-
Πατρα κεντρο, Κορινθου και Αρατου γωνια 16.00..μιλαμε αυτα δε γινονται..
Polo 90s και προηγουμενο primera..Και οι 2 γυναικες η μια πανω απο 60..Καταφερε μια απο τις 2 και παραβιασε το κοκκινο και επεσε στην αλλη.. Αφρεναριστες και οι 2 εντωμεταξυ..Μιλαμε για πολυ χοντρη στουκα,αεροσακοι κτπλ..με το πριμερα να καταληγει πανω σε κολωνα και το polo πανω σε παρκαρισμενη μεγαλη βεσπα..μεσα στο κεντρο της πατρας ολα αυτα μεσημεριατικα..
ΗΜΑΡΤΟΝ.. -
Καταρχήν χαίρομαι πάρα πολύ και κάνω το σταυρό μου που είμαι σώος και αβλαβής και γράφω αυτό το ποστ.
Κατά δεύτερον χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στο αεροδρόμιο και θα φύγω κανονικά για το ταξίδι αναψυχής μου.
Κατά τρίτον χαίρομαι που το αυτοκίνητό μου είναι σώο παρά την ΤΡΟΜΑΡΑ που πήρα, αντίστοιχη της οποίας δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου
Πηγαίνοντας στον Κηφισσό προς αεροδρόμιο από Πειραιά και ενώ βρισκόμουν στο ύψος του Σκλαβενίτη (?) στην αριστερή στροφή και με ~110 στην αριστερή λωρίδα αντίκρυσα αυτοκίνητο κάθετα σταματημένο και χτυπημένο πάνω στις αριστερές μπαριέρες. Πατάω φρένο και στρίβω δεξιά για να το αποφύγω και αυτό που έζησα δεν το έχω ξανανοιώσει ποτέ με τόσα χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο ελάφρυνε απότομα στο πίσω μέρος και έφυγε πετώντας κώλο προς τα αριστερά. Έχοντας ξεπεράσει το τρακαρισμένο αυτοκίνητο κάνω ανάποδο τιμόνι το αυτοκίνητο ξαναπετάει κώλο προς τα δεξιά αυτή τη φορά και κατευθύνομαι πλέον εγώ προς τις μπαριέρες. Ξανακόβω δεξιά το τιμόνι πατώντας και ελαφρά γκάζι ώστε να αποκτήσω κάποια πρόσφυση, το αυτοκίνητο όμως φεύγει για τρίτη φορά και κάνω τετακέ στη μέση της Εθνικής κατευθυνόμενος με τον κώλο προς τις δεξιές μπαριέρες. Λίγο πριν χτυπήσω τις μπαριέρες (πραγματικά πίστευα ότι ήταν αναπόφευκτο) έστριψα αριστερά το τιμόνι, απέκτησα κάποιο έλεγχο και το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας. Άνοιξα αλάρμ (πραγματικά δε ξέρω πως το σκέφτηκα στην κατάσταση που ήμουν) και κοιτώντας τον καθρέφτη είδα καμια 10αριά αυτοκίνητα να έχουν ακινητοποιηθεί πίσω μου, ευτυχώς χωρίς απρόοπτα. Δεν κάθησα άλλο εκεί, πήγα και πάρκαρα στην άκρη του δρόμου, κάλεσα την αστυνομία και έφυγα για να μη χάσω την πτήση μου.
Αυτό είναι που λένε 'ευχαριστώ το θεό που είμαι εδώ και σας γράφω...'
Καλή σας ημέρα σε όλους... ελπίζω το αεροπορικό ταξίδι να είναι χωρίς απρόοπτα.
-
παλι καλα που εισαι αθικτος !!! αν και το σκατο θα εφτασε στην καλτσα
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το θεμα με τις διαβασεις εχει οντως παραγινει..Ιδιως στο κεντρο της πατρας ειναι απερριγραπτο αυτο που συμβαινει..
Κλασσικο παραδειγμα αν πας να περασεις απο τη κεντρικη πλατεια, τη πλατεια Γεωργιου απεναντι στη Γεροκωστοπουλου..Κατα 99% σε πατησαν..
Τις τελευταιες φορες εχω ξεκινησει να τη περναω τσαμπουκαλεμενος ετσι να δω.. Αλλοι σταματανε χωρις να πουνε κουβεντα,αλλοι σου ζητανε και τα ρεστα..Το ιδιο και το αυτο.Στο λουτρακι μπροστα στην καφετερια μου ο δρομος ειναι μια τεραστια ευθεια.Εχει βαλει και φαναρια που αναβοσβηνουν ο δημος,εχει και διαβασεις (3) αλλα οι γληγοροι ,γληγοροι
Εχει καταντησει ευθεια για κοντρες
Απο περσυ εγω οταν βλεπω καποιον να ερχεται γαμιωντας κανω 2-3 βηματα πανω στη διαβαση για να τον κανω να κοψει
Το τι γινεται δεν λεγεται.
Περσυ ενας πρεπει να ερχοταν με 130 τουλαχιστον....εριξε τετοιο φρεναρισμα που κοντεψε να του φυγει το αμαξι πανω στους φοινικες.Τρελαμενος κατεβαινει να μου την πει,και εγινε το ελα να δεις
Ηρθε με μαγκια και εφυγε με κλανια
PS: Ειμαι σε αυτο το μαγαζι 16 χρονια και εχουν γινει πανω απο 15 τροχαια και συνολο 7 νεκροι
Αλλα οταν ειχα παει προσωπικα στον πρωην δημαρχο να παρακαλεσω να βαλει σαμαρακια,τον επιασε η ηθικη και μου λεει πως ειναι παρανομα -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Χτες το πρωί (μεταξύ 6:30 με 7:30 αν θυμάμαι καλά) γύρναγε ο πατέρας μου από τα Γλυκά Νερά. Στο φανάρι πριν τον κόμβο του ΒΑσιλόπουλου, ήταν μια μηχανή πεσμένη (δε μου έδωσε λεπτομέρειες) και ένα παλικάρι στο διάζωμα σκεπασμένο (νεκρό). Ας είναι αλεφρύ το χώμα που το σκεπάζει.Έμαθα τελικά ότι το παλικάρι έζησε και ότι το είχαν σκεπάσει λίγο μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Τουλάχιστον αυτά έμαθα από κάτοικο της περιοχής χθες. Μακάρι να είναι έτσι.
Και κάτι που είδα χθες πάλι στη Λαυρίου. Στο ρεύμα προς Γλυκά Νερά, στο φανάρι στη γέφυρα με την Αττική οδό, που έχει κάτι μάντρες με ξύλα και υλικά οικοδομής.
Hyundai Atos το πρώτο, λευκό για κάποιο λόγο, πριν το φανάρι έκανε δεξιάχτύπησε πάνω στην πόρτα της μάντρας με τα υλικά οικοδομής, την κατέβασε, μαζί με μέρος της μάντρας και ήταν πεσμένο με το πλάι στον παράδρομο. Πιθανολογώ ότι είδε τελευταία στιγμή ότι είχε κόκκινο φανάρι, και ότι οι άλλοι σταματήσανε, έκανε δεξιά και ξεκίνησε τις τούμπες. Το αμάξι ήταν γύρω γύρω χάλια. Φυσικά είναι ένα σενάριο μιας και δεν ήμουν μπροστά.
Ο οδηγός πρέπει να ήταν ένας παππούς που ήταν καθισμένος δίπλα στο δρόμο και που του χαν φορέσει ένα κολάρο και κάτι σα νάρθηκα στο χέρι.Βέβαια είχαμε και τα ζώα, και αυτά ήταν οι τροχαίοι, που είχαν παρκάρει στον παράδρομο, και κοιτάγανε το διαλυμένο αμάξι και είχαν αφήσει την κίνηση στη Λαυρίου στην τύχη της, καθώς υπήρχαν συντρίμια σε όλο το δεξί ρεύμα και οι εργάτες από τις μάντρες προσπαθούσαν οι άνθρωποι να καθαρίσουν. Χωρίς τρίγωνα, χωρίς τίποτα. Και οι αστυνομικοί αντί να βάλουν το περιπολικό μπροστά και να ρυθμίσουν την κυκλοφορία...
-
Χθες το βράδυ στη Γλυφάδα (Αγγελου Μεταξά και Ζησιμοπούλου, αν θυμάμαι καλά), την ώρα που άρχισε να βρέχει, κοπέλα πέρασε με κόκκινο (κατακόκκινο) και όπως ήταν αναμενόμενο έσκασε πάνω της ένα αυτοκίνητο ερχόμενο κάθετα. Αν και αρκετά 'εντυπωσιακό' το ατύχημα, ευτυχώς ήταν όλοι καλά, ίσως γιατί δεν έτρεχαν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όπως τον έχουν κάνει την Μεταξά με 'κρυμμένα' φανάρια κάθε 50 μέτρα, τα οποία είναι τελείως ασυγχρόνιστα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά τη νύχτα που περνάνε αρκετοί χωρίς έλεγχο και αναπτύσσουν και ταχύτητα ...
-
της ποπης παλι σημερα στο περιφερειακο θεσσαλονικης. Οδηγηση με βροχη η χαρα του ηλιθιου οδηγου! Δεν αναβουν φωτα, δεν μειωνουν ταχυτητα γτ δεν εχουν ιδεα τι παει να πει τριβη, προσπερασεις αβερτα, συνομιλια στο κινητο και πολλοι αλλοι λογοι δημιουργουν το χαος σε αυτο τον κακοφιαγμενο μεν δρομο, αλλα με 3 λωριδες δε!
Μετωπο δυτικα : Ωρα 10 παρα, καραμπολα 4-5 αυτοκινητων στη δεξια πλευρα του δρομου. Ταυτοχρονα απο το αλλο ρευμα στο ιδιο σημειο, ενα fiat punto (νομιζω) στην αριστερη λωριδα τουμπαρισμενο κ σταματιμενο καθετα με τη πλευρα του συνοδηγου στο δρομο. Καμαρωναν οι οδηγοι και οι τροχαιοι δε προλαβαιναν. Ενα μεγαλο μπραβο στους αστυνομικους διοτι εκαναν κατι παραπανω απο το 100% που θα μπορουσαν για να μαζεψουν γρηγορα τα αμαξια. (Για να λεμε κ τα καλα)
Στην εξοδο της εξωτερικης περιφερειακης προς Αθηνα, πριν τη Σινδο, 2 αμαξια το ενα νομιζω citroen και το αλλο yaris, εγινε καλο στουκο, με το κ*λο του yaris να εχει γινει σαν της Τζουλιας Οι επιβατες στεκοταν πανω στη στροφη πισω απο τις μπαριερες κ καμαρωναν κ αυτοι! Ηταν ομως κομπλε με αδιαβροχα, μου θυμησαν τις καλες στιγμες στα ασφαλτινα ραλλυ που περιμενουμε να περασουν τα αμαξια!
Μετωπο ανατολικα : Ωρα 11 παρα, αφου φαγαμε τη ππρα με τα ΤΕΙ που οι φοιτητες εκλεισαν τη σχολη για 7ημερο!! (φοιτητης ειμαι πιστεψτε με δεν εκλεισα καμια σχολη [αλλο μεγαλο θεμα κ η παιδεια στη χωρα] ), στο ρευμα για ανατολικα ακομα καθαριζαν το οδοστρωμα στο σημειο που τουμπαρε το punto, 10λεπτα εμπλοκη ο δρομος. Απο την αλλη μερια, προς δυτικα δλδ, στο ιδιο σημειο που εγινε η πρωινη καραμπολα στο δεξι ρευμα, αυτη τη φορα καραμπολα 7 αυτοκινητων στο αριστερο ρευμα. Η κινηση εξυπηρετουνταν μονο απο τη δεξια λωριδα κ η ουρα εφτανε μεχρι τη κατηφορα της Νεαπολης.
κατα τα αλλα ολα καλα.
Καλη σας μερα! -
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
ενα fiat punto (νομιζω) στην αριστερη λωριδα τουμπαρισμενο κ σταματιμενο καθετα με τη πλευρα του συνοδηγου στο δρομορα της Νεαπολης.Για οσουν ανησυχησαν, δεν ειμαι εγω.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
:omg: παλι καλα που εισαι αθικτος !!! αν και το σκατο θα εφτασε στην καλτσαThanks...
Έκανα διάφορες σκέψεις εκείνη τη στιγμή, περιέργως όμως σε καμία δεν ένοιωσα κίνδυνο ότι θα χτυπήσω... δε ξέρω, το γεγονός ότι φορούσα ζώνη, η ύπαρξη αερόσακων, το ότι θα έπεφτα σε μπαριέρες, η υπερένταση της στιγμής, ... με έκαναν να έχω μόνο δύο σκέψεις:
- Ότι θα χάσω το αεροπλάνο
- Ότι θα διαλύσω το αυτοκίνητο
Ενδεχομένως κάποιος καλύτερος οδηγός από εμένα να μην το έχανε καθόλου, εγώ το πάλεψα, στο 3ο ανάποδο τιμόνι όμως έφυγε εντελώς 'ακυβέρνητο'. Ενδεχομένως επίσης αν είχα βάλει πιο σκληρή ανάρτηση να το είχα κρατήσει μιας και μετά το 1ο ανάποδο φάνηκε ότι η μεταφορά βάρους ήταν πάρα πολύ απότομη και έντονη.
Τεσπα, τώρα που το ξανασκέφτομαι πρέπει να πάω να ανάψω κανα κεράκι στην εκκλησία.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
ενα fiat punto (νομιζω) στην αριστερη λωριδα τουμπαρισμενο κ σταματιμενο καθετα με τη πλευρα του συνοδηγου στο δρομορα της Νεαπολης.
Για οσουν ανησυχησαν, δεν ειμαι εγω.
Και ποιος σου ειπε οτι ανησυχησαμε...
aserf
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Κατά τρίτον χαίρομαι που το αυτοκίνητό μου είναι σώο παρά την ΤΡΟΜΑΡΑ που πήρα, αντίστοιχη της οποίας δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου
Been there, done that , μετά από τέτοια εμπειρία αρχίζεις να βλέπεις τη ζωή με διαφορετικό μάτι.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έκανα διάφορες σκέψεις εκείνη τη στιγμή, περιέργως όμως σε καμία δεν ένοιωσα κίνδυνο ότι θα χτυπήσω... δε ξέρω, το γεγονός ότι φορούσα ζώνη, η ύπαρξη αερόσακων, το ότι θα έπεφτα σε μπαριέρες, η υπερένταση της στιγμής, ... με έκαναν να έχω μόνο δύο σκέψεις:
- Ότι θα χάσω το αεροπλάνο
- Ότι θα διαλύσω το αυτοκίνητο
Ενδεχομένως κάποιος καλύτερος οδηγός από εμένα να μην το έχανε καθόλου, εγώ το πάλεψα, στο 3ο ανάποδο τιμόνι όμως έφυγε εντελώς 'ακυβέρνητο'. Ενδεχομένως επίσης αν είχα βάλει πιο σκληρή ανάρτηση να το είχα κρατήσει μιας και μετά το 1ο ανάποδο φάνηκε ότι η μεταφορά βάρους ήταν πάρα πολύ απότομη και έντονη.
Τεσπα, τώρα που το ξανασκέφτομαι πρέπει να πάω να ανάψω κανα κεράκι στην εκκλησία.
aserf....χαίρομαι που όλη αυτή η 'τρομάρα' είχε αίσιο τέλος!
Το Cordoba έχει esp? -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Το Cordoba έχει esp?Thanks a lot!!!
Δυστυχώς όχι, πιστεύω ότι αν είχε με μεγάλη πιθανότητα θα είχε ισιώσει... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δυστυχώς όχι, πιστεύω ότι αν είχε με μεγάλη πιθανότητα θα είχε ισιώσει...Σίγουρα θα είχε βοηθήσει αποτελεσματικά.
Πάντως αφού όλα τελείωσαν ομαλά...δόξα τω θεώ.
Επίσης προσοχή στην δύναμη πίεσης του πεντάλ των φρένων. -
Εχθές στην είσοδο της πόλης των Γρεβενών κατά της 11:30...
ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές. -
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Σήμερα στις τρύπες του Καραμανλή γύρω στις 17:00 είχει αναποδογυρίσει ένα κόκκινο αυτοκίνητο και πιο δίπλα ήταν σκυφτός ο οδηγός του -μάλλον καλα-. Φρέσκο πάντως, γιατί το ασθενοφόρο ήταν ακόμα στο δρόμο.Εδώ η καταπληκτική φωτό της συνοδηγού που αποτυπώνει όλη την έκταση του ατυχήματος:
υπαρχει κατι για να δουμε ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σήμερα στις τρύπες του Καραμανλή γύρω στις 17:00 είχει αναποδογυρίσει ένα κόκκινο αυτοκίνητο και πιο δίπλα ήταν σκυφτός ο οδηγός του -μάλλον καλα-. Φρέσκο πάντως, γιατί το ασθενοφόρο ήταν ακόμα στο δρόμο.
Εδώ η καταπληκτική φωτό της συνοδηγού που αποτυπώνει όλη την έκταση του ατυχήματος:
υπαρχει κατι για να δουμε ;
ΟΧΙ! ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΕ!
Κάτι πρέπει να γίνει με εκείνο το σημείο, είναι θάνατος.
-
Η φωτο δειχνει ενα κομματι του οδοστρωμματος και να καθρεπτιζεται στο παραθυρο ενα αμαξι.ΥΠαρχει κατι αλλο;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δυστυχώς όχι, πιστεύω ότι αν είχε με μεγάλη πιθανότητα θα είχε ισιώσει...εισαι σιγουρος οτι δεν εχει; βλεπω στην υπογραφη σου τη λεξη sport. το 2003 που το πηραμε και εμεις η βασικη του διφορα απο το signo ηταν το standard esp (που ο πανασχετος πωλητης ειχε πει σε μενα νεο οδηγο οτι δεν χρειαζεται) και τα μπακετ .. μαλιστα αυτα ηταν που διαφοροποιουσαν και την τιμη μεταξυ των δυο εκδοσεων ...μηπως τελικα ειναι το signo με ζαντες απο sport (αν δεν εχει το esp); sorry για το off topic ...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#