-
Λίγα ποστ πιο πίσω έχω βάλει τον κωδικό από το original.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Στο Matrix που έχω το μητρικό σκαφάκι, μάλλον PVC, τα πράγματα γλυστρούσαν, μέχρι που έβαλα μέσα ένα ελαστικό αντιολισθητικό χαλάκι του 1€, νομίζω από τα Lidl ή κάτι τέτοιο. Εάν έχετε το αυθεντικό των Renault/Dacia δεν χρειάζεται να το αλλάξετε όλο.
Και εγώ αφού το πάρω θα προσθέσω διάφορα αξεσουάρ.
Είδα πως δεν έχει γάντζο για παλτό, κάτι χρήσιμο όταν παίρνω πράγματα από το καθαριστήριο. Θα του προσθέσω έναν DIY.
Κάποια θήκη στην από πίσω για οργάνωση μερικών πραγμάτων. Μια θήκη Stanley σκέπτομαι.
Κάπου θα θέλω να βάλω την ταμπλέτα, σαν back up GPS, Bluetooth audio streaming και για On Board Diagnostics. Η θήκη πάνω από την κεντρική κονσόλα μοιάζει ιδανική, φθάνει να την σταθεροποιώ εκεί κάπως και να αφαιρείται / επανατοποθετείται εύκολα.
Το υποβραχιόνιο το ζήτησα.
Πίσω αριστερά υπάρχει ένα κενό. Αν κρεμαστεί εκεί ένα backpack μπορεί να περιέχει το φαρμακείο κλπ. Αλλιώς η θήκη του πυροσβεστήρα, με ταινία διπλής όψης;
Ένα USB stick 32GB για μουσική, αναβαθμίσεις χαρτών και το Medi@skin.
Μαξιλαράκι για τους ύπνους της γυναίκας μου. Στο Matrix έχω 3 αλλά τα παιδιά μεγάλωσαν. Αυτό μπαίνει στην τεράστια εταζέρα.
Κάπου πρέπει να χώνεται μια ομπρέλα. Δίπλα στο κάθισμα ίσως. Πτυοσκάπανο/ μαχαίρι / σφυρί κάτω από το κάθισμα του οδηγού, σε μια τσάντα. Τα manuals, βιβλίο service, άδειες και χάρτες κάτω από του συνοδηγού, σε ένα τσίγκινο κουτί. Κάπου φυσικά και τα χαρτομάνδηλα, στεγνά και υγρά.
Και μια θήκη για γυαλιά ηλίου. Κάπου πρέπει να μπει και αυτή. Και χωρίς να δονείται εκνευριστικά στο ρελαντί.
Και ένα δίχτυ συγκράτησης μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο.
Η μετάβαση από MCV στο Duster είναι δύσκολη ως προς την μη ύπαρξη πολλών μικροχώρων και ευκολιών για το κάθε τι. Είναι όμως και το πρώτο αυτοκίνητο σε 30 χρόνια που βλέπω χωρίς γάντζο. Νομίζω πως ακόμη και ο παλαιός σκαραβαίος είχε. -
Γάντζο έχει και η ρενω. Εφαρμοζει πανω στις χειρολαβες οροφής. Ίσως στο eBay βρεις πολύ φτηνά.
Θήκη γυαλιών επίσης υπάρχει και μπαίνει στην οροφή εκεί που θα ήταν η χειρολαβή του οδηγού.
Εγώ ομπρέλες έχω μέσα στις τρύπες από αυτό που είναι γύρω από την ρεζέρβα όπως και πυροσβεστηρα κλπ
Στο δικινητο δεν ξέρω τι χώρους έχει κάτω από τον χώρο αποσκευών αλλά όλο και κάτι θα χωράει.
Χαρτομάντιλα χωράνε στο ντουλαπάκι. Όπως και μανουαλ κλπ
Γενικά στο τέλος βολευονται τα πράγματα σχετικά εύκολα και στο duster. Απλά δεν είναι MPV όπου οι θήκες και οι λύσεις περισσεύουν.
-
Ο χρήστης jhn έγραψε:
http://www.team-bhp.com/forum/official-new-car-reviews/156651-renault-duster-awd-official-review-15.html
καλησπέρα, στη σελίδα που παραθέτω φαίνονται στις φωτο το εσωτερικό των τροχών του DUSTER. και εμένα έτσι είναι σκουριασμένο απο τη πρώτη μέρα που το πήρα και στους 4 τροχούς. ρώτησα στον αντιπρόσωπου και μου είπε ο τεχνικός να μην ανησυχώ έτσι τα φτιάχνουν. έχει κάποιος γνώμη και άποψη για αυτό?
ευχαριστώ.Είναι όντως value for money αλλά αυτές οι σκουριές δεν είναι ανησυχητικές; Μ' ένα search στο Google βλέπω προβληματικές περιπτώσεις σε διάφορα σημεία. Όχι μόνο εκεί που λέει ο jhn - στο search είδα και σε άλλα σημεία του αμαξώματος. Μπορεί τώρα να μη δημιουργούν πρόβλημα αλλά σε μερικά χρόνια... Έχετε δει εσείς κάπου;
Πριν την αγορά που είχα ψάξει θέματα είχαν κυρίως τα δεξιοτίμονα
Ναι έχεις δίκιο, είναι λόγω διαφορετικού εργοστασίου κατασκευής, το είχα διαβάσει κι εγώ. Απλά επειδή το ανέφερε ο jhn πιο πάνω το είπα, μήπως και εμφανίζεται συχνά και στα αριστεροτίμονα εν τέλει.
http://www.autocar.co.uk/car-news/indus ... thing-past
More recently, in the past year, Carswell claims to have inspected four Dacia Dusters rusting at their seams, and behind the sills and headlights.
A Dacia spokesman told Autocar: “On a limited number of right-hand-drive Dusters, built in India for the initial production phase and delivered between January 2013 and August 2014, it was found that an inconsistency in the process of painting the bodywork may have caused some surface corrosion on certain panel edges. A robust repair was arranged for any Duster that may have needed it. Right-hand-drive Dusters from Romania are not affected.”
-
Το 4x2 (σύμφωνα με φωτογραφίες στο Internet) έχει εντελώς επίπεδη μεταλλική επιφάνεια κάτω από τη μοκέτα στο χώρο αποσκευών. Η ρεζέρβα βρίσκεται σε έναν κλωβό από κάτω εξωτερικά, όπως στο παλιό μου Clio.
Έχεις δίκιο, όλα θα βολευτούν. Απλώς περνώ την ώρα μου περιμένοντας. -
@inertia: Καλά όλ' αυτά, τα είχα διαβάσει κι εγώ για τα δεξιοτίμονα Duster. Ωστόσο του jhn υποθέτω πως είναι αριστεροτίμονο. Άρα μήπως υπάρχει κάποιο θέμα και σ' αυτά; Αν και ίσως πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση αφού δε βλέπω ν' αναφέρεται κι από άλλους.
-
-
Πολύ εντυπωσιακό. Στο κατάλληλο περιβάλλον. Τι χρώμα είναι αυτό είπαμε;
-
-
Ο χρήστης kkokkolis έγραψε:
Πολύ εντυπωσιακό. Στο κατάλληλο περιβάλλον. Τι χρώμα είναι αυτό είπαμε;Μαυρο και αραχνο..
-
απο τα πιο ομορφα duster που εχω δει φιλε makwolf.
-
Ευχαριστω φιλε alxpro! Βοηθαει και το τοπιο πολυ..
-
Η αλήθεια είναι πως τόσο εσύ Makwolf όσο και ο riverael με έχετε κάνει αρκετές φορές να ζηλέψω με τις εξορμήσεις σας σε μέρη που μοιάζουν να είναι το βασίλειο του duster Καλή συνέχεια παιδιά!
-
Σε αυτά τα μέρη βέβαια πας και με δικίνητο (λέω στον εαυτό μου για να παρηγορούμαι...). Άντε, και στα δικά μας. Αν προλάβω το Πάσχα, αλλιώς το καλοκαίρι, ελπίζω να ανεβάσω και εγώ καμμία ωραία φωτογραφία. Όλο και λιγότερες εξορμήσεις τελευταία δυστυχώς.
-
-
Ο χρήστης kkokkolis έγραψε:
Σε αυτά τα μέρη βέβαια πας και με δικίνητο (λέω στον εαυτό μου για να παρηγορούμαι...). Άντε, και στα δικά μας. Αν προλάβω το Πάσχα, αλλιώς το καλοκαίρι, ελπίζω να ανεβάσω και εγώ καμμία ωραία φωτογραφία. Όλο και λιγότερες εξορμήσεις τελευταία δυστυχώς.Παει και το 4χ2 εκει το καλοκαιρι ανετα..
Μακαρι να προλαβεις το Πασχα φιλε.. -
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
image posting Σημερα σε υψομετρο 1000μετρα ΓρεβενάΤωρα αν σου πω πως δεν ζηλευω, θα πω ψεματα.
Μπραβο ρε riverael1, το πας και σε παει σε πανεμορφα μερη.. -
Μια ερώτηση, ίσως χαζή ή απονήρευτη. Γιατί στις περισσότερες φωτογραφίες σβήνουμε τον αριθμό κυκλοφορίας; Τι μπορεί να συμβεί αν κάποιος τον δει; Στον δρόμο τον βλέπουν όλοι, συνεχώς.
-
Για να μείνει κρυφή η ταυτότητα που κρύβεται πίσω από το nickname και το avatar
-
Έχει συμβεί ποτέ κάποια ιστορία που να δικαιολογεί τις προφυλάξεις αυτές;
Dacia Duster