-
Νέα από το καθημερινό αιματοκύλισμα της Κορίνθου-Πατρών:
***Τροχαίο με δύο νεκρούς στην Αθηνών - ΠατρώνΔύο άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά από μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων σήμερα στις 7.30 το πρωί στο 104 χλμ. της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών.
Όπως έγινε γνωστό, επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του ενώ κινείτο στο ρεύμα προς Αθήνα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους οι οδηγοί των δύο οχημάτων, ένας άνδρας και μία γυναίκα.
Προανάκριση ενεργεί για τα αίτια του ατυχήματος η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας. ***
Τις προάλλες που έκανα τη διαδρομή Ηράκλειο - Ρέθυμνο γυναίκα οδηγός κατάφερε και έχασε τον έλεγχο του twingo της σε ανηφορική στροφή (στα Λινοπεράματα). Επίσης κατάφερε να μην κάνει ένα αυτονόητο ανάποδο και να καρφωθεί με τη μούρη (ελαφρά) στο βράχο στο εσωτερικό της στροφής. Ευτυχώς είχα λίγα μέτρα περιθώριο (ήμουν στο αντίθετο) και ευτυχώς δεν έκανε τίποτα τρελό να πέσει πάνω μου. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ οι οδηγοί εδώ στην Κρήτη. Αν θεωρούμε την κατάσταση στην Αθήνα τραγική, εδώ είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν στους δρόμους.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
γυναίκα οδηγός ...... αυτονόητο ανάποδοπως περιμενεις να ταιριαξουν αυτα τα δυο και σου κανει και εντυπωση που δεν εκανε?
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
γυναίκα οδηγός ...... αυτονόητο ανάποδο
πως περιμενεις να ταιριαξουν αυτα τα δυο και σου κανει και εντυπωση που δεν εκανε?
Το πιθανότερο που έκανε είναι να αφήσει το τιμόνι και να καλύψει το κεφαλι της, κλείνοντας τα μάτια. Το'χω ακούσει άπειρες φορές, και νομίζουν οτι έκαναν και το σωστό..
-
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Όπως έγινε γνωστό, επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του ενώ κινείτο στο ρεύμα προς Αθήνα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους οι οδηγοί των δύο οχημάτων, ένας άνδρας και μία γυναίκα.Μου προκαλούν εντύπωση όλες αυτές οι 'εκτροπές πορείας' που συμβαίνουν σε δρόμους χωρίς διαχωριστικό όπως η Αθηνών-Πατρών. Γιατί γίνονται? Κάποιες υποθέσεις που μπορώ να κάνω:
-
Χάνουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Γιατί όμως δέν τον χάνουν στους δρόμους με διαχωριστικό? Αν ήταν έτσι, τα διαχωριστικά έπρεπε να είναι γεμάτα στουκαρισμένα αυτοκίνητα.
-
Μπερδεύονται απο την κούραση, το ποτό κτλ. και μπαίνουν στο αντίθετο χωρίς να το καταλάβουν
-
Βγαίνουν για προσπέραση σε τυφλό σημείο
Αλήθεια, υπάρχουν σοβαρά στατιστικά στοιχεία για τα αίτια αυτού του είδους των ατυχηματων και όχι μια ξερή αναφορά του στύλ 'εξετράπη της πορείας'?
-
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Το πιθανότερο που έκανε είναι να αφήσει το τιμόνι και να καλύψει το κεφαλι της, κλείνοντας τα μάτια. Το'χω ακούσει άπειρες φορές, και νομίζουν οτι έκαναν και το σωστό..Όχι, είχε ανοιχτά τα μάτια και κοιτούσε ευθεία. Ήμουν τόσο κοντά που είδα όλον τον τρόμο και την απόγνωση στο πρόσωπό της καθώς πλησίαζε το βουνό.
Το πιο ανησυχητικό πάντως είναι πως κατά πάσα πιθανότητα δεν κατάλαβε ούτε πως ούτε γιατί της 'συνέβη τέτοιο κακό', με ό,τι συνέπεια έχει αυτό για την ίδια και όλους εμάς που βρισκόμαστε στους δρόμους μαζί της. -
Δυστυχώς η στατιστική που θα θέλαμε δεν υπάρχει.
Απο κει και πέρα σύμφωνα με την δική μου εμπειρεία από Αθηνών - Πατρών
-αρκετά αυτοκίνητα πηγαίνουν πολύ πάνω των δυνατοτήτων τους σε ρεπριζ
-το 104... είναι γνωστό
-στην Παναγοπούλα μέχρι το Ριο όταν προσπερνάνε ταυτόχορνα αυτοκίνητο-νταλίκα και από τα δυο ρέυματα ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ
-κάποιοι προσπερνάνε τυφλά
-στην άνοδο όσοι έρχονται από Πρέβεζα και πάνω.... (Αρτα, Γιάννενα, Κερκυρα, Θεσπρωτία, Αλβανία κλπ) είναι κουρασμένοι εκεί στο κομμάτι του Κιάτου και λίγο το άντε φτάσαμε στην μπαριέρα της Κόρινθου οδηγεί σε χαλάρωση και την πατάνε... καθώς έχει τρεις 'απαιτητικές' στροφές περιξ των Mc Donalds -
Τροχαίο πριν λίγο στην επαρχία του νόμου Σερρών (κοντά στο Σιδηρόκαστρο) αυτοκίνητο το οποίο έτρεχε πήγε να αποφύγει κάτι, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κ τρακαρε με ταξί από το χωριό μου που πηγενε μια γυναίκα για αιμοκάθαρση Σέρρες. Πέθανε η γυναίκα τραυματίας ο οδηγός ταξί κ ελαφρά τραυματίας ο άλλος οδηγός. (για τα ακριβή αιτία του ατυχήματος πάντως δεν βάζω κ το χέρι μου στη φωτιά αν δεν μου πούνε κάτι επίσημα από κάποιο τοπικό κανάλι των Σερρών)
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Τροχαίο πριν λίγο στην επαρχία του νόμου Σερρών (κοντά στο Σιδηρόκαστρο) αυτοκίνητο το οποίο έτρεχε πήγε να αποφύγει κάτι, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κ τρακαρε με ταξί από το χωριό μου που πηγενε μια γυναίκα για αιμοκάθαρση Σέρρες. Πέθανε η γυναίκα τραυματίας ο οδηγός ταξί κ ελαφρά τραυματίας ο άλλος οδηγός. (για τα ακριβή αιτία του ατυχήματος πάντως δεν βάζω κ το χέρι μου στη φωτιά αν δεν μου πούνε κάτι επίσημα από κάποιο τοπικό κανάλι των Σερρών)Στα ταξί στην Ελλάδα δεν φοράμε ζώνες ασφαλείες γιατί το συνδικάτο των ταριφμεν κατάφερε και έπεισε την Κυβέρνηση ότι
-α) τους κουράζει
-Β) ζώνη φοράνε στο παντελόνι και
-γ) έχουν το κοκκαλάκι της νυχτερίδας και δεν θα τους τύχει ποτέ τίποτα κακό -
-
Εσύ scotch κοίτα μην τρακάρεις στην Ελλάδα, μετά απο 7k
Kάθε φορά που επιστρέφω, νοιώθω σαν ψάρι έξω απ το νερό, και το χειρότερο είναι ότι για να επιζήσεις πρέπει να κάνεις κι εσύ καφρίλες -
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εσύ scotch κοίτα μην τρακάρεις στην Ελλάδα, μετά απο 7k
Kάθε φορά που επιστρέφω, νοιώθω σαν ψάρι έξω απ το νερό, και το χειρότερο είναι ότι για να επιζήσεις πρέπει να κάνεις κι εσύ καφρίλες+1
Ειλικρινά κάθε φορά που φεύγω για τέτοιο ταξίδι το μεγαλύτερο άγχος μου είναι η Κορίνθου - Πατρών; -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
http://www.patrisnews.gr/newsItem.php?id=1081Θα μάθουμε άραγε τι ήταν η αιτία?
Μπορεί
-να είναι λάδια στο οδόστρωμα
-να είναι αδεξιος χειρισμός
-να είναι αδυναμία αποφυγής εμποδίου
-να είναι χτύπημα από άλλο αυτοκίνητο
ΑΛΛΑ
αν είναι υπερβολική ταχύτητα θα εξοργιστώ πάρα πολύ -
γιατι να εξοργιστείς, π.χ εξοργίζεσαι οταν βλέπεις αστυνόμους να μην φοράνε ζώνη μεσα στα περιπολικά (μας εχουν καταντήσει κ τα συνηθίσαμε πλέων δυστυχώς)
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
γιατι να εξοργιστείς, π.χ εξοργίζεσαι οταν βλέπεις αστυνόμους να μην φοράνε ζώνη μεσα στα περιπολικά (μας εχουν καταντήσει κ τα συνηθίσαμε πλέων δυστυχώς)Υποδιοικητής Τροχαίας πρέπει να είσαι κάτι παραπάνω από άψογος στην οδηγική σου συμπεριφορά.
-
Διερχόμενοι οδηγοί πάντως είπαν ότι επιχείρησε προσπέραση σε αυτοκίνητο και λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο της μηχανής.Περισσότερα δεν ξέρω και ούτε αν ισχύει αυτό που είπαν ξέρω.
-
Θανατηφόρο τροχαίο στην Αθηνών-Πατρών
Γυναίκα, 30 χρόνων, και ένα εξάχρονο κοριτσάκι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο, το πρωί, στην εθνική Αθηνών-Πατρών.
Το δυστύχημα συνέβη στο 122ο χιλιόμετρο του δρόμου, όταν ΙΧ, που οδηγούσε άνδρας, 31 χρόνων, ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούσθηκε αρχικά με διερχόμενο ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο και στησυνέχεια με άλλο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 32χρονη γυναίκα.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσουν τη ζωή τους 30χρονη και 6χρονο κοριτσάκι, που επέβαιναν στο πρώτο αυτοκίνητο, ενώ τραυματίστηκε η οδηγός του τρίτου οχήματος. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η τροχαία αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Το βαν που μετέφερε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε της πορείας του και συγκρούστηκε με δύο φορτηγά. Όπως είπαμε και...
νωρίτερα ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης είναι δύο νεκροί και τρείς τραυματίες, δύο εκ των οποίων σοβαρά.
troktiko...
Το να ξεκινήσεις 6 το πρωί της Κυριακής να ανέβεις Κομοτηνή και να γυρίσεις το βράδυ, όσο και να ανταλλάσουν οι οδηγοί ο ύπνος και η κούραση παραμονεύουν! RIP
Δικογραφία για τους τραυματισθέντες στο μοιραίο τροχαίο οπαδούς του ΠΑΟ
Δικογραφία σε βάρος οπαδών του Παναθηναϊκού που τραυματίστηκαν -ένας εξ αυτών θανάσιμα- στο τροχαίο δυστύχημα στην Αταλάντη σχημάτισε η ΕΛ.ΑΣ.
Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ήδη ένας 23χρονος που διακομίστηκε τραυματίας στο Γ.Ν.Ν Λαμίας μετά το τροχαίο, ενώ αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί ένας 26χρονος ο οποίος είχε τραυματιστεί ελαφρά και αποχώρησε άμεσα από το χώρο του δυστυχήματος... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Θανατηφόρο τροχαίο στην Αθηνών-ΠατρώνΓυναίκα, 30 χρόνων, και ένα εξάχρονο κοριτσάκι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο, το πρωί, στην εθνική Αθηνών-Πατρών.
Το δυστύχημα συνέβη στο 122ο χιλιόμετρο του δρόμου, όταν ΙΧ, που οδηγούσε άνδρας, 31 χρόνων, ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούσθηκε αρχικά με διερχόμενο ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο και στησυνέχεια με άλλο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 32χρονη γυναίκα.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσουν τη ζωή τους 30χρονη και 6χρονο κοριτσάκι, που επέβαιναν στο πρώτο αυτοκίνητο, ενώ τραυματίστηκε η οδηγός του τρίτου οχήματος. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η τροχαία αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.Και το @ δεν πέθανε;;;; Που σκατά τον έχουνε να πάμε να τον αποσωληνόσουμε!!!!
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#