-
Έχει παραγίνει το κακό με το κινητό. Ν'αποτελέσει ασφαλιστικό βάρος.
-
Στον «Ταχυδρόμο», τεύχος 560/20.11.10, στις σελίδες 46-47 σε άρθρο με τίτλο «Πίσω απ’το τιμόνι με ασφάλεια» δίνουν «Συμβουλές για ασφάλεια στην οδήγηση από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας Αυτοκινητοδρόμων (ΗΠΑ)».
Μια συμβουλή για την ασφάλεια στην οδήγηση είναι ότι όταν δεν έχουμε φάει πρωινό στο σπίτι, μπορούμε να φάμε μέσα στο αυτοκίνητο, ταυτόχρονα με την οδήγηση (οι συμβουλές απευθύνονται σε οδηγούς). Προτείνει να φάμε μπάρα δημητριακών, γάλα ή φυσικό χυμό. Προτείνει δηλαδή να μοιράσουμε την προσοχή μας ανάμεσα στον δρόμο και το φαγητό. Είναι αυτό συμβουλή για ασφαλή οδήγηση? Με το ένα χέρι το τιμόνι και με το άλλο το φαγητό...Και αυτά όταν λίγο πριν λέει ότι δεν πρέπει να αποσπάται η προσοχή του οδηγού από το δρόμο, όπως για π.χ. για ρύθμιση του ραδιοφώνου ή την αποστολή SMS από το κινητό.
Επίσης μας συμβουλεύει για να αυξήσουμε την ασφάλειά μας να χαμηλώσουμε το κάθισμά μας με την εξής αιτιολογία «Χαμηλώστε λοιπόν όσο μπορείτε το κάθισμά σας, ώστε να έχετε εντονότερα την αίσθηση της ταχύτητας και να μην τρέχετε άθελά σας». Αν καθόμαστε ψηλά, σύμφωνα με το άρθρο, αισθανόμαστε σαν να οδηγούμε αργά, άρα η λύση είναι να καθόμαστε όσο πιο χαμηλά γίνεται....
Σε σχέση με την αρθρογράφο μάλλον πρόκειται για περίπτωση «μπαίνω στο διαδίκτυο και αντιγράφω αυτά που βλέπω, χωρίς απαραίτητα να έχω και πολύ σχέση με το θέμα που γράφω».
Jacob
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ανατριχιλα
Αν διαβάσει κάποιος σε παλαιότερα post, θα βρει ένα ταξίδι Χαλκίδα - Παραλιακή στις ~4:00 με τελικές ταχύτητες συνέχεια, ώστε να προλάβω να πιω ένα ακόμα ποτάκι (είχα πιει 2,5 Kg κρασί σίγουρα στη Χαλκίδα και μιας και τα μαγαζιά Σάββατο κλείνουν στις 6:30-7:00 λέγαμε ότι θα προλάβουμε για ένα τελευταίο ποτό). Λίγο πριν περάσω τα ΚΤΕΛ του Κηφισού, έγινε ακριβώς αυτό που δείχνει το βίντεο. SUV (RAV αν θυμάμαι καλά μετά από τόσο καιρό) έφυγε από το ρεύμα ανόδου, πέρασε στο δικό μου ρεύμα, αφού καβάλησε τις μπαριέρες, και μάζεψε 2-3 ΙΧ που υπήρχαν στον δρόμο. Ήμουν ακριβώς πριν την έξοδο προς Λ. Αθηνών στην αριστερή και γλύτωσα το ατύχημα για λίγο. Το RAV, λόγω απουσίας οχημάτων στην αριστερή, χτύπησε τα οχήματα στη μεσαία και δεξιά, οπότε στην αριστερή που ήμουν περάσαμε άνετα. Από πίσω, ερχόταν φίλος που τον πήρα τηλέφωνο να κόψει γιατί σίγουρα θα ερχόταν πατημένος και αυτός (τότε είχε Felicia και τον είχα αφήσει ~5 min πίσω), αλλά δεν κατάλαβε το σημείο του ατυχήματος και κόντεψε να πέσει πάνω στα τρακαρισμένα.
2η φορά, όχι ατύχημα, αλλά πέτρες από το αντίθετο, είδα στην ευθεία της Θήβας. Είδα 2 πέτρες να φεύγουν από το αντίθετο, να κάνουν γκελ ανάμεσα στις μπαριέρες και να έρχονται πάνω μου. Κάνω όσο πιο δεξιά γινόταν, καθώς προσπερνούσα φορτηγό, και οι πέτρες έσκασαν στον αριστερό καθρέπτη κάνοντας 2 μικρά σημάδια (έφυγε το χρώμα). Το ίδιο, με πέτρα που άφησε σημάδι στο παρπρίζ και στην Αντιρρίου - Ιωαννίνων, με μηδενικό χρόνο αντίδρασης. Την είδα απλά ευθυγραμμισμένη με το παρπρίζ (έσκασε αριστερά κάτω από τον μεσαίο καθρέπτη) και έκανα λίγο αριστερά το πρόσωπό μου για να μη με χτυπήσει στην περίπτωση που περάσει το τζάμι.
Μετά από όλα αυτά, κοιτάω συνέχεια το αντίθετο για περίεργες καταστάσεις, γιατί, ειδικά στην Ελλάδα, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Αν διαβάσει κάποιος σε παλαιότερα post, θα βρει ένα ταξίδι Χαλκίδα - Παραλιακή στις ~4:00 με τελικές ταχύτητες συνέχεια, ώστε να προλάβω να πιω ένα ακόμα ποτάκι (είχα πιει 2,5 Kg κρασί σίγουρα στη Χαλκίδα και μιας και τα μαγαζιά Σάββατο κλείνουν στις 6:30-7:00 λέγαμε ότι θα προλάβουμε για ένα τελευταίο ποτό).
Μετά από όλα αυτά, κοιτάω συνέχεια το αντίθετο για περίεργες καταστάσεις, γιατί, ειδικά στην Ελλάδα, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει.
Ευχαριστώ.
Και πολυ καλά κάνεις, αφού κυκλοφορούν και μεθυσμένοι στους δρόμους
-
geko ξέχασες να υπογραμμίσεις και το:
με τελικές ταχύτητες συνέχεια.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
geko ξέχασες να υπογραμμίσεις και το:με τελικές ταχύτητες συνέχεια.
Είναι για να μη προλάβει να πει ούτε 'ΧΙΚ'
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
geko ξέχασες να υπογραμμίσεις και το:
με τελικές ταχύτητες συνέχεια.
Είναι για να μη προλάβει να πει ούτε 'ΧΙΚ'
Καλά, τι σόι άντρες είστε εσείς που δεν αντέχετε να πιείτε μερικά κιλά κρασί;
Γεμίσαμε gay και αδερφές μου φαίνεται, καλά κάνει ο φίλος μας και πίνει.Άσε που μετά από πιοτί, το αμάξι το απογειώνεις, μόνο του πάει, κρίμα που δεν πιάνει το Astra και μεγάλες τελικές, γιατί είναι να το έχεις τελικά!
-
Εσύ μην μιλάς!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εσύ μην μιλάς!Αχχχ, μήπως να πάρω μία σε τέτοιο χρώμα;
ΥΓ: Εγώ για σας τα λέω, μπας και σωθεί το ανθρώπινο είδος από την επερχόμενη καταστροφή...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
...Βασικά το άρθρο δεν είναι και πολύ επεξηγηματικό, γιατί τα νούμερα είναι τελείως μπλεγμένα (πχ μπορεί να είναι ατύχημα σε Ε.Ο., Σάββατο χωρίς κινητό ή Δευτέρα, με αλκοόλ και στην πόλη + άπειροι άλλοι συνδυασμοί). Αυτό που φαίνεται (προφήτης και πάλι) είναι το εξής:
Θα πάρουν τους μεγάλους δρόμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης και θα μειώσουν τα όρια ώστε:
-
Να κόβουν ευκολότερα κλήσεις
-
Να πουν ότι έκαναν κάτι για τα ατυχήματα
Το όριο στην Παραλιακή από 90 πριν τους Ο.Α. έγινε 70 μπροστά στο Ελληνικό. Στη Συγγρού θα το κατεβάσουν στα 70-80 από 90. Στα στενά, αντί για 50, θα το κάνουν 30, και σε κεντρικούς δρόμους θα είναι αυστηρά 50 (βλ. Πέτρου Ράλλη, Βουλιαγμένης κτλ).
Επίσης, υπάρχουν και ορισμένα παράξενα στα στοιχεία
-
Γιατί να φτιάξουν την Αντιρρίου - Ιωαννίνων, αφού μετά την Α.Ο. είναι ο ασφαλέστερος δρόμος της Ελλάδος; Είναι ασφαλέστερη ακόμα και από την Εγνατία Οδό που την έχουμε πληρώσει μερικά δισ. € και υποτίθεται είναι το μεγαλύτερο έργο που έγινε ποτέ στη χώρα.
-
Κατοικημένες περιοχές έχουν το 28% των ατυχημάτων, αλλά θα μειωθούν τα όρια. Λοιπό Εθνικό Δίκτυο έχει ~22% και δε θα γίνει τίποτε. Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών (1,8%) είναι σχεδόν το ίδιο ασφαλής με την Εγνατία οδό (1,4%) και εμείς την αλλάζουμε, όπως και την Αντιρρίου - Ιωαννίνων.
-
Έχουμε: 1,8%+2,8% = 4,6% σε ΠΑΘΕ και 21,9% στο Λοιπό Εθνικό Δίκτυο, εκ του οποίου 1,1% σε Αντιρρίου - Ιωαννίνων, 1,4% σε Εγνατία και 0,6% σε Α.Ο. δηλαδή: (21,9-1,1-1,4-0,6)%= 18,8% σε όλες τις άλλες Ε.Ο. που είναι ποιες και έχουν τόσα πολλά ατυχήματα;
Για τα υπόλοιπα, τα έχω ήδη εξηγήσει και στο παρελθόν:
-
Μείωση νεκρών = μείωση ταξιδιών (= ατυχήματα με μικρότερες ταχύτητες) λόγω έλλειψης € + χαμηλότερες ταχύτητες στις πόλεις λόγω κίνησης + ζώνη
-
Αύξηση βαριά τραυματισμένων = μείωση νεκρών + χρήση ζώνης
-
Αύξηση ελαφρά τραυματισμένων = μικροατυχήματα στις πόλεις + ζώνη = ελαφρός τραυματισμός στη χειρότερη των περιπτώσεων, ειδικά σε πλάγιες συγκρούσεις
-
Προφανώς τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται ημέρα λόγω πλειοψηφίας μετακινήσεων. Προφανώς περισσότερα ατυχήματα γίνονται Σάββατο λόγω αύξησης κυκλοφορίας, μιας και πλέον ο κόσμος βγαίνει 1-2 φορές την εβδομάδα. Ενδιαφέρον θα είχε ο συσχετισμός πρωί-βράδυ=f(ημέρας) και αλκοόλ=f(ημέρας). Φαντάζομαι το Σάββατο θα γίνεται peak σε αυτές τις γραφικές.
-
Η μείωση των ταχυτήτων στις πόλεις, δε θα μειώσει τα ατυχήματα, αλλά τους τραυματισμούς. Τα περισσότερα ατυχήματα, λαμβάνουν χώρα σε περιπτώσεις προβληματικές, δηλαδή:
α. Αυξημένη κίνηση και προσπάθεια σφήνας ή ανάσχεση + μεγάλη ταχύτητα
β. Ελλιπής ορατότητα λόγω παρκαρισμένων
γ. Προβληματική σήμανση = περνάω STOP ή κόκκινο
Ευχαριστώ.
- Για τα υπόλοιπα περί ταχύτητας, αλκοόλ κτλ, θα κάνω μια μικρή ανάλυση. Ήταν από τις φορές εκείνες που με τόσο ποτό, δεν είχα καταλάβει τίποτε. Ίσως επειδή έπινα ώρες και τρώγαμε ταυτόχρονα, οπότε η συγκέντρωση στο αίμα ήταν εξαιρετικά χαμηλότερη της θεωρητικής. Ανάλυση:
2,5 Kg = 5*0,5 Kg (L για τους κακοπροαίρετους, αλλά με 0,9-1,1 πυκνότητα - συνήθως - στο κρασί, ισχύει ό,τι και για το νερό = 1 L ~ 1 Kg)
0,5 Kg = 4 ποτήρια, άρα είχα πιει 20 ποτήρια κρασί
1 ποτήρι = 0,1 BAC, άρα είχα 2 BAC (νομίζω στο 2,5 είσαι σε κώμα)
Πίναμε από ~21:00 μέχρι ~4:00, δηλαδή ~7 ώρες.
Ο οργανισμός μεταβολίζει ~0,05 BAC / h, άρα είχα μεταβολίσει 0,35 τουλάχιστον
Θεωρητικά, λοιπόν, στο αίμα είχα 1,65 BAC με όριο τα 0,5 ή 5 ποτήρια κρασί (0,25 στην αναπνοή σήμερα).
Θεωρητικά και πάλι, έπρεπε να φυσήξω και να δείξει: ~0,8 στην αναπνοή (/ 2,1 για ακρίβεια, αλλά οι υπηρεσίες χρησιμοποιούν το 2 για ευκολία) με όριο το 0,5 τότε και σήμερα το 0,25.
Στην πράξη όμως, λίγο τα παραπάνω κιλά (αυτά ισχύουν για 75 Kg βάρος), λίγο η κίνηση γιατί είχε χορό στον αρραβώνα που πήγα, λίγο το πάρα πολύ φαγητό, λίγο το άφθονο νερό, γυρνώντας σπίτι ~7.00, μετά και το πρωινό ποτό, ήμουν πάνω από το όριο μεν, αλλά όχι κάτι τραγικό, δηλαδή στο 0,4-0,5 στην αναπνοή (0,8-1,0 στο αίμα) αν θυμάμαι καλά μετά από τόσο καιρό.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι πριν 15 ημέρες, σε έξοδο, γύρισα σπίτι εντελώς χάλια μιας και είχα μήνες να πιω σοβαρά. Είχα πιει 9 ποτά σε 3 ώρες και το στομάχι μου δεν άντεξε (γεράματα, άδειο στομάχι, έλλειψη προπόνησης). Αν μου έλεγε κάποιος αν είμαι καλά, θα απαντούσα ότι ΔΕΝ είμαι καλά, και, αν οδηγούσα, θα το έκανα με φόβο. Στην πράξη όμως, το αλκοολόμετρο, έδειξε ίσα ίσα το 1ο πρόστιμο**, πράγμα που ήταν αντίθετο των ερεθισμάτων που δεχόμουν από τον οργανισμό και το περιβάλλον.
** Για τους κακοπροαίρετους, το προσωπικό μου αλκοολόμετρο, όχι της Τροχαίας, καθώς ούτε μπλόκο συνάντησα, ούτε οδηγούσα εγώ.
Σημείωση: Έγιναν διορθώσεις στα νούμερα. Αλλού ανέφερα αναπνοή και αλλού αίμα, χωρίς να εξηγείται σαφώς.
-
-
2.5kg κρασί και μετράει λίγο πάνω από το όριο
9 ποτά και πάλι λίγο πάνω από το όριοτο προφανές συμπέρασμα, φαντάζομαι είναι το μόνο που δεν προκύπτει ε;
-
Δεν πιάνεσαι pipinos1976 με τίποτα!
Σε λίγο θα μας πεις ότι όσο πιο πολλά λίτρα κρασί πιεις (άντε και μετά από....προπόνηση) τόσο πιο χαμηλή κατανάλωση (βενζίνης) θα πετύχεις!
-
Ενταξει Κωνσταντικε αυτο που περιγραφεις εχει μια καποια λογικη (ακαταλογιστο).
Pipinos1976 εισαι πραγματικα επικινδυνος στο δρομο... Κωλοφαρδος μεχρι στιγμης (μια φορα βεβαια συνηθως συμβαινει) αλλα δυναμει εγκληματιας...
-
Οσονούπω έρχεται πληρωμένη απάντηση-σεντόνι...
(Το emoticon που τρώει το pop-corn που είναι ???) -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
9 ποτά και πάλι λίγο πάνω από το όριοτο προφανές συμπέρασμα, φαντάζομαι είναι το μόνο που δεν προκύπτει ε;
Επιστημονικά εξηγείται. Διάβασε το κείμενο και θα το καταλάβεις. Αν δεν το δέχεσαι, με συγχωρείς, αλλά 'γυρίζει', όπως είπε και ένας συνάδελφος...
Δεν πιάνεσαι pipinos1976 με τίποτα!
Σε λίγο θα μας πεις ότι όσο πιο πολλά λίτρα κρασί πιεις (άντε και μετά από....προπόνηση) τόσο πιο χαμηλή κατανάλωση (βενζίνης) θα πετύχεις!
Αυτό που λέω είναι πως, η κατάσταση που βρίσκεσαι, δεν είναι πάντα γραμμικά εξαρτώμενη από το αλκοόλ στο αίμα σου. 9 ποτά σε 3 ώρες και ήμουν χάλια, ειδικά στομαχικά (ίσως λόγω άδειου στομάχου - είχα να φάω και 5-6 ώρες). 2,5 Kg κρασί και δεν είχα ούτε στομαχική διαταραχή, ούτε ζάλη, ούτε αστάθεια, ούτε άλλο σύμπτωμα (ευφορία, κατάθλιψη, άγνοια κινδύνου κτλ) που θα έπρεπε να έχω. Επιστημονικά εξηγείται, όπως έγραψα, με απλές μετρήσεις που έκανα και κάνω αρκετές φορές. Αυτό που δεν εξηγείται είναι το παρακάτω.
Αν με τα 2,5 Kg κρασί είχα ατύχημα, θα ήμουν 100% φταίχτης για το δικαστήριο, ασχέτως υπαιτιότητας. Πρακτικά όμως, ήμουν απολύτως καλά και πήγαινα απολύτως ελεγχόμενα και σκόπιμα. Μάλιστα, στη διαδρομή βρήκα άλλο - ίδιο με το δικό μου - Astra, που προσπάθησε να ακολουθήσει, αλλά λόγω βάρους (2 άτομα μέσα + 16'') δεν τα κατάφερε. Παρά την υπερπροσπάθεια που έκανε ο άλλος οδηγός, είχα τον έλεγχο της κατάστασης και άνετα θα άνοιγα δρόμο να περάσει (μεσαία ήμουν άλλωστε), ενώ ήμουν εξαιρετικά λογικός στις αντιδράσεις μου στο δρόμο (φλας, καθόλου φρένο - έλεγχος με γκάζι, πρόβλεψη του ατυχήματος κτλ). Με τα 9 ποτά, αν γινόταν ατύχημα, μπορεί και να τη γλίτωνα γιατί μέχρι να έρθει ΕΛΑΣ, να κάνουν μετρήσεις κτλ, σίγουρα θα ήμουν κάτω από το όριο. Πρακτικά όμως, ήμουν χάλια και τα αντανακλαστικά μου ήταν μειωμένα. Και φυσικά, δε χρειάζεται να οδηγήσεις για να το καταλάβεις αυτό.
Ενταξει Κωνσταντικε αυτο που περιγραφεις εχει μια καποια λογικη (ακαταλογιστο).
Pipinos1976 εισαι πραγματικα επικινδυνος στο δρομο... Κωλοφαρδος μεχρι στιγμης (μια φορα βεβαια συνηθως συμβαινει) αλλα δυναμει εγκληματιας...
Αν το πας στατιστικά, θα σου συμβεί σε κάποια φάση, ασχέτως μέθης, αρρώστιας, κίνησης, ταχύτητας κτλ. Μου συνέβη το καλοκαίρι που έφυγα από το δρόμο σε απρόοπτη στιγμή (ελάχιστη κυκλοφορία, άνετος δρόμος κτλ) και με βλακεία άλλου, ενώ είχα γλυτώσει πολλές περιπτώσεις πολύ χειρότερες και από πλευράς ταχύτητας και από πλευράς συνθηκών. Απλά, υπάρχουν περιπτώσεις που μπορείς να το σώσεις και άλλες που είναι no winning situation. Εύχεσαι να σου συμβαίνουν μόνο οι πρώτες, αλλά αυτό δεν είναι εξασφαλισμένο.
Και για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, αν και τα έχω γράψει και στο bloka:
-
Όταν κινούμαι πιωμένος, γνωρίζω πολύ καλά τι κάνω. Δεν έχω βρεθεί ακόμα σε φάση που να μην γνωρίζω τι έγινε, τι έκανα κτλ. Οι αντιδράσεις είναι σωστές και προσπαθώ να κινούμαι όσο πιο ήρεμα γίνεται, ώστε να περιορίζονται οι προβληματικές καταστάσεις. Ειδικά στο προκείμενο, ήταν, δεν ξέρω αν το θέτω σωστά, το απόγειο του μεγαλείου, δηλαδή συνδυασμός μέγιστου ποτού με βέλτιστη κατάσταση. Δεν είχε ξαναγίνει, και δε νομίζω να ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο. Όχι πως φέτος δεν το έκανα (με ~10 μπύρες - βρείτε το post - ταξίδι ~300 Km), αλλά δεν ήμουν στην ίδια απόλυτα καλή κατάσταση, και το κυριότερο, δεν ακολούθησα τους ίδιους απόλυτους ρυθμούς.
-
Όπως έχω γράψει και αλλού, αυτά ανήκουν στο παρελθόν, καθώς:
[list:c839x6zj]α. Ο γιατρός, μετά τις εξετάσεις, μου έδωσε πολύ στενά περιθώρια επιβίωσης, ΑΝ τα κόψω όλα, οπότε αποφάσισα να φτάσω τα 35 (το είχα θέσει ως όριο μικρός και ακόμα ελπίζω να το φτάσω όρθιος) και μετά να το σκεφθώ για το μέλλον.
β. Ο ΓΑΠ φρόντισε ο γιατρός να βρει σύμμαχο, αφαιρώντας μου όλα μου τα εισοδήματα και το μεγαλύτερο μέρος από τις δουλειές που έκανα (όταν αλλάζει κυβέρνηση, ασχέτως κόμματος, ΠΑΝΤΑ με απολύουν... )[/list:u:c839x6zj]
Ευχαριστώ.
-
-
Άνθρωπέ μου αντιλαμβάνεσαι ότι θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων?
-
Μην αρχίσει πάλι μια μακρυσκελέστατη ανούσια αντιπαράθεση , αλλά επειδή εδώ διαβάζουν και ανήλικοι που ακόμα δεν έχουν αποκτήσει την άδεια να κυκλοφορούν με όχημα στους δρόμους επίσημα, καλό (προσωπική άποψη φυσικά) θα ήταν να αποφεύγονται οι επιστημονικές δικαιολογίες του πόσο αντέχει κανείς στο ποτό και πόσο ικανός είναι να ελέγχει ένα όχημα μετά από κρασοκατάνυξη.
-
Επιστημονικά εξηγείται.
Φυσικά.
Είναι μούφα το αλκοολόμετρό σου -
Διαβάστε καλά αυτά που έχω γράψει. Αυτά που έγραψα ήταν ΔΥΟ (2) βασικά:
-
Εξήγησα με 100% επιστημονικό τρόπο τι υπήρχε στο αίμα, τι ενδείξεις έπρεπε να δείχνει το μηχάνημα, τι έδειξε τελικά. Αυτό δε χωράει αμφισβήτηση γιατί το μηχάνημα δε λέει ψέματα, τουλάχιστον όσο βρίσκεται σε καλή κατάσταση λειτουργίας, ούτε και οι μετρήσεις / εξηγήσεις που μπορεί να βρεθούν παντού (πχ wikipedia).
-
Εξήγησα πως, παρά τη νομιμότητα ή παρανομία, αυτό που συμβουλεύομαι πάντα, είναι το σώμα μου. Ας λέει το μηχάνημα ότι είμαι νόμιμος, αν δεν αισθάνομαι καλά, τέλος. Ας λέει το μηχάνημα ότι είμαι παράνομος. Αν δεν έχω συμπτώματα, αν έχω αντανακλαστικά, αν καταλαβαίνω ότι μπορώ, τότε, θα το κάνω.
Ευχαριστώ.
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Επιστημονικά εξηγείται.
Φυσικά.
Είναι μούφα το αλκοολόμετρό σουΕίδες που τελικά η πρόκληση είναι από άλλον και όχι από εμένα;
Αυτό που γράφεις είναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ, 100% λανθασμένη (δε λέω βλακεία γιατί θα σε πειράξει) και σκοπίμως γραμμένη για να προκαλέσει. Και για να σε προκαλέσω κι εγώ: Πήγαινε 1η Δημοτικού, μάθε ανάγνωση, μετά πήγαινε Γυμνάσιο, μάθε μαθηματικά και μετά έλα κάνε τις πράξεις.
Βρε άνθρωπέ μου (που έγραφε και ο άλλος), αν η μέτρηση γίνει 10 μέρες μετά, θα δείξει το ίδιο επειδή ήπια στις 12/11/2010; ΟΧΙ. Το ίδιο έγινε κι εδώ. Οι μετρήσεις έγιναν ΟΤΑΝ γύρισα σπίτι, άρα πολλές ώρες μετά και:
ΑΝ διαβάσεις τι έγραψα, θα δεις τι περίμενα να δω στο μηχάνημα και τι είδα. Οι διαφορές ήταν μικρές και μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά. 1-2 ώρες να έχω πέσει έξω + τα παραπάνω Kg σε σχέση με τις μετρήσεις που γίνονται τυποποιημένα, αρκούν για να είναι οι μετρήσεις σωστές.
Ευχαριστώ.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#