-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Μαλλιοκουβαρα το αυτοκινητο, χωρις ζωνες, αυτα ειναι σιγουρα.
Υποθεσεις:
-Τσαντιλα απο το στησιμο,- Κανενα γατι/σκυλι που πηγε να το αποφυγει,
- Φορουσαν σαγιοναρα/σανδαλι/παντοφλα (αγαπημενα απο τις Ελληνιδες το καλοκαιρι, με δικαιολογια 'εχω συνηθισει')
Μάλλον ποτέ δε θα μάθουμε τι πραγματικά συνέβει, και το αποτέλεσμα είναι να κοπεί το νήμα της ζωής για 4 νεαρά κορίτσια. Λυπάμαι απίστευτα αυτούς που θα μείνου πίσω, και πιο πολύ τον κακομοίρη τον σύζυγο που και έχασε γυναίκα και κόρη ταυτόχρονα, και θα ακούει τις κατάρες των υπολοίπων.
-
Μεχρι βεβαια να αποδειχτει τι τελικα εγινε (αν ειναι εφικτο).
-
...Θα πάει για επισκευή ;
Η ασφαλιστική τι λέει;Eίναι πολύ 'φρέσκο' ακόμα. Ο τουρίστας λέει ότι το άλλο αμάξι - το κόκκινο - ερχόταν απο το αντίθετο ρεύμα και του έκλεισε το δρόμο. Ο άλλος λέει ότι φταίει ο τουρίστας. Άντε βγάλε άκρη. Μάλλον θα πάμε δικαστικά γιατί η ζημιά είναι μεγάλη. Το Panda όμως έχει αερόσακκο πλαινό κουρτίνα γι αυτό και δεν έπαθε τίποτα ο οδηγός!!!
Ευτυχως για τον τουριστα, κριμα για την ταλαιπωρια που θα εχεις.
Σε οποιοδηποτε αλλο μερος της Ελλαδας θα ελεγα για τον τουριστα οτι εκανε μαλακια, αλλα εκει στη λεβεντογέννα, κλινω προς τον ντοπιο οτι ηταν πιωμενος/οδηγουσε σα γροθος. No offence.No offence taken!!!
-
Καλησπέρα παιδιά,
την επόμενη μέρα το πρωί περνούσα αμέριμνος για να πάω στην πίστα (Kartodromo) και είδα κόσμο μαζεμένο στο σημείο χωρίς να ξέρω γιατί. Μετά έμαθα. Δεν ξέρω πώς και δεν έχει αναφερθεί από την τροχαία ως τώρα, πάντως στο σημείο αυτό υπάρχουν πολύ συχνά ρυάκια από νερό, κάθετα στον δρόμο, στην περιοχή του μικρού σπασίματος που κάνει ο δρόμος. Σίγουρα τα χιλιόμετρα θα ήταν πολλά, σίγουρα θα έλειπαν και κάποιες ζώνες, αλλά η αιτία της εκτροπής μπορεί να βρίσκεται εκεί. Τεράστια σημασία, ακόμα και με 50 κάνει τη διαφορά, σε χάλια οδόστρωμα.
Ανάλογο σημείο είναι και η στροφή στη Βίλλα Καζούλη, στην Κηφισιά, που έχουμε δει ουκ ολίγες φορές ατυχήματα πάνω στη μάντρα, πριν το φανάρι. -
-
Πρέπει να πήγαινε με πάρα πολλά και δε μου φαίνεται και για δρόμο που να μπορείς να πατήσεις. Σε ένα αρθρο επίσης διάβασα πως η γυναίκα ήταν έγκυος.
-
σιγουρα εκει δεν πατας γκαζι με τιποτα (ειμαι γειτονας) αλλα εχει και κατι λακουβαρες που αν εισαι ανυποψιαστος με μικρη ζαντα, σε εστειλε απεναντι....ανεξελεγκτα
-
Το σημείο επίσης το καλοκαίρι έχει και νερά τα βράδια καθως αρκετοί χρησιμοποιούν πηγαδια για το πότισμα.
Επίσης δεν ξέρω τι προβλέπει το καθεστώς δόμησης στην περιοχή, καθως κάποια σημεία του Αγίου Στέφανου χτίστηκαν όντας εκτός σχεδίου περιοχή, οπότε δεν ξέρω τι προβλέπεται για αποστάσεις απο τον δρόμο, πεζοδρόμια κλπ. -
To αυτοκίνητο picanto ήταν?? Ο ουρανός μπήκε τελείως μέσα, οι μπάρες τίποτα δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν?
-
προφανως το αυτοκινητο δεν ειναι σχεδιασμενο για να αντεξει συγκρουση με την οροφη,δεν ειναι wrc...
η βλακεια της μανας εφαγε 4 παιδια... -
Noμίζω ότι όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι ικανά να αντέξουν ένα τουμπάρισμα χωρίς να βουλιάξει η οροφή. Βέβαια αν απογειώθηκε και έσκασε από κάποιο ύψος όσο γερό και να ταν...
-
προφανως και δεν ηταν τουμπαρισμα,αλλα χτυπησε με φορα με την οροφη καπου.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κανείς μας άραγε δεν 'έκλεψε' το αυτοκίνητο των γονιών του πριν τα 18;Ειναι πολυ λεπτο θεμα μαλλον για καποια ατομα στο φορουμ αυτο.... Εγω προσωπικα το εκλεβα μεχρι που με πιασανε (16 χρονων). Ειχα βεβαια θεμα με τη ταχυτητα επειδη τρελαινομουν και το focus τοτε μου φαινοταν πυραυλος ενω τωρα ειναι παλιογρια! Αλλα δωξα τον Θεο δε μου ετυχε κατι τοτε εκτος του οτι με πιασανε οι γονεις μου, εφαγα κατι μπουνιες, δε μιλησα με τον πατερα μου για καναν μηνα αλλα κατα τα αλλα εβαλα και εβαλε μυαλλο και πηγαιναμε μαζι βολτες σα πορωμενο που ημουν και ετσι το κοντρολαραμε καπως το θεμα. Ειχα και παπακι (80ρι, 50ρι στα χαρτια αλλα ειχε αναθεωρητη αδεια γυρω στα 6-7 χρονια οποτε ουτε ασφαλεια ουτε αδεια κυκλοφοριας) το οποιο το επαιρνα και εκανα γυρω γυρω τις δουλειες μου και πηγαινα και σε κανα βουνο η αλλιως σε καμια περιεργη φαση που γινοταν .
-
Το πικαντο για καποιο λογο ξυρισε κατι κολωνακια που υπηρχαν στο πλαι του δρομου, εκει ψιλοαπογειωθηκε... κτυπησε το παρκαρισμενο οπελ στο πισω μερος και εσκασε στα καγγελα που ηταν πανω στο τοιχαλακι.. και τα οποια στραβωσαν, μετα δε αυτο, εκανε... το γκελ και σταματησε στο κεντρο του δρομου... τα καγγελα τα χτυπησε μαλλον με την οροφη... ισως το εχασε απο τα ρυακια που λενε οτι υπαρχουν εγκαρσια στο οδοστρωμα... ηταν τσατισμενη προφανως τα εχωνε στα παιδια και ετρεχε για να τα μοιρασει στα σπιτια τους...κριμα και αδικο ......
-
http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/72764
Σύμφωνα με τις νέες τραγικές πληροφορίες που έρχονται στο φως στο δυστύχημα με τις 16χρονες που έγινε στον Άγιο Στέφανο, τα θύματα δεν ήταν πέντε αλλά... έξι, καθώς η 41χρονη γυναίκα ήταν έγκυος...
(snip)
Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της νεκροψίας - νεκροτομής η μητέρα και οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου ήταν έγκυος στο πέμπτο της παιδί. Μάλιστα η 41χρονη οδηγός δεν είχε ίχνη αλκοόλ στο αίμα της ή άλλες ουσίες γεγονός που ενισχύει την εκτίμηση των ειδικών της τροχαίας ότι πρέπει να έχασε τις αισθήσεις της από παθολογικά αίτια και για αυτό το λόγο δε βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος του αυτοκινήτου στην άσφαλτο.
-
Οι έγκυες έχουν αυξημένες τάσεις υπνηλίας.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Το σημείο επίσης το καλοκαίρι έχει και νερά τα βράδια καθως αρκετοί χρησιμοποιούν πηγαδια για το πότισμα.
Επίσης δεν ξέρω τι προβλέπει το καθεστώς δόμησης στην περιοχή, καθως κάποια σημεία του Αγίου Στέφανου χτίστηκαν όντας εκτός σχεδίου περιοχή, οπότε δεν ξέρω τι προβλέπεται για αποστάσεις απο τον δρόμο, πεζοδρόμια κλπ.Πράγματι, αυτό ανέφερα κι εγώ πιό πριν... κι απορώ που δεν ακούστηκε γενικά το θέμα στα πιθανά αίτια στα κανάλια και τα sites
-
Ας πει καποιος στους δημοσιογραφου καιτην Τροχαια, οτι το ψαξιμο και η αναφορα σε σημαδια απο φρεναρισμα σε ενα κοσμο γεματο με αυτοκινητα με ABS ειναι λιγο βλακεια.
-
Απ' ό,τι φαίνεται, το δυστύχημα συνέβη σε ελάχιστη απόσταση από το σημείο αναχώρησης, οπότε προφανώς η κύρια αιτία ήταν ο καβγάς περί αργοπορίας και 'αλητείας' των μικρών και η μη προσήλωση της οδηγού στις υποχρεώσεις της (να δεθούν και οι 4 επιβάτες, κατ' αρχήν, πριν ξεκινήσει) και στην οδήγηση, εν γένει.
Σκύλος, γάτα ή υδρολίσθηση, δεν θα ήταν θανατηφόρα από μόνα τους, εάν η οδηγός οδηγούσε (πιθανόν και να γκάζωσε απότομα ως συναισθηματική αντίδραση στον καβγά με την κόρη...)@mousatos: έγκυοι και μη, έχουν αυξημένες τάσεις υστερίας...
-
Ας πει καποιος στους δημοσιογραφου καιτην Τροχαια, οτι το ψαξιμο και η αναφορα σε σημαδια απο φρεναρισμα σε ενα κοσμο γεματο με αυτοκινητα με ABS ειναι λιγο βλακεια.αν το αυτοκινητο ειχε ολισθησει δε θα ειχε ιχνη απο λαστιχα κατω?
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#