-
Ε εσυ πας εντός κι εκτός
Για μονο εντός λεμε -
Καλημέρα,
κινούμενος εντός πόλης βλέπω γύρω στο 7,5 μέση κατανάλωση, πάντα μέχρι 2500 στροφές/λεπτό. Στην εθνική ή ακόμα καλύτερα σε επαρχιακούς δρόμους πέφτει κοντά στο 6 με 6,2. Γενικώς σε πραγματικές συνθήκες ένα ρεζερβουάρ βγάζει από 700 έως 850 χλμ. Έχοντας κρατήσει και δικές μου μετρήσεις για χιλιάδες χιλιόμετρα η πραγματική μέση κατανάλωση που έχω είναι ελάχιστα κάτω από 7.
Στο φίλο που ρωτά εντυπώσεις έχω να του πω πως αν του αρέσει πριν το παραγγείλει μετά θα το λατρέψει. Έχω 19000 χλμ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, εντός κι εκτός (πόλη, εθνική, άσφαλτο χώμα, χιόνι). Όσο για το θόρυβο η αλήθεια είναι πως έχει αρκετά αυξημένο θόρυβο κύλισης όταν πας σε κακής ποιότητας άσφαλτο αλλά όχι κάποιον άλλο.
Έχει ξαναειπωθεί αλλά τώρα που κοντεύω τις 20000 να ρωτήσω γνώμες: Άλλαξα λαδάκια στις 10000 αλλά τώρα σκέφτομαι να αλλάξω στις 25000. Τελικά κάθε πότε αλλάζετε; Κάθε 10000 ή 15000; -
Εγώ αλλάζω κάθε 15000 τις δυο τελευταιές φορές. Αύριο θα κάνω στις 49000. Λάδια, φίλτρο λαδιού και έλεγχο φρένων μου είπαν 99,80ε. Για πείτε τιμές να συγκρίνουμε αν θέλετε.
-
Καλα σου ειπαν.Που το πας Αγρινιο??Εμενα χωρις ελεγχο φρενων εφτασα 109 ευρω!!!Και ελεγξε μονο ELF SOLARIS FE 5W-30.Εμενα μου ειπαν στα 30000 χλμ να παω για φιλτρο αερα και καμπινας.Τα εχεις αλλαξει αυτα νωριτερα η οχι???
-
Αυτά βάζω τα 5w-30 dpf.Nαι τα άλλαξα στις 33000 στο προηγουμενο servive φίλτρο αέρα, καμπίνας άλλα και το φίλτρο πετρελαίου τότε για πρώτη φορά τώρα κάθε 45000 όμως λέω να το αλλάζω.
-
Δηλαδη πρωτη αλλαγη λαδιων στα 33.000χλμ και η επομενη στα 78,000χλμ???? (33+45=78)
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ DUSTER 4Χ2 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ)ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ???????????????
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ DUSTER 4Χ2 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ)ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ??????????????? ΒΕΝΖΙΝΗ
-
Εχεις κάποιο πρόβλημα ή απλώς στατιστική ερώτηση?
Ο 1,6 βενζίνης ειναι γνωριμος κινητήρας και από άλλα αμαξια του γκρουπ με τις οποιες κατα καιρούς βελτιώσεις έχουν γίνει. Αν έχεις καποιο θεμα μπορείς να ρωτήσεις. -
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ RENAULT DUSTER ΣΤΑ CRASH TEST ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΙΘΑΓΕΝΗ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???????
-
Ο χρήστης A.X έγραψε:
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ RENAULT DUSTER ΣΤΑ CRASH TEST ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΙΘΑΓΕΝΗ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???????Γράφε με μικρά και όχι με κεφαλαία που δηλώνουν ότι φωνάζεις .Αυτό με τον ιθαγενή είναι η 'υπογραφή' που μπαίνει κάτω απο κάθε μήνυμα του μέλους
-
-
Ο χρήστης panpat έγραψε:
Αυτά βάζω τα 5w-30 dpf.Nαι τα άλλαξα στις 33000 στο προηγουμενο servive φίλτρο αέρα, καμπίνας άλλα και το φίλτρο πετρελαίου τότε για πρώτη φορά τώρα κάθε 45000 όμως λέω να το αλλάζω.Συγνωμη δηλαδή πρωτη αλλαγη λαδιών στις 33 χιλιαδες χλμ?
Νταξ το φίλτρο πετρελαίου καλο είναι καθε 30000.Επίσης να λες να σου τσεκαρουν την υδατοπαγιδα -
Πρώτα έκανα στις 5000, μετά 11000 αλλά μου έβελαν τα 10w-40 turbo diesel μετά τα άλλαξα στα 18000 με κανονικά, μετα στις 33000 και σήμερα 49100. Λάδια, φίλτρο λαδιού, έλεγχος φρένων, ένα paraflu και εργασία τελική τιμή 96 ευρώ με την έκπτωση 15% που κάνει στο Αγρίνιο. μου έστειλε και mail με όλες τις απαραίτητες εργασίες που χρειάζεται το Duster για ιμάντα, φίτρο πετρελαίου κ.α οποιος θέλει ας στείλει pm να του το στείλω με mail.
-
Ποιος μ@λ@κ@ς σου εβαλε 10w-40 turbo diesel στο Duster?
-
Στην Ναύπακτο και μου είπε μετά ότι είναι το ίδιο αλλά θα στα αλλάξω και καλά αφού είναι στην εγγύηση.
-
ΚΑι εκτος εγγυησης να ηταν εγω θα τον εβαζα να τα αλλαζε... ακομα και με το καλαμακι!!!! ο @#$@#$$
Ποσο τα κρατησες στο μοτερ σου αυτα τα 10w-40 turbo diesel ?
-
περίπου 2-3 μήνες. Είχα κάνει γύρω στις 6000 χλμ μέχρι να τα αλλάξω.
Θένω να με βοηθήσει κάποιος για να ανεβάσω φωτο απο το Duster, έχω βάψει τις ζάντες γκρί ανθρακί ματ και τα σπάνε! -
Ο χρήστης panpat έγραψε:
Θένω να με βοηθήσει κάποιος για να ανεβάσω φωτο απο το Duster, έχω βάψει τις ζάντες γκρί ανθρακί ματ και τα σπάνε!θα πρεπει να ανεβασεις τις αναλογες φωτο σε καποιο site-κεντρικο υπολογιστη (πχ. imageshack, photobucket) και μετα να τις περασεις εδω.
ειναι πιο ευκολο απ' οτι ακουγεται απλα καθε αρχη και δυσκολη -
Ο χρήστης panpat έγραψε:
Θένω να με βοηθήσει κάποιος για να ανεβάσω φωτο απο το Duster, έχω βάψει τις ζάντες γκρί ανθρακί ματ και τα σπάνε!viewtopic.php?f=11&t=22303
Dacia Duster