-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Δηλαδή αν οδηγούσε Matiz ή Cinquecento ή IQ ή , ή το αποτέλεσμα θα ήτανε διαφορετικό;Για να μην αναφέρουμε το punto που είδαμε πιο πριν. Μήνυση κατά της Fiat τώρα.
Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ακου τι λενε οτι αυτα τα Smart εχουν ελαττωματα.
Αν ειναι δυνατον.666 και πάνω. Τι να λέμε τώρα.
Sent from my SM-N9005
- Εσπρέσσο + Μαρακάκης = δεμένη υπόθεση.
-
E αμα το λέει ο Μαριακάκης ΕΝΤΑΞΕΙ
Sent from Corsair's brick
-
Ε,-αφού-τρέχανε-και-δεν-προσέχανε-καλά-να-πάθουν
-
Εγω σκέφτομαι 20 χρονών με polo gti ? Ο πατέρας τη σκευτόταν? 180 άλογα έχει?δηλαδή 0 άγχος η γονείς? Οταν είπα του πατέρα μου στα 18 να πάρω 1το αυτοκίνητο ενα vts μου έσκασε μία σφαλιάρα κ μου είπε 1000αρι κ πολύ σου είναι κ καλα μου έκανε
-
Αν σου μαθαινε ορθογραφία θα έπιανε περισσότερο τόπο το σκαμπιλι...
-
Ο χρήστης makrimanolis έγραψε:
Εγω σκέφτομαι 20 χρονών με polo gti ? Ο πατέρας τη σκεφτόταν? 180 άλογα έχει?δηλαδή 0 άγχος η γονείς? Οταν είπα του πατέρα μου στα 18 να πάρω 1το αυτοκίνητο ενα vts μου έσκασε μία σφαλιάρα κ μου είπε 1000αρι κ πολύ σου είναι κ καλα μου έκανεΔηλαδη σκοτωνεσαι πιο ευκολα με ενα αυτοκινητο που μπορει να επιταχυνει μεχρι τα 160 ευκολοτερα, σωστα;
Ενα 1000άρι της πουτσας, ειναι ασφαλεστερο απο ενα Polo GTi, σωστα;w/e ...
-
Ειναι ασφαλέστερο το gti αλλά δεν σε προκαλεί περισσότερο?
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Εγω σκέφτομαι 20 χρονών με polo gti ? Ο πατέρας τη σκεφτόταν? 180 άλογα έχει?δηλαδή 0 άγχος η γονείς? Οταν είπα του πατέρα μου στα 18 να πάρω 1το αυτοκίνητο ενα vts μου έσκασε μία σφαλιάρα κ μου είπε 1000αρι κ πολύ σου είναι κ καλα μου έκανε
Δηλαδη σκοτωνεσαι πιο ευκολα με ενα αυτοκινητο που μπορει να επιταχυνει μεχρι τα 160 ευκολοτερα, σωστα;
Ενα 1000άρι της πουτσας, ειναι ασφαλεστερο απο ενα Polo GTi, σωστα;w/e ...
Εσύ στα παιδία σου θα έπαιρνες ενα αυτοκίνητο με 180 άλογα γιατί είναι ασφαλέστερο από ενα μικρο νορμάλ αυτοκίνητο? Ενα 1200αρι1000αρι δεν είναι ασφαλές για τα κυβικά του? Αν είχε ενα αυτοκίνητο με 80 άλογα με πόσα θα πήγαινε? Την νταλίκα την είδες? Με πόσα πήγαινε το πόλο
-
Ο χρήστης makrimanolis έγραψε:
Εγω σκέφτομαι 20 χρονών με polo gti ? Ο πατέρας τη σκευτόταν? 180 άλογα έχει?δηλαδή 0 άγχος η γονείς? Οταν είπα του πατέρα μου στα 18 να πάρω 1το αυτοκίνητο ενα vts μου έσκασε μία σφαλιάρα κ μου είπε 1000αρι κ πολύ σου είναι κ καλα μου έκανεΚριμα για τα τρια νεα παιδια...
αλλα ζωνη δεν μας ειπαν εαν φορουσε κανενας απο τους τρεις επιβατες.... στο παραπανω αρθρο
http://magnesianews.gr/volos/τ�% ... CF%86.html
στις φωτο που εχει απο παλιοτερες ξενοιαστες στιγμες δε νομιζω να το ειχαν και σαν προτεραιοτητα....
Και παλι κριμα...για τα παιδια....
-
Να σε προκαλεσει σε τι. Σε μετωπικη;
Ο τυπος προφανως με το GTi για να καταληξει σε μετωπικη ... η πλαγιωμετωπικη .... ειτε πηγαινε στη μεση του δρομου (ο δρομος χωραει 2 νταλικες να διασταυρωθουν ΑΝΕΤΑ) ...ειτε πηγε να προσπερασει οπως να 'ναι.
Ειμαι απο Λάρισα και το συγκεκριμενο δρομο τον χρησιμοποιω παρα πολυ συχνα.
Το μονο επικινδυνο εκει ειναι οι καθετοι οδοι απο τα χωρια, η υπαρξη ζωων που μπορει να πεταχτουν και ο φωτισμος που δεν υπαρχει. ΜΟΝΟ βραδυ φοβαμαι να οδηγησω εκει, αλλα μια 100χλμ/ω τα 'χεις ανετα και με ασφαλεια αν η οραση σου ειναι οκ και βλεπεις τουλαχιστον τι σκατα γινεται μπροστα.Εαν ΟΛΟΙ ηξεραν οτι η προσπεραση το βραδυ σε τετοιο δρομο ειναι κατι τραγικο εαν δεν εχεις οπτικο πεδιο, το να κινεισαι στη γαμημενη λωριδα σου ειναι απαραιτητο και το βασικο, να προσαρμοζεσαι κινουμενος χωρις να υπερβαινεις καποια ορια ταχυτητας (δρομου και οχηματος, γιατι τα αλλα ειναι διακοσμητικα)... θα εισαι ασφαλης.
Ομως... τα οσα εχω δει εγω εκει και σε παρομοιους δρομους:
- ΦΩΤΑ ... δε μιλαω για κολωνες φωτισμου, αλλα για τα γαμοφωτα του καθε βλακα που δεν ξερει να τα ρυθμισει σωστα.
Εαν σε στραβωσει ο εχων xenon ή τιποτα αλλα διαστημικα αρυθμιστα, δε βοηθαει το να κοιτας κατω δεξια... - Προσπεραση. Λογω του οτι εχει νταλικες, εαν δεν ξερεις που βολευει να την κανεις με ασφαλεια, αστο γαμησετο ... πολλοι την πατανε.
- Οχι τοσο οι λακουβες, αλλα οι αποτομες σε μεγαλο μηκος βυθισεις και τα υψωματα του δρομου. Με συγκεκριμενη ταχυτητα (αναλογα το αυτοκινητο) μπορει να βυθιστουν τα αμορτισερ τοσο, που μετα το υψωμα, να υπαρξει ταλαντωση εαν πηγαινεις με την ταυτοτητα στο στομα, εφυγες...
Ο τυπος 20 χρονων ηταν. Τι παει να πει 'Σε προκαλει' το αυτοκινητο; Δεν ειχε καμια εμπειρια προφανως.
Βρεθηκε σε πλαγιωμετωπικη με νταλικα και πιστεψε με, ο νταλικερης δε φταιει. Λιγοι ειναι αυτοι που οδηγουν επικινδυνα και ΕΚΤΟΣ λωριδας!Στα παιδια μου θα επαιρνα αυτοκινητο με πρωτο γνωμονα την ασφαλεια και οχι τοσο την ιπποδυναμη.
Σαφως και δε θα τους αγοραζα ενα αυτοκινητο με 300 αλογα, μην εισαι χαζος!
Οσο για το πολο με τα 180 σαπια αλογακια, κλαιν μαιν.
Σχετικα με το ποσα πηγαινε, δε θελει πολυ για να γινει ετσι η νταλικα και το αυτοκινητο με μια μετωπικη 70+90χλμ/ω ... τι νομιζες οτι αγγιξε και την ταχυτητα του φωτος; - ΦΩΤΑ ... δε μιλαω για κολωνες φωτισμου, αλλα για τα γαμοφωτα του καθε βλακα που δεν ξερει να τα ρυθμισει σωστα.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Αν σου μαθαινε ορθογραφία θα έπιανε περισσότερο τόπο το σκαμπιλι...Ε τι να κάνουμε εμείς ήμασταν από φτωχή οικογένεια και δεν πήγαμε σχολείο γιατί δουλεύαμε εσένα αυτό σε απασχολεί? Σε νοιάζει ποιο πολύ Πώς να μου την πης? Ο δικός μου ο πατέρας σε πείραξε που δεν μου έμαθε γράμματα η ήθελες να μου πάρει το vts και να σε σκότωνα σε καμία κόντρα?
-
γιατι φυσικα μονο οι πλουσιοι ξερουν ορθογραφια.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Να σε προκαλεσει σε τι. Σε μετωπικη;Ο τυπος προφανως με το GTi για να καταληξει σε μετωπικη ... η πλαγιωμετωπικη .... ειτε πηγαινε στη μεση του δρομου (ο δρομος χωραει 2 νταλικες να διασταυρωθουν ΑΝΕΤΑ) ...ειτε πηγε να προσπερασει οπως να 'ναι.
Ειμαι απο Λάρισα και το συγκεκριμενο δρομο τον χρησιμοποιω παρα πολυ συχνα.
Το μονο επικινδυνο εκει ειναι οι καθετοι οδοι απο τα χωρια, η υπαρξη ζωων που μπορει να πεταχτουν και ο φωτισμος που δεν υπαρχει. ΜΟΝΟ βραδυ φοβαμαι να οδηγησω εκει, αλλα μια 100χλμ/ω τα 'χεις ανετα και με ασφαλεια αν η οραση σου ειναι οκ και βλεπεις τουλαχιστον τι σκατα γινεται μπροστα.Εαν ΟΛΟΙ ηξεραν οτι η προσπεραση το βραδυ σε τετοιο δρομο ειναι κατι τραγικο εαν δεν εχεις οπτικο πεδιο, το να κινεισαι στη γαμημενη λωριδα σου ειναι απαραιτητο και το βασικο, να προσαρμοζεσαι κινουμενος χωρις να υπερβαινεις καποια ορια ταχυτητας (δρομου και οχηματος, γιατι τα αλλα ειναι διακοσμητικα)... θα εισαι ασφαλης.
Ομως... τα οσα εχω δει εγω εκει και σε παρομοιους δρομους:
- ΦΩΤΑ ... δε μιλαω για κολωνες φωτισμου, αλλα για τα γαμοφωτα του καθε βλακα που δεν ξερει να τα ρυθμισει σωστα.
Εαν σε στραβωσει ο εχων xenon ή τιποτα αλλα διαστημικα αρυθμιστα, δε βοηθαει το να κοιτας κατω δεξια... - Προσπεραση. Λογω του οτι εχει νταλικες, εαν δεν ξερεις που βολευει να την κανεις με ασφαλεια, αστο γαμησετο ... πολλοι την πατανε.
- Οχι τοσο οι λακουβες, αλλα οι αποτομες σε μεγαλο μηκος βυθισεις και τα υψωματα του δρομου. Με συγκεκριμενη ταχυτητα (αναλογα το αυτοκινητο) μπορει να βυθιστουν τα αμορτισερ τοσο, που μετα το υψωμα, να υπαρξει ταλαντωση εαν πηγαινεις με την ταυτοτητα στο στομα, εφυγες...
Ο τυπος 20 χρονων ηταν. Τι παει να πει 'Σε προκαλει' το αυτοκινητο; Δεν ειχε καμια εμπειρια προφανως.
Βρεθηκε σε πλαγιωμετωπικη με νταλικα και πιστεψε με, ο νταλικερης δε φταιει. Λιγοι ειναι αυτοι που οδηγουν επικινδυνα και ΕΚΤΟΣ λωριδας!Στα παιδια μου θα επαιρνα αυτοκινητο με πρωτο γνωμονα την ασφαλεια και οχι τοσο την ιπποδυναμη.
Σαφως και δε θα τους αγοραζα ενα αυτοκινητο με 300 αλογα, μην εισαι χαζος!
Οσο για το πολο με τα 180 σαπια αλογακια, κλαιν μαιν.
Σχετικα με το ποσα πηγαινε, δε θελει πολυ για να γινει ετσι η νταλικα και το αυτοκινητο με μια μετωπικη 70+90χλμ/ω ... τι νομιζες οτι αγγιξε και την ταχυτητα του φωτος;Εδώ σε βρίσκω πολύ σωστό πριν η απάντηση σου ηταν λάθος! Εγώ πιστεύω ότι όταν έχεις τα άλογα θα τα πας όλοι περάσαμε από αυτές τής ηλικίες κ το μυαλό μας ήταν μέσα στην μαλακια
Αν υπήρχαν κάποια όρια ίσως δεν γινόταν αυτή η τραγωδία ίσως - ΦΩΤΑ ... δε μιλαω για κολωνες φωτισμου, αλλα για τα γαμοφωτα του καθε βλακα που δεν ξερει να τα ρυθμισει σωστα.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
γιατι φυσικα μονο οι πλουσιοι ξερουν ορθογραφια.Αυτή που πήγαν σχολείο ξέρουν κ αν σε χαλάει η ορθογραφία μου μην διαβάζεις τα ποστ μου
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
γιατι φυσικα μονο οι πλουσιοι ξερουν ορθογραφια.τονισμό από βαρδινοτζόν και πάνω
-
Kαι εγω περασα απο την ηλικια των 20. Εμαθα να οδηγαω σε ενα Golf GTI mk5 του πατερα μου στα 19 μου.... so?
Επρηζα τ'αρχιδια του με ερωτησεις γιατι αυτο γιατι εκεινο καθε φορα που ημουν μικρος στη θεση του συνοδηγου.
Ο ιδιος, οταν ταξιδευαμε, μου τα εδινε αρκετα παραδειγματα αιτιολογωντας, γιατι αναψε φλας... γιατι δεν παταει διαχωριστικες λωριδες, γιατι δεν παρκαρει εκει που δεν το επιτρεπει η σημανση ή η πορτοκαλι γραμμη, γιατι δεν αναβει φωτα ομιχλης την ημερα και αλλα σχετικα! Μου μαθαινε πολυ πριν ερθω σε θεση να οδηγησω ποιο ειναι το σωστο και ποιο ειναι το λαθος... οχι κατα τη δικη του κριση αλλα κατα την κοινη λογικη και τον ΚΟΚ.
Οταν ημουν Δημοτικο και καναμε στις γιορτες 1000+1000χλμ για διακοπες ... δεν υπηρχε η Εγνατια ή αλλα κομματια αυτοκινητοδρομου. Ολα απο τον παλιο δρομο.
ΔΕ θυμαμαι να κινδυνεψαμε ΠΟΤΕ απο λαθος του πατερα μου. Αντιθετως, απο τη ΜΑΛΑΚΙΑ που εδερνε αρκετους που ξαφνικα ηταν στο αντιθετο ρευμα, ναι. Απο φωτα που στραβωναν, ναι... και πολλα αλλα.Εν τελει πηρα το καινουριο αμαξακι του μπαμπα, οταν εβγαλα διπλωμα και εκανα τις ταρζανιες μου... τις εκανα ομως εκει που δεν υπηρχε καποιος τριγυρω να τον παρω παραμαζωμα, χτυπησα 200αρες σε διαφορα κομματια της Εγνατιας, μεσανυχτα χωρις κινηση, με φωτισμο ... Θα μπορουσα να τις κανω αυτες τις ταρζανιες και με λιγοτερα απο 200 αλογα ...δε με παρεσυρε ποτε το γκαζι του αυτοκινητου, δεν σε σκοτωνει αυτο. Καταλαβαινεις τι λεω;
Η οδηγικη παιδεια που μου εδωσε ο πατερας μου εχει σαν αποτελεσμα να ειμαι ασφαλης και οχι δημοσιος κινδυνος.
Το μυαλο που κουβαλουσα και κουβαλαω ειναι που με εκανε ασφαλη οδηγο για εμενα και τους γυρω μου.
Οχι το οτι το αυτοκινητο ειχε 100, 135, 200, 300 ή δεν ξερω 'γω ποσα αλογα. -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
τονισμό από βαρδινοτζόν και πάνω
καλυτερα χωρις τονισμο και ορθογραφημενα,παρα με αυτοματο ορθογραφο+τονιστη και ανορθογραφα (πως σκατα γινεται αυτο αραγε?)
-
Δεν ξέρω πώς γίνεται, εγώ μόνο απαγγέλλω.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
τονισμό από βαρδινοτζόν και πάνω
καλυτερα χωρις τονισμο και ορθογραφημενα,παρα με αυτοματο ορθογραφο+τονιστη και ανορθογραφα (πως σκατα γινεται αυτο αραγε?)
Δεν έχω αυτόματο ορθογράφο χρόνια τώρα με alt μπαίνει ο τόνος αν είχα ορθογράφο δεν θα έκανα λάθη
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#