-
Mοιαζει με Εβο, απο το φτερο τα μπακετ, και το Bilstein που κρέμεται . Ο αεραγωγός στα Εβο ειναι εσοχή, και όχι προεξοχή σα τα Ιμπρεζα
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Mοιαζει με Εβο, απο το φτερο τα μπακετ, και το Bilstein που κρέμεται . Ο αεραγωγός στα Εβο ειναι εσοχή, και όχι προεξοχή σα τα ΙμπρεζαΝαι βρε, αλλα τον βλεπεις εσυ πουθενα πανω στο καπω? Εγω βλεπω οτι σε οοοολο το κεντρο του δεν εχει ουτε δειγμα τρυπας, αντιθετα βλεπω - τσαλακωμενη βεβαια - συνεχομενη λαμαρινα.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μακάρι οι συγγενείς των παιδιών να τον ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ με αγωγές και μηνύσεις...Στην Κρητη καλε μου συμφορουμιτη αν κανεις την μαλακια και πειραξεις το κοπελι του συντεκνου σου πρεπει να εισαι πολυ τυχερος για να σε κρινουν τα δικαστηρια...Αν παντως αποδειχθει οτι αυτος εφταιγε για το ολο σκηνικο και καλα θα του κανουν...! Δεν θελω να φανταστω καν πως θα αντιδρουσα εγω σαν γονιος...
-
στην κρητη καλα θα κανουν να διωξουν τα αγγλακια που εχουν μαζεψει και εχουν κανει καποιες περιοχες κωλος .
αν μπορουν βεβαια. -
Τους ρωτας αν θελουν?
-
Στην κάθοδο της Μεσογείων, λίγο μετά την πλατεία Αγ. Παρασκευής κατά τις 22:50 (6/8) πέτυχα κάτι που φαινόταν σχετικά 'φρέσκο', και δυστυχώς σοβαρό ένας με κράνος πεσμένος μπρούμυτα στη δεξιά λωρίδα, αναίσθητος (ελπίζω μόνο), πολλά πλαστικά διάσπαρτα στα επόμενα 20 μέτρα και ένα αυτοκίνητο σταματημένο στη μεσαία λωρίδα με αρκετά στραπατσαρισμένο το μπροστινό μέρος. Δεν πρόλαβα να δω κάτι άλλο γιατί δεν ήθελα να καθυστερήσω τη ροή όπως έκαναν οι περισσότεροι
-
*Τροχαίο ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 5 Αυγούστου στις 3.30 μμ στην περιοχή της εκκλησίας του Αγίου Χαραλάμπους Κοζάνης, όταν επιβατικό αυτοκίνητο κινούμενο με κατεύθυνση προς Καστοριά, παρεξέκλινε της πορείας του και έπεσε επάνω στην εκκλησία.
Στον τόπο του ατυχήματος μετέβη άμεσα ο διοικητής της Τροχαίας κ. Σπυρίδων Διόγκαρης, προκειμένου να συντονίσει προσωπικά τις ενέργειες απεγκλωβισμού του οδηγού και διερεύνησης των αιτίων του ατυχήματος.
Με την βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ ο οδηγός απεγκλωβίσθηκε και μεταφέρθηκε τάχιστα στο Νοσοκομείο Κοζάνης, έχοντας τις αισθήσεις του. Το ατύχημα πιθανώς να οφείλεται και σε παθολογικά αίτια, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος στο οδόστρωμα.
πηγή:Kozani.netΚάντε κλικ στο σύνδεσμο διαβάστε ολόκληρη την είδηση για να δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα. *
-
Απιστευτο!!!
Εδω στο Αιγιο σημερα ξεμπαζωσε πανω σε μια κολονα ενα ford focus rs μιας εβδομαδας απιστευτο!!!
-
Καταλαβα, όσοι γλίτωσαν σαν πιτσιρικαδες απο τα σαξοραλα που στριβανε μονα τους, θα πάρουν το Focus RS που και αυτο στριβει μονο του
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καταλαβα, όσοι γλίτωσαν σαν πιτσιρικαδες απο τα σαξοραλα που στριβανε μονα τους, θα πάρουν το Focus RS που και αυτο στριβει μονο τουΑστα να πανε ρεεεεεεεεε!!!!!!Παει το rs!!!!Το μονο που μπορεσα να μαζεψω ηταν ενα κομματι απο τον προφυλακτηρα.
-
Ο χρήστης pusher έγραψε:
Πατρών - Πύργου
IMO τα μάτια σας δεκατέσσερα στους κάτωθι κόμβους:
No1 jack pot κόμβος
-ΛΑΠΠΑ (όποιος βγάινει από του Λάππα βγαίνει πραγματικά στην τυχή)
ακολουθουν κατα βαθμο δυσκολίας
-Βιομηχανική Πατρών
-Γαστούνη (η στο apex)
-Σαβάλια (η πλαινή)
-Βάρδα
-Ανδραβίδα (πολη)
-Λεχαινα (η πρώτη)Αν πηγαίνεις Αρχαία Ολυμπία πολύ προσοχή στις προσπεράσεις στην Βαρβάσαινα
Για τον Λάππα υπάρχουν 3 κόμβοι. Σε ποιον αναφέρεσαι; Πάντως οι πιο πολλοί που πηγαίνουμε για μπάνια το καλοκαίρι από Πάτρα χρησιμοποιούμε τον πρώτο. Σε παραπάνω ποστ όταν αναφέρθηκα στο χρόνο αναμονής για να μπεις στην Εθνική σκεφτόμουν την εμπειρία μου από το συγκεκριμένο κόμβο.
H Γαστουνη εχει 2 εισοδους, αυτη που ειναι στην στροφη ειναι πιο ευκολη λογω ορατοτητας και επισης ειναι Τ σχημα η διασταυρωση, η αλλη στην ευθεια η πιο δυσκολη επηδει δεν εχει καλη ορατοτητα και πολλα τρακτερ διασχιζουν τον δρομο. Υπαρχουν χειροτερα μερη απο αυτα που αναφεροντε πιο πανω και κοντα στον Πυργο, στην Κουρουτα και αρκετα σημεια καθως πλησιαζεις στην Πατρα. Μεγαλη πικρα αυτος ο δρομος.
-
Στις 4/8 /09 τρακαρε στην μυκονο η ολγα φαρμακη
οδηγοντας ενα mini -bmw το αυτοκινητο σχεδον διαλυθηκε και παλι δεν ανοιξε κανενας αεροσακος ...(να μου πεις τι τους θελει τους αεροσακους αυτη εχει τους δικους της ενσωματομενους )ηταν στο νοσοκομειο με διασηση και πονο στο στηθος..
ο γκομενος της εχει ξεκινησει διαδικασια αγωγης στην bmw -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
οδηγοντας ενα mini -bmw το αυτοκινητο σχεδον διαλυθηκε και παλι δεν ανοιξε κανενας αεροσακος ...(να μου πεις τι τους θελει τους αεροσακους αυτη εχει τους δικους της ενσωματομενους )ηταν στο νοσοκομειο με διασηση και πονο στο στηθος..
ο γκομενος της εχει ξεκινησει διαδικασια αγωγης στην bmw -
ο γκομενος της εχει ξεκινησει διαδικασια αγωγης στην bmwMatiz δεν έχει αυτή ρε παιδιά;
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
ο γκομενος της εχει ξεκινησει διαδικασια αγωγης στην bmwMatiz δεν έχει αυτή ρε παιδιά;
To εδωσε και πηρε ενα με περισσοτερες καμπυλες
-
ο γκομενος της εχει ξεκινησει διαδικασια αγωγης στην bmwΧάλασαν οι αερόσακοι;
-
To εδωσε και πηρε ενα με περισσοτερες καμπυλες
-
Δεν πάτε καλά... η γυναίκα τράκαρε και εσείς γελάτε...
-
ο γκομενος της εχει ξεκινησει διαδικασια αγωγης στην bmwΤι θελει μωρε και αυτος...? Θα προτιμουσε να εσκαγαν οι ''αεροσακοι''...?
-
Αλλο ενα παράδειγμα ποσο ΧΑΛΙΑ εχει γίνει η αξιοπιστια μερικων γερμανικων αυτοκινητων! Και ειδικα της BMW!!
ΥΣ. αλλος για πολλαπλασιαστή, μπεκ κτλ?
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#