-
Ένα στραπατσαρισμένο υπήρχε πάνω σε πλατφόρμα, στη διασταύρωση Κηφισίας με Πανόρμου...
Σίγουρα όταν το έβλεπες, ίσως και ασυναίσθητα, έκοβες ταχύτητα...
Δεν ξέρω μετά από λίγο τι γινόταν...
-
@piliourits said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
με διασυνδέσεις
Θα πρεπε να τις λένε τις διασυνδέσεις. Ονόματα. Αν και νομικά δυσκολο να τους τρεξει κανείς ωστόσο να μένει στη συνείδηση των ψηφοφόρων/πελατών ότι είναι συνεργοί σε δολοφονία και συνεργοί στον ξευτελισμό της ζωής τους.
Άλλες σκέψεις σχετικά με το θέμα: μακάρι στο κοντινό μέλλον τα αυτοκίνητα να οδηγούν τον εαυτό τους και να μην υπάρχει καν η επιλογή να οδηγήσει κανείς. Η μόνη σωτηρία για μια χώρα με τόσα πολλά γίδια που παριστάνουν τους ανθρώπους.
ΥΓ: Προς επίρρωση της παραπάνω παραγράφου. Ξέρετε εσείς καμία άλλη χώρα όπου πάει ένα γίδι που παριστάνει τον άνθρωπο και κατεβάζει πινακίδες οδικής κυκλοφορίας γιατί έτσι γουστάρει; Εγώ δεν ξέρω.
-
@williamg said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
ΥΓ: Προς επίρρωση της παραπάνω παραγράφου. Ξέρετε εσείς καμία άλλη χώρα όπου πάει ένα γίδι που παριστάνει τον άνθρωπο και κατεβάζει πινακίδες οδικής κυκλοφορίας γιατί έτσι γουστάρει; Εγώ δεν ξέρω.
Τις πινακίδες που γράφουνε πίσω ότι ζημιά έχει 2 χρόνια φυλάκιση εννοείς?
Πάντως Αγγλία κατεβάζουν αβέρτα τις κάμερες ελέγχου δακτυλίων. -
Σφοδρο ατυχημα στην Πατρα - Πυργου. Σε ενα δρομο που περνας απο τυχη.
-
@antonakis said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@williamg said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Τις πινακίδες που γράφουνε πίσω ότι ζημιά έχει 2 χρόνια φυλάκιση εννοείς?
Πάντως Αγγλία κατεβάζουν αβέρτα τις κάμερες ελέγχου δακτυλίων.Ναι. Αυτές. Και δεν μιλάω για καμία τελειωμένη περιοχή τύπου Μενίδι.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#