-
εν τω μεταξύ και εγώ όταν πάω Εγνατία πάντα περπατώ στην αριστερή λωρίδα, και πιο πολύ ψάχνοντας την τύχη μου.
Είναι άδειοι οι δρόμοι παιδιά, τζάμπα μαλώνετε...
400 mm = περίπου 3.5 χλμ ορίζοντα...
-
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
αρα ολοι να πηγαινουν δεξια να περνας μονο εσυ ε?
Οσοι δεν μπορουν η δεν θελουν να πανε το ιδιο γρηγορα οπως εγω και οπως καποιοι αλλοι φυσικα, γιαυτο υπαρχουν οι Δεξιες λωριδες. Σορρυ αλλα δεν μπορω να δεχτω τον καθε σπασοκλαμπανια που προτιμαει την αριστερη για να πηγαινει με 80-100-120 οταν η τερμα Δεξια ειναι αδεια.
εχασες.
απο τη στιγμη που δεν εχεις δικαιωμα να πηγαινεις πανω απο 120,τοτε δεν εχεις δικαιωμα να κραζεις τον αλλον που πηγε να κανει προσπεραση στα νομιμα και λογικα πλαισια.
στις δεξιες λωριδες πανε αυτοι που πανε με 50 80 100.
αν εσυ θες να πας με 270,να μετακομισεις γερμανια. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Οσοι δεν μπορουν η δεν θελουν να πανε το ιδιο γρηγορα οπως εγω και οπως καποιοι αλλοι φυσικα, γιαυτο υπαρχουν οι Δεξιες λωριδες. Σορρυ αλλα δεν μπορω να δεχτω τον καθε σπασοκλαμπανια που προτιμαει την αριστερη για να πηγαινει με 80-100-120 οταν η τερμα Δεξια ειναι αδεια.
εχασες.
απο τη στιγμη που δεν εχεις δικαιωμα να πηγαινεις πανω απο 120,τοτε δεν εχεις δικαιωμα να κραζεις τον αλλον που πηγε να κανει προσπεραση στα νομιμα και λογικα πλαισια.
αν εσυ θες να πας με 270,να μετακομισεις γερμανια.Προφανως δεν θελεις να καταλαβεις πως η δικια σου παρανομια Δεν δικαιολογειται απο την παρανομια του αλλου οποτε τι αλλο να πουμε ?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
leonp'Αν έρθει κάποιος πίσω σου ενώ προσπερνάς, αυτός πρέπει να περιμένει να τελειώσεις την προσπέραση και να μην παίζει φώτα και κορνάρει για να βιαστείς.'
αν σε φτασει ΕΝΩ προσπερνας, ναι. Αν σε φτασει επειδη ΒΓΗΚΕΣ μπροστα του χωρις να υπολογισεις οτι θα σε φτασει, πρεπει να τσακιστεις να ξαναφυγεις απο μπροστα του. Ειναι ΤΟΣΟ απλο.
το βγηκες μπροστα του ειναι αοριστο
προφανως εννοεις την αποσταση
αν πεταχτω ενω ειναι στα 10 μετρα πισω μου και ερχεται τοτε το λαθος ειναι δικο μου ασχετως με τη ταχυτητα που παει,
αν βγω ενω ειναι 100 μετρα πισω μου δε πα να ρχεται και με 423,αυτος ειναι υποχρεωμενος να φρεναρει να περιμενει να τελειωσω τη προσπεραση μου,και οταν βρω χωρω θα γυρισω προς τα δεξια.
αν δε θελει να περιμενει,να πατησει τουρμπο μπουστ και να περασει απο πανω. -
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
εχασες.
αν εσυ θες να πας με 270,να μετακομισεις γερμανια.Προφανως δεν θελεις να καταλαβεις πως η δικια σου παρανομια Δεν δικαιολογειται απο την παρανομια του αλλου οποτε τι αλλο να πουμε ?
αν ο αλλος δεν εκανε παρανομια,τοτε δεν θα υπηρχε καν αυτη η συζητηση.
-
Αν τυχόν επιζήσεις Νιντζα, και εσύ και το εκάστοτε θύμα σου, από τις συμπλεγματικές ανοησίες στις οποίες προβαίνεις, χωρίς σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή, θα φας ΤΟΣΟ ξύλο, που θα στρώσεις (ή, λογικά, δεν θα ξαναοδηγήσεις)...
-
απο ποιον?απο σενα?η απο τον αλλον που απαιτει να κανω δεξια για να πηγαινει με 270?
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Αν τυχόν επιζήσεις Νιντζα, και εσύ και το εκάστοτε θύμα σου, από τις συμπλεγματικές ανοησίες στις οποίες προβαίνεις, χωρίς σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή, θα φας ΤΟΣΟ ξύλο, που θα στρώσεις (ή, λογικά, δεν θα ξαναοδηγήσεις)...Τι ασχολεισαι ? Αυτος νομιζει πως ειναι οντως νιντζα
-
χαιρομαι που ξερεις τοσα πολλα.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Και κατι αλλο...Αν εγω θελω να παω απ την Αθηνα στην Αλεξανδρουπολη μονιμως στην αριστερη επειδη γουσταρω να παω γρηγορα (και σαφως πολυ πανω απ το οριο των 120) και οχι σε 15 ωρες, αρα προσπερνω τους παντες, εχω το δικαιωμα?Το δικαίωμα το έχεις, τις πινακίδες δεν ξέρω αν θα εξακολουθήσεις να έχεις...
lolwut?
Έχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τηρείς τους νόμους του κράτους και ο ΚΟΚ είναι νόμος του κράτους. period.
Είναι σα να ρωτάς 'έχω δικαίωμα να ληστέψω μια τράπεζα;' ή ακόμα καλύτερα 'έχω δικαίωμα να βγάλω πιστόλι και να σκοτώσω τον πρώτο περαστικό στον δρόμο;'. χάριν υπερβολής βέβαια τα παραδείγματα αλλά u get my point. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
leonp
'Αν έρθει κάποιος πίσω σου ενώ προσπερνάς, αυτός πρέπει να περιμένει να τελειώσεις την προσπέραση και να μην παίζει φώτα και κορνάρει για να βιαστείς.'
αν σε φτασει ΕΝΩ προσπερνας, ναι. Αν σε φτασει επειδη ΒΓΗΚΕΣ μπροστα του χωρις να υπολογισεις οτι θα σε φτασει, πρεπει να τσακιστεις να ξαναφυγεις απο μπροστα του. Ειναι ΤΟΣΟ απλο.
αν πεταχτω ενω ειναι στα 10 μετρα πισω μου και ερχεται τοτε το λαθος ειναι δικο μου ασχετως με τη ταχυτητα που παει,
αν βγω ενω ειναι 100 μετρα πισω μου δε πα να ρχεται και με 423,αυτος ειναι υποχρεωμενος να φρεναρει να περιμενει να τελειωσω τη προσπεραση μου,και οταν βρω χωρω θα γυρισω προς τα δεξια.
αν δε θελει να περιμενει,να πατησει τουρμπο μπουστ και να περασει απο πανω.Αυτο ακριβως δεν εξηγω απο κατω? Μια ενσταση εχω μονο: αν ολοι της αριστερης σε περνανε με 160φευγα, δεν θα βγεις στην αριστερη 'κ ασε τον πισω να κοψει κ να περιμενει γιατι παει πολυ πιο γρηγορα απο οσο εχει δικαιωμα πηγαινει'. Οταν ολη η αριστερη λωριδα πηγαινει με τοσα δεν μπορεις να κρυβεσαι πισω απο το οριο για να βγεις οποτε σου τη δωσει εσενα αναγκαζοντας ολους τους υπολοιπους να κοψουν κατα τη λογικη 'ελεγξα αλλα αυτος ερχοταν πολυ γρηγορα οποτε αστον να κουρευεται'.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Και κατι αλλο...Αν εγω θελω να παω απ την Αθηνα στην Αλεξανδρουπολη μονιμως στην αριστερη επειδη γουσταρω να παω γρηγορα (και σαφως πολυ πανω απ το οριο των 120) και οχι σε 15 ωρες, αρα προσπερνω τους παντες, εχω το δικαιωμα?
Το δικαίωμα το έχεις, τις πινακίδες δεν ξέρω αν θα εξακολουθήσεις να έχεις...
lolwut?
Έχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τηρείς τους νόμους του κράτους και ο ΚΟΚ είναι νόμος του κράτους. period.
Είναι σα να ρωτάς 'έχω δικαίωμα να ληστέψω μια τράπεζα;' ή ακόμα καλύτερα 'έχω δικαίωμα να βγάλω πιστόλι και να σκοτώσω τον πρώτο περαστικό στον δρόμο;'. χάριν υπερβολής βέβαια τα παραδείγματα αλλά u get my point.Και δικαίωμα να παρανομήσεις έχεις, απλά δεν είναι νομικά κατοχυρωμένο
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
leonp
'Αν έρθει κάποιος πίσω σου ενώ προσπερνάς, αυτός πρέπει να περιμένει να τελειώσεις την προσπέραση και να μην παίζει φώτα και κορνάρει για να βιαστείς.'
αν δε θελει να περιμενει,να πατησει τουρμπο μπουστ και να περασει απο πανω.Αυτο ακριβως δεν εξηγω απο κατω? Μια ενσταση εχω μονο: αν ολοι της αριστερης σε περνανε με 160φευγα, δεν θα βγεις στην αριστερη 'κ ασε τον πισω να κοψει κ να περιμενει γιατι παει πολυ πιο γρηγορα απο οσο εχει δικαιωμα πηγαινει'. Οταν ολη η αριστερη λωριδα πηγαινει με τοσα δεν μπορεις να κρυβεσαι πισω απο το οριο για να βγεις οποτε σου τη δωσει εσενα αναγκαζοντας ολους τους υπολοιπους να κοψουν κατα τη λογικη 'ελεγξα αλλα αυτος ερχοταν πολυ γρηγορα οποτε αστον να κουρευεται'.
προφανως αν περνανε ανα 2 δευτερολεπτα αυτοκινητα με 160+ εγω απο τη μεσαια δε θα μπορεσω ποτε να προσπερασω.
γι αυτο υπαρχει το οριο των 120 ωστε να μπορουν ολοι να προσπερασουν -
Μα τι σχέση έχει το όριο με αυτό που λες ? Τι διαφορά θα είχε αν πήγαινες στη μεσαία με 100 και προσπερνούσαν από την αριστερή συνεχώς με 120. Πάλι δεν θα μπορούσες να προσπεράσεις.
-
'γι αυτο υπαρχει το οριο των 120 ωστε να μπορουν ολοι να προσπερασουν'
ναι, για αυτο υπαρχουν τα ορια ταχυτητας...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα τι σχέση έχει το όριο με αυτό που λες ? Τι διαφορά θα είχε αν πήγαινες στη μεσαία με 100 και προσπερνούσαν από την αριστερή συνεχώς με 120. Πάλι δεν θα μπορούσες να προσπεράσεις.το ιδιο ειναι να εισαι στη μεσαια με 100 και για να μπεις αριστερα να πρεπει να πιασεις 160+ με το να πιασεις 120?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
leonp
προφανως αν περνανε ανα 2 δευτερολεπτα αυτοκινητα με 160+ εγω απο τη μεσαια δε θα μπορεσω ποτε να προσπερασω.
γι αυτο υπαρχει το οριο των 120 ωστε να μπορουν ολοι να προσπερασουνΕχεις κολλησει ασχημα και εμμενεις σε μια ηλιθια αποψη που δεν ισχυει. Λοιπον:
-Εχεις δικαιωμα να κινεισαι στο οδικο δικτυο- εχεις δικαιωμα να προσπερνας με τον προβλεπομενο τροπο
-εχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ελεγχεις πριν προσπερασεις, και να υπολογισεις ΣΩΣΤΑ αν θα εμποδισεις καποιον αλλον που θα κινειται στη λωριδα που θα χρσιμοποιησεις για προσπερασμα. Τουτεστιν, ελεγχεις αν ερχεται κανεις, και αν δεν ερχεται (ή ερχεται με πολυ μικρη διαφορα ταχυτητας, που σημαινει οτι ΔΕΝ θα τον κοψεις), βγαινεις αριστερα, προσπερνας και ξαναμπαινεις μεσα. - Αν κατα τη διαρκεια του προπερασματος σου (που οι νομοι και η λογικη λενε οτι πρεπει να κανεις οσο πιο γρηγορα μπορεις) ερθει καποιος απο το πουθενα με 270, ενταξει, δε φταις, θα πρεπει να φρεναρει αυτος. Μεχρι εδω καλα.
Το να τον δεις οτι παει μαλλια και να βγεις επειδη εισαι 100-200 μετρα πιο μπροστα, για να προσπερασεις, και να υπερασπιζεσαι εδω το δικαιωμά σου να 'πηγαινεις νομιμα', την ωρα που τον κοβεις, σε κανει τον ηλιθιο των δρομων.
Αναποδα παμε τωρα:
-Πες μας τι κανεις οταν συναντας καποιον που πηγαινει με 110-120 στην αριστερη λωριδα και δεν κουνιεται, τον προσπερνας απο δεξια, καθεσαι απο πισω να σε παει καροτσι? του παιζεις φωτα? του παιζεις μπαλωθια? - εχεις δικαιωμα να προσπερνας με τον προβλεπομενο τροπο
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Μα τι σχέση έχει το όριο με αυτό που λες ? Τι διαφορά θα είχε αν πήγαινες στη μεσαία με 100 και προσπερνούσαν από την αριστερή συνεχώς με 120. Πάλι δεν θα μπορούσες να προσπεράσεις.
το ιδιο ειναι να εισαι στη μεσαια με 100 και για να μπεις αριστερα να πρεπει να πιασεις 160+ με το να πιασεις 120?
Τι σοι Νιντζα εισαι αν δεν μπορεις να πιασεις 160+ ?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
γι αυτο υπαρχει το οριο των 120 ωστε να μπορουν ολοι να προσπερασουνχαχαχαχχαχααχχαχαχαχα έλιωσα ρε φίλε να είσαι καλά γαμάτο πόστ
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#