-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
https://www.youtube.com/watch?v=B63CUw_wSTg#!
( http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 91&catid=1 )
Στο video φαίνεται ότι ο θύτης κοντοστέκεται σιγά-σιγά κι ύστερα φεύγει από τον χώρο του δυστυχήματος Επίσης, μού δίνεται η εντύπωση από το άρθρο (από την περιγραφή των χτυπημάτων στα πρόσωπα) κι από το video ότι οι δύο μαθητές ΔΕΝ φορούσαν κράνος.
http://www.argolidaportal.gr/news/6243/ ... aihton-toy
μάλλον δεν φόραγαν .Όντως δεν φόραγαν και για αυτό έχουν χτυπήσει ποιο πολυ και οι δυο στο πρόσωπο.Το ζαγάρι μου άρεσε που την έκανε σιγά-σιγά και έσπασε το γοφό του ενός παιδιού γιατι φαίνεται να τον πατά με τον πίσω τροχό.Ευτηχώς αποφύγανε τα χειρότερα και τα δυο αδέρφια και ελπίζω την επόμενη να φορούν κράνος. Bill,τελικά ισχύει οτι το αυτοκίνητο το οδηγούσε Αλβανος χωρίς δίπλωμα ή είναι αρβύλα???
Απο το βίντεο φαινεται οτι το ζαγάρι δέν το πολυκατέχει με την οδήγηση, καθώς όπως φάνηκε είχε μεγάλο κενό πιό πρίν και δέν πέρασε, ενώ όταν τελικά πέρασε το έκανε με το πάσο του. Πιθανόν και ηλικιωμένος ή να μίλαγε στο κινητο.
Πάντως και το μηχανάκι φαινόταν οτι κινείται αρκετά πιό γρήγορα απο τα άλλα αυτοκίνητα που πέρασαν πιό πρίν.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Απο το βίντεο φαινεται οτι το ζαγάρι δέν το πολυκατέχει με την οδήγηση, καθώς όπως φάνηκε είχε μεγάλο κενό πιό πρίν και δέν πέρασε, ενώ όταν τελικά πέρασε το έκανε με το πάσο του. Πιθανόν και ηλικιωμένος ή να μίλαγε στο κινητο.
Πάντως και το μηχανάκι φαινόταν οτι κινείται αρκετά πιό γρήγορα απο τα άλλα αυτοκίνητα που πέρασαν πιό πρίν.
Τρεχανε, σορρυ.
-
Χτες έμαθα ότι το Σάββατο σκοτώθηκε με μηχανή ο γιος του γείτονα μου. Αφήνει πίσω του τους γονείς του, και την έγκυο γυναίκα του.
-
όχι ρε γ@μώτο τι δράματα είναι αυτά
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
**Σοβαρό τροχαίο στην εθνική πριν τη Στυλίδα **
http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=74589:tora-sobaro-troxaio-sthn-ethniki-prin-th-stulida&catid=38:2010-04-22-20-27-04&Itemid=68Και αν φαίνεται σωστά από τις φωτογραφίες, είναι ένα ακόμη από τα σημεία στα οποία γίνονται 'έργα'.
Επειδή είμαι από την περιοχη , δεν φταινε τα εργα. Ο τύπος πήγαινε με 170 ενώ ο δρομος στένευε και αντι να κοψει επιταχυνε κ αλλο για να βγει πρωτος πριν ο δρομος στενεψει και αλλο . βρηκε στο διαχωριστικο και μετα στουκαρε το πεζο που ηταν μπροστα του και πηγαινε κανονικα. ο οδηγος του πεζο αν φοραγε ζωνη δεν θα ειχε παθει τιποτα απο το αλλο οχημα ο οδηγος ειναι σοβαρα. Κανεις δεν φοραγε ζωνη.
-
Στοιχεία σχετικά με τα τροχαία ατυχήματα. 15% κάτω σε σχέση με το 2011. Ακόμη ένα καλό της κρίσης!
http://www.internationaltransportforum.org/Pub/pdf/13KeyStat2012.pdf
-
Ο χρήστης james9 έγραψε:
ο οδηγος του πεζο αν φοραγε ζωνη δεν θα ειχε παθει τιποτα απο το αλλο οχημα ο οδηγος ειναι σοβαρα. Κανεις δεν φοραγε ζωνη.Υπαρχουν ατομα που κυκλοφορουν ακομα χωρις ζωνη? Νομιζα οτι αυτο ηταν συνηθειο της προηγουμενης γενιας, που σιγα-σιγα εξαλειφοταν... Μαλλον εκανα λαθος...
-
Kαι ομως....βλεπω αρκετους απ το μπαλκονι μου οταν χαζευω στο δρομο που ΔΕΝ φορανε...κυριως γυναικες
-
εγω ψαχνω ακομα να δω αστυνομικους σε περιπολικο που να φορανε ζωνη.
-
Ο χρήστης petrolhead έγραψε:
εγω ψαχνω ακομα να δω αστυνομικους σε περιπολικο που να φορανε ζωνη.εχω δει 2 συνολικα στη ζωη μου
-
πως να κολλησετε ολη την αθηνα με μια κινηση 101
Edit κηφησιας στην ανοδο, χαμηλα, στην εισοδο της δευτερης υπογειας, εκει που γινεται 2 λωριδες, τωρα η κινηση πρεπει να εχει φτασει στο φαληρο..
Μονο το φιεστα, τιποτα αλλο τρακαρισμενο, πως τα καταφερε και το φερε ετσι???
-
Το τσιμεντένιο τοιχίο στα αριστερά δίνει την απάντηση...
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
εγω ψαχνω ακομα να δω αστυνομικους σε περιπολικο που να φορανε ζωνη.
εχω δει 2 συνολικα στη ζωη μου
Πιθανως να μην φορανε ζωνη για να εχουν περισσοτερο χρονο ν'αντιδρασουν σε περιπτωση που συμβει κατι(ληστεια,επιθεση).Ειχα παει Σκωτια και ουτε στην Σκωτια δεν φορανε ζωνη οι αστυνομικοι
-
ναι στανταρ αυτο ειναι..
-
Στην Γερμανία φοράνε πάντως...
Εκεί παίζει να είναι πιο αργοί οι κλέφτες ή να πετάνε κανένα matrix mode. -
Τραγικό τροχαίο έγινε πριν μερικές μέρες με έναν 17χρονο που οδηγούσε μηχανάκι!
Συγκρούστηκε μετωπικα με ένα audi.
Πριν λίγο με πληροφόρησε η μάνα μου και μου είπε μάλιστα ότι μάζευαν τα κομμάτια του από το δρόμο...απλά τραγικό...
Το κεφάλι του είχε χωριστεί στα 4 και η μάνα του δε μπορούσε να το πιστέψει.Πήγε στο νοσοκομείο από το μεγάλο σοκ που υπέστει.
Διάβασα πριν λίγο αυτό.
http://www.patris.gr/articles/242791#.UaHsF5xn3oA
Αν γνωρίζεις κανείς άλλος πληροφοριές, ας μας πει τι έγινε... -
'Σύμφωνα τέλος με την αστυνομία, ο 43χρονος δεν είχε ούτε δίπλωμα αλλά ούτε και ασφάλεια στο αυτοκίνητό του, ενώ μέχρι χθες δεν είχε γίνει γνωστό εάν διέθετε ή όχι δίπλωμα και ο άτυχος νέος.'
δώστε μου μονάχα 1 λόγο γιατί να μη φάει ισόβεια αυτός ο παπάρας;
-
*Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα επιτρέπεται η προσπέραση σύμφωνα με τη διαγράμμιση σήμανσης του οδοστρώματος, γιατί είναι μονή διακεκομμένη γραμμή. «Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορεί κάνεις να μπει εντελώς στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας . Ένα από τα ζητούμενα είναι λοιπόν σε τι βαθμό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το Ι.Χ. Στην ουσία ψάχνουμε το πιθανό σημείο σύγκρουσης, όμως είναι πολύ δύσκολο να το προσδιορίσουμε με ακρίβεια, καθώς τα οχήματα (αυτοκίνητο και μηχανή) δεν ήταν εκεί, αλλά λόγω της σύγκρουσης είχαν μετακινηθεί. Από ορισμένα στοιχεία οδηγούμαστε σε κάποια πρώτα συμπεράσματα» δήλωσε αστυνομικός.
*
Tι δηλωσε το άτομο?
Εχει διαβαθμίση η είναι διευκρινισμενο απο το κώδικα το όσο μέσα στο αντιθετο ρεύμα θα κινηθεις κατα το προσπέρασμα?
Δηλαδη όταν προσπερνά μια νταλικα σε επαρχική οδο τι παίζετε, στριμώχνει αυτον που προσπερνα για να μην καταλάβει όλη την λωριδα?Κρίμα για το παλικάρι R.i.P.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
ο οδηγος του πεζο αν φοραγε ζωνη δεν θα ειχε παθει τιποτα απο το αλλο οχημα ο οδηγος ειναι σοβαρα. Κανεις δεν φοραγε ζωνη.
Υπαρχουν ατομα που κυκλοφορουν ακομα χωρις ζωνη? Νομιζα οτι αυτο ηταν συνηθειο της προηγουμενης γενιας, που σιγα-σιγα εξαλειφοταν... Μαλλον εκανα λαθος...
Δυστυχώς υπάρχουν όπως υπάρχουν και άτομα που οδηγούν χωρίς κράνος
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
'Σύμφωνα τέλος με την αστυνομία, ο 43χρονος δεν είχε ούτε δίπλωμα αλλά ούτε και ασφάλεια στο αυτοκίνητό του, ενώ μέχρι χθες δεν είχε γίνει γνωστό εάν διέθετε ή όχι δίπλωμα και ο άτυχος νέος.'δώστε μου μονάχα 1 λόγο γιατί να μη φάει ισόβεια αυτός ο παπάρας;
Δε φοβούνται μην τους σταματήσουν σε έλεγχο; Τα πρόστιμα είναι τσουχτερά!!!!
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#