-
καλα οι κινεζοι την παλευουν?ολοι φρεναρουν λες και εχουν αυγο κατω απο το πεταλ..ελεος ρε!
-
Αυτοκίνητο τραυμάτισε θανάσιμα πεζό
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 41χρονος άνδρας, τον οποίο παρέσυρε και τραυμάτισε αυτοκίνητο ενώ επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα τη νέα εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, στο ύψος του Μελισσίου Κορινθίας.
Το περιστατικό συνέβη στις 12:33 τη Δευτέρα, στο ύψος του 112ου χιλιομέτρου. Το αυτοκίνητο κινείτο προς την Πάτρα, όταν ο άτυχος 41χρονος προσπάθησε να περάσει το δρόμο. Ο οδηγός του ΙΧ, ένας ηλικιωμένος 67 ετών, δεν τραυματίστηκε.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων της Κορινθίας.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
:whatever:
Αυτοκίνητο τραυμάτισε θανάσιμα πεζόΤην τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 41χρονος άνδρας, τον οποίο παρέσυρε και τραυμάτισε αυτοκίνητο ενώ επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα τη νέα εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, στο ύψος του Μελισσίου Κορινθίας.
Το περιστατικό συνέβη στις 12:33 τη Δευτέρα, στο ύψος του 112ου χιλιομέτρου. Το αυτοκίνητο κινείτο προς την Πάτρα, όταν ο άτυχος 41χρονος προσπάθησε να περάσει το δρόμο. Ο οδηγός του ΙΧ, ένας ηλικιωμένος 67 ετών, δεν τραυματίστηκε.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων της Κορινθίας.
Δε γνωρίζω καθόλου το σημείο του ατυχήματος, αλλά τον 41χρονο που διασχίζει κάθετα τη νέα Εθνική Οδό
δεν θα τον έλεγα άτυχο, άτυχος είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που έμπλεξε από προφανή υπαιτιότητα του πεζού -
+1
-
Αν και δεν είναι από Ελλάδα:
-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Ευτυχώς τουλάχιστον που δεν το έφαγα στο παμπρίζ.Ανάποδα τα λές.
1- πέρνουμε μια κάλυψη θραύσης κρυστάλλων μαζί με την ασφάλεια του αυτοκινήτου. (καλύπτει από σπάσιμο μέχρι σημαδάκια και κοστίζει σκάρτα ένα 50ευρω το χρόνο)
2- παρακαλάμε να πέφτουν ΟΛΑ τα χαλίκια/πετραδάκια/χαλικακια/κοτρώνες/κλπ κλπ κλπ πάνω στο παρμπρίζ όπου εμείς πάμε και το αντικαθιστούμε πάραυτα.Τώρα, τρέχα να βάθεις το καπώ με ότι συνεπάγεται αυτό μελλοντικά (άλλη απόχρωση κλπ) ή το αφήνεις έτσι..
-
Εχθες στις 18:30 στην κατευθηνση προς την εισοδο της ΑΟ στην Δουκισσης Πλακεντιας απο Χαλανδρι, στο φαναρι μετα τον σταθμο του μετρο ενα μινι ασπρο, ενα σκοντα και ενα Χιουνται εγιναν μαλλον ολα για πεταμα!!!!. Το μινι ειχ εμπει στο ρευμα ανωδου αλλα κοιτουσε προς τον σταθμο!!! μαλλον δεν ειχε σοβαρους τραυματισμους αλλα ολα ηταν πολυ χτυπημενα....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εχθες στις 18:30 στην κατευθηνση προς την εισοδο της ΑΟ στην Δουκισσης Πλακεντιας απο Χαλανδρι, στο φαναρι μετα τον σταθμο του μετρο ενα μινι ασπρο, ενα σκοντα και ενα Χιουνται εγιναν μαλλον ολα για πεταμα!!!!. Το μινι ειχ εμπει στο ρευμα ανωδου αλλα κοιτουσε προς τον σταθμο!!! μαλλον δεν ειχε σοβαρους τραυματισμους αλλα ολα ηταν πολυ χτυπημενα....Το πετυχα και εγω το μινι ηταν ακριβως στο φαναρι και κοιταγε αναποδα αλλα τα αλλα δεν τα προσεξα ,ισως ηταν πιο μπροστα και δεξια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχθες στις 18:30 στην κατευθηνση προς την εισοδο της ΑΟ στην Δουκισσης Πλακεντιας απο Χαλανδρι, στο φαναρι μετα τον σταθμο του μετρο ενα μινι ασπρο, ενα σκοντα και ενα Χιουνται εγιναν μαλλον ολα για πεταμα!!!!. Το μινι ειχ εμπει στο ρευμα ανωδου αλλα κοιτουσε προς τον σταθμο!!! μαλλον δεν ειχε σοβαρους τραυματισμους αλλα ολα ηταν πολυ χτυπημενα....
Το πετυχα και εγω το μινι ηταν ακριβως στο φαναρι και κοιταγε αναποδα αλλα τα αλλα δεν τα προσεξα ,ισως ηταν πιο μπροστα και δεξια.
Οταν περασα εγω πηγαινοντας αεροδρομειο, τα αλλα δυο ηταν στον κλαδο με κατευθυνση προς Χαλανδρι, ισως να τα ειχαν μαζεψει.... εγω τα ειδα οπως ειπα στις 18:20 περιπου...
-
Εγω πρεπει να περασα κατα τις 19:00 ,ηταν και η τροχαια εκει.Ειχα τον νου μου στο gps γιατι ουτε και ηξερα που βρισκομουν
-
Κατι συμβαινει σε αυτο το σημειο με τα φαναρια ή απλα το παραβιαζουν δεν εξηγειται αλλιως,επισης εχει πολυ κακη ασφαλτο στο συγκεκριμενο φαναρι..καμια βδομαδα μετα το πασχα ειχα γραψει για ασχημο απο πλευρας ζημιων τουλαχιστον, τροχαιο στο σημειο..Ενω η μητερα μου εχει κοντεψει να τρακαρει ασχημα στο σημειο οταν αυτος που ακολουθουσε δε περιμενε το φαναρι ή κατι αλλο συνεβει και εχασε το φρεναρισμα και εφυγε με πολλα δεξια πανω στις μαντρες περνωντας εκατοστα απο τη zx..
Γενικα παντως προσοχη στη δουκισσης πλακεντιας γιατι ειναι πολυ στενη και δε κανει για τις ταχυτητες που πηγαινουν..
-
Έχω δει μελέτη του Δήμου Χαλανδρίου που λέει ότι η διασταύρωση Μεταμορφώσεως με Δουκ. Πλακεντίας είναι απ' τα χειρότερα σημεία της Αττικής αναφορικά με ατυχήματα. Είναι το επόμενο φανάρι προς ΑΟ από αυτό που λέτε. Το παρκάκι δίπλα στο φανάρι ένα καιρό είχε γίνει μάντρα ανταλλακτικών, έβρισκες ότι ήθελες, προφυλακτήρες, ψυγεία, ρόδες, φανάρια. Μετά το καθάρισαν.
-
Εαν ειναι ετσι τα πραγματα τοτε εχει λαθος στον σχεδιασμο της η διασταυρωση αλλα αν σφαζουν τα κοκκινα τοτε καμμια διασταυρωση δεν ειναι ασφαλης. ισως τα σφαζουν εκει περισσωτεροι νομιζοντας οτι δεν εχει πολυ κινηση
-
Ααα μπραβο.. Δουκισσης Πλακεντιας και Μεταμορφωσεως ειναι το σημειο που λεμε...
Προσοχη πολυ εκει.. -
Με μια επιφύλαξη, επειδή έχω κάτι μήνες να περάσω από εκεί, δεν θυμάμαι να έχει κάποιο κατασκευαστικό λάθος. Απλά σφάζουν τα κόκκινα οι κινούμενοι επί της Δ.Πλακεντίας δηλαδή; Αν είναι έτσι, γιατί δεν βάζουν κανένα πορτοκαλί να ενημερώνει νωρίτερα τότε;
-
Οι πιο πολλοι στη άνοδο προς Πεντέλη απλά σφάζουν το φανάρι αλλα και αυτοι που κατεβαίνουν κανουν την παπαριά και στρίβουν επιτοπίως παράνομα και χωρίς θέα αμα βλέπουν οτι πήζει. Ετσι προχτές κόντευα να γίνω αλοιφή γιατί τυπισα με audi 80 αποφάσισε με το έτσι θέλω να πάρει επιτόπια στροφή χωρίς να ελένξει αν ερχεται αλλος από το βαθος και χωρίς να δει εξαιτίας του λεωφορείο που περίμενε να στρίψει αριστερα.
Ευτυχως που το ξέρω το σημείο και πάω αργά αλλα και με 60 αν σου βγει κανονικά στα 20 μέτρα δεν σταματάς με τίποτα. Το μόνο που μας έσωσε αμφότερους ήταν ότι δεν βγηκε και σταμάτησε αλλα την έκανε όλη την στροφή και προχωραγε κανονικά γραφοντας στα @@ 4 αυτοκίνητα που ερχομασταν. Ειμασταν τοσο σοκαρισμενοι και οι 4 που ουτε κάν κορνάραμε. Φανταστητε σκηνη , 30 μέτρα μακρυα από πράσινο φανάρι , αριστερη λουρίδα αναμονή πρώτο πρώτο λεωφορείο και πισω 3 οχήματα και ξαφνικά καμικάζι να κάνει επιτόπιο ( οχι απλά βγάζει μουρη , κανονικά και με επιτάχυνση) και 4 μαλακες να ειναι στα φρένα.
Κάτι τετοιες στιγμές λυπάμαι που δεν έχω ενεργοποιημένη την κάμερα στο αμάξι να ανεβάζω τέτοιες σκηνές μπας και τις δουν οι συζυγοι τους και τους πάρουν τα κλειδιά και βουρ πίσω για μαθήματα.. -
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Κάτι τετοις στιγμές λυπάμαι που δεν έχω ενεργοποιημένη την κάμερα στο αμάξι να ανεβάζω κατι τέτοιες σκηνές μπας και τις δουν οι συζυγόι τους και τους πάρουν τα κλειδιά και βουρ πίσω για μαθήματα..Με τα παραπάνω... «όμορφα» που περιέγραψες, νομίζω ότι κανένα μάθημα δεν θα την κάνει οδηγό...
-
Αρα 100% θεμα οδηγικης παιδειας. Δεν προκειτε να βελτιοθουν τετοιες περιπτωσεις οδηγων εκτος αν 'πληρωσουν' και μαθουν αλλα τοτε θα μπλεξει και ενας αθωος...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Αρα 100% θεμα οδηγικης παιδειας. Δεν προκειτε να βελτιοθουν τετοιες περιπτωσεις οδηγων εκτος αν 'πληρωσουν' και μαθουν αλλα τοτε θα μπλεξει και ενας αθωος...Πόσα χρόνια το ακούω. «Όλα είναι θέμα παιδείας». Είναι πλέον κλισέ.
Αγαπητέ μου δεν είναι θέμα παιδείας. Θέμα πολιτικής βούλησης περί επιβολής των νόμων είναι. Λόγου χάρη το 2004 υπήρξε πολιτική βούληση και οι αγώνες διεξήχθησαν στην εντέλεια --τιτάνιο κατόρθωμα πράγματι. Πώς γίνεται όμως να μην μαζεύουν πέντε παρκαρισμένα που κλείνουν με αντικοινωνικό τρόπο το δρόμο, κανείς δεν ξέρει... -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Αρα 100% θεμα οδηγικης παιδειας. Δεν προκειτε να βελτιοθουν τετοιες περιπτωσεις οδηγων εκτος αν 'πληρωσουν' και μαθουν αλλα τοτε θα μπλεξει και ενας αθωος...
Πόσα χρόνια το ακούω. «Όλα είναι θέμα παιδείας». Είναι πλέον κλισέ.
Αγαπητέ μου δεν είναι θέμα παιδείας. Θέμα πολιτικής βούλησης περί επιβολής των νόμων είναι. Λόγου χάρη το 2004 υπήρξε πολιτική βούληση και οι αγώνες διεξήχθησαν στην εντέλεια --τιτάνιο κατόρθωμα πράγματι. Πώς γίνεται όμως να μην μαζεύουν πέντε παρκαρισμένα που κλείνουν με αντικοινωνικό τρόπο το δρόμο, κανείς δεν ξέρει...Ναι ενταξει αμα εχουμε εναν αστυνομικο πλαι μας δεν θα κανουμε παραβασεις, αλλα βλεπεις ουτε καμερες δεν θελουμαι στις διασταυρωσεις!! στα αλλα συμφωνω..
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#