-
-
Πολλη μεγαλη προσοχη με τα ποδηλατα....
Κοντα στα ΚΤΕΛ της Κομοτηνης ειναι μια διασταυρωση πολυ υπουλη.. Πριν 3 τεταρτα ημουν με το ποδηλατο και λιγο πιο πισω ερχοταν ενα Maverick (με χαμηλη ταχυτητα 25-30 χλμ)... Εκεινη τη στιγμη φτανοντας στη διασταυρωση ερχονταν απο αριστερα 2 παιδακια (πανω 8 χρονων δεν θα ηταν) με τα ποδηλατα τους με αρκετα γρηγορη ταχυτητα (ειχαν και στοπ κιολας ).... Το ενα το παιδακι προλαβε και περασε, το δευτερο ομως πηρε πιο κλειστα την στροφη.. Εκεινη τη στιγμη την ψυλλιαστηκα οτι κατι μπορει να γινει αλλα δεν προλαβα να πω κατι... Ο οδηγος του Maverick προλαβε και το ειδε και φρεναρε αλλα δυστυχως το χτυπησε
Το παιδακι δεν τιναχτηκε αλλα επεσε μαζι με το ποδηλατο... Ο ανθρωπος καλεσε την αστυνομια και προσπαθησαμε με το ζορι να το κρατησουμε το παιδακι να μην φυγει... Ευτυχως καποιοι που το γνωρισαν το κρατησαν.. Λιγο αργοτερα ηρθε και η μανα και σε 5 λεπτα και η αστυνομια ( ) Το παιδακι δεν ειχε παθει τιποτα, εδωσα και γω μια καταθεση και η υποθεση εκλεισε εκειΑνατριχιαστικο θεαμα..
-
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/77155
αλλο ενα τραγικο ατυχημα με 2 αδερφια νεκρα στο μπουρδελο που θελει να λεγετε και δρομος
πριν 15 μερες αλλο ενα παιδι 15 χρονων σκοτωθηκε εκει.
http://www.blog.gr/article.php?id=38301 -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/77155αλλο ενα τραγικο ατυχημα με 2 αδερφια νεκρα στο μπουρδελο που θελει να λεγετε και δρομος
http://www.blog.gr/article.php?id=38301Εθνικη οδος τυπου Β είναι ο δρόμος. Μια χαρά σήμανση έχει. Δεν μπορει να γίνει ΕΟ δρομος 180χλμ με ελάχιστη κινηση.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
αλλο ενα τραγικο ατυχημα με 2 αδερφια νεκρα στο μπουρδελο που θελει να λεγετε και δρομος
http://www.blog.gr/article.php?id=38301Εθνικη οδος τυπου Β είναι ο δρόμος. Μια χαρά σήμανση έχει. Δεν μπορει να γίνει ΕΟ δρομος 180χλμ με ελάχιστη κινηση.
για να το λες εσυ παει να πει οτι εισαι και εσυ απο την περιοχη. αφου εχει καλη σημανση οπως λες πες και για τις στροφες με αναποδη κλιση . τους αγροτικους δρομους που βγαινουν στο δρομο χωρις ορατοτητα τα σαμαρακια του κρατηρες και τον ανυπαρκτο φωτισμο.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
για να το λες εσυ παει να πει οτι εισαι και εσυ απο την περιοχη. αφου εχει καλη σημανση οπως λες πες και για τις στροφες με αναποδη κλιση . τους αγροτικους δρομους που βγαινουν στο δρομο χωρις ορατοτητα τα σαμαρακια του κρατηρες και τον ανυπαρκτο φωτισμο.
Εθνικη οδο τυπου Β είπαμε σε μια χώρα που δεν έχει πόρους.
Αναγκαστικα θα έχεις καθέτους, αναγκαστικα θα διασχίζουν ζώα, λογικό δεν έχει φωτισμό. Οι ανάποδες στροφές έχουν σήμανση προηγούμενως και αν πάμε με τα όρια δεν σε πετάνε απ έξω ακομα και στο Αστερι που είναι παγίδα αν δεν προσέξεις.
Και στην Γαλλία έτσι είναι οι επαρχιακοί μόνο που εκεί έχουν λεφτα για συντήρηση. -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/77155αλλο ενα τραγικο ατυχημα με 2 αδερφια νεκρα στο μπουρδελο που θελει να λεγετε και δρομος
http://www.blog.gr/article.php?id=38301επειδή τον έχω κάνει το δρόμο και με οδήγηση με γραμμές( νεανικές ), για να σκοτωθείς πρέπει να κάνεις πολύ χοντρή βλακεία. Ναι, είναι σκατά, αλλά με στοιχειώδη προνοητικότητα δεν παθαίνεις τίποτε.
-
Πρίν μιάμιση ώρα στο ύψος της Μαλακάσας στο ρεύμα προς Λαμία αναποδογυρισμένο ασημί Matiz
Ευτυχώς ήταν όρθιοι 2-3 αλλά είχε ασθενοφόρα + περιπολικά και δεν είχα καλή ορατότητα προς το ατύχημα (η καμπίνα του Matiz πάντως ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση ! -
Σήμερα κατά τις 6 το απόγευμα ήμασταν με την οικογένεια και ένα φίλο στο χωριό και τρώγαμε σε ταβέρνα γνωστού. Καθώς μιλούσαμε, ακούμε δυνατό θόρυβο και βλέπουμε ένα αυτοκίνητο στον αέρα και άπειρα συντρίμμια να έρχονται κατά πάνω μας. Tο αυτοκίνητο σκάει πάνω σε ένα τοιχίο απ' την μεριά μας και μετά στην άλλη μεριά του δρόμου όπου και τελικά σταμάτησε. Τα συντρίμμια από την πρόσκρουση όμως, πλαστικά, γυαλιά, μάρμαρα και κομμάτια τσιμέντου, ήρθαν στην αυλή της ταβέρνας όπου καθόμασταν και μόνο η τέντα (που έσπασε) μας προφύλαξε από τον τον τραυματισμό. Το πιάτο μου πάντως έσπασε από ένα κομμάτι μάρμαρο το οποίο κατάφερε να περάσει ανάμεσα από όλους μας χωρίς να χτυπήσει κανένα.
Τρέχουμε στο αυτοκίνητο και βλέπουμε τον οδηγό γερμένο αναίσθητο πάνω στην ζώνη να αιμορραγεί από το στόμα και την μύτη. Καλώ αμέσως το 100 και τους λέω ακριβώς τι έχει συμβεί ενώ μου εξηγούν ότι θα καλέσουν αυτοί το ΕΚΑΒ. Εν τω μεταξύ, ο δρόμος έχει γεμίσει λάδια και κομμάτια από την μηχανή (το σασμάν είχε πεταχτεί στην μέση του δρόμου, μαζί με το ρολόι του οδηγού) και βάζουμε κορύνες και ξύλα πιο πάνω για να μην γίνει και άλλο ατύχημα. Ο οδηγός, νέος άνθρωπος από το διπλανό χωριό από ότι μάθαμε, ανέπνεε με δυσκολία και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Τα εξηγώ αναλυτικά στο ΕΚΑΒ που με ξαναπήρε για να ρωτήσει λεπτομέρειες για τον αριθμό των εμπλεκομένων στο ατύχημα και την κατάσταση τους. Όταν σιγουρευτήκαμε ότι ήταν ασφαλής μέσα στο αυτοκίνητο από περίπτωση πυρκαγιάς, του φέραμε απλά ένα μαξιλάρι για να μην γέρνει το κεφάλι πάνω στην πόρτα. Κανείς δεν τόλμησε να τον μετακινήσει (και ορθώς πιστεύω, αφού μπορούσαμε να του κάνουμε πολύ χειρότερη ζημιά). 15 λεπτά αργότερα, αφού συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπάρχει τρόπος να ανοίξουν οι μπροστινές πόρτες ξανακαλώ το 100 και τους λέω ότι θα χρειαστεί και πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό.
Στα 20 λεπτά έφτασε το ασθενοφόρο και ελάχιστα αργότερα η αστυνομία. Οι τραυματιοφορείς του πέρασαν κολάρο και τον έβγαλαν παραβιάζοντας την πίσω πόρτα που δεν είχε στραβώσει τόσο. Για αγροτική περιοχή, ο χρόνος ανταπόκρισης δεν ήταν κακός. 10 λεπτά αργότερα ήρθε και η πυροσβεστική. Το αυτοκίνητο (σχετικά παλιό μοντέλο χωρίς αερόσακους) φυσικά κατεστραμμένο ολοσχερώς, ενώ σοβαρότατες ζημιές προκλήθηκαν και στην ταβέρνα. Ήμασταν πολύ τυχεροί που δεν χτυπήσαμε. Λίγο αργότερα το τράβηξαν με ένα αγροτικό για να ανοίξει ο δρόμος, ενώ εντύπωση μας έκανε ότι δεν υπήρχε πουθενά σημάδι φρεναρίσματος.
Ένας ντόπιος είπε ότι το παιδί είναι επιληπτικό και είχε ξανά τρακάρει ένα μήνα πριν. Η ακρίβεια αυτών των στοιχείων βέβαια ελέγχεται. Όταν απόρησα πως είναι δυνατόν να οδηγεί αν όντως έχει τέτοιο πρόβλημα, ο αστυνομικός δίπλα μου μου είπε με έμφαση 'ένα δίπλωμα ΝΑ είχε μέσα στο αμάξι, αν τους δίνουν βεβαιώσεις οι γιατροί εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα'.
Εύχομαι ολόψυχα να γίνει καλά, ελπίζω όμως αν όντως υπάρχει τέτοιο θέμα να μην ξαναοδηγήσει. Και για την δική του ασφάλεια και για των άλλων.
-
Γερή στούκα πριν λίγο (12-1 το βράδυ) στον περιφερειακό Υμηττού, όπου ένα Evo είχε γίνει σκατά στη μούρη και στο πίσω δεξιά μέρος. Ευτυχώς δεν είδα να έχει ασθενοφόρο ή άλλα στοιχεία σοβαρού τραυματισμού.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ένας ντόπιος είπε ότι το παιδί είναι επιληπτικό και είχε ξανά τρακάρει ένα μήνα πριν. Η ακρίβεια αυτών των στοιχείων βέβαια ελέγχεται. Όταν απόρησα πως είναι δυνατόν να οδηγεί αν όντως έχει τέτοιο πρόβλημα, ο αστυνομικός δίπλα μου μου είπε με έμφαση 'ένα δίπλωμα ΝΑ είχε μέσα στο αμάξι, αν τους δίνουν βεβαιώσεις οι γιατροί εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα'.
μπορούμε να αφαιρέσουμε το δίπλωμα από πολλές κατηγορίες:
από τους καρδιοπαθείς (κι αν τους πιάσει καμιά στηθαγχική κρίση στο αμάξι; ) μέχρι και από αυτούς που υποφέρουν ιλίγγους (κι αν ζαλιστούν; ), μη πω και απ αυτούς που φτερνίζονται ή βήχουν συχνά (με ένα σωστό φτάρνισμα χάνεις το τιμόνι)άπαπα μας βάζουν σε κίνδυνο
-
...μόνο η τέντα (που έσπασε) μας προφύλαξε από τον τον τραυματισμό. Το πιάτο μου πάντως έσπασε από ένα κομμάτι μάρμαρο το οποίο κατάφερε να περάσει ανάμεσα από όλους μας χωρίς να χτυπήσει κανένα.Να κάνεις παραπέντε και να πας από μάρμαρο που θα σου έρθει στην ταβέρνα που τρως με την ησυχία σου δε λέει! Επαναπροσδιορίζεται η έννοια των extreme sports! Από αλλού το περιμένεις και από αλλού σου έρχεται.
Ευτυχώς που είσαστε καλά και αποφύγατε τα χειρότερα. Περαστικά στον οδηγό, και όπως είπες, αν πράγματι έχει πρόβλημα το παιδί για καλό δικό του και των άλλων, ας αποφεύγει την οδήγηση από εδώ και μπρος.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
από τους καρδιοπαθείς (κι αν τους πιάσει καμιά στηθαγχική κρίση στο αμάξι; ) μέχρι και από αυτούς που υποφέρουν ιλίγγους (κι αν ζαλιστούν; ), μη πω και απ αυτούς που φτερνίζονται ή βήχουν συχνά (με ένα σωστό φτάρνισμα χάνεις το τιμόνι)άπαπα μας βάζουν σε κίνδυνο
Στους επιληπτικούς επιτρέπεται η οδήγηση; Ή τα γράφεις για να γράψεις κάτι;
-
Στους επιληπτικούς επιτρέπεται η οδήγηση; Ή τα γράφεις για να γράψεις κάτι;
δεν έχω ιδέα τι προβλέπει ο νόμος, μάλλον έχεις εσύ όμως
ποιός είναι ο ορισμός του επιληπτικού; αυτός που έκανε κάποτε κρίσεις και είναι ρυθμισμένος υπό αγωγή μπορεί να οδηγήσει; θεωρητικά μπορεί να πυροδοτηθεί μια κρίση σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του, αλλά μπορεί να μείνει ασυμπτωματικός για πάντα. θα του πάρουμε το δίπλωμα;
αυτός που παρουσιάζει συχνά επεισόδια είναι χαζό να οδηγεί και πρέπει να το κόψει και από μόνος του, κοντά στο νου κι η γνώση. σκέψου ότι μπορεί να μην ενημερώνει τον γιατρό του καν για την κατάστασή του (ΑΝ τον παρακολουθεί κάποιος)
-
Από όσο ξέρω από άτομο με επιληπτικές κρίσεις επιτρέπεται σε επιληπτικά άτομα η οδήγηση, απλά η ανανέωση του διπλώματος γίνεται πολύ πιο συχνά.
-
Οδήγηση
Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στην οδήγηση για τα επιληπτικά άτομα, αλλά εάν πάσχετε από αυτή τη νόσο δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ να οδηγήσετε. Για να μπορέσει κάποιος να κάνει αίτηση για άδεια οδήγησης πρέπει να μην έχει πάθει κρίση για 12 μήνες ή να παρουσιάζει κρίσεις μόνο κατά τη διάρκεια του ύπνου για τα τελευταία τρία χρόνια.Τα άτομα που διακόπτουν τα αντιεπιληπτικά φάρμακα βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο να πάθουν κρίση και έτσι, κάποιος που διακόπτει τα φάρμακα δεν πρέπει να οδηγεί αυτό το διάστημα και για τους επόμενους έξι μήνες. Όλοι αυτοί οι νόμοι ακούγονται πολύ σκληροί, αλλά είναι πολύ σημαντικοί για την ασφάλεια των ανθρώπων.
Πηγή: Novartis.gr
-
Εύχομαι ολόψυχα να γίνει καλά, ελπίζω όμως αν όντως υπάρχει τέτοιο θέμα να μην ξαναοδηγήσει. Και για την δική του ασφάλεια και για των άλλων.http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/0 ... _6869.html
εσυ το ποσταρες? ή σε αντιγραψαν?
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
Εύχομαι ολόψυχα να γίνει καλά, ελπίζω όμως αν όντως υπάρχει τέτοιο θέμα να μην ξαναοδηγήσει. Και για την δική του ασφάλεια και για των άλλων.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/0 ... _6869.html
εσυ το ποσταρες? ή σε αντιγραψαν?
Προφανως το τρομακτικο το αντεγραψε απο το evia news
Τωρα δεν ξερω αν ο Χρηστος τους το εδωσε.... -
Δεν έδωσα τίποτα σε κανένα. Απλά αντεγραψαν το μήνυμα μου είτε από εδώ, είτε από το snowclub.gr όπου επίσης το δημοσίευσα.
Αυτό το sensationalistic 'είδαν τον χαρο με τα ματιά τους' όμως μας δείχνει γιατί οι ειδήσεις φτάνουν φουσκωμένες στον αναγνώστη όταν φιλτραρωνται μέσα απο blogs κλπ.
Επίσης, καλο θα ήταν να αναφέρουν την πηγή τους, ειδικά όταν αντιγράφουν ολόκληρα κομμάτια του κειμένου μου και τις φωτογραφίες.
-
Δεν έδωσα τίποτα σε κανένα. Απλά αντεγραψαν το μήνυμα μου είτε από εδώ, είτε από το snowclub.gr όπου επίσης το δημοσίευσα.Αυτό το sensationalistic 'είδαν τον χαρο με τα ματιά τους' όμως μας δείχνει γιατί οι ειδήσεις φτάνουν φουσκωμένες στον αναγνώστη όταν φιλτραρωνται μέσα απο blogs κλπ.
Επίσης, καλο θα ήταν να αναφέρουν την πηγή τους, ειδικά όταν αντιγράφουν ολόκληρα κομμάτια του κειμένου μου και τις φωτογραφίες.
Δεν αντεγραψαν οι ανθρωποι.....
Η φωτογραφία ντοκουμέντο τα δείχνει όλα.** Ο αυτόπτης μάρτυρας μιλά στο evianews.com,** για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.
http://evianews.com/index.php?option=co ... Itemid=122
Kαι φυσικα πλεον οι δικες σου φωτογραφιες ειναι δικες τους αφου τους βαλανε και το λογοτυπο τους πανω ωστε να μην μπορεσουν να τις αναδημοσιευσουν αλλοι χωρις να φαινεται οτι ειναι του evianews....
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#