-
H bmw του πατερα ενος φιλου μου δεν εχει βγαλει τιποτα,αθανατο μηχανημα.
Εχω ακουσει οτι οσο πιο γρηγορο ειναι ενα αμαξι τοσο πιο ευκολα χαλαει. -
Σωστά παράκουσες.
-
Μηπως φθειρεται και το χρωμα στα αυτοκινητα που χουν μεγαλη επιταχυνση;
-
Ο χρήστης Nikolaras έγραψε:
Εχω ακουσει οτι οσο πιο γρηγορο ειναι ενα αμαξι τοσο πιο ευκολα χαλαει.Αρα η BMW του πατέρα του φίλου σου με ασφάλεια εικάζω πως είναι η 316. Δεν πάει καθόλου γρήγορα (νεκρό είναι βασικά) κατά συνέπεια δεν χαλάει, εξ ου και η αθανατοσύνη.
-
ποιος σου είπε ότι δεν χαλάνε τα ταπεινά bmw μοτόρια;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποιος σου είπε ότι δεν χαλάνε τα ταπεινά bmw μοτόρια;Ναι αλλά υπάρχει διαφορά!
Αν χαλάσει η 316 καλείς την BMW Assistance και θα βρεθεί άμεσα παρέα με μια 7άρα σε συνεργείο με γυαλισμένο πλακάκι σου δίνουν και αυτοκίνητο αντικαταστασης μια 120. Αν χαλάσει το Duster θέλεις και να το πετάξεις στην θάλασσα και αν πας στο συνεργείο φεύγεις με ΟΑΣΘ! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ποιος σου είπε ότι δεν χαλάνε τα ταπεινά bmw μοτόρια;
Ναι αλλά υπάρχει διαφορά!
Αν χαλάσει η 316 καλείς την BMW Assistance και θα βρεθεί άμεσα παρέα με μια 7άρα σε συνεργείο με γυαλισμένο πλακάκι σου δίνουν και αυτοκίνητο αντικαταστασης μια 120. Αν χαλάσει το Duster θέλεις και να το πετάξεις στην θάλασσα και αν πας στο συνεργείο φεύγεις με ΟΑΣΘ!Παντως φιλεμου ο Διευθυντης μου που εχει 320 coupe με τους 170hp εχει μονιμως προβληματα με τον κινητηρα. Στην αρχη νομιζαμε οτι εφταιγε η βενζινα αλλα και οταν αλλαξε βενζινα εκατοσταρα παλι τα ιδια. Εβλεπε εμενα με το ταπεινο φιατακι 1.4 tjet 150hp emotin να εχω κανει 154000 km και ειχε σκασει. Πριν μερικες μερες με πηρε τηλεφωνο γιατι ειχε μεινει στο δρομο. Ολα τα αυτοκινητα σημερα μπορει να σου παρουσιασουν προβληματα απλα δεν το δεχεσαι απο μια bmw !!!! και μαλιστα απο εγωισμο δεν το λες.
-
Ο χρήστης delman62 έγραψε:
Μην ξεχνάς ότι πολύ καλοί οι turbo,αλλά με πολλά 'επίφοβα' περιφερειακά, ιδίως το καλοκαίρι στην Ελλάδα.
συμπιεστοφοβία έχεις ?
Ξέρεις τι λένε στα χωριά? 'Μην ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη'!
Μου είπες ότι είσαι καλός ακροατής,αλλά πειράζει που δεν θέλω να ξεκινήσω 'αντιπαράθεση'.δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης ...
είναι θέμα ημιμάθειας και προκατάληψης...Χωρίς να με ξέρεις ή να έχουμε συζητήσει,με χαρακτηρίζεις 'ημιμαθή καί προκατειλημένο'. Οτι πείς!!
\
σε φόρουμ δεν είμαστε παληκάρι μου?
λες να μπορώ αν κρίνω τον χαρακτηρα σου? τα γραφομενα σου κρίνω και σε αυτά πάνε οι χαρακτηρισμοί... -
Ο χρήστης kostas-pack έγραψε:
και μαλιστα απο εγωισμο δεν το λες.γιατί, θα πέσει η μετοχή?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
και μαλιστα απο εγωισμο δεν το λες.
γιατί, θα πέσει η μετοχή?
Τρως πόρτα στη Β' Εθνική!
(μπουζουκιών). -
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
Εχω ακουσει οτι οσο πιο γρηγορο ειναι ενα αμαξι τοσο πιο ευκολα χαλαει.Αρα η BMW του πατέρα του φίλου σου με ασφάλεια εικάζω πως είναι η 316. Δεν πάει καθόλου γρήγορα (νεκρό είναι βασικά) κατά συνέπεια δεν χαλάει, εξ ου και η αθανατοσύνη.
315
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποιος σου είπε ότι δεν χαλάνε τα ταπεινά bmw μοτόρια;Ο φίλος μας ο Νικολάρας το είπε! Διάβασε ντε τι έγραψε
-
H μετοχη δεν σου πεφτει αλλα σου πεφτουν τα μουτρα να εχεις μπεμπα και να εχεις προβληματα. Ο διευθυντης μου για παραδειγμα σε ολους τους αλλους που δεν γνωριζουν τι εχει τραβηξει με το αυτοκινητο λεει οτι ειναι το πιο απροβληματιστο αυτοκινητο που ειχε ποτε! Καταλαβες τωρα με ποια εννοια το λεω.
-
Προσωπική εμπειρία από BMW Compact πρώτης γενιάς, 1600 κυβικά.
Στα 160.000 χλμ δεν έχει παρουσιάσει ούτε μία βλάβη. Επιπλέον, για να τρίξει πρέπει να πέσει σε κρατήρα.
Ιδιαίτερα σε περίοδο κρίσης να μη σου βγάζει βλάβες το αυτοκίνητο είναι σημαντικό.
Jacob
-
Ο χρήστης kostas-pack έγραψε:
H μετοχη δεν σου πεφτει αλλα σου πεφτουν τα μουτρα να εχεις μπεμπα και να εχεις προβληματα. Ο διευθυντης μου για παραδειγμα σε ολους τους αλλους που δεν γνωριζουν τι εχει τραβηξει με το αυτοκινητο λεει οτι ειναι το πιο απροβληματιστο αυτοκινητο που ειχε ποτε! Καταλαβες τωρα με ποια εννοια το λεω.
γιατί έχει τόσες ανασφάλειες ο ανθρωπας?
-
γιατί έχει τόσες ανασφάλειες ο ανθρωπας?Πρώτη φορά δεν το ακούς! Η 'εικόνα' του Έλληνα περνάει μέσω μιας BMW και οποιασδήποτε 'BMW'.
kostas-pack έτσι είναι. Και τα ακριβά χαλάνε και όταν χαλάνε κοστίζουν!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πρώτη φορά δεν το ακούς! Η 'εικόνα' του Έλληνα περνάει μέσω μιας BMW και οποιασδήποτε 'BMW'.
kostas-pack έτσι είναι. Και τα ακριβά χαλάνε και όταν χαλάνε κοστίζουν!
Συμφωνω απολυτα.
-
Ετσι ειναι οσοι αγοραζουν αυτοκινητο για να προβληθουν και οχι για να απολαυσουν τις αρετες που τους δινει το συγκεκριμενο αυτοκινητο οποιο και εαν ειναι αυτο. Καταλαβαινεται τι εννοω
-
Μήπως να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μήπως να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας?Συμφωνω. Νομιζω οτι το duster λοιπον θα βγει αρκετα αξιοπιστο λογω της απλοτητας της κατασκευης και πολυ δοκιμασμενων λυσεων (κινητηρας απο renault τετρακινηση απο nissan κλπ).
Dacia Duster