα' του δίσκου;
Ένας άλλος που ήρθε και με βοήθησε, μόλις του είπα πως δεν μπαίνει ταχύτητα και είχε βρωμίσει ο τόπος, και τον ρώτησα 'λες να έκαψα δίσκο', μου είπε 'μπααα...δε νομίζω...τόσο εύκολα'?
Δε λέω, η βλακεία όλη δική μου που κόλλησα στην άμμο και οι μ....ς πληρώνονται και θα την πληρώσω γερά. Αλλά τόσο εύκολα ρε γμτ.; Έχω ξανακολλήσει με Opel Corsa παλιό και δίσκο δεν έκαψα. Δε λέω. Το SX4 δεν έχει καμία σχέση με jeep. Αλλά τόσο πίκρα;
Να ρωτήσω αν καλύπτει τέτοια βλάβη η εγγύηση ή θα γελάνε μαζί μου;
Ευχαριστώ.
-
Καλημέρα και καλή βδομάδα.
Προχθές σε μία εκδρομή μου με το SX4 του πατέρα μου (σημ. επισημαίνω 'του πατέρα μου' --> ομαλή, normal και σωστή οδήγηση) κόλλησα σε άμμο. Το αμάξι έχει κάνει 25.000χλμ.
Προσπαθώντας, έχοντας κλειδώσει 4 κίνηση, να ξεκολλήσω, σε κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι η ταχύτητα δεν έμπαινε. Πατιέται ο συμπλέκτης, βάζω ταχύτητα στο μαντζαφλάρι αλλά είναι σα να έχω νεκρά.
Δε λέω ότι δεν το ζόρισα το αμάξι και μου το έκανε στα καλά καθούμενα. Το ζόρισα αλλά δε μπορώ να πω υπερβολικά.
Και δε μπορώ να πω πως καθόμουν με τις ώρες να έχω π.χ. πρώτη και να το αφήνω να σπινιάρει.
Ήμουν 1η, όπισθεν, πρώτη όπισθεν για κανά λεπτό, άντε για 5 δευτερόλεπτα το πολύ στο καθένα (πρώτη ή όπισθεν).
Αυτό θεωρείται 'ξέσκισμα' του δίσκου;
Ένας άλλος που ήρθε και με βοήθησε, μόλις του είπα πως δεν μπαίνει ταχύτητα και είχε βρωμίσει ο τόπος, και τον ρώτησα 'λες να έκαψα δίσκο', μου είπε 'μπααα...δε νομίζω...τόσο εύκολα'?
Δε λέω, η βλακεία όλη δική μου που κόλλησα στην άμμο και οι μ....ς πληρώνονται και θα την πληρώσω γερά. Αλλά τόσο εύκολα ρε γμτ.; Έχω ξανακολλήσει με Opel Corsa παλιό και δίσκο δεν έκαψα. Δε λέω. Το SX4 δεν έχει καμία σχέση με jeep. Αλλά τόσο πίκρα;
Να ρωτήσω αν καλύπτει τέτοια βλάβη η εγγύηση ή θα γελάνε μαζί μου;
Ευχαριστώ.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!Κ ΓΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΩ!!ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!!
ΠΗΡΑ ΤΟ SX4 ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2008. ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2008 ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣ Κ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΣΦΙΡΙΖΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ.ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ (3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!) Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΡΕΙ Ο ΥΜΑΝΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΛΑΘΟΣ!ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ Κ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΑΛΛΑ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΜΑΞΙ!!!
ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2009 (ΕΙΧΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ 15 ΜΗΝΕΣ) Κ ΜΕ 10.000 ΧΛΜ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΗΡΘΑΝ Κ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ Κ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΨΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟ!!!
ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ Κ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΤΕΣΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ!!!
ΠΛΗΡΩΣΑ 570 ΕΥΡΩ Κ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ Κ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ ΧΛΜ Κ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΜΑΞΙ!!!
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ Κ ΛΕΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ E-MAIL. ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ??
ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ??? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΔΙΣΚΟΣ!!!ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΧΙ???ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ!!!!
-
Τι γινεται εδώ... τα SX4 πέφτουν από δίσκο το ένα μετά το άλλο ?????
-
Το δικό μου 2 + χρόνια 23000 χλμ και με μερικά ζορισματάκια δεν έχει παρουσιάσει κάτι.
-
Το δικο μου εφαγε δισκο-πλατω στα 900χλμ την προηγούμενη εβδομάδα.
Το συνεργείο μου ειπε οτι εγω φταιω!.. βρηκαν αμμο στην ποδια, 'αρα κολλησα στην αμμο και το τρελανα στο σπινιαρισμα!'Τους εξηγησα οτι επειδη το αμαξι εχει ESP και Traction Control, και να ηθελα δεν μπορω να σπινιαρω!
Αλλα θεωρουν οτι το TC δεν εχει καμια σχεση με κάψιμο δίσκου!
Φυσικα και δεν συμφωνω μαζι τους - στο Manual λεει οτι το traction control, φρεναρει τους τροχους, και κοβει την τροφοσια, για να αποτρεψει το σπινιαρισμα!Εγω λοιπον υποστιριζω οτι υπο συνθηκες το ESP μπορει να φθειρει τον δισκο απλως επειδη το οχημα κινηται σε ολισθηρό εδαφος. Η' απλως, εχουν κυκλοφορήσει δισκοι πολυ ευαίσθητοι!
Περιμένω την απάντηση της αντιπροσωπίας... θα σας ενημερώσω...
Εαν θελετε το service/repair manual του SX4 για να μπείτε σε μεγαλυτερο βαθος θα το βρειτε εδω:
http://www.kiefen.com/audiopudding/SX4/docs/RW415_416(Hungary).pdf
ή εδω:
http://rapidshare.com/files/194153382/RW415_416.pdf -
Άλλο το σπινιάρισμα των τροχών και άλλο το πατινάρισμα του δίσκου. Αν έχει ESP και TC ή όχι δέν έχει σχέση με το δίσκο.
By the way, όπως μου είχε πεί φίλος συνεργειατζής, στο 99% των περιπτώσεων που του φέρνουν αυτοκίνητα με πρόωρη/υπερβολική φθορα σε φρένα και συμπλέκτες, το πρόβλημα βρίσκεται ανάμεσα στο τιμόνι και το κάθισμα
-
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ESP.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΖΟΡΙΣΑ ΠΟΤΕ!!!!ΟΥΤΕ ΑΜΜΟ ΟΥΤΕ ΒΟΥΝΑ Κ ΛΑΓΚΑΔΙΑ!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ?ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΔΙΣΚΟΙ Η ΜΑΠΑ ΤΟ CUSTOMER SERVICE ΤΗΣ SUZUKI???
ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ E-MAIL ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ? -
Έχω μπει στο SX4 του Κον5 και ο συμπλέκτης δεν φαινόταν αδύναμος. Μήπως αφήνεις το αμάξι και στο παρκάρουν σε υπόγειο;
-
ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ!!!ΛΕΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ 4ΚΙΝΗΣΗ????
ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΚΕΙ???? -
Υπηρχε περιπτωση να εβαζαν;
-
Τι λέτε ρε παιδιά... και να πάει σε υπόγειο γκαράζ τι έγινε ?
αλίμονο εαν χαλάνε έτσι για πλάκα οι δίσκοι... εγώ επιμένω οτι μάλλον κάτι κακό παίζει με το δίσκο των sx4... δεν μπορεί να υπάρχουν τόσα προβλήματα....
-
Υπάρχουν υπόγεια με δύσκολες ράμπες, απότομες, με στροφές και οι υπάλληλοι τα σκίζουν στο πατινάρισμα. Αν το αφήσεις εκεί μερικές φορές δεν θα πάθει τίποτε αλλά αν το παρκάρεις καθημερινά θα έχει μικρή ζωή ο συμπλέκτης.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά... και να πάει σε υπόγειο γκαράζ τι έγινε ?αλίμονο εαν χαλάνε έτσι για πλάκα οι δίσκοι... εγώ επιμένω οτι μάλλον κάτι κακό παίζει με το δίσκο των sx4... δεν μπορεί να υπάρχουν τόσα προβλήματα....
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ: ΘΑ ΒΡΩ ΑΚΡΗ ΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ????
ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΠΛΑΤΩ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ??? -
Clutch λέγετα στα Αγγλικά.
Θα σε παρακαλούσα επίσης να γράφεις με μικρά και όχι κεφαλαία γιατί φαίνεται σαν να φωνάζεις και ειναι και πιο κουραστικό στο διάβασμα -
Ο χρήστης nikil511 έγραψε:
Το δικο μου εφαγε δισκο-πλατω στα 900χλμ την προηγούμενη εβδομάδα.
Το συνεργείο μου ειπε οτι εγω φταιω!.. βρηκαν αμμο στην ποδια, 'αρα κολλησα στην αμμο και το τρελανα στο σπινιαρισμα!'Τους εξηγησα οτι επειδη το αμαξι εχει ESP και Traction Control, και να ηθελα δεν μπορω να σπινιαρω!
Αλλα θεωρουν οτι το TC δεν εχει καμια σχεση με κάψιμο δίσκου!
Φυσικα και δεν συμφωνω μαζι τους - στο Manual λεει οτι το traction control, φρεναρει τους τροχους, και κοβει την τροφοσια, για να αποτρεψει το σπινιαρισμα!Εγω λοιπον υποστιριζω οτι υπο συνθηκες το ESP μπορει να φθειρει τον δισκο απλως επειδη το οχημα κινηται σε ολισθηρό εδαφος. Η' απλως, εχουν κυκλοφορήσει δισκοι πολυ ευαίσθητοι!
Περιμένω την απάντηση της αντιπροσωπίας... θα σας ενημερώσω...
Εαν θελετε το service/repair manual του SX4 για να μπείτε σε μεγαλυτερο βαθος θα το βρειτε εδω:
http://www.kiefen.com/audiopudding/SX4/docs/RW415_416(Hungary).pdf
ή εδω:
http://rapidshare.com/files/194153382/RW415_416.pdfΗ συνεχια της παραπανω ιστοριας: Μετα απο 10 μερες στα τηλεφωνα με την αντιπροσωπία, αποφάσισαν να καλύψουν ΜΟΝΟ τα ανταλλακτικά ,και να πληρωσω την εργασια, οποτε και ετσι εγινε.
Ειχα την ευκαρια να δω τον παλιο μου δισκο/πλατω. Ο δισκος ηταν σαν να ειχε ανατιναχτεί! ειχε ξεκολλήσει το υλικο τριβης και ειχε ξελουριδιαστει.
Το πλατω δεν ειχε την παραμικρη γρατζουνια ...(γιατι το άλλαξαν?!)
Επισης στην αρχη το συνεργειο μου ειπε οτι θελει αλλαγη και το βολαν! αλλα οταν μπηκε η 'μαμα αντιπροσωπία' στην μεση, το εκαναν γαργαρα. (?)Μου χρεωσαν εργασια 200ευρο, και στην απόδειξη των 200€ εγραψαν ασχετα τυπου 'Ε/Ε συμπλ. κιβ. 4 φορες επι 36€', και κατι αλλα ασχετα, για να βγει το ποσο. Εαν το ποσο αυτο ηταν δικαιολογιμενο/λογικο, τοτε γιατι εγραψαν ψευτικες εργασιες στην αποδειξη ?
Εκανα ταξιδι με το αμαξι, και μου φαινετε οτι εχει διαφορετικη αισθηση ο συμπλεκτης απο οτι πριν.
Σταματημενος, με πρωτη και τερμα συμπλεκτη, δεν διχνει να 'θελει να φυγει' οποτε φανταζομαι οτι αποσυμπλεκει 100% (και πριν ετσι ηταν)
Οταν αρχιζω να ξεπαταω τον συμπλεκτι, απο πολυ νωρις εχω μετάδοση στους τροχους (σε σχεση με πριν). Καλυτερο μου ακουγεται αυτο, στο δικο μου μυαλο, διχνει 'περισοτερο υλικο στον δισκο' αλλα μπορει και να ειναι τυχαια - νεα ρυθμιση συμπλεκτη. Ειδα στο service manual οτι πρεπει να εχει συγκεκριμενο τσογο κτλ κτλ, εχει κανεις εμπειρια 'ελεγχου' να με συμβουλεψει σε συνδιασμο με το manual να καταλαβω αν ειναι οκ ρυθμισμενος σωστα ο συμπλεκτης?Πάντως, ακομα μυριζει καμενος δισκος, ελπιζω να ειναι υπολοιματα στα τοιχωματα απο τον παλιο - και οχι ο καινουριος
Τα δικα μου συμπερασματα απο αυτη την περιπέτεια ειναι τα εξεις:
-
καποια συνεργεία χρεωνουν μπουρδες για να βγαλουν λεφτα. Εαν μεσολαβησει καποιος ανωτερος τους 'π.χ. μαμα αντιπροσωπια' τοτε συμαζευονται λιγο, αλλα στο τελος παντα προπαθουν με διαφορους τροπους να στα παρουν. Φανταζομαι αν ενα συνεργειο χρέωνε δίκαια θα ηταν 'φτωχό' οποτε μεσα στα πλαίσια τα σημερινα που ολοι κλεβουν, αναγκαζονται και αυτοι. - Εμεις ομως οφείλουμε να πιεσουμε οπως μπορουμε μπας και γλιτώσουμε τιποτα.
-
Αν ο δισκος ειναι ομοιομορφα φθαρμενος προωρα, τοτε μπορει να εχει να κανει με 'συνεχόμενη ελαφρως κακη χρηση'. Αν ο δισκος φαινεται σαν να ανατινάχτηκε, τοτε μάλλον ζορίστηκε πολυ καποια στιγμη και εσπασε. Ισως καποιοι δισκοι να ειναι πιο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ή ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ? ισως ολοι στο SX4 να ειναι το ιδιο, και ειναι θεμα οδηγου... δεν ξερω.... μολις ξαναπαω σε αμμο και ξανασπασει θα εχω καλυτερη εικονα.
-
Επιμενω οτι το traction control πρεπει να κλεινει (ESP off) σε extreme συνθήκες π.χ. κολλημα σε αμμο. Καλυτερα να σκαψουν οι τροχοι, παρα ο δισκος. - Στην πρωτη περίπτωση σε βγαζει αλλο αμαξι και εισαι ενταξει, στην δευτερη θες συνεργείο, χρόνο και λεφτα.
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λογικό με το SX4 και τα ασφάλτινα λάστιχα του στην άμμο ... να ψάξει για πετρέλαιο.Ειναι λαθος αυτο που πιστευει ο περισοτερος κοσμος οτι αμμος θελει λαστιχα με μεγαλο τακουνι. Στην αμμο τα ασφαλτινα ειναι πολυ καλιτερα απο καθε εκτος δρομου λαστιχο γιατι τα εκτος δρομου εχουν μεγαλο τακουνι που σκαβει και σε κολαει. Τα ειδικα γαι την αμμο λαστιχα ειναι φαρδια (οσο πιο φαρδυ τοσο καλιτερο), εχουν τακουνια με μεγαλη επιφανεια και ελαχιστο βαθος τα αυλακια .
Τωρα το Sx4 οπως και το αδελφακι του SEDICI που ειμαι κατοχος λογου του μικρου του βαρους και με κλειδωμενηι τερακινηση μπορει να κινηθει πολυ ανετα στην αμμο. Βεβαια υπαρχει αμμος και αμμος .
Στα δυο χρονια και κατι μηνες που ειναι στην κατοχη μου εχω μπει σε αμμο και σε διαφορετικα ειδη αμμου παρα πολλες φορες (αλλωστε για την αμμο και το χιονι το αγορασα) και δεν ειχα ποτε προβλημα .
Το αποκορυφωμα ηατν περυσι το καλοκαιρι που τραβηξα και ξεκολησα ενα SANTA FE που ειχε κολησει λογω αυτοματης τετρακινησης στην αμμο . Βεβαια εδω για να το επιχειρησω εκανα και καποια υποδομη στην αμμο .Επισης και στο χιονι πηγαινει απροβληματιστα φορωντας βεβαια εδω τα καταλληλα χειμερινα ελαστικα.
. -
Καλησπέρα, είμαι νέος στο forum, καλώς σας βρήκα. Έχω ένα Sedici το οποίο το αγόρασα τον Ιανουάριο και τώρα έχει περίπου 10.000 χλμ. Τις προάλλες είχα πάει στο Σχοινιά και σε κάποιο σημείο με άμμο (πατημένη) ενώ έβαλα όπισθεν για να κάνω πίσω, το αυτοκίνητο δεν πήγαινε οπότε και έφυγα με πρώτη. Έβγαλε μια μυρωδιά σαν καμμένο λάστιχο και υπέθεσα πως ήταν από τα λάστιχα. Η μυρωδιά όμως υπάρχει ακόμη και μετά από ημέρες. Το πήγε η γυναίκα μου στη Fiat και της είπαν πως έχει φθαρεί ο δίσκος από κακή χρήση. ΕΛΕΟΣ! Δηλαδή η 4κίνηση τι ρόλο παίζει? Τόσο της πλάκας είναι ο δίσκος που βάζουνε σε αυτοκίνητο που υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει και λίγο εκτός δρόμου? Δεν είπαμε να το λιώσουμε το αυτοκίνητο αλλά με κάτι τόσο απλό να δημιουργείται πρόβλημα? Αν το κυνηγήσω υπάρχει περίπτωση να διακαιωθώ? Υπάρχει κάποιος που είχε παρόμοιο πρόβλημα και δικαιώθηκε?
-
Kalhspera,
To sygekrimeno amaksi to phre twra prosfata o pateras mias filhs mou. Vevea den einai k o kalyteros odhgos giati prin eixe ena agrotiko k eixe synithisei na to ksekinaei me 2ra kati pou ekane k me to sx4! To amaksi exei 'h 100 h' 200 xiliometra k proxthes se mia polu syntomh diadromh arxise na bgazei kapno k na myrizei. Kinhthike kanonika mexri na metakinhthei spiti xwris provlhma stis taxythtes alla metaferthike shmera me thn odikh gia na doune ti exei. Mallon einai o diskos k auth h myroudia meta apo dyo meres den exei fygei akomh.Pantos den pistew pws tha eprepe na xalaei toso eukola! Apo deutera tha kseroune ti einai.....kala toso pseutiko ton exoune ftiaksei?Στο φορουμ δεν επιτρεπονται τα greeklish.Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.Μοντ Bill33
-
Μήπως οι κάτοχοι SX4/Sedici με πρόβλημα στους δίσκους και με λίγα χιλιόμετρα να επικοινωνήσετε με τις εταιρίες απευθείας (Ιταλία/Ιαπωνία)?
Σαν πολλοί να μαζευονται!
SUZUKI SX4 - αλλαγή δίσκου-πλατώ