-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
. Καλά 13000 δεν θα κάνει. Αρκετά παραπάνω 15-20 θα έλεγαποιος το ειπε αυτο????
δωσε καποιο link .
εγω μιλησα με ανθρωπο της dacia στην ελλαδα και ειπε το περιμενουν στα 13,000 με 14,000€ -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
. Καλά 13000 δεν θα κάνει. Αρκετά παραπάνω 15-20 θα έλεγα
ποιος το ειπε αυτο????
δωσε καποιο link .
εγω μιλησα με ανθρωπο της dacia στην ελλαδα και ειπε το περιμενουν στα 13,000 με 14,000€Πίστεψε με είμαι σε θέση τέτοια ώστε να ξέρω κάτι περισσότερο...και όταν λέω 15-20 εννοώ κοντά στο 15 η βενζίνη 1.6/110 και κοντά στα 20 το πετρέλαιο 1.5/105
-
Αυτές οι τιμές για 2κίνητο ή 4κίνητο?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτές οι τιμές για 2κίνητο ή 4κίνητο?το 15 για 2κινητο 1.6...το 4κινητο 1,6 ίσως κοντά 17.
Πάντως θα είναι πλήρως εξοπλισμένο.
Οι τιμές είναι εντελώς ενδεικτικές...και τις ανέφερα μόνο και μόνο για ξεχάσουμε το 13000..υπομονή κανένα 2μήνο μέχρι να ανακοινωθούν οι επίσημες τιμές -
Λόγω κυβικών θα 'παίζει' απέναντι στα SX4/Sedici μ' αυτές τις τιμές. Σε μέγεθος αυτοκινήτου σίγουρα όχι.
Δυο σχόλια πάντως!
Σκέφτομαι ότι απο την στιγμή που βγάζει η Renault τον 1,6 (που αν δεν κάνω λάθος προέρχεται από το πρώτο Megane φυσικά με εξελίξεις) σε συνδυασμό με 4κίνηση (αν είναι της Nissan) πέρασαν 10 ολόκληρα χρόνια (από την έναρξη της συνεργασίας) ανεκμετάλλευτα.
Και πόσο καλύτερο (και σε εικόνα και σε targetgroup) θα ήταν μια μικρομεσαία SW version του Sandero σαν υπερυψωμένο crossover, με 1,6 και 4κίνηση και σε 'λογικά' πλάισια ακριβότερο του 2κίνητου Logan SW, με υπέρ τις μαζεμένες διαστάσεις και την 7θέσια διάταξη του αδερφού SW. Το μεγάλο μέγεθος του επικείμενου SUV με βάζει σε σκέψεις και ως προς τις δυνατότητες όσο και προς την ανταπόκριση του κόσμου. -
Μακαρι να βγει σε τετοιες τιμες , αλλα για να ανακατεψει την τραπουλα θα πρεπει να ειναι προσεγμενο στην ασφαλεια και την ποιοτητα , την αξιοπιστια το θεωρω δεδομενο οτι θα την εχει απο εκει και περα χρειαζεται μια στρατηγικη αναδιαμορφωσης του ονοματος και της εικονας της Dacia στην συνειδηση του κοσμου
θα ηθελα η Renault με την Dacia να κοντραρει στα ισια την Skoda -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Μακαρι να βγει σε τετοιες τιμες , αλλα για να ανακατεψει την τραπουλα θα πρεπει να ειναι προσεγμενο στην ασφαλεια και την ποιοτητα , την αξιοπιστια το θεωρω δεδομενο οτι θα την εχει απο εκει και περα χρειαζεται μια στρατηγικη αναδιαμορφωσης του ονοματος και της εικονας της Dacia στην συνειδηση του κοσμου
θα ηθελα η Renault με την Dacia να κοντραρει στα ισια την Skodaειναι δεκα χρονια πισω αυτη τη στιγμη, αλλά με τα καταλληλα μοντελα στο προσεχες μελλον θα καταφερει να την κοντεψει..
κατι που ακουγοταν για dacia coupe θα βοηθουσε πολύ
-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
. Καλά 13000 δεν θα κάνει. Αρκετά παραπάνω 15-20 θα έλεγα
ποιος το ειπε αυτο????
δωσε καποιο link .
εγω μιλησα με ανθρωπο της dacia στην ελλαδα και ειπε το περιμενουν στα 13,000 με 14,000€Πίστεψε με είμαι σε θέση τέτοια ώστε να ξέρω κάτι περισσότερο...και όταν λέω 15-20 εννοώ κοντά στο 15 η βενζίνη 1.6/110 και κοντά στα 20 το πετρέλαιο 1.5/105
ε ετσι ναι...αλλο τα 14 και αλλο τα 20 που ειπες και τρομοκρατησες
Εγω ρωτησα ανθρωπο απο μεσα και ειπε αυτο!
δηλ μπορει στα 13 και κατι η στα 14 και κατι...εκει κοντα το περιμενουν...δηλ κοντα στα 15 που αναφερεις εσυ -
-
Ψαρωτικοοοοοο!!!!!!!
-
ΑΜΑΝ!!! τα ματια μου! πολυ ασχημο ρε γμτ, σαν δημιουργια της SSangyong
-
εμενα πάλι μου θυμίζει χαμηλωμένο dodge nitro
-
Μονο εμενα μου θυμιζει τηλεκατευθυνομενο με πλαστικο καπακι..?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μονο εμενα μου θυμιζει τηλεκατευθυνομενο με πλαστικο καπακι..?... δεν έχεις άδικο! Αλλά όσα αυτοκίνητα συμμετέχουν στον συγκεκριμένο αγώνα (http://en.wikipedia.org/wiki/Andros_Trophy) ... έτσι είναι!
Δες κάποια άλλα διάσημα!
Πάντως αν το φανταστώ (το Dacia) υπερυψωμένο ... πολιτική έκδοση ... στο προφίλ του, δεν είναι κακό! (Κάτι απο Χ3 έχει!)
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μονο εμενα μου θυμιζει τηλεκατευθυνομενο με πλαστικο καπακι..?Απίστευτη παρομοίωση ......+1
-
Στο σημερινό Θέμα , στο ένθετο που έχει για το αυτοκίνητο έχει φωτό του αυτοκινήτου και γράφει ότι θα φοράει την 4κίνηση του Koleos, θα βγει και σε εκδοση στους μπροστινούς τροχούς και όλα αυτά σε τιμές Dacia
-
Ο Alain Prost οδηγαει το Dacia Duster στο Andros Rallye ,
η οδηγηση του Προστ παρολα τα 55 ετη του ειναι φοβερη -
-
οχι τετοια μουρη ρε γμτ
-
Το dacia duster απο μροστα θυμιζει ανατολικο μπλοκ και το γουσταρω...Ετσι θελω να ειναι ασχημομουρικο και αγριο...LADA rules
οπως γουσταρω τρελα και αυτο
Αντρικα, ασχημα και σκληρα αυτοκινητα!
Dacia Duster