-
Νονέ δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Το αστείο είναι πως τόσα χρόνια στο hrv με τους αναδιπλούμενους κθτ από μέσα με χρήση διακόπτη, ανάθεμα κι αν το έχω κάνει μια φορά.
-
Και κατι σημαντικο που ξεχασα! Χειριστηρια μουσικης στο τιμονι,μας καλομαθε το xantia απο το '94
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω παντως παιδια αν επαιρνα νεο αυτοκινητο απαραιτητα θα ηθελα εκτος απο φυσικα κλιματισμο ,ηλεκτρικα παραθυρα μπρος - πισω ,abs,ebd,esp που τα θεωρω απαραιτητα τα εξης :
Μπλοκε διαφορικο ,αναδιπλωμενους εκτος απο ηλεκτρικους φυσικα καθρεπτες γιατι με κουραζει το γυρω γυρω για να τους κλεινω και το κανω καθε φορα και δερματινο σαλονι γιατι τα γουσταρω τρελα αντε και ψυχωμενο ντουλαπακι γιατι το βρισκω εξυπνη και φτηνη ιδεα Ακομα και χωρις navi ,τα κινητα και τα gps κανουν πλεον αριστα τη δουλεια τους. Για cc και start-stop στη φαση που ειμαι οτι με αποκοβει απο τη διαδικασια της οδηγησης με ξενερρωνει.. Φυσικα αν ελιωνα το εθνικο δικτυο το cc μπορει και να το επιζητουσα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.Τα start-stop μακροχρονια μονο λεφτα και ταλαιπωρια θα σημαινουν...+1
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:lol:
Και κατι σημαντικο που ξεχασα! Χειριστηρια μουσικης στο τιμονι,μας καλομαθε το xantia απο το '94Πολύ καλό χαρακτηριστικό αυτό.
Το μόνο που δεν έχει το duster και θα ήθελα είναι αισθητήρες βροχής και για τα φώτα.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Επειδη τα εχει αλλο αυτοκινητο της οικογενειας το οποιο που και που παιρνω δε μου λενε τιποτα.
-
Τα έχουν τα αλλα δύο της οικογένειας και αυτό που χρησιμοποιώ για κάθε μέρα και πολύ μου αρεσει. Γούστα είναι αυτά. Στην αρχή ξεχναγα να τα σβήσω στο duster
-
Νταξ εγω ειμαι αρρωστος ξαναλεω.. check list να μου δινες λες και εχω πτηση να κανω πριν ξεκινησω θα μ αρεσε πατας κουμπακια,ρυθμιζεις, μ αρεσει η διαδικασια.. μ αρεσει επισης ν ακουω εξαρτηματα να δουλευουν, οχι βεβαια να σ ενοχλουν στο ταξιδι ή να υποδηλωνεται ελλειψη ηχομονωσης, αλλα να το νιωθω λιγο 'ζωντανο'
-
Εγώ πάντως θα ήθελα στο duster dvd - player με pure direct!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εγώ πάντως θα ήθελα στο duster dvd - player με pure direct!+1!! Η τουλάχιστον αυτή η ρημαδα η οθονη να επαιζε βιντεακια η φωτογραφιες..
-
Υπάρχει hack για το Media Nav που παίζει video και αρχεία εικόνας
-
To έχεις δοκιμάσει;
-
Ο χρήστης iason1907 έγραψε:
:lol:
Και κατι σημαντικο που ξεχασα! Χειριστηρια μουσικης στο τιμονι,μας καλομαθε το xantia απο το '94Πολύ καλό χαρακτηριστικό αυτό.
Το μόνο που δεν έχει το duster και θα ήθελα είναι αισθητήρες βροχής και για τα φώτα.
Εχει! Αισθητηρες βροχης και φωτων,οχι φυσικα.Το μπλοκε διαφορικο χρησημοτατο,αν κανεις και εκτος δρομου διαδρομες.Οσο για το cruise control,σου αρεσει ΠΟΛΥ αν το εχεις ζησει.
-
To έχεις δοκιμάσει;Όχι, το έχω κατεβάσει αλλά δεν έχω ακόμη αγοράσει το αυτοκίνητο. Ίσως το δούμε αύριο στην Teoren.
Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα, ένα Γαλλικό δωρεάν και ένα αγγλόφωνο σε χαμηλή τιμή. -
Φίλε μου αν είναι να πάρεις το duster και έχεις τα περιθώρια, μη κάνεις το δικό μου λάθος. Από παραξενιά βλακεία ή ότι άλλο το πήρα στην έκδοση style με τον 1.5dci αλλά δίχως την τετρακίνηση. Παρόλο που το αυτοκίνητο είναι κι έτσι άψογο και στο χώμα απροβλημάτιστο... Μόλις για 2-3 χιλιάρικα στερήθηκα την τετρακίνηση που σίγουρα θα έδινε ακόμη καλυτερη συμπεριφορά. Ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως!
-
Η διαφορά TCe 2x4 έναντι DCi 4x4 είναι 3500 με απόσυρση (εγώ θα το πάρω. χωρίς). Δεν είναι μικρή διαφορά, σε δόσεις μάλιστα θα διογκωθεί. Κερδίζεις σε κατανάλωση (αλλά θα πάρεις πίσω τα χρήματα σε πολλά χρόνια) και κίνηση εκτός δρόμου (που δεν είναι ούτε ανάγκη μου ούτε χόμπι μου), χάνεις σε επιδόσεις, αποθηκευτικό χώρο, πολυπλοκότητα (άλλο ένα πράγμα που μπορεί να χαλάσει, χώρια το φίλτρο του Diesel). Με ενοχλεί και το κροτάλισμα των Diesel, ενώ στο 4x4 δεν συμπεριλαμβάνεται το Media Nav Evo. Εάν έμενα στην επαρχία δεν θα το σηζητούσα, θα αγόραζα 4x4. Αλλά για τους πατημένους χωματόδρομους με μέτρια νεροφαγώματα και για λογικά επίπεδα λάσπης, όπου πήγαινε το Matrix το Duster 2x4 θα πηγαίνει με πολύ μεγαλύτερη άνεση.
-
Πάρε τηλέφωνο σε όλες τις ανυιπροσωπειες και σε επαρχια να σου κανουν προσφορά. Εγώ όταν το πήρα αυτό έκανα και βρήκα διάφορα πανω απο 1000€. Επίσης αν το πάρεις χωρις απόσυρση ψάξε μηπως βρεις εκτελωνισμενο με απόσυρση δικινητο πετρέλαιο ίσως σου βγει στα ίδια λεφτα
-
Φίλε μου αν είναι να πάρεις το duster και έχεις τα περιθώρια, μη κάνεις το δικό μου λάθος. Από παραξενιά βλακεία ή ότι άλλο το πήρα στην έκδοση style με τον 1.5dci αλλά δίχως την τετρακίνηση. Παρόλο που το αυτοκίνητο είναι κι έτσι άψογο και στο χώμα απροβλημάτιστο... Μόλις για 2-3 χιλιάρικα στερήθηκα την τετρακίνηση που σίγουρα θα έδινε ακόμη καλυτερη συμπεριφορά. Ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως!+1
και γενικως για μενα ποτε δε καταλαβα γιατι καποιος θελει suv χωρις να ναι τετρακινητο, η μαλλον καταλαβα... -
Τι κατάλαβες; Πως όποιος το θέλει είναι αγράμματος και ηλίθιος; Πως θέλει να κάνει επίδειξη (με Dacia!) σε αντίθεση με όσους αγοράζουν 'κούρσα', GTi με μπλε φώτα και θηριώδη subwoofer να παίζουν σκυλάδικα στο '11' ή 'Compressor';
Έχω διάβασει πολλά τέτοια. Αν αυτό κατάλαβες (και πως μπορεί κάποιος να καταλάβει έναν άγνωστο από 3-4 αναρτήσεις σε ένα forum;), έπεσες έξω.
Παραπάνω έχω γράψει γιατί θέλω εγώ το Duster, επειδή είναι φθηνό, ευρύχωρο, με απόσταση από τις τόσες ανωμαλίες της ασφάλτου που σου σπάνε την εξάτμιση και σου τερματίζουν τα αμορτισέρ, ενώ μπαίνεις, βγαίνεις και φορτώνεις χωρίς να τσακίζεις την ταλαιπωρημένη μέση σου. Χωράει το τηλεσκόπιό μου που είναι σαν θερμοσίφωνας και μπορεί να κάνει τα 300 μέτρα από την άσφαλτο έως το ξέφωτο με κίνηση στους 2 τροχούς και χωρίς να σπάσεις τίποτε. Βλέπεις και πανοραμικά τον δρόμο, φθάνεις άνετα στη θέση του οδηγού μπαίνοντας από του συνοδηγού όταν σε κλείνουν τα μύρια σίδερα που έχουν εδώ τα πεζοδρόμια, κουβαλάς νοικοκυριό στο εξοχικό, μέχρι ψυγείο και άλλα πολλά. Και εν τέλει, όπως του αρέσει του καθενός, με του άλλου τα χρήματα και τις ανάγκες ποιος θα κάνει κουμάντο;
-
Καλα φερε και τη μυγα πισω τωρα..
Γενικα σχολιασα και δε θα μου αλλαξεις και αποψη. Ιδιως με το 'αγραμματος και ηλιθιος' το τερματισες... Καλοταξιδο btw! -
Δεν θα συνεχίσω, μπήκα εδώ για να πάρω πληροφορίες, ούτε για καυγά ούτε για δωρεάν ερασιτεχνική ψυχανάλυση.
Dacia Duster