-
Δεν νομίζω φίλοι πως χρειάζεται να ρωτήσω. Άλλωστε όταν εντός εγγύησης αντικαθίστανται κάποιοι εξοπλισμοί κατευθύνονται ως ελαττωματικοί στην εγκατάσταση του κατασκευαστή. Αυτό θα μπορούσε ίσως να αφορά κάποια αναλώσιμα. Ακόμη όμως κι αυτά υπόκεινται εξ όσον γνωρίζω σε διαδικασίες ανακύκλωσης. Αυτά τουλάχιστον όσον αφορά τα εξουσιοδοτημένα.
-
Ευτυχώς είναι photoshop
http://www.autoblog.gr/2017/01/14/pws-mporei-na-deixnei-kagouremeno-ena-dacia-duster/
-
Όπως πήρα το Duster επειδή ο υιός μου μου έφαγε το Matrix, έτσι η κόρη μου θα αρπάξει το Ignis της γυναίκας μου και εκείνη ψάχνει ένα μικρό Duster. Το Stepway δεν της αρέσει, κοιτάζουμε SX4 και παρόμοια, καμμιά ιδέα;
-
Ο χρήστης kkokkolis έγραψε:
Όπως πήρα το Duster επειδή ο υιός μου μου έφαγε το Matrix, έτσι η κόρη μου θα αρπάξει το Ignis της γυναίκας μου και εκείνη ψάχνει ένα μικρό Duster. Το Stepway δεν της αρέσει, κοιτάζουμε SX4 και παρόμοια, καμμιά ιδέα;Υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος που και το 2ο αυτοκινητο σου/σας,πρεπει να ειναι περιπτερο;;;
Αν ναι δες το c-hr,δεν ξερω και το ταβανι στο μπατζετ σου βεβαια...... -
Captur, mokka, juke
-
Το νέο Ignis επίσης σε πιο μαζεμένο, πέρα από προαναφερθέντα μοντέλα.
To C_HR πανάκριβο για τη κατηγορία του και αυτά που προσφέρει χωρίς ιδιαίτερο λόγο. -
Ένα duster ακόμα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Όχι περίπτερο ακριβώς, κάτι μικρότερο (χημική τουαλέτα ας πούμε). Υπάρχει λόγος. Νόμος είναι το δίκιο της συζύγου.
-
To fiat panda ίσως; Ματζόβολο μεσα στην πόλη, ευέλικτο με μικρά κόστη συντήρησης και καλή αξιοπιστία.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
To fiat panda ίσως; Ματζόβολο μεσα στην πόλη, ευέλικτο με μικρά κόστη συντήρησης και καλή αξιοπιστία.το θέμα είναι τι θα πει η...ηγεσία (σύζυγος γαρ)!
αυτές δεν παίρνουν πάντα την τελική απόφαση;;; -
Συμφωνώ Βασίλη! Η δική μου να φανταστείς όταν λέμε να αντικαταστήσουμε το sei ένα δύο που εξετάζει με την αγορά τους θα καταστήσουν δεύτερο όχημα το duster
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
To fiat panda ίσως; Ματζόβολο μεσα στην πόλη, ευέλικτο με μικρά κόστη συντήρησης και καλή αξιοπιστία.
το θέμα είναι τι θα πει η...ηγεσία (σύζυγος γαρ)!
αυτές δεν παίρνουν πάντα την τελική απόφαση;;;Συμφωνω απολυτα με τους συνforumιτες! Κοιτα και το ignis, απλα πιστευω οτι η 'ηγεσια' θα προτιμησει την ιταλικη φινετσα (και οχι αδικα)...
-
Ο χρήστης kkokkolis έγραψε:
Όπως πήρα το Duster επειδή ο υιός μου μου έφαγε το Matrix, έτσι η κόρη μου θα αρπάξει το Ignis της γυναίκας μου και εκείνη ψάχνει ένα μικρό Duster. Το Stepway δεν της αρέσει, κοιτάζουμε SX4 και παρόμοια, καμμιά ιδέα;Άνοιξε ένα καινούργιο topic να μην είμαστε off
Το SX4 είναι μεγάλο Duster....
Το budget σου είναι το βασικό. Αν έχεις τη δυνατότητα 2008, Captur, Juke είναι καλές επιλογές -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
2008, Captur, Juke είναι καλές επιλογέςΝα προσθέσω και το Cactus που προσφέρεται και σε καλύτερη τιμή
-
Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια ιδέα για να αναβαθμίσω R/cd του Duster μου, μοντέλου 2011, ώστε να έχει δυνατότητα υποδοχής usb και να μπορώ να συνδέω το κινητό τηλέφωνο με το ηχοσύστημα;
-
Το νέο Dacia Duster θα κυκλοφορήσει στη Ρουμανία σε ακριβώς ένα χρόνο
Η φωτογραφία του άρθρου πάντως θυμίζει πολύ ch-r
-
Ευχαριστώ. Τα βλέπουμε όλα αυτά και αλλάζει κάθε ημέρα γνώμη. Όλα είναι ή πολύ μικρά, ή πολύ γυμνά ή πολύ ακριβά. Χθες της έδειξα το νέο Sandero Stepway 2017 και το είδε πολύ θετικά. Σαν μικρό Duster είναι οπότε μετράει και η οικειότητα. Έχουν βελτιώσει και την εργονομία στην κεντρική κονσόλα. Αυτό το δευτερόλεπτο είναι ανάμεσα σε αυτό και το Suzuki Swift.
-
-
Γεια σε όλους,πρώην κάτοχος του Terios1 αναγκάστηκα να το δώσω γιατί έκαιγε πάρα πολυ, δεν υπήρχε τότε κατι σε 4χ4 στα κυβικά μου,και με πόνο καρδιάς ξαναέπεσε στο ταπεινό Ford focous(στο δικο μου μυαλό οτι δεν σε πάει στο βουνό και στο χώμα ειναι ταπεινο ).Έπεσα τυχαία σε αυτό το νήμα,κοντεύω να διαβάσω όλες τις σελίδες και άρχισα να σκεφτομαι παλι εξορμήσεις στο βουνό βόλτες στα χιόνια και τρελαίνομαι
Θέλω να ρωτήσω όλους εσας να το σκεφτώ σοβαρά γαι μεταχειρισμενο η να κατσω στα αυγά μου δεν μπορω να διαθέσω πανω απο 10000 τωρα και αυτα οχι εύκολα τη λετε να αρχισω να ψάχνω η να το ξεχασω ?Κατι μου λεει μεσα μου οτι αυτο το αμαξι ειναι για εμένα
-
Με τοσα λεφτα ξεχασε το. Κανα ταλαιπωρημενο μπορει να βρεις αλλα δεν αξιζει
Dacia Duster