-
Πριν λίγο καιρό είχα ανοίξει την κουβέντα για το facelift που λογικά θα έρθει το 2013.
Βρήκα σχετικό άρθρο πριν λίγες μέρες.http://www.newsauto.gr/2012/10/23/�%8 ... BF-duster/
-
Πολλά ξένα άρθρα κυκλοφορούν και αναφέρουν για 'ομοιοτητα' με το DCross.
http://indianautosblog.com/2012/11/renault-duster-facelift-dcross-concept-54863
Α! Για το 2014???
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Εμενα μαζι με τη αποσυρση ενος clio '04
αμάξι του 2004 δεν μπορεί να αποσυρθεί. Αν στο πήρε για 'αποσυρση' σε κοροϊδεψε
Εγω το διατυπωσα λαθος.... δεν ηταν σαν οφελος αποσυρσης... τοσο μου το 'αγορασε'
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Γιατί έχει ένα clio του 04 5.000-5.500? Ούτε με σφαίρες.
Ανταλλαγή εννοεί ο άνθρωπος λογικά και από το ποσό που γράφει.Ναι αυτο ακριβως που ειπες.
-
Duster η (Tiguan ) facelift:
http://renaultnewsgr.blogspot.gr/2012/1 ... elift.html
-
Τελικά μου φαίνεται ότι η Dacia ρέπει στο να γίνει Audi...όλα τα μοντέλα θα μοιάζουν μεταξύ τους (ποιός μπορεί να ξεχωρίσει αμέσως ένα Α5 από ένα Α6 άραγε;;) γιατί βλέπω ότι το νέο Duster και το νεο Sandero Stepway μοιάζουν εκπληκτικά με τη διαφορά ότι το δεύτερο συνεχίζει να μην έχει 4κίνητη έκδοση. Πάντως άνετα θα αγόραζα το νέο duster με το όλο πακέτο να μου μοιάζει εκπληκτικό στην τιμή που διατίθεται.
-
Καλα η παραπανω εικονα ειναι photoshop
Ας περιμενουμε να δουμε τι θα βγαλουν και μετα σχολιάζουμε
Το παραπανω παντως δεν παιζει -
Απέχει αρκετά πάντως από το Renault Duster που εικάζαμε ότι θα είναι το facelift του Duster. Πάντως αυτό το σχέδιο είναι πολύ καλό. Ελπίζω να γίνει και εσωτερικά κανένα facelift. Λίγο πιο νεανικό βρε αδερφέ.
Ισχύει αυτό που είχε αναφερθεί παραπάνω για Μάιο 2013 ο ερχομός στην Ελλάδα;
Αν ξέρετε κάτι ενημερώστε σε εμάς που ακόμα ελπίζουμε και δεν το έχουμε.... -
Ο χρήστης Dusterix έγραψε:
Απέχει αρκετά πάντως από το Renault Duster που εικάζαμε ότι θα είναι το facelift του Duster. Πάντως αυτό το σχέδιο είναι πολύ καλό. Ελπίζω να γίνει και εσωτερικά κανένα facelift. Λίγο πιο νεανικό βρε αδερφέ.
Ισχύει αυτό που είχε αναφερθεί παραπάνω για Μάιο 2013 ο ερχομός στην Ελλάδα;
Αν ξέρετε κάτι ενημερώστε σε εμάς που ακόμα ελπίζουμε και δεν το έχουμε....Ενημερώστε για τώρα τελευταία διαβάζω για 2014...
Και είναι πολύς καιρός... -
Λοιπον το παραπάνω ειναι photoshop όπως οι περισσότερες προβλέψεις που γίνονται για τα νέα μοντέλα
Το πότε θα έρθει δεν το ξέρουμε αλλα σίγουρα θα έχει νέο εσωτερικό και νέο μοτερ με το 1.2 energy tce να παίρνει τη θέση του 1.6 και τον 1.5 να παραμένει.Για τυχερους στην υπόλοιπη υφήλιο υπαρχει και δίλιτρο βενζίνη αλλα θα καταντησουμε κωλοπετινίτσα τη γηραια ήπειρο με την κωλοκρίση όπως παμε και θα μας δίνουν τα μικρά μοτεράκια και σε όλους τους άλλους τα θηρία
Τεσπα εξωτερικά θεωρώ πολύ πιθανό να κινηθέι κοντα στο πρώτυπο που ειδαμε απο την έκθεση τη Βραζιλίας και εσωτερικά εννοείται ότα θα κινηθεί στο δρόμο των τελευταίων Dacia με ταμπλο σχεδιασμενο για συστημα SatNav κλπ -
το μοντέλο που παρουσιάστηκε στην Βραζιλία θα είναι πολύ κοντά στο facelift του Renault Duster. το Dacia θα είναι πολύ κοντά στα νέα Logan, Sandero που φέρουν την ιδία μάσκα...και εσωτερικά στο Lodgy. από μοτέρ σίγουρα o 1.2 Tce.
-
Κι εγώ πιστέυω ότι αν τραβήξει η μάσκα σε Logan/Sandero θα την προσαρμόσουν και στο Duster.
Πάντως οι απλές και αυστηρές γραμμές, σχεδόν γερμανικές τα κάνει να δείχνουν πιο ακριβά από αυτό που πραγματικά είναι, και νομίζω θα ανεβάσει κι άλλο την Dacia. Δεν νομίζω ότι είναι τυχαία αυτή η VW-ιλα στο design. Παράλληλα απαξιώνει το design ακριβότερων κατασκευών δίνοντας στη μαμά Renault την εικόνα του κάτι διαφορετικού στο design. Οχι ότι δεν το είχε από μόνη της απλά η dacia έμμεσα το τονίζει. -
To Duster εξαρχής δεν ήταν κανένα σχεδιαστικό θαυμα. Πολύ απλές γραμμές που φέρνουν σε SUV.
Και εγω παντως θεωρώ πιθανό οτι η νεα μασκα των Logan/Sandero θα περάσει και στο Duster f/l.Το ότι παει προς 2014 ... καλά κανουν και το αργούν. Πουλάει το τωρινό καλά!
Το ινδικό εργοστάσιο συνεχώς καράβια για την Αγγλία στέλνει! -
Τεσπα εγω δεν θέλω να αλλαξει πολυ μπροστα.(θα προτιμουσα δηλαδή το σχέδιο που ειδαμε στο Sao Paolo)
Το τωρινο σχεδιάκι μ' αρέσει ακριβώς γιατι είναι απλο κι όμορφο
Αυτη αντιθετα η μουρη των νέων Logan-Sandero μου είναι επιεικώς αδιάφορη και σεφέστατα πισωγυρισμα σε σχέση με την τωρινη -
http://www.dacia.gr/default.asp?pid=138&la=1
Μετά από διαφημιστική καταχώρηση στους 4Τ Φεβρουαρίου διαπίστωσα ότι αλλάξανε οι εξοπλιστικές εκδόσεις του Duster και εισάγεται το 1.5 DCi 110 hp 4x2.
-
To duster είναι ένα πραγματικά εκτός δρόμου όχημα με πολύ καλές αποστάσεις από το έδαφος και γωνίες συνάντησης με το έδαφος και σταθερά εμπόδια. Αν συνδυαστεί και με εκτός δρόμου ελαστικά είναι πραγματικά μια λύση για τα δύσκολα σημεία
Μήπως κάποιος που έχει βάλει εκτός δρόμου ελαστικά, μπορεί να κάνει μία σύγκριση με τα εργοστασιακά ελαστικά; Για χώμα, άσφαλτο, κατανάλωση, θόρυβο.
-
Αν ισχύει κάτι τέτοιο από την Nissan ... απλά
Πανέμορφη 'άγρια' εμφάνιση. -
Με αλλαγες σε μάσκα, φωτιστικα σωματα και εσωτερικο στην έκθεση της Γενευης μαζί με ένα νεο μοντελο για τη Dacia από εδώ
Άντε να δουμε τι κανανε στο μπροστα μερος του αυτοκινητου -
Για σας παιδια, εχω το 1,5dci, 2 ερωτησεις:
- βαζετε προσθετικο στο πετρελαιο κινησης?
τι παιζει τελικα με το βιοντιζελ στα καυσιμα και τους μυκητες?
υπαρχει φοβος ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες?
εχετε να προτεινετε καποια μαρκα αντιμυκητιακο ? (εαν ειναι τελικα απαραιτητο)
και καθε ποτε πρεπει να μπαινει? - το φιλτρο dpf κανει αυτοκαθαρισμο? εγω εχω 28000χμ (κυριως σε εθν.οδο με ταχυτητες 100-150) και δεν εχω διαπιστωσει καποια ενδειξη στο ταμπλο.
Ευχαριστω!
- βαζετε προσθετικο στο πετρελαιο κινησης?
-
Ναι το dpf σου ειναι αυτοκαθαριζόμενο.Επίσης αν τα κανεις σε ΕΟ ακόμα καλυτερα γιατι θα αντέξει παραπανω λογο των θερμοκρασιων που αναπτυσονται
Επίσης δεν ειναι ανάγκη να καθεσαι και να ψαχνεις αντιμυκητιακα κλπ
Στα σοβαρα πρατηρια μπαίνουν απο τους ιδιοκτητες.Εσυ απλα βρες ένα καλο πρατηριο καυσίμων.Επίσης αν θες να έχεις το κεφαλι σου ήσυχο βάζε Vpower diesel που δεν έχει βιοκαυσιμο κλπ .Τέλος δεν ειναι αναγκη να βαζεις κανενα προσθετο
Dacia Duster