-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Ήρθαν χτες τα αυθεντικα πλαστικα προστατευτικά φτερων. Έχουν πανω τους αυτοκολλητη ταινια, αλλά προτείνουν οι οδηγίες και έξτρα κόλλα. Εχει ιδέα κάποιος τι κόλλα ταιριάζει; επειδή ο κωδικός της κόλλας που αναφέρεται στις οδηγίες είναι της renault και δεν βρίσκω κάτι στο ίντερνετ.Βάλε της Bison δύο συστατικών......συσκευασία με 2 παράλληλες συριγγες.
-
Ευχαριστώ. Τελικά πήρα την turbofix για μονταρισμα. Πιστεύω είναι κατάλληλη. Όταν ανοίξει ο καιρος και κάνω το μονταρισμα θα ανεβασω φωτός.
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Ήρθαν χτες τα αυθεντικα πλαστικα προστατευτικά φτερων. Έχουν πανω τους αυτοκολλητη ταινια, αλλά προτείνουν οι οδηγίες και έξτρα κόλλα. Εχει ιδέα κάποιος τι κόλλα ταιριάζει; επειδή ο κωδικός της κόλλας που αναφέρεται στις οδηγίες είναι της renault και δεν βρίσκω κάτι στο ίντερνετ.Καλημέρα riverael1. Απο που τα πηρες και πόσο?
-
Καλημέρα απο το lzparts.de 208.80€+ 19.90€ έξοδα μεταφοράς για Ελλάδα με dhl (έως 10kg). Στην αντιπροσωπεία μου ζήτησαν 290€ χωρίς την τοποθέτηση, την οποία θα κάνω μονος μου.
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα και τους απανταχού dusterakides! Μόλις ανακάλυψα ένα πρόβλημα στο όχημα μου και δε ξέρω τι να κάνω! Είναι μόλις 6 μηνών με 8000 χλμ! Φαίνεται πως έχει σπάσει το χρώμα.(δε γνωρίζω πως να ανεβάσω εδώ φωτογραφίες) . Είχε κάνεις το ίδιο πρόβλημα? Το πρόβλημα εντοπίζεται στο πίσω μέρος εκεί που τελειώνει ο ουρανός δεξιά και αριστερά μέσα στο λουκι.
-
Γιατί δεν ξέρεις τι να κάνεις? Στην εγγύηση είσαι.Αυτο το πρόβλημα με το χρώμα στο αυτοκίνητο πάντως δεν το έχω ακούσει άλλη φορά.
-
Καλά σε επίπεδο βαφής το duster είναι ψιλό χάλια. Εμένα, ακούμπησε η πόρτα του οδηγού σε ένα πλαστικοποιημένο σίδερο με πολύ λίγη φόρα και έφυγε η μπογιά τελείως. Μιλάμε για 3 χιλιοστά όχι τπτ φοβερό, αλλά σε σχέση με την ποιότητα βαφής του jimny απέχει παρασάγγας.
-
Εκπτώσεις στην ποιότητα για να κρατηθεί χαχηλά η τιμή...
-
Το ίδιο έχω και εγώ απο την αρχη με τη βαφή με το φιλο στον ουρανό , όπως και στο τελείωμα της βαφής στην ακρη στα πίσω φτερά. Προτίμησα να μην τα βαψω εντος εγγυησης και δεν έχει χειροτερεψει. 4.5 χρόνια το έχω χρωμα λευκό. Κάποιος είχε γράψει εδώ στο forum οτι το θέμα με τον ουρανό στα λούκια στο τελείωμα το έχουν και αλλά renault και είναι θέμα βαψιματος απο το εργοστάσιο της renault.
-
πολύ μούγκα ρε παιδια...τι έγινε πήραν τα βουνά οι κυνηγοί??? πάντως εγώ σήμερα έβαλα τους λασπωτήρες...και τον άλλο μήνα τους ανεμοθραυστες...γαμώ τον ενφια μου
-
Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω στο Duster,μοντελο του 11,τα πλαινα πλαστικα προστατευτικα κατω απο τι πορτες σε χρωμα ασημι νομιζω, αντεχουν το βαρος ενος ατομου ωστε να πατησει για να δεσει στις μπαρες κλπ ή ειναι απλα διακοσμητικα?
-
Ο χρήστης petros3110 έγραψε:
πολύ μούγκα ρε παιδια...τι έγινε πήραν τα βουνά οι κυνηγοί??? πάντως εγώ σήμερα έβαλα τους λασπωτήρες...και τον άλλο μήνα τους ανεμοθραυστες...γαμώ τον ενφια μουΠέτρο,οι ανεμοθραύστες προσθέτουν λίγο θόρυβο παραπάνω.Φίλος με qq στον μήνα επάνω έβγαλε τους μπροστινούς.
-
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
πολύ μούγκα ρε παιδια...τι έγινε πήραν τα βουνά οι κυνηγοί??? πάντως εγώ σήμερα έβαλα τους λασπωτήρες...και τον άλλο μήνα τους ανεμοθραυστες...γαμώ τον ενφια μου
Πέτρο,οι ανεμοθραύστες προσθέτουν λίγο θόρυβο παραπάνω.Φίλος με qq στον μήνα επάνω έβγαλε τους μπροστινούς.
ωπ, α ρε ένφια με έσωσες! χαχαχα οκ Κώστα σε ευχαριστώ πολύ, δεν θα βάλω
-
Είπαμε,είμαστε εδώ και όπου χρειάζετε μεταδιδουμε αυτά που γνωρίζουμε,ή αυτά που ακούμε.
-
Καλησπέρα σε όλο τον λαό.
Έχοντας ξεπεράσεις τις 5.500 χλμ. αρχίζω και το πατάω λίγο παραπάνω . Οχι τπτ τρομερό (στα 130-140 χλμ/ωρα) και αρχίζω και ευχαριστιέμαι το 'άνοιγμα' που έχει και σε αυτές τις ταχύτητες.
Κάποιες μικροπαρατηρήσεις.
Με πειράζει που δεν υπάρχει μια σταθερή ένδειξη θερμοκρασίας. Δλδ σε περίπτωση που ανεβάσει θερμοκρασία θα βγάλει κάποια φωτεινή ένδειξη στο ταμπλό και από εκείνο το σημείο και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου ή θα υπάρχει κάτι πιο προοδευτικό σε ειδοποίηση;;;;;Απόψε που πάρκαρα στην πυλωτή και είχα τα φώτα (μεσαία σκάλα) να χτυπάνε απέναντι έκανα τον κλασικό έλεγχο των παραθύρων τραβώντας τους διακόπτες προς τα πίσω έτσι ώστε αν κάποιο παράθυρο ήταν ανοιχτό να κλείσει. Παρατήρησα λοιπόν ένα μικρό παίξιμο στα φώτα (τρεμόπαιζαν) σα να έχανε δύναμη η μπαταρία. Εν τέλει όλα τα παράθυρα ήταν κλειστά αλλά ξαναδοκίμασα τραβώντας τους διακόπτες προς τα πίσω και τα φώτα έκαναν αυτό το τρεμούλιασμα. Όσες φορές κι αν το δοκίμασα ήταν σα να έχαναν δύναμη τα φώτα και χαμήλωνε η έντασή τους!!!!!!
Αν το δοκιμάσει κανείς ας μου πει μήπως τελικά έπαιζαν τα μάτια μου μετά από τόσες ώρες δουλειά και χρειάζομαι οφθαλμίατρο....Επίσης μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσω το manual της οθόνης πολυμέσων γιατί μια συνδέεται αυτόματα το κινητό (i phone) και άλλη φορά πρέπει να ψάξω στην οθόνη χειροκίνητα 'διαθέσιμες συσκευές' για να βρει και να 'διαβάσει' το κινητό. Το bluetooth του κινητού εννοείται πως είναι ανοιχτό. Ενώ είχα κάνει από τις πρώτες μέρες το ζευγάρωμα, είναι σα να το χάνει και να θέλει επανασύνδεση τακτικά. Εκτός κι αν κάτι δεν κάνω καλά. Πάντως αρκετά βολικόσε χρήση τηλεφώνου το media nav...
Τελικά Πέτρο είχες κάτι νεότερο με το s&s;;;; Από πλευράς μου ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
ΥΓ Για να λέμε και τα στραβά της Dacia σήμερα γέμισα το παγούρι του νερού (το έψαχνα στην αρχή εκεί πάνω που ήταν ) και διαπίστωσα ότι πήρε 1,5 λίτρο. Τι στο καλό άδειο το είχαν από το εργοστάσιο. Και να πω ότι από το 15Αύγουστο και μετά πέτυχα τις βροχές και καθάρισα πολλές φορές το τζάμι.....
-
Αυτό που αναφερεις με τα φωτα δεν το χω αντιληφθεί αλλά μου το έκανε το προηγούμενό μου αμάξι χωρις άλλα επακόλουθα. Στην αντιπροσωπεία πλέον παίρνω τηλ κάθε Παρασκευή κ η απάντηση παραμένει η ίδια δηλ. ουδέν νεότερον. Για το κινητό δεν ξέρω να σου πώ γιατί το δικό μου είναι παλιάς τεχνολογίας κ δεν συνδεόταν ενώ του γιου κ της συνεταίρου που συνδέθηκαν δεν ξαναασχολήθηκαν. Το ίδιο κατάλαβα κι εγώ για το παγούρι των υαλοκαθαριστήρων...Εγώ θα παρακαλούσα αν κάποιος έχει χρόνο να γράψει με τη σειρά το τί ακριβώς δείχνουν οι ενδείξεις στο κοντερ γιατί μπερδευομαι και το ενχειρίδιο λέει αναλόγως τη χώρα...δηλ εξωτερική θερμοκρασία, χιλιομετρητής, ημερίσιος χιλιομετρητής, μέση κατανάλωση, στιγμιαία κατανάλωση κλπ
-
Εχουμε και λέμε.Εξωτερική θερμοκρασια,συνολικά χιλιόμετρα,μερικά χιλιόμετρα,πίεση ελαστικών,καταναλωθέντα λίτρα καυσίμου απο τον προηγούμενο μηδενισμό,μέση κατανάλωση,στιγμιαία κατανάλωση,χιλιόμετρα που απομένουν με το καύσιμο που υπάρχει,μερικά χιλιόμετρα (πάλι) και μέση ταχύτητα.
-
Και στο VW μας το κάνει αυτό με τα φώτα, χωρίς να έχουμε άλλα παρατράγουδα από την μπαταρία. Στο QQ που δεν το κάνει, μείναμε από μπαταρία μέσα στον πρώτο χρόνο
-
Η 'βύθιση' έντασης στα φώτα είναι φυσιολογική όταν προσπαθείς να κλείσεις ένα ηλεκτρικό παράθυρο (ακόμα μεγαλύτερη όταν γίνεται ταυτόχρονα και στα 4) καθώς έχουμε 4 μοτέρ ισχυρής έντασης που 'τραβάνε' ταυτόχρονα ρεύμα. Είναι φυσιολογικό να γίνεται ακόμα και με καινούρια μπαταρία καθώς δημιουργείται στιγμιαία πτώση τάσης (μέχρι να αναπληρώσει η γεννήτρια την απώλεια).
-
Ο χρήστης gnikas έγραψε:
Η 'βύθιση' έντασης στα φώτα είναι φυσιολογική όταν προσπαθείς να κλείσεις ένα ηλεκτρικό παράθυρο (ακόμα μεγαλύτερη όταν γίνεται ταυτόχρονα και στα 4) καθώς έχουμε 4 μοτέρ ισχυρής έντασης που 'τραβάνε' ταυτόχρονα ρεύμα. Είναι φυσιολογικό να γίνεται ακόμα και με καινούρια μπαταρία καθώς δημιουργείται στιγμιαία πτώση τάσης (μέχρι να αναπληρώσει η γεννήτρια την απώλεια).+1
Dacia Duster