-
σε πιο σημειο στην Εγνατια εγινε αυτο που περιεγραψες?? γιατι στο μεγαλυτερο μρος εχει τσιμεντινο τοιχειο...
Επισης ακομα δεν καταλαβα απο οσα αναφερθηκαν τελικα αν το φορτηγο εφυγε και μπηκε στο αντιθετο, η το ΙΧ προσπερνουσε το φορτηγο και επεσε στο αλλο που ηταν στο αντιθετο...??
Στην πρωτη περιπτωση ο οδηγος του θα πρεπει να μην ξαναανεβει σε οχημα.... περαν οτι ισως απο την ολη φαση να ηταν μεθυσμενος... χαπακομενος -
Aυτά δήλωσε ο φερόμενος ως οδηγός (γιατί μετά αποδείχτηκε οτι δεν ηταν ο οδηγός).
Ο 44χρονος μετά την προανάκριση οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα μαζί με τον δικηγόρο του και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr ισχυρίστηκε ότι δεν φέρνει ευθύνη για την τραγωδία καθώς είπε πως ένα από τα δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα που κατευθυνόταν προς τα Τρίκαλα επιχείρησε προσπέραση με αποτέλεσμα να προσκρούσει στην αριστερή πλευρά του φορτηγού, να σκάσει το λάστιχο του, να βρεθεί εκτός πορείας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να περάσει πάνω από το δεύτερο ΙΧ αυτοκίνητο.
Πηγή:http://www.trikalanews.gr/article/17525/ -
Εγω αυτο που καταλαβα παντως απο την πρωτη στιγμη απο αυτα που διαβασαμε κ ακουσαμε στις ειδησεις, ειναι οτι το ΙΧ εκανε προσπεραση αυτοκτονιας.
-
Κινούμαι σ αυτό τον δρόμο , οπότε μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η προσπάθεια προσπέρασης από 'γρήγορους' και μη , είναι η συνηθισμένη πρακτική στο προβληματικό τμήμα του.
Το ανέκδοτο βέβαια είναι , πως στη συνέχεια , οταν ο δρόμος γίνεται με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση και μπαριέρα στη μέση , όλοι οι 'γρήγοροι' γίνονται αργοί. -
Επειδή λοιπόν ο οδηγός δεν ήταν ο πραγματικός οδηγός, και επειδή για να την κοπανήσει και να βάλει άλλον στη θέση του, μάλλον κάποια μ@λ@κί@ έκανε, τότε ας μην πάρουμε a priori ότι έφταιγε ο ένας οδηγός των ΙΧ.
Ας δούμε τι θα πει και η μητέρα που επέζησε (που πραγματικά μακάρι να μην ζούσε η γυναίκα ώστε να βιώσει τον πόνο που βιώνει) και που ούτε αυτή θα είναι αντικειμενική και τελικά να δούμε αν υπάρχουν τίποτα αυτόπτες.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Επειδή λοιπόν ο οδηγός δεν ήταν ο πραγματικός οδηγός, και επειδή για να την κοπανήσει και να βάλει άλλον στη θέση του, μάλλον κάποια μ@λ@κί@ έκανε, τότε ας μην πάρουμε a priori ότι έφταιγε ο ένας οδηγός των ΙΧ.Ας δούμε τι θα πει και η μητέρα που επέζησε (που πραγματικά μακάρι να μην ζούσε η γυναίκα ώστε να βιώσει τον πόνο που βιώνει) και που ούτε αυτή θα είναι αντικειμενική και τελικά να δούμε αν υπάρχουν τίποτα αυτόπτες.
Υπάρχει ένας Αλβανός υπήκοος που φρόντιζε ζώα.
Η πολιτεία είναι αυτή που πρέπει να βγάλει άκρη.
Αυτή όμως δεν έχει καταφέρει να αποπερατώσει το έργο (χαλίκι , πίσα , μπαριέρες , φωτεινοί σηματοδότες...θα καταφέρει να εκπαιδεύσει ανθρώπους?). -
αμα καταφερει να μιλησει κιολας θα ειναι θαυμα..αλλα ετσι οπως την εφαγε το αλλο αμαξι δυο τεινα μπορω να δω
ειτε του εφυγε και τους πηρε παραμαζωμα με την καροτσα(αλλα επρεπε να τρεχουν σαν διαολοι και οι τρεις)
ειτε ο ενας εκανε προσπεραση και καπως αμα τρακαραν του εφυγε και επεσε επανω τους
(αλλα ο αλλος δεν ειδε την καμικαζι κινηση του αλλου?..)
μπορει και να εκαναν κοντρα (απιθανο αλλα στην ελλαδα ζουμε) -
Θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και την διαφορετική οδηγική συμπεριφορά οδηγών που κινούνται αποκλειστικά στο επαρχιακό δίκτυο.
Λίγο το ανοικτό του τοπίου , λίγο η οχι και τόσο πυκνή κίνηση , λίγο η συνήθεια να κατεβάζουν 2-3 ποτηράκια μετά την εργασία , λίγο η ανεξέλεγκτη κίνηση αγροτικών οχημάτων , λίγο οι διαφορετικοί ρυθμοί της επαρχίας....όλα αυτά επιτείνουν την 'αφηρημάδα'.Παραλειπόμενο: Υπάρχει πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στον ίδιο δρόμο (όταν αυτός ουσιαστικά εισέρχεται στον ιστό της πόλης)....ποτέ μα ποτέ δεν είδα ή διάβασα οτι παραδόθηκαν μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής.
-
'Μακάρι' να πάει στα 3 ευρώ/λίτρο η βενζίνη μπας και ηρεμήσει λίγο ο Έλληνας, έχοντας κατά νου ότι πρέπει να κάνει οικονομία με το καύσιμο, ανεξαρτήτου -πλέον- κυβισμού...
-
ωραια αποψη...
μακαρι να παει στα 10 ε τα τσιγαρα
μακαρι να παει το παγιο κινητης στα 200ε
το παγιο σταθερης στα 150ε
το ρευμα στα 500ε
ο δημοτικος φορος στο 30%
το εισητηριο στα ΜΜΜ στα 5ε -
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
'Μακάρι' να πάει στα 3 ευρώ/λίτρο η βενζίνη μπας και ηρεμήσει λίγο ο Έλληνας, έχοντας κατά νου ότι πρέπει να κάνει οικονομία με το καύσιμο, ανεξαρτήτου -πλέον- κυβισμού...Αν το ποστ σου δεν είναι ειρωνικό, τότε πρέπει να ξέρεις ότι από την εξόντωση κανείς ποτέ δεν έμαθε τίποτε.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ωραια αποψη...
μακαρι να παει στα 10 ε τα τσιγαρα
μακαρι να παει το παγιο κινητης στα 200ε
το παγιο σταθερης στα 150ε
το ρευμα στα 500ε
ο δημοτικος φορος στο 30%
το εισητηριο στα ΜΜΜ στα 5ε
και οι μισθοί στα 390,00€ -
Εξόντωση;
Εγώ μιλώ για εξάντληση (της τσέπης).
Και βέβαια ήταν κάπως τραβηγμένο, απλά εννοούσα ότι όσο οι οδηγοί πάσης φύσεως οχημάτων δεν ηρεμήσουν, θα συμβαίνουν τέτοια συμβάντα.
-
**Στο κόκκινο η Θεσσαλία σε τροχαία ατυχήματα **
Όλοι οι «υπεύθυνοι» για τη συντήρηση των δρόμων καταλογίζουν ευθύνες στην έλλειψη των απαιτούμενων κονδυλίων, που στέρεψαν με την κατάργηση του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ) πριν από μερικούς μήνες.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μαζί με εκείνες της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας, της Ηπείρου και του Νοτίου Αιγαίου **συγκαταλέγονται μέσα στις 10 πιο επικίνδυνες στην Ευρώπη **από πλευράς τροχαίων ατυχημάτων, σύμφωνα με έκθεση της Εurostat του 2007 (βασίστηκε σε στοιχεία του 2004). -
Περιγράφω ένα άσχετο γεγονός (τροχαίο) και θα καταλάβετε τι έχει γίνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση:
Λεωφορείο του ΚΤΕΛ τρακάρει (δε θυμάμαι με ποιον και πώς). Από όλους τους εμπλεκόμενους, 1 είναι τραυματίας και τον πάνε στο νοσοκομείο. Έρχεται η ΕΛΑΣ και παίρνει καταθέσεις. 51 άτομα + ο 'οδηγός' + ο 'συνοδηγός' λένε τα ίδια. Κάτι βρωμάει όμως στον αστυνομικό που κάνει την ανάκριση και πάει στο νοσοκομείο επιτόπου και παίρνει κατάθεση από τον τραυματία τον οποίο μόλις έχουν συνεφέρει (κάποια μικροκατάγματα είχε και σκισίματα), ο οποίος υποδεικνύει ως οδηγό τον συνοδηγό του ΚΤΕΛ (που δεν είχε δίπλωμα) και λέει ότι τα πράγματα έγιναν διαφορετικά... Προφανώς, ως τραυματίας, δεν είχε έρθει σε επαφή με άλλον εκτός των γιατρών και δεν ήξερε να πει την ίδια ιστορία. Πίσω, λοιπόν, για καταθέσεις από την αρχή και... η αλήθεια έλαμψε τελικά. Τη βλακεία την είχε κάνει ο πραγματικός οδηγός του ΚΤΕΛ
Αν αρχίσω να γράφω τέτοιες ιστορίες τελειωμό δεν έχουν. Έτσι, για να ρωτάνε μερικοί πού τα ξέρεις και αν έχεις πιάσει στα χέρια σου TP XR. Βρε, έχω πιάσει UL πριν ακόμα μάθεις τι είναι το πιστόλι laser...
Έχεις αναφέρει ότι αν κάποιος είναι στην αριστερή και πηγαίνει αργά, θα κάνεις σφήνα και θα φρενάρεις μπροστά του γιατί ουσιαστικά σε κλείνει. Το turbo θα σου δώσει τη ροπή να κάνεις της σφήνα απλά. Από αυτή τη δήλωσή σου βγάζω το συμπέρασμα της ανυπομονησίας και της άγνοιας κινδύνου, όχι για τη σφήνα, αλλά για το απότομο φρένο που θα συνετίσει τον αργό οδηγό.
Η οδήγηση θέλει φόβο, όπως και το καθετί που κάνεις*, αλλά όχι σε αυτό το βαθμό. Αν θεωρήσεις το φόβο όπως λέει η εκκλησία για τη γυναίκα που πρέπει να φοβάται = σέβεται τον άντρα, ναι, δε θα έχεις πρόβλημα. Αν απλά φοβάσαι όμως, τα πράγματα χειροτερεύουν λόγω πίεσης και η πίεση είναι γενικότερα άσχημη και στην οδήγηση ως οδήγηση, αλλά και στην υγεία μας.
Ευχαριστώ.
*' Φοβάμαι = σέβομαι τα πάντα, Δεν ελπίζω τίποτε, Είμαι ελεύθερος', έτσι την έχω αλλάξει τη φράση και αυτή με εκφράζει.
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
...απλά εννοούσα ότι όσο οι οδηγοί πάσης φύσεως οχημάτων δεν ηρεμήσουν, θα συμβαίνουν τέτοια συμβάντα.Τι εννοείς να 'ηρεμήσουν';
-
Αυτο που εχω πει ειναι οτι αν καποιος δεν ξεκουβαλαει απο την αριστερη λωρδα, ενω μπορει, κ με πηζει, θα τον πηξω κ εγω με το να τον κανω να φρεναρει κ να πεσει στα 50 χαω. Κ θα τον αναγκασω κ λιγο 'επιτακτικα', ετσι για να ταρακουνηθει λιγο ο ΜΑΛΑΚΑΣ. Η ροπη κολλαει στην ευκολια της προσπερασης κ της επιταχυνσης ξανα, μετα απο το φρενο.
Κ να εισαι σιγουρος οτι δεν ειμαι μονος, ουτε εδω μεσα ουτε εκει εξω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτο που εχω πει ειναι οτι αν καποιος δεν ξεκουβαλαει απο την αριστερη λωρδα, ενω μπορει, κ με πηζει, θα τον πηξω κ εγω με το να τον κανω να φρεναρει κ να πεσει στα 50 χαω. Κ θα τον αναγκασω κ λιγο 'επιτακτικα', ετσι για να ταρακουνηθει λιγο ο ΜΑΛΑΚΑΣ. Η ροπη κολλαει στην ευκολια της προσπερασης κ της επιταχυνσης ξανα, μετα απο το φρενο.Κ να εισαι σιγουρος οτι δεν ειμαι μονος, ουτε εδω μεσα ουτε εκει εξω.
Αυτό ακριβώς ανέφερα ως δική σου άποψη. Σχολιάζω, λοιπόν, τη δική σου άποψη σε συνδυασμό με το δικό σου σχολιασμό για το ατύχημα και λέω το εξής απλό. Αν η έλλειψη φόβου και γνώσης έκανε κάποιον να προσπεράσει χωρίς αύριο και αυτό σε οδηγεί στο συμπέρασμα ότι του άξιζε ο θάνατος ή οποιαδήποτε άλλη βαριά τιμωρία, τότε, ακριβώς το ίδιο ισχύει και για εσένα που κάνεις μία κίνηση γνωρίζοντας ότι θα 'ταρακουνήσει' τον άλλο οδηγό = μπορεί να προκληθεί ατύχημα λόγω τιμονιάς ή φρεναρίσματος ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Γι' αυτό γράφω ότι αφενός είναι ανήθικο να ζητάμε τιμωρία κάποιου, πριν κοιτάξουμε τη δική μας πλευρά και αφετέρου, είναι λάθος να παίζουμε τέτοια παιχνίδια στο δρόμο.
Ευχαριστώ.
-
Κανεις ποτε δεν προκειται να παθει ατυχημα απο τετοιο δικο μου φρεναρισμα. Αν παρ'ολα αυτα γινει κατι τετοιο, τοτε ο τυπος ηταν accident waiting to happen.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κανεις ποτε δεν προκειται να παθει ατυχημα απο τετοιο δικο μου φρεναρισμα.Πώς το εξασφαλίζεις αυτό;
Αν παρ'ολα αυτα γινει κατι τετοιο, τοτε ο τυπος ηταν accident waiting to happen.
Και μόνο το 'αν... γίνει' σε συνδυασμό με το 'κανείς ποτέ' δείχνει ότι τελικά το 'κανείς ποτέ' είναι μάλλον 'μικρή πιθανότητα'. Και είμαι σίγουρος, πως αν το ατύχημα έγινε από προσπέρασμα, το ίδιο ακριβώς είπε και εκείνος ο οδηγός.
Το υπόλοιπο, απλά δεν το σχολιάζω γιατί άλλο τυχαίο περιστατικό που οδηγεί σε ατύχημα και άλλο σκόπιμη πρόκληση ατυχήματος που ισοδυναμεί με απόπειρα δολοφονίας. Τέτοιες τακτικές έχουν κάνει τους δρόμους ζούγκλα και οδηγούν στη δραματική αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων.
Ευχαριστώ.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#