-
Το θεμα αφορα το Dacia Duster .Mη βγαινετε offtopic [mod]
-
Λοιπόν τα πρώτα 110 χλμ. είναι παρελθόν. Εντυπώσεις (Εντελώς υποκειμενικές φυσικά):
- Εξαιρετική η θέση οδήγησης (ξεκούραστη και με πλήρη ορατότητα)
- ξεκούραστο στις στροφές και λακούβες (λόγω ανάρτησης?)
- Το περίμενα πιο θορυβώδες
- 6,5 λιτ/ 100 χλμ
- Ένιωθα σαν να οδηγώ τανκς (θετικά το λέω)
- στην εθνική (ο θεός να την κάνει) χανίων ρεθύμνου δεν χρειάστικε να κατεβάσω ταχύτητα από 6η
- στα αρνητικά η αίσθηση όταν μπαίνω με μεγάλη ταχύτητα στη στροφή & η αίσθηση πλαστικών και λαμαρίνας (π.χ. πολύ ελαφρύ πόρτες ).
-
Συμπολιτης λοιπον..! Σου ειπε ο παωλητης αν κυκλοφορει και κανενα αλλο στην πολη μας..? Ενα εκθεσιακο εχω δει εγω μονο..Ρεθυμνο παντως εχω δει ηδη 4 σε 2 βολτες, αρα εχει σιγουρα και αλλα..[/quote]
Από ότι ξέρω κυκλοφορεί ένα στο Βάμο χανίων
-
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
Λοιπόν τα πρώτα 110 χλμ. είναι παρελθόν. Εντυπώσεις (Εντελώς υποκειμενικές φυσικά):- Εξαιρετική η θέση οδήγησης (ξεκούραστη και με πλήρη ορατότητα)
- ξεκούραστο στις στροφές και λακούβες (λόγω ανάρτησης?)
- Το περίμενα πιο θορυβώδες
- 6,5 λιτ/ 100 χλμ
- Ένιωθα σαν να οδηγώ τανκς (θετικά το λέω)
- στην εθνική (ο θεός να την κάνει) χανίων ρεθύμνου δεν χρειάστικε να κατεβάσω ταχύτητα από 6η
- στα αρνητικά η αίσθηση όταν μπαίνω με μεγάλη ταχύτητα στη στροφή & η αίσθηση πλαστικών και λαμαρίνας (π.χ. πολύ ελαφρύ πόρτες ).
1 λογικό λόγο ύψους
2 γαλλικό δεν είναι? Τι περίμενες? να βαράει
3 Δεν είναι τόσο το Diesel
4 Diesel είναι δεν καίει
5 Κι εμένα μ' αρέσει αυτό
6 Πολύ ροπή και κοντές σχέσεις άρα πολύ δύναμη.Που να χρειαστεί κατέβασμα?
7 Λόγο ύψους και μαλακότητας των αναρτήσεων και η ποιότική αίσθηση δεν είναι και στα υπερ του. -
7. στα αρνητικά η αίσθηση όταν μπαίνω με μεγάλη ταχύτητα στη στροφήΑυτό είναι στα κατα της μαλακής ανάρτησης.
Η 'γαλλική' του ανάρτηση σίγουρα βοηθάει την συμπεριφορά του αλλά το ψηλότερο -από τα συνήθη αμάξια- κέντρο βάρους και η έλλειψη Esp θέλουν συνετούς χειρισμούς.Καλοτάξιδο να είναι και να το χαρείς.
-
Ευχαριστώ.
Το σ/κ θα έχει ανάβαση στα λευκά όρη. θα έχω και άλλες εντυπώσεις. Προς το παρόν με ταλαιπωρεί το παρκάρισμα.....
Ξέρει κάποιος αν είναι δυνατή η τοποθέτηση extra esp? -
Ευχαριστώ.
Το σ/κ θα έχει ανάβαση στα λευκά όρη. θα έχω και άλλες εντυπώσεις. Προς το παρόν με ταλαιπωρεί το παρκάρισμα.....
Ξέρει κάποιος αν είναι δυνατή η τοποθέτηση extra esp?extra esp όχι...
για το παρκάρισμα μπορείς να βάλεις αισθξτήρες... -
οι αισθητήρες μπήκαν.
πολύ χρήσιμο το 'Δώρο' της αντιπροσωπείας -
οι αισθητήρες μπήκαν.
πολύ χρήσιμο το 'Δώρο' της αντιπροσωπείαςκαλά μην φανταστείς οτι ξηλωθήκαν ... κανά 30αρι να τους στοίχισαν...
-
Ευχαριστώ.
Το σ/κ θα έχει ανάβαση στα λευκά όρη. θα έχω και άλλες εντυπώσεις.Μην το ζορισεις , αστρωτο ειναι ακομα
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ευχαριστώ.
Το σ/κ θα έχει ανάβαση στα λευκά όρη. θα έχω και άλλες εντυπώσεις.Μην το ζορισεις , αστρωτο ειναι ακομα
Έχει δίκιο ο Drunkard.Στρωστο πρώτα και άσε για μετά τις ταρζανιές.
-
οι αισθητήρες μπήκαν.
πολύ χρήσιμο το 'Δώρο' της αντιπροσωπείαςΠράγματι.
Μην ανυσηχείς για τον όγκο του. Θα τον μάθεις.
Την πρώτη εβδομάδα του QQ για να μπω και να βγω από το γκαράζ ήθελα εμένα στο τιμόνι και άλλους 4 στις γωνίες του αυτοκινήτου για να μην βρω σε στροφές και κολόνες. Τώρα πλέον χωράω παντού. -
Νιώθω σα να οδηγώ νταλίκα........
Αναζητώ το Jimny στην πόλη -
Είναι απίθανο το τουτούνι. Αν το άλλαζα πάλι duster θα επέλεγα...
-
Είναι απίθανο το τουτούνι. Αν το άλλαζα πάλι duster θα επέλεγα...απο το 0:20 και μετα
Youtube Video -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Είναι απίθανο το ΤΟΥΤΟΥΝΙ. Αν το άλλαζα πάλι duster θα επέλεγα...
απο το 0:20 και μετα
Youtube VideoΟρεστη ο διπλος λογαριασμος απαγορευεται
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Είναι απίθανο το ΤΟΥΤΟΥΝΙ. Αν το άλλαζα πάλι duster θα επέλεγα...
απο το 0:20 και μετα
Youtube VideoΟρεστη ο διπλος λογαριασμος απαγορευεται
Άντε ρε
υπήρχε περίπτωση να έγραφα εγώ αυτόΝιώθω σα να οδηγώ νταλίκα........
Αναζητώ το Jimny στην πόληΚανένα Clio μπορεί να έψαχνα.Jimny όμως όχι
-
Dacia Duster 'Ice'
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η αγωνιστική εκδοχή του Dacia Duster -«Ice» θα τρέξει στο Trophee Andros στα χέρια του Alain Prost. Ο πρώτος γύρος 2010/2011 θα γίνει στο Val Thorens,της Γαλλία, το Δεκέμβριο 4-5.Ο Alain Prost και η Dacia επεκτείνουν την συνεργασία τους μετά από μια πολλά υποσχόμενη παρθενική εμφανίσει η οποία μεταφράστηκε σε τρεις νίκες και τη δεύτερη θέση συνολικά στην κατάταξη 2009/2010.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/11/dacia-duster-ice.html -
Πήγα σήμερα να το δω.
Να πω την αλήθεια η εμφανισή του μου άρεσε παρα παρα πολύ!
Και σαν αίσθηση το εσωτερικό του (λίγο φτινιάρικο βέβαια).Την κατανάλωση του πως την κρίνεται? Επίσης στην αντίστοιχη κατηγορία τα τέλη του Dacia θεωρούνται ακριβά?
Ειχα στο μυαλό μου για κάτι μικρότερο αλλά με τα ίδια χρήματα το Duster με ψήνειΑσχετο: Ο πωλητής μου είπε να μην μπλέξω με χρώμα όχι μεταλικό γιατί θα ξεθωριάσει. Από όσα έχω διαβάσει αυτό είναι άτοπο σωστά?
-
Τώρα για να το λέει αυτό ο πωλητής, κάτι θα ξέρει.
Dacia Duster