-
Θα έχουν όλες οι εκδόσεις αυτή την έγχρωμη πηγή;
Υπάρχει τέτοια περίπτωση; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πλέον λευκός.Για μένα, το καλύτερο χρώμα φωτισμού.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ρε παιδιά, αυτή η φάσα πάνω στην πόρτα, μέσα απ' το τριγωνάκι, εκεί που απ' έξω είναι ο καθρέφτης, δεν αηδιάζει κανέναν; Σαν κάτι προφιλάκια που βάζουν στις κουζίνες είναι, για να μη μπαίνει το νερό ανάμεσα σε τοίχο και πάγκο. Έλεος δλδ, άλλο τρόπο δε βρήκαν να τη λύσουν τη λεπτομέρεια;Όντως ΠΑΤΑΤΑ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πλέον λευκός.
Για μένα, το καλύτερο χρώμα φωτισμού.
Mετά τον πορτοκαλί.
-
Αρκει να μην 'συνυπαρχουν' οπως στο QQ (λευκο στο ταμπλο και πορτοκαλι στην κονσολα) και δειχνουν πανηγυρι!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ίσα ίσα, τα GTi 206 ήταν τέλεια, με λευκούς δείκτες και πορτοκαλί ενδείξεις.
Δυστυχώς στα τελευταία μοντέλα, σαν το δικό μου, ήταν τα πάντα πορτοκαλί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mετά τον πορτοκαλί.Ακριβώς! Είναι και πιο ξεκούραστο στο μάτι ( πορτοκάλι> άσπρο> μπλε)
Τώρα παρατήρησα τη λεπτοδουλειά στο παράθυρο
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πλέον λευκός.
Ένας από τους λόγους που ήθελα το 207 ήταν το 'περτικαλί' ... Μου είχε μείνει απωθημένο από το 206. Όταν ανοίγω τα φώτα βράδυ κάθομαι και χαζεύω τα φώτα στο ταμπλό, κονσόλα και 'περτικαλί' ηχοσύστημα...
Ζεστός χρωματισμός.
Το 'λευκό' το θεωρώ λιγάκι 'ψυχρό' σαν χρώμα. Απρόσωπο.
Ωστόσο καλύτερα το λευκό, παρά να είναι πράσινο ή και 'μπλε' όπως σε κάποια Golf. -
Θεωρώ καλύτερο το πράσινο, αν και στο 207 όλα τα λεφτά ήταν τα λευκά όργανα στο ταμπλό με το ασημί περίγραμμα .
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πλέον λευκός.
Mετά τον πορτοκαλί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πλέον λευκός.
Mετά τον πορτοκαλί.
O χειρότερος κατά τη γνώμη μου.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Θεωρώ καλύτερο το πράσινο, αν και στο 207 όλα τα λεφτά ήταν τα λευκά όργανα στο ταμπλό με το ασημί περίγραμμα .Πράσινος;
Πράσινος ήλιος, Χαριλάου Τρικούπη, Γιωργάκης & οικογένεια Παπ, Λεωφόρος Αλεξάνδρας, Βαρδινογιανέϊκο, Βγενόπουλέϊκο, Δαβαρέϊκο, ...μπλιαχ... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θεωρώ καλύτερο το πράσινο, αν και στο 207 όλα τα λεφτά ήταν τα λευκά όργανα στο ταμπλό με το ασημί περίγραμμα .
Πράσινος;
Πράσινος ήλιος, Χαριλάου Τρικούπη, Γιωργάκης & οικογένεια Παπ, Λεωφόρος Αλεξάνδρας, Βαρδινογιανέϊκο, Βγενόπουλέϊκο, Δαβαρέϊκο, ...μπλιαχ...Ειναι οικολογικό το πράσινο και ξεκούραστο στο μάτι. Τα υπόλοιπα είναι παντελώς άσχετα με το θέμα μας (όπως και τα περί οικολογικού) . Γούστα είναι συτά. Εμένα αν έπερνα το Renault μετά το Ford με εκνεύριζε το πορτοκαλί. Πράσινο rulzzzzz!!!!
-
Αστειευόμουν !...!... Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα. Απόλυτα λογικό!...
Πάντως είχα και εγώ 'πράσινους φωτισμούς' σε διάφορα αυτοκίνητα στο παρελθόν ...
-
Το πράσινο είναι λιγότερο ξεκούραστο από το πορτοκάλι (amber).
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Νομίζω έχει σημασία που κινείσαι. Μέσα στη πόλη που έχει πολύ φως το πράσινο είναι καλύτερο αλλά σε σκοτεινούς επαρχιακούς δρόμους κουράζει - εκεί το πορτοκαλί είναι λιγότερο ενοχλητικό.
-
Εμένα το 'πράσινο' μου προκαλεί υπνηλία. Θυμάμαι από το σχολείο είχα αυτό το πρόβλημα. Κοίταζα τον πράσινο πίνακα και χαλάρωνα, ξεκίναγα τα χασμουρητά και την έπεφτα...
Ευτυχώς κάποια στιγμή τους άλλαξαν τους πίνακες και έφεραν μαύρους. Ευτυχώς γιατί ακόμα στα θρανία θα ήμουν...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εμένα το 'πράσινο' μου προκαλεί υπνηλία. Θυμάμαι από το σχολείο είχα αυτό το πρόβλημα. Κοίταζα τον πράσινο πίνακα και χαλάρωνα, ξεκίναγα τα χασμουρητά και την έπεφτα...έτσι εξηγούνται ολα...
-
Απαραδεκτο το λευκο, μ ενα leon βραδυ μου χανε βγει τα ματια.. Πρασινο ή πορδοκαλι.. Α και κοκκινο.. Το μπλε των vag πανεμορφο να το δεις για λιγο αλλα κουραζει να το εχεις μπροστα σου.
-
Ε ρε βιτσια που έχουν μερικοι με τα καντραν...
Γενικά συμφωνώ με τον Αλέξανδρο , σαν το λευκό τπτ ...
Peugeot 208