-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αφού είναι καλά ο αδερφός όλα ΟΚπάντως είμαι σίγουρος οτι παρά τα σχόλια σου για λαμαρίνες άκουσε χριστοπαναγίες
Από μένα όχι, τις άκουσε όμως
δες το και σαν ευκαιρία να πάρεις το ΜΧ-5 που πάντα ήθελες
Μπα... μετά το σημερινό, έχουμε θέμα με τέτοιου τύπου αυτοκίνητα
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
προβλέπω το επόμενο θα είναι και οικολογικό
-
Λέω για Bravo
-
είναι γρήγορο
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
αφού είναι καλά ο αδερφός όλα ΟΚ
πάντως είμαι σίγουρος οτι παρά τα σχόλια σου για λαμαρίνες άκουσε χριστοπαναγίες
Από μένα όχι, τις άκουσε όμως
Πωπω, καλά που την γλύτωσε Σταυ... όλα καλά να λες.
-
Παιδια μηπως κατι καποιος ειδε την τριτη 14/7 στην Θεσ/νικη κατα τις 7-8 το απογευμα στην διασταυρωση Βενιζελου με Εγνατια στο κεντρο???
Εμπλεκομενα οχηματα ενα ιχ,ενα λεωφοριο του ΟΑΣΘ και δυστιχος ενα μηχανακι μικρου κυβισμου.Παρακαλω ΑΝ υπαρχει αυτοπτης μαρτυρας να μου πει τι εγινε μιας και πολλα ακουστηκαν και σημερα αποχαιρετισαμε το φιλαρακι μας.
-
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με ένα νεκρό
14 Ιουλίου 2009, 22:10Ένας 33χρονος δικυκλιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε, αργά το απόγευμα, στην οδό Εγνατία, στο ύψος της οδού Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Τροχαία, ο άτυχος δικυκλιστής συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα και στη συνέχεια, αφού έπεσε σε λεωφορειολωρίδα, παρασύρθηκε από διερχόμενο λεωφορείο του ΟΑΣΘ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Οι οδηγοί των δύο οχημάτων κρατούνται, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α’ Τμήμα της Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Γι'αυτο λες μαλλον ε?
Συλληπητηρια... -
Καλή δύναμη στην οικογένειά του κ στους φίλους του παιδιού....
-
Σήμερα κατα τις 1:00 το πρωί ο κακός χαμός στην Κηφισίας στο ύψος της Υγείας στο ρεύμα προς Αθήνα. Τουλάχιστον 3 περιπολικά και έρχονταν κι άλλα. Ατύχημα ή κάτι άλλο?
-
Καλημέρα,
Το πιο πιθανό είναι η αντιπροσωπεία της Nissan να κάνει μεικτή ασφάλεια στα αυτοκίνητα που δίνει με δάνειο ωστε αν το αυτοκίνητο καταστραφεί, ο ιδιοκτήτης δεν φταίει αλλά ο ιδιοκτήτης σταματήσει να πληρώνει τις δόσεις, μην κατασχεθεί μία μάζα σίδερα.
Και ερωτώ εγώ: Χριστίνα, γιατί δεν το αφήνεις να στο πάρει η τράπεζα; Δεν θα μπορείς να πάρεις αυτοκίνητο με δόσεις για τα επόμενα 5 χρόνια (ή 3; ποσο κρατάει ο Τειρεσίας;), αλλά ουτως η αλλως δεν θα μπορούσες να το κάνεις εφόσον είχες τις δόσεις να πληρώνεις.
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Καλημέρα,Το πιο πιθανό είναι η αντιπροσωπεία της Nissan να κάνει μεικτή ασφάλεια στα αυτοκίνητα που δίνει με δάνειο ωστε αν το αυτοκίνητο καταστραφεί, ο ιδιοκτήτης δεν φταίει αλλά ο ιδιοκτήτης σταματήσει να πληρώνει τις δόσεις, μην κατασχεθεί μία μάζα σίδερα.
Και ερωτώ εγώ: Χριστίνα, γιατί δεν το αφήνεις να στο πάρει η τράπεζα; Δεν θα μπορείς να πάρεις αυτοκίνητο με δόσεις για τα επόμενα 5 χρόνια (ή 3; ποσο κρατάει ο Τειρεσίας;), αλλά ουτως η αλλως δεν θα μπορούσες να το κάνεις εφόσον είχες τις δόσεις να πληρώνεις.
Εγω γιατι ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι στα συμβολαια του δανειου θα προβλεπεται να μην μπορει να γινει κατι τετοιο?
Θεωρω οτι αποκλειεται να μην υπαρχει καποιος ορος που να λεει κατι του στυλ 'αμα δεν πληρωνεις τις δοσεις θα σου παρουμε το αυτοκινητο κ φροντισε να υπαρχει αυτοκινητο να παρουμε'...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καλημέρα,
Το πιο πιθανό είναι η αντιπροσωπεία της Nissan να κάνει μεικτή ασφάλεια στα αυτοκίνητα που δίνει με δάνειο ωστε αν το αυτοκίνητο καταστραφεί, ο ιδιοκτήτης δεν φταίει αλλά ο ιδιοκτήτης σταματήσει να πληρώνει τις δόσεις, μην κατασχεθεί μία μάζα σίδερα.
Εγω γιατι ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι στα συμβολαια του δανειου θα προβλεπεται να μην μπορει να γινει κατι τετοιο?
Θεωρω οτι αποκλειεται να μην υπαρχει καποιος ορος που να λεει κατι του στυλ 'αμα δεν πληρωνεις τις δοσεις θα σου παρουμε το αυτοκινητο κ φροντισε να υπαρχει αυτοκινητο να παρουμε'...
Σωστά...αν δεν υπάρχει αυτοκίνητο να πάρουν ή αυτό είναι σε κατάσταση η οποία ΔΕΝ καλύπτει το υπάρχον χρέος ,τότε έχουν δικαίωμα κατασχέσεως άλλων περιουσιακών στοιχείων! Σιγά μην το άφηναν έτσι!
-
Οχι τιποτα αλλο, αλλα να τσιμπησω την Scuderia κ μετα το απαραιτητο λιωσιμο επι 3-4 μηνες (οσο θα τους παρει να κινησουν διαδικασια), να την καταληξω στον βυθο του Σουνιου με ενα μαγικο τροπο που μονο εγω ξερω...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχι τιποτα αλλο, αλλα να τσιμπησω την Scuderia κ μετα το απαραιτητο λιωσιμο επι 3-4 μηνες (οσο θα τους παρει να κινησουν διαδικασια), να την καταληξω στον βυθο του Σουνιου με ενα μαγικο τροπο που μονο εγω ξερω... -
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.Αν μπεις στον Τειρεσία κλεινουν οι πορτες απο ολες τις τραπεζες.Τα εξοδα που θα την χρεωσει η τραπεζα θα επιβαρυνουν ακομα περισσότερο το χρεος της.
-
Πόσο κάφρος είμαι που όταν είδα ένα παιδάκι που αν και καθόταν στο πίσω κάθισμα και δε φορούσε ζώνη είχε βγάλει όλο το κεφάλι του έξω από το αυτοκίνητο καθώς και τα 2 του χέρια προτεταμένα και ενώ το αυτοκίνητο έτρεχε με 80χλμ/ώρα, έκανα παρατήρηση στον οδηγό; Μόνο που δε μ'έβρισε...εν τω μεταξύ 20μ και πιο πέρα πάντα τη στήνουν...
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Πόσο κάφρος είμαι που όταν είδα ένα παιδάκι που αν και καθόταν στο πίσω κάθισμα και δε φορούσε ζώνη είχε βγάλει όλο το κεφάλι του έξω από το αυτοκίνητο καθώς και τα 2 του χέρια προτεταμένα και ενώ το αυτοκίνητο έτρεχε με 80χλμ/ώρα, έκανα παρατήρηση στον οδηγό; Μόνο που δε μ'έβρισε...εν τω μεταξύ 20μ και πιο πέρα πάντα τη στήνουν...Το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καλημέρα,
χαχαχαχαχα, kacey καλο! Και λιγα τα λες...
Αυτη την περιπτωση μου την προτεινε και ενας καλος μου φιλος , αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και εφαρμοσιμο, εκτος αν το ξερεις απο περιπτωση γνωστου σου, gvard.. Τοτε το συζηταμε.
Αυτο που σιγουρα ξερω, ειναι οτι οι τραπεζες δεν χανουν ποτε, κι εφοσον πηρα λεφτα απ αυτους, θα τα παρουν πισω, οπως και να χει. -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Καλημέρα,
Σωστά...αν δεν υπάρχει αυτοκίνητο να πάρουν ή αυτό είναι σε κατάσταση η οποία ΔΕΝ καλύπτει το υπάρχον χρέος ,τότε έχουν δικαίωμα κατασχέσεως άλλων περιουσιακών στοιχείων! Σιγά μην το άφηναν έτσι!
Αχα!!!! Νεα δεδομενα!! Κι αν σου πω οτι στο ονομα μου δεν εμφανιζεται απολυτως τιποτα????
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#