-
ναι Κώστα ρεύμα παίρνει απ το φανάρι χωρίς κανένα πρόβλημα, όπως παλιά...απλά στα φώτα του τρέιλερ έβαλα λάμπες λεντ με τρίχες κόστος
-
Εκ παραδρομής διέγραψα το μήνυμα
-
Ο λόγος; Γιατί σκεφτόμουν να περάσω για μια προσφορά επειδή είμαι και κοντά τους. Χρειάστηκε να κοπεί ο προφυλακτήρας;;;
-
Φίλε ACAB, κατά λάθος διέγραψα την προηγούμενη ανάρτηση μου. Το γεγονός ότι δεν έμεινα εγώ ευχαριστημένος από έναν εγκατάσταση (Ahellas) δεν σημαίνει ότι δεν θα μείνεις εσύ. Δεν σε αποτρέπω από το να πας, απλά μεταφέρω την εμπειρία μου από την τσαπατσούλικη δουλειά που έγινε.
Για να είμαι συγκεκριμένος τα καλώδια ήταν χύμα πάνω από τη ρεζέρβα, το κουτάκι του CAN bus και αυτό χύμα. Αν σήκωνες το δάπεδο της ρεζέρβας θα τα ξήλωνες όλα! Το τιμόνι και ο λεβιές των ταχυτήτων ήταν λερωμένος. Πες με περίεργο αλλά αυτό δεν είναι επαγγελματική δουλειά. Δεν θα κολλήσω σε ευγένεια κτλ γιατί αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό θέμα. -
Ο χρήστης ACAB έγραψε:
Χρειάστηκε να κοπεί ο προφυλακτήρας;;;΄
ο προφυλακτήρας ούτε να βγεί χρειάζεται, ούτε να κοπεί...κ υπάρχουν αναμονές κ βιδώνεταιπήγαινε εκει που σ λέω κ θα μ θυμιθείς
-
Η απλη η διαδικασια ολα υπαρχουν το μονο που θα σου βαλει ειναι ο 'κλεφτης' στο πισω φαναρι για ρευμα,δεν θα κοψει τιποτα απολυτος.
-
Υπάρχει κανένα παλικάρι εδώ που έχει το Duster με τον κινητηρα 1.2 turbo βενζίνης να μας πει εντυπώσεις(κατανάλωση,επιδόσεις , συμπεριφορά;
-
Ο χρήστης politis25 έγραψε:
Υπάρχει κανένα παλικάρι εδώ που έχει το Duster με τον κινητηρα 1.2 turbo βενζίνης να μας πει εντυπώσεις(κατανάλωση,επιδόσεις , συμπεριφορά;Ρώτα και εδώ.
-
Σήμερα είδα το νέο Duster σε χρώμα πορτοκαλί με γαλλικές πινακίδες να κυκλοφορεί στην περιοχή του Λαυρίου(λογικά λόγω της παρουσίασης το βολτάρουν). Πολύ όμορφο αμάξι πιο ογκώδεις απο τον παλιότερο μοντέλο όμορφες μαύρες ζάντες 17 ιντζών το μόνο που δεν μου άρεσε καθόλου όμως είναι τα πίσω φανάρια copy paste renegate. Σε γενικές γραμμές ένα πολύ όμορφο αμάξι που τραβάει τα βλέμματα.
-
Αν και λίγο αργοπορημένα θέλω να ενημερώσω ότι το πρόβλημα με το s&s λύθηκε, μετά από περίπου 40' δουλειάς. Όλα καλά. (ας είναι καλά ο κασιδιάρης....εε συγγνώμη ο Πέτρος ήθελα να πω που έφαγε ένα 6ωρο για να πάμε όλοι οι επόμενοι άνετοι να κάνουμε λίγο παραπάνω από μισάωρο... )
Το κουλό της υπόθεσης βέβαια ήταν ότι όταν τους έδωσα άδεια κυκλοφορίας μέσα στο σύστημα δεν ήταν περασμένο το αυτοκίνητο ανάμεσα σε αυτά που ήταν προς ανάκληση. Τέλος πάντων ο υπεύθυνος του συνεργείου ευγενικά το τακτοποίησε παρακάμπτοντας τις όποιες γραφειοκρατίες, αλλά έμεινα έκπληκτος καθώς περίμενα ότι θα υπήρχε ανάκληση για χρονική περίοδο (π.χ όλα τα μοντέλα από Ιούλιο και μετά) και όχι να έχουν επιλεκτικά κάποια μοντέλα. Στην τελική που ήξεραν ποια αυτοκίνητα είχαν θέμα και ποια όχι....;;;;; -
Ίσως κάποια γραμμή παραγωγής να είχε το πρόβλημα και όχι όλες. Φαντάζομαι θα υπάρχουν πολλές γραμμές παραγωγής ταυτόχρονα. Και λογικά οι παρτίδες των ανταλλακτικών θα πηγαίνουν σε καθορισμένες γραμμές και όχι όπου να είναι. Έτσι θα μπορούν να ξέρουν σε κάθε αυτοκίνητο τι εξαρτήματα έχουν φορεθεί.
-
Γεια χαρά.
Υπάρχει κανένα άρθρο σχετικά με gps και χάρτες off-road;
Ρώτησα και στο γενικό φόρουμ 4τροχοί αλλά δεν πήρα απάντηση.Πήγα το ΣΚ δασικό χωριό ερύμανθου και από εκεί πήρα δασικούς δρόμους προς τα σύνορα της βουλγαρίας.
Συνήθως χρησιμοποιώ χάρτες από maps.me που είναι πολύ καλοί, με μονοπάτια και πολλές λεπτομέρειες
αλλά προς μεγάλη μου λύπη δεν τους είχε τους δασικούς δρόμους τηε περιοχής... -
Καλησπέρα,γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να δεις θερμοκρασία 'νερού' στο duster?
-
Ο χρήστης Αγγελος Παναγοπουλος έγραψε:
Καλησπέρα,γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να δεις θερμοκρασία 'νερού' στο duster?Συνηθως αυτο που ενδιαφερει ειναι η θερμοκρασια λαδιου. Ισως με κανα οργανακι που να συνδεεται στην obd
-
Όργανο θερμοκρασίας νερού δεν έχει?
Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Οργανο είχε το προηγούμενο.Το τωρινό δεν έχει.
-
Ο χρήστης petros3110 έγραψε:
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για Continental ContiCrossContact ATR με 5000 χλμ (3 μηνών) να μου στείλει μνμ. Τα αλλάζω γιατί πάω σε All terrain. Τιμή 280
Αν θυμάμαι καλά από προηγούμενα λεγόμενά σου θα βάλεις τα BF GOODRICH. Όταν τα βάλεις θα θελα να γράψεις εντυπώσεις γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα για χώμα, λάσπη, χιόνι αλλά και τα χειρότερα για βροχή και θόρυβο.
Πέτρο, τελικά έβαλα τα Yokohama Geolandar A/T-S G015. Δεν πήγα στα BF λόγω αυξημένης κατανάλωσης και θορύβου σε σχέση με τα πραγματικά offroad χιλιόμετρα που κάνω κάθε χρόνο.. ( 2 μωρά on board… .).Εκανα και μια δυο βόλτες στην Πάρνηθα (Χασιά -Αυλώνα) και είδα ότι είναι ενα τίμιο 60-40 λάστιχο με πολύ καλά επίπεδα θορύβου.
-
Καλοριζικα φιλε advrider καλο λαστιχο εχω γυρισει ολα τα βουνα με το g012 ειναι η 2η συνεχομενη φορα που τα βαζω!!!Πραγματικα σκυλια σε λασπη πετρα.Θα ηθελα να σας ρωτησω παιδια τωρα τελευταια ακουω ενα κοπανημα μπροστα ειδικα σε χωματοδρομο και λιγοτερο στον δρομο μαλλον πρεπει να αλλαξω τα μπαρακια της ζαμφορ κατι αμορτισερακια.Τα εχει αλλαξει κανεις????
-
Ο χρήστης advrider έγραψε:
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για Continental ContiCrossContact ATR με 5000 χλμ (3 μηνών) να μου στείλει μνμ. Τα αλλάζω γιατί πάω σε All terrain. Τιμή 280
Αν θυμάμαι καλά από προηγούμενα λεγόμενά σου θα βάλεις τα BF GOODRICH. Όταν τα βάλεις θα θελα να γράψεις εντυπώσεις γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα για χώμα, λάσπη, χιόνι αλλά και τα χειρότερα για βροχή και θόρυβο.
Πέτρο, τελικά έβαλα τα Yokohama Geolandar A/T-S G015. Δεν πήγα στα BF λόγω αυξημένης κατανάλωσης και θορύβου σε σχέση με τα πραγματικά offroad χιλιόμετρα που κάνω κάθε χρόνο.. ( 2 μωρά on board… .).Εκανα και μια δυο βόλτες στην Πάρνηθα (Χασιά -Αυλώνα) και είδα ότι είναι ενα τίμιο 60-40 λάστιχο με πολύ καλά επίπεδα θορύβου.
Είναι 60-40? Κάπου είχα διαβάσει οτι είναι 50-50...
-
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
Είναι 60-40? Κάπου είχα διαβάσει οτι είναι 50-50...
Πολλές φορές αυτό το 50-50 είναι μαρκετιστικο τρικ. Ο χαρακτηρισμος all terrain είναι πιο σωστός.
Στάλθηκε από το E5533 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dacia Duster