-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εμένα το 'πράσινο' μου προκαλεί υπνηλία. Θυμάμαι από το σχολείο είχα αυτό το πρόβλημα. Κοίταζα τον πράσινο πίνακα και χαλάρωνα, ξεκίναγα τα χασμουρητά και την έπεφτα...
έτσι εξηγούνται ολα...
Το είχες έννοια ε;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ε ρε βιτσια που έχουν μερικοι με τα καντραν...
Γενικά συμφωνώ με τον Αλέξανδρο , σαν το λευκό τπτ ...Φαντάσου βίτσια που τους αναγκάζουν να κάνουν και μελέτες! Ως μηχ μηχ δεν θα έπρεπε να σου κάνει εντύπωση.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε ρε βιτσια που έχουν μερικοι με τα καντραν...
Γενικά συμφωνώ με τον Αλέξανδρο , σαν το λευκό τπτ ...Φαντάσου βίτσια που τους αναγκάζουν να κάνουν και μελέτες! Ως μηχ μηχ δεν θα έπρεπε να σου κάνει εντύπωση.
Sent from my GNex using smoke signals.
δεν μου κάνει καμία εντύπωση... έχω κάνει πολλά μετροτεχνικά εργαστήρια... το κόκκινο είναι θάνατος για τα μάτια...
-
-
η αλήθεια πίσω από τη σχεδίαση του 208 μάλλον είναι αυτή που έγραψε το autobild
Ερευνες της πεζώ έδειξαν πως το 207 ήταν πολύ επιθετικό για τα γουστα των γυναικών κ γιαυτό το 208 βγήκε 'ψιλογιάρις' -
Πωωωπωπωπωπω... Σε μαυρο ειναι τουμπανακι...
Μονο που δεν βλεπω να εχει μαυρη επενδυση ουρανου και στα εσωτερικα των a-pillars και ξενερωνω. Μακαρι στο 155αρι κανονικης παραγωγης να εχει... -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ερευνες της πεζώ έδειξαν πως το 207 ήταν πολύ επιθετικό για τα γουστα των γυναικών κ γιαυτό το 208 βγήκε 'ψιλογιάρις'AN αληθεύει κάτι τέτοιο, τότε η Peugeot (και όποια άλλη εταιρία) θα σταματήσει να γράφει ιστορία, προσπαθώντας να 'ικανοποιήσει' χαζοχαρούμενες τύπισσες, που γεμίζουν την εταζέρα με λούτρινα κουκλάκια, αλλά δε ξέρουν πως ανοίγει η τάπα τς βενζίνης. ΕΥΓΕ!
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ερευνες της πεζώ έδειξαν πως το 207 ήταν πολύ επιθετικό για τα γουστα των γυναικών κ γιαυτό το 208 βγήκε 'ψιλογιάρις'Σ' αυτή τη κατηγορία αυτοκινήτων έχουν μεγάλο μερίδιο οι γυναίκες. Λογικό -αν ισχύουν- να παίζουν ρόλο αυτές οι στατιστικές.
AN αληθεύει κάτι τέτοιο, τότε η Peugeot (και όποια άλλη εταιρία) θα σταματήσει να γράφει ιστορία, προσπαθώντας να 'ικανοποιήσει' χαζοχαρούμενες τύπισσες, που γεμίζουν την εταζέρα με λούτρινα κουκλάκια, αλλά δε ξέρουν πως ανοίγει η τάπα τς βενζίνης. ΕΥΓΕ!
Τι σχέση μπορεί να έχει και πια ακριβώς 'ιστορία' εννοείς που σχετίζεται με τα λούτρινα κουκλάκια στην εταζέρα?
Φανταζομαι το ότι υπήρξε καποτε το 106 Rallye σημαίνει ότι κακώς κυκλοφόρησαν 5θυρα 106 1,1 με γυναίκες οδηγούς!!!
Την δε ταπα βενζίνης ... ας ξερει πως ανοίγει ο πακιστανός στο βενζινάδικο! Δουλειά του είναι. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
AN αληθεύει κάτι τέτοιο, τότε η Peugeot (και όποια άλλη εταιρία) θα σταματήσει να γράφει ιστορία, προσπαθώντας να 'ικανοποιήσει' χαζοχαρούμενες τύπισσες, που γεμίζουν την εταζέρα με λούτρινα κουκλάκια, αλλά δε ξέρουν πως ανοίγει η τάπα τς βενζίνης. ΕΥΓΕ!
Τι σχέση μπορεί να έχει και πια ακριβώς 'ιστορία' εννοείς που σχετίζεται με τα λούτρινα κουκλάκια στην εταζέρα?
Φανταζομαι το ότι υπήρξε καποτε το 106 Rallye σημαίνει ότι κακώς κυκλοφόρησαν 5θυρα 106 1,1 με γυναίκες οδηγούς!!!
Την δε ταπα βενζίνης ... ας ξερει πως ανοίγει ο πακιστανός στο βενζινάδικο! Δουλειά του είναι.Αν σχεδιάζει αυτοκίνητα μόνο κάτω απο τις επιταγές του μαρκετινγκ με φοβικά σύνδρομα για ομάδες υποψήφιων αγοραστών, τότε θα φτιάχνει πολύ ωραίες μετριότητες. Αλλά χωρίς 'ρίσκο' δε γράφεται ιστορία. Το 205 όταν είχε βγει το 1983 ήταν ένα σχεδιαστικό άλμα μπροστά, απο την εταρία που ακόμα και το πιο 'νεανικό' της μοντέλο ως τότε, έφερνε υπνηλία μόνο που το κοίταζες. Έτσι όμως έγραψε ιστορία, άσχετα αν ήταν το 1100 ή το GTi. Με το 206 έκανε το ίδιο, άσχετα αν τελικά και τα 2 ήταν αρκετά ελκυστικά και για τις γυναίκες. Το 208 δεν είναι άσχημο, αλλά δεν έχει προσωπικότητα ανάλογη μοντέλων του παρελθόντως. Αν θυσιάσουν και οι Γάλλοι το ντιζάιν σε ουδέτερα μοτίβα κατόπιν 'ερευνών' τότε σε λίγα χρόνια θα κυκλοφορούν μόνο απρόσωπα αμάξια αρεστά υποτείθεται απ'όλους. Έτσι θα ερθει μια πολύ βαρετή αυτοκινητιστική δεκαετία .
-
Δεν συμφωνώ διότι υπάρχουν πολλά παραδείγματα που ακολούθησαν τις μελετες ή στοχευσαν σε συγκεκιμενα target groups και πετυχαν λίγο ή πολύ. Yaris, Y, C3, Micra, κορεάτικα κλπ. Σ' αυτη την κατηγορία πιο λογικό μου είναι να δουν αν αρεσει στις γυναίκες, στα παιδιά ή στους γείτονες παρα αν προσφέρουν οδηγική ευχαρίστηση, καλο τιμόνι κλπ.
Τωρα στο αισθητικο μερος ... περι ορέξεως!
Προσωπικά την περιοδο της Peugeot με τα 207, 308 και 407 την θεωρώ ίσως την ασχημότερη με ότι ασχημότερο μπορούσε να βγάλει! Αλλά νομίζω ότι κρατησαν όσο μπορούσαν και την ιστορία τους! -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μονο που δεν βλεπω να εχει μαυρη επενδυση ουρανου και στα εσωτερικα των a-pillars και ξενερωνω. Μακαρι στο 155αρι κανονικης παραγωγης να εχει...Τουμπανάκι; Έτσι είναι τα τουμπανάκια;
Τα όργανα στο ταμπλό, τα είδες πως φαίνονται από έξω;
http://www.quattroruote.it/foto-spia/im ... -orizzonte
Ποιο ψηλά δεν μπορούσαν να τα βάλουν;
Μάλλον για να τα κοιτούν κάπου-κάπου και οι γυναίκες οδηγοί τα έβαλαν έτσι...Πάνω από το τιμόνι ραφάκι έχουν βάλει;;
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Ερευνες της πεζώ έδειξαν πως το 207 ήταν πολύ επιθετικό για τα γουστα των γυναικών κ γιαυτό το 208 βγήκε 'ψιλογιάρις'AN αληθεύει κάτι τέτοιο, τότε η Peugeot (και όποια άλλη εταιρία) θα σταματήσει να γράφει ιστορία, προσπαθώντας να 'ικανοποιήσει' χαζοχαρούμενες τύπισσες, που γεμίζουν την εταζέρα με λούτρινα κουκλάκια, αλλά δε ξέρουν πως ανοίγει η τάπα τς βενζίνης. ΕΥΓΕ!
Τώρα θα μπορούν να βάλουν λούτρινα και πάνω από το τιμόνι... Στο ραφάκι...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μονο που δεν βλεπω να εχει μαυρη επενδυση ουρανου και στα εσωτερικα των a-pillars και ξενερωνω. Μακαρι στο 155αρι κανονικης παραγωγης να εχει...Τουμπανάκι; Έτσι είναι τα τουμπανάκια;
Τα όργανα στο ταμπλό, τα είδες πως φαίνονται από έξω;
Για τα δικα μου γουστα και με τις προδιαγραφες που εχει, ετσι δειχνει...
Τα οργανα, στην αρχη δημιουργουν μια περιεργη αισθηση λογω διαφορετικης θεσης, ωστοσω δειχνουν να προσφερουν
μια εναλλακτικη, αλλα εργονομικη παλι εικονα.
Το 155αρι μοτερ προσωπικα μου αρεσει πολυ, το 6αρι σαζμαν που θα εχει επισης, μεσα-εξω
μου αρεσει, σε σκουρες αποχρωσεις, οπως το μαυρο εδω, με αυτες τις ζαντες, και μενει να δουμε στον δρομο, πως θα παταει-στριβει γενικοτερα. -
Για να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση, απλά θεωρώ ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δείχνει διαφορετικά προφίλ ανάλογα την γωνία φωτογράφισης, το εξωτερικό χρώμα, τις ζάντες που φοράει.
Π.χ. πράγματι αυτό το μαύρο σε κάποιες φωτογραφίες φαίνεται 'τουμπανάκι'. Σε κάποιες άλλες αυτό δεν φαίνεται. Π.χ. από τα πλάγια φαίνεται (στα μάτια μου) σαν Ιαπωνικό toyota. Κάτι από Yaris, Auris.
Και για ένα περίεργο λόγο σε κάποιες φωτογραφίες μου αρέσει πολύ, υπερβολικά πολύ, και σε κάποιες άλλες φωτογραφίες με ξενερώνει εντελώς. Το μαύρο πάντως του πάει πολύ ομολογουμένως.
Όσο για τα όργανα και όλα τα υπόλοιπα που κάθομαι και γράφω, κουβέντα να γίνεται, να περνά η ώρα γιατί έχει πλακώσει και κρύο...
Όταν έρθει με το καλό, θα πάμε να το χαζέψουμε, να το δούμε από κοντά και άμα λάχει ρίχνουμε και μια παραγγελιά...
-
Παρατήρησα στον Γαλλικό configurator εδώ:
http://www.peugeot.fr/configurer/208/3-portes/
http://www.peugeot.fr/configurer/208/5-portes/ότι έχει τσιμπημένες τιμές και επίσης δεν είδα εκδόσεις με τον THP...
-
@Storm
Ετσι οπως τα λες ακριβως στο προηγουμενο post ειναι τα πραγματα...
Στο configuration, προφανως και δεν υπαρχει η THP εκδοση, θα παρουσιαστει αργοτερα.
Επιπλεον εχε υποψιν σου, οτι η Γαλλικη αγορα, σε αυτα τα κυβικα ειναι πιο ακριβη συνηθως απο την Ελληνικη.
Ενδεικτικα, το Polo GTI στην Γαλλια ξεκιναει απο 23,5κ και ισως με κατωτερο βασικο εξοπλισμο...
Σε ενα Lnk που ανεβασα λιγα post πριν, απο Γερμανικη ιστοσελιδα, εχει ενδεικτικες τιμες, με αυτη του 208 THP να παιζει
στα 18,7κ ευρω. Οχι και ασχημα... -
Αυτό τώρα εμένα γιατί μου θυμίζει κάτι από super mini 'κουβαδάκι';;;;
-
όντως σα στενό κουβαδάκι ειναι το καινουργιο -
Το 208 ειναι σουπερμινι!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
όντως σα στενό κουβαδάκι ειναι το καινουργιοΚοίτα διαφορά με το δικό μου...
Peugeot 208