-
Και κάτι ακόμα δυσάρεστο.
Γνωστός μου 29 χρονων με μηχανη και ενω πήγαινε κανονικά σε δρόμο μεσα απο χωριο κλείστηκε απο ιχ που έκανε ξαφνικά αναστροφή χωρις καμμιά προειδοποίηση και χωρίς να κοιτάξει ή 'τον έγραψε' με αποτέλεσμα να χτυπήσει με σφοδρότητα πάνω στο ιχ να σπάσει το σβερκο του και ,,,,,,,,,,,,
Λοιπόν τι να πούμε στον δολοφόνο χωριάτη που θεωρεί τον δρόμο ιδιοκτησία του ,σε βρίζει μονο και μόνο αν σε δει να έχεις ύφος κάπως η σου λέει ότι έτρεχε ή δεν σε είδε και συγνώμη?
ΣΥΓΝΩΜΗ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!ΥΓ.Ημουν 100 μέτρα πίσω.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Όπως ξαναγραψα θεωρώ απαράδεκτο 20 και 21 χρονών να οδηγεί r8.
Oι λόγοι γνωστοι δεδομένου ότι περάσαμε όλοι απο αυτή την ηλικία.
Προσωπικά γλύτωσα λογο τύχης και με σαφώς κατώτερο αυτοκίνητο.Τι να σου κάνει η μπάρα όταν λες ότι έχω αμάξι και θα μπώ με όσα στην στροφή με τερμα γκάζι και απο ξενύχτι !
Δεν φταίει το παλικάρι αλλα αυτός που του το πήρε.
Άποψή μου!+1
Η ηλικια ειναι σαφεστατα ο βασικοτερος παραγοντας συνφωνω απολυτα (για την ακριβεια το παλικαρι απο οτι διαβασα ειναι 23) κ ποσο μαλλον οταν εχεις κ ενα θυληκο διπλα σου δημιουργειται αυτοματα η διαθεση να κανεις ''επιδειξη ισχυος'' τα περασαμε κ τα ξερουμε!o χριστος και η παναγια καλα εβαλαν τις φωτο με τα αιματα??
Οσο για το αν εκαναν καλα που δημοσιευσαν τα αιματα,ναι πολυ καλα εκαναν διοτι εδω στην ελλαδα μονο με την τραγικοποιηση μπορεις να περασεις το μηνυμα ωστε επιτελους να αρχισουμε να περνουμε λιγο το ποδι μας απο το γκαζι !
-
Για το ατυχημα στην Κηφισσιας με τον νεκρο μαθητη, ειχε γραφτει πριν μερικες σελιδες:
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Δε με ένοιαξε το ποιος πέρασε με κόκκινο, αυτά θα τα κρίνουν τα δικαστήρια, αλλά η διαφυγή του εμπλεκομένου.Πραγματικά θεωρώ πολύ ΑΝΑΝΔΡΗ την κίνηση αυτή.
Αυτα τα γ@μημενα τα δικαστηρια αυτης της κωλοχωρας, για να αθωωσουν οδηγο που δεν εκανε κατι παρανομο οταν χτυπησε τον πεζο (ειδικα '16χρονο μαθητη'), πρεπει να αλλαξει 3 φορες το πολιτευμα της χωρας κ να γινει βαζελος ο Djordjevic....
Για το να καταδικαστει πεζος που προκαλεσε ατυχημα, ε μια φορα εγινε κ το ειπαν στις ειδησεις...
Εχετε σκεφτει οτι αυτος ειναι ενας σοβαροτατος λογος για τον οποιον καποιος σηκωνεται κ φευγει απο ενα ατυχημα?
-
Σάββατο βράδυ γύρω στις 23:30, κατέβαινα την Κηφισίας με τη γυναίκα μου. Εχω αλλάξει από μεσαία σε αριστερή λίγο πριν το φανάρι του Υγεία, με σκοπό να περάσω ένα ασημί 106 που ήταν λίγο παρακάτω. Πήγαινα δεν πήγαινα με καμιά 80αριά και η κίνηση ήταν σχετικά αραιή. Ξαφνικά βλέπω από τέρμα δεξιά (μάλλον από το στενάκι στο ύψος της εξόδου για Καποδιστρίου) να βγαίνει ένα κόκκινο Clio προς Κηφισίας, αρκετά άτσαλα και γρήγορα.
Εκρινα πως έτσι όπως πήγαινε θα έβγαινε στη μεσαία μπροστά από το 106, οπότε άφησα χώρο να μπει μπροστά μου το 106 ή αν δεν μπει το 106 και τρακάρουνε να έχω τουλάχιστον λίγη απόσταση ασφαλείας. Τελικά το Clio κάθεται για 1-2 δευτερόλεπτα στη δεξιά και πάνω που έχω φτάσει στα 2-3 μέτρα πίσω αριστερά από το 106, το Clio τραβάει μια τιμονιά και μπαίνει στη μεσαία (όλος ο δρόμος άδειος μπροστά). Το 106 μπαίνει μπροστά μου στιγμιαία, και καπάκι τραβάει τιμονιά δεξία. Με το που είμαι στο ύψος τους τρακάρουνε, και με το φόβο πως το 106 θα ξαναέρθει στην αριστερή λόγω της σύγκρουσης πατάω όσο γκάζι είχα (ήμουνα με το Swift και 4η) να γλυτώσω τα σκάγια και ταυτόχρονα τραβιέμαι όσο πιο κολλητά γίνεται στο στηθαίο. Ευτυχώς αυτό μας έσωσε, γιατί το τρακαρισμένο πλέον 106 βγήκε στην αριστερή msec αφού το είχαμε περάσει.
Το Clio οδηγούσε μια κλώσα απ'όσο πρόλαβε να δει η γυναίκα μου.
-
Εμενα γιατι δεν μου συμβαινουν τετοια κουλα (ειδικα αμα σκεφτεις οτι το 'παω με 80 στις 11+ το βραδυ σε εμενα μονο ως ανεκδοτο εφαρμοζει)?
-
Εγώ έχω πετύχει πολλά τέτοια σκηνικά όπως περιγράφει ο Νάσος αλλά πάντα το σώζανε την τελευταία στιγμή. Αυτή τη φορά δέν ήταν τόσο τυχεροί
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
χθες το βραδυ,στα λιμανακια,ενα marea weekend, εφυγε ευθεια στο πεταλο και επεσε σε ενα κιοσκι.απ'εξω καθονταν 3 πιτσιρικαδες...
λιγο πιο κατω στην στροφη του island bmw e46 ειχε'παρκαρει' ορθια πανω στα βραχια με χτυπημενη και την οροφη...
σοβαρα μαλλον δεν χτυπησε κανεις.
πολυ υγρασια στο δρομο χθεςπιο κιοσκι???δεξια στην σταση προς αθηνα?
το κιόσκι δεξιά προς βάρκιζα.το τελευταίο πριν την μπαριέρα.
-
Xθες BMW ε36 στην κατεχακη (Γωνια κατεχακη και κηφισιας πριν το 1ο φαναρι στο βιντεοκλαμπ) ειχε φερει τουμπα και ειχε σταθει με την πορτα του οδηγου στο δρομο. (οχι αναποδα δλδ, αλλα με το πλαι κατω ) Ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως καταφερε να αναποδογυρισει εκει περα, ενω δεν φαινονταν να υπηρχε αλλο αμαξι που να ειχε εμπλακει.
-
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=90739&cid=4Τι είπαμε ότι παθαίνει ο μεθυσμένος στην χώρα μας? Φαντάζομαι τιποτα!
Δεν θα καλύψουν και οι ασφαλιστικές τίποτα, θα στραφούν στον σούρα και θα έχει περιουσία μια πιστωτική κάρτα με υπόλοιπο 18κ -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τι είπαμε ότι παθαίνει ο μεθυσμένος στην χώρα μας? Φαντάζομαι τιποτα!
Δεν θα καλύψουν και οι ασφαλιστικές τίποτα, θα στραφούν στον σούρα και θα έχει περιουσία μια πιστωτική κάρτα με υπόλοιπο 18κΗ ασφαλιστικη (αν εχει ο Λιωμιδης) αποζημιωνει υποχρεωτικα τα θυματα (εκ νομοθεσιας) κ μετα αν θελει επιλεγει να στραφει εναντιον του πελατη της για να τα παρει πισω εντοκα. Το γραφουμε χρονια τωρα κ ακομα μερικοι απο εμας δεν λενε να το συνειδητοποιησουν...
Για αυτο σε ατυχημα με εμφανως μεθυσμενο ΠΑΝΤΑ ζηταμε απο τον τροχομπατσο να του κανει αλκοτεστ. Οσο κ αν αυτος λεει οτι αμα βγει μεθυσμενος δεν θα πληρωθουμε. Δεν θα ειναι ο πρωτος που δεν θα ξερει τι λεει.
-
Χθες ή σήμερα το πρωί στην Μπελογιάννη στην Νίκαια , ένα Corsa C είχε πέσει πίσω από ένα Astra F και το πορτ μπαγκάζ ήταν όλο μέσα και μάλλον είχαν μετακινηθεί και οι πίσω θέσεις.
Εμφύλιος...
-
Simera kathos pigaina sto floisvo apo peiraia eida enan omal tarif me katestrameni mouri na einai terma aristera ston dromo stamatimenos me ta dyo deksia lastixa skasmena.Ena avensis itan....
Wraia arxisame Xroniara mera!
Soz gia to greeklish alla dn exei ellinika to pc pou eimai.
-
Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος μεταξύ 4 και 5 το πρωί γυρνώντας από την έξοδο της Πρωτοχρονιάς βλέπω το πρώτο ατύχημα του έτους.
Φέτος σε μια διαστάυρωση της Κηφισιάς ένα EOS παραβίασε το STOP το πέτυχε με πολλά κάτι που δεν κατάλαβα τι ήταν (γιατί το είχαν ήδη βάλει σε γερανό) και στη συνέχεια και τα δυο με την συνισταμένη των δυνάμεων έπεσαν πάνω σε δυο παρκαρισμένα! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος μεταξύ 4 και 5 το πρωί γυρνώντας από την έξοδο της Πρωτοχρονιάς βλέπω το πρώτο ατύχημα του έτους.
Φέτος σε μια διαστάυρωση της Κηφισιάς ένα EOS παραβίασε το STOP το πέτυχε με πολλά κάτι που δεν κατάλαβα τι ήταν (γιατί το είχαν ήδη βάλει σε γερανό) και στη συνέχεια και τα δυο με την συνισταμένη των δυνάμεων έπεσαν πάνω σε δυο παρκαρισμένα!+1. Εγώ είδα την πρώτη τράκα live στις 5+ το πρωί. Περισσότερες λεπτομέρειες αύριο...
-
Για αυτο εγω γυρναω στις 8 το πρωι
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Φέτος σε μια διαστάυρωση της Κηφισιάς ένα EOS παραβίασε το STOP το πέτυχε με πολλά κάτι που δεν κατάλαβα τι ήταν (γιατί το είχαν ήδη βάλει σε γερανό) και στη συνέχεια και τα δυο με την συνισταμένη των δυνάμεων έπεσαν πάνω σε δυο παρκαρισμένα!+1. Εγώ είδα την πρώτη τράκα live στις 5+ το πρωί. Περισσότερες λεπτομέρειες αύριο...
viewtopic.php?p=1725118#p1725118
-
-
Kαι το ειχαν θαψει το Χ3....μια χαρα οδ ροουντ δυναντοτητες εχει
ΥΓ. Μακαρι ο ανθρωπος να μην εχει τπτ, αλλα με εχει κουρασει το να αισθανονται απο 19 ετων εως 70 μια ξαφνικη αδιαθεσια οποτε γινεται καποια @@ρια....
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Kαι το ειχαν θαψει το Χ3....μια χαρα οδ ροουντ δυναντοτητες εχειΥΓ. Μακαρι ο ανθρωπος να μην εχει τπτ, αλλα με εχει κουρασει το να αισθανονται απο 19 ετων εως 70 μια ξαφνικη αδιαθεσια οποτε γινεται καποια @@ρια....
έβγαινε από το υπόγειο parking του απέναντι από την εκκλησία
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#