-
-
Το Duster f\l δεν παρουσιάστηκε στην Γενευη?
Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το Duster f\l δεν παρουσιάστηκε στην Γενευη?Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Μην ανησυχείς και δεν θα το φωτογραφίσω καθόλου, όπως και τις γαλλικές εταιρίες
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το Duster f\l δεν παρουσιάστηκε στην Γενευη?Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Όχι, τελικά δεν παρουσιάστηκε. μονό μια περιορισμένη έκδοση.
-
Όποιος θέλει λάδια Elf Solaris FE 5w30 σε ανταγωνιστική τιμή ας επικοινωνήσει με μύνημα. Ελπίζω να μην ταίζετε τους dci σας με 10w40 γιατί το φίλτρο αιθάλης θα τα παίξει αργά ή γρήγορα.
-
Τι νεα απ τους κατοχους?
Πως πανε τα Duster? -
Ο χρήστης gatsoulos έγραψε:
Τι νεα απ τους κατοχους?
Πως πανε τα Duster?Συνεργείο έχεις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι νεα απ τους κατοχους?
Πως πανε τα Duster?Συνεργείο έχεις;
Οχι,το κοιταω για αγορα.
Αφου διαβασα τα παντα ,βλεπω ησυχια
Αρα,ολα καλα? -
Αρα,ολα καλα?
μπαααα
μάλλον τα πούλησαν.... -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μπαααα
μάλλον τα πούλησαν....Μη μου λες τετοια και παω για test drive σημερα
-
Λοιπον,πηγα και το οδηγησα.Οι εντυπωσεις παρα πολυ καλες,στιβαρο με καλα κρατηματα.Τιμια προταση.Με χαλασε μονο ο θορυβος που ερχοταν απ το πισω μερος.Κατα τ αλλα μια χαρα.
-
Φίλε αμα το παρεις τα τωρα θα εισαι και τυχερός
Έφεραν σαν Laureate την έκδοση Delesey που πωλειται στο εξωτερικό και χρωματικα έγινε πιο οκ το εσωτερικο του -
Λοιπον,πηγα και το οδηγησα.Οι εντυπωσεις παρα πολυ καλες,στιβαρο με καλα κρατηματα.Τιμια προταση.Με χαλασε μονο ο θορυβος που ερχοταν απ το πισω μερος.Κατα τ αλλα μια χαρα.δηλαδη τι θορυβος ηταν αυτος;
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Φίλε αμα το παρεις τα τωρα θα εισαι και τυχερός
Έφεραν σαν Laureate την έκδοση Delesey που πωλειται στο εξωτερικό και χρωματικα έγινε πιο οκ το εσωτερικο τουΝαι το ξεψαχνισα,πολυ ωραιο.Βρηκα και ενα απ τα προηγουμενα σε καλη τιμη.Γκαζι φουλ,κρατημα-επαθα-δεν το περιμενα,γερνει λιγοτερο απ το rav,φρενα σοβαρα,τιμονι αρκετα καλο.Για ροπη,δεν λεω τιποτα,η πρωτη αχρηστη....Το πλακωσα και ηταν αξιοπρεπεστατο και μπραβο στους ρουμανους?
Το εβγαλα εθνικη και τα κουρσακια τα ειχε για πλακα!!
Για μενα ομως που θα γραφω 8ωρα ταξιδια,ο θορυβος ηταν αρκετος,δυστυχως,αλλον ισως δεν τον πειραζει,και υπ οψην δεν ειμαι μαθημενος απο πολυ ησυχα αυτοκινητα και ειχα πολλα αυτοκινητα στην κατοχη μου.
Οταν το πηγα σπιτι,ολοι οταν το ειδαν ειπαν επιφωνηματα θαυμασμου!!!>>Λοιπον,πηγα και το οδηγησα.Οι εντυπωσεις παρα πολυ καλες,στιβαρο με καλα κρατηματα.Τιμια προταση.Με χαλασε μονο ο θορυβος που ερχοταν απ το πισω μερος.Κατα τ αλλα μια χαρα.δηλαδη τι θορυβος ηταν αυτος;
Κυλισης και αεροδυναμικος,ερχοταν απο πισω,απ τα 80 και πανω,ισως εκει εχει λιγοτερη ηχομονωση.
Το λιγο κροταλισμα του πετρελαιου,μεσα δεν ακουγεται καθολου,μονο ενα μικρο βουητο σε σταση,ισως απ το turbo.
Τετρακινητο-πετρελαιο ηταν. -
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 110776.asp
Δοκιμή του 1.5 DCi 4x2
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/110776.aspΔοκιμή του 1.5 DCi 4x2
Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/110776.aspΔοκιμή του 1.5 DCi 4x2
εχει ξαν' αναφερθει παλιοτερα...
λιγο ακριβο γι' αυτο που ειναι ρε γαμωτο.. -
1.5 δικινητο έχει έρθει παλιοτερα?
Λάθος κανεις
Επσιης 16500 με την αποσυρση ειναι ακριβό? -
Ενα χιλιάρικο πιο ακριβό από όσο θάπρεπε.
-
Για το εσωτερικο του 3 γενιες πισω Clio και ενα πλαισιο αγνωστου χρονολογίας, χωρις τετρακινηση και με 2 ηλεκτρικα παραθρα στο ταμπλό δεν ειναι ακριβο ?
Δεν θα μιλησω για Made in France Mullhouse Citroen C4 της οποιας ειμαι κατοχος , θα ημουν προκατελειμενος....ας μιλησω και ας πω οτι σε σχεση με ενα Leon Tdi η ενα Renault Scenic Dci 1.5 περίπου στα 19κ και καλοεξοπλισμενο ....δεν ειναι ακριβο αυτο στα 17 κ ?Απλα ρωτάω
Dacia Duster