-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Λίγο περίεργη φαίνεται η θέση του τιμονιού με το κενό από πάνω, αλλά κατά τα άλλα θα το συνηθίσουμε. Άλλωστε δεν ξεφεύγει και πάρα πολύ η σχεδίαση από το 207.Sorry, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό του 207.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το εσωτερικό του είναι φανταστικό. Αν και πολύ φοβάμαι ότι χωρίς την οθόνη..... θα είναι ένα χάλι...Αν δεν έχεις σκοπό να το αγοράσεις στην έκδοση για τις εταιρείες ενοικιάσεων τότε η οθόνη είναι στάνταρ όπως και το USB. Στα options είναι το Navi+CD η το Navi+extra USB
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Λίγο περίεργη φαίνεται η θέση του τιμονιού με το κενό από πάνω, αλλά κατά τα άλλα θα το συνηθίσουμε. Άλλωστε δεν ξεφεύγει και πάρα πολύ η σχεδίαση από το 207.
Sorry, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό του 207.
Εγώ το συγκρίνω με το δικό μου και βλέπω πολλές ομοιότητες στη σχεδίαση. Και στη εσωτερική και στην εξωτερική.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Λίγο περίεργη φαίνεται η θέση του τιμονιού με το κενό από πάνω, αλλά κατά τα άλλα θα το συνηθίσουμε. Άλλωστε δεν ξεφεύγει και πάρα πολύ η σχεδίαση από το 207.
Sorry, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό του 207.
Εγώ το συγκρίνω με το δικό μου και βλέπω πολλές ομοιότητες στη σχεδίαση. Και στη εσωτερική και στην εξωτερική.
Eγώ εξακολουθώ να μη βλέπω καμία ομοιότητα. Και ήμουν και ιδιοκτήτης ενός 207 επίσης. Άν και νομίζω η διαφορά φαίνεται και απο μακρυά. Μιλάω κυρίως για το εσωτερικό αν και στην εξωτερική σχεδίαση πάλι δε βλέπω ομοιότητες.
Πάντως το εσωτερικό του 207 το θεωρώ μακράν καλύτερο.
Ιδού η άμεση σύγκριση. -
προφανώς και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση πέρα από το σήμα στο τιμόνι...
τι μοχλουδάκι για τους καθρέφτες είναι αυτό στο 207 ?? στο δικό μου δεν είναι έτσι...
-
Πιο ομορφο το ταμπλο του 208.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
προφανώς και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση πέρα από το σήμα στο τιμόνι...τι μοχλουδάκι για τους καθρέφτες είναι αυτό στο 207 ?? στο δικό μου δεν είναι έτσι...
Η φωτό πρέπει να είναι απο βασική έκδοση του εξωτερικού. Μάλλον χειροκίνητη ρύθμιση για τον καθρέπτη. Και μένα δεν το είχε αυτό. Στην Ελλάδα ερχόταν με στάνταρ ηλεκτρικούς καθρέπτες.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
τι μοχλουδάκι για τους καθρέφτες είναι αυτό στο 207 ?? στο δικό μου δεν είναι έτσι...
Η φωτό πρέπει να είναι απο βασική έκδοση του εξωτερικού. Μάλλον χειροκίνητη ρύθμιση για τον καθρέπτη. Και μένα δεν το είχε αυτό. Στην Ελλάδα ερχόταν με στάνταρ ηλεκτρικούς καθρέπτες.
εκεί ξεκουράζω το χέρι μου... στο δικό μου σε 2-3 βόλτες θα είχε σπάσει...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
προφανώς και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση πέρα από το σήμα στο τιμόνι...τι μοχλουδάκι για τους καθρέφτες είναι αυτό στο 207 ?? στο δικό μου δεν είναι έτσι...
Βάλε και την σχεδίαση των αεραγωγών μέσα.
-
βλέπω καταργούν και οι γάλλοι το μοχλουδάκι πίσω από το τιμόνι για το ραδιο-σιντι...
κρίμα και στα μάτια μου ήταν πολύ πιο λειτουργικό από τα κουμπιά στο τιμόνι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βάλε και την σχεδίαση των αεραγωγών μέσα.
Ναι, οι πλαϊνοί μοιάζουν λίγο.Πάντως οι διακόπτες πίσω απ'το τιμόνι εμένα με βολεύανε πολύ. Κάθε φορά που έμπενα μετά στο άλλο αμάξι ξεχνιόμουν και πήγαινα να ρυθμίσω το ράδιο-cd απο εκεί αλλά.....δεν είχε!!!!
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Eγώ εξακολουθώ να μη βλέπω καμία ομοιότητα. Και ήμουν και ιδιοκτήτης ενός 207 επίσης. Άν και νομίζω η διαφορά φαίνεται και απο μακρυά. Μιλάω κυρίως για το εσωτερικό αν και στην εξωτερική σχεδίαση πάλι δε βλέπω ομοιότητες.
Πάντως το εσωτερικό του 207 το θεωρώ μακράν καλύτερο.
http://i950.photobucket.com/albums/ad34 ... 07int2.jpg
http://i950.photobucket.com/albums/ad34 ... 08int2.jpg
Ιδού η άμεση σύγκριση.Εγώ από την άλλη, ακόμη και με τις φωτογραφίες βλέπω πανομοιότυπα εσωτερικά. Παρόλο που έχεις βάλει την ποιο φτωχή έκδοση του 207.
Κατέβηκαν ποιο κάτω οι αεραγωγοί και η οθόνη, χάθηκε και το συρταράκι. Λογικό.
Το clima από ότι βλέπω παραμένει ίδιο. Βλέπω και το διακόπτη alarm που μάλλον ξέχασαν να του βρουν μία προσιτή θέση και τον έχωσαν δίπλα στο door lock χαμηλά.
Οι μοχλοδιακόπτες στην πόρτα είναι copy-paste από το 207 καθώς και η χούφτα και ο λεβιές που ανοίγει την πόρτα. Ίδια χειριστήρια, ίδιοι σχεδόν αεραγωγοί, ίδιοι διακόπτες κάτω από τον αριστερό αεραγωγό, ίδια γενική φιλοσοφία.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η θέση του τιμονιού. Αυτό μου κάνει εντύπωση.
-
Ρε παιδιά, αυτή η φάσα πάνω στην πόρτα, μέσα απ' το τριγωνάκι, εκεί που απ' έξω είναι ο καθρέφτης, δεν αηδιάζει κανέναν; Σαν κάτι προφιλάκια που βάζουν στις κουζίνες είναι, για να μη μπαίνει το νερό ανάμεσα σε τοίχο και πάγκο. Έλεος δλδ, άλλο τρόπο δε βρήκαν να τη λύσουν τη λεπτομέρεια;
-
Σου άρεσε κ εσένα αυτό το ιδιαίτερο σχεδιαστικό καπρίτσιο ε? Μοιάζει με κομμάτι λάστιχο που έμεινε στη γωνία του παραθύρου σε συρμό του ηλεκτρικού δεκαετίας 90, που τον έχουν βανδαλίσει μετά από αγώνα βάζελος-οσφπ, και που ο επίδοξος ναρκωμανής οπαδός, συλλέκτης τροπαίων, δεν κατάφερε να ξηλώσει πλήρως και τώρα το χαίρονται οι χαμογελαστοί επιβάτες.
-
Ισχύει.
-
Έβαλαν μία 'τσόντα' λάστιχο ή πλαστικό για να καλύψουν το κενό την σχεδιαστική ατέλεια.
Το τζαμάκι δεν κατεβαίνει μέχρι κάτω οπότε εκεί υπήρχε θέμα.
Στο συγκεκριμένο σημείο το 207 φαίνεται ποιο όμορφο... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έβαλαν μία 'τσόντα' λάστιχο ή πλαστικό για να καλύψουν το κενό την σχεδιαστική ατέλεια.
Το τζαμάκι δεν κατεβαίνει μέχρι κάτω οπότε εκεί υπήρχε θέμα.
Στο συγκεκριμένο σημείο το 207 φαίνεται ποιο όμορφο...όντως τί προχειροδουλειά είναι αυτή
το 207 σε αυτό το σημείο είναι πολύ ωραίο, μολις πήραμε το δικό μας το κοίταγα κ μου άρεσε πολύ πως σκεφήκανε να κατεβαινει η γραμμή του αμαξώματος -
ποσο αηδιαστικό είναι το μικρό φινιστρινι πριν τα παράθυρα...
-
Παρελθόν και ο **πορτοκαλί **φωτισμός σε ταμπλό και κονσόλα ... Πλέον λευκός.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Παρελθόν και ο **πορτοκαλί **φωτισμός σε ταμπλό και κονσόλα ... Πλέον λευκός.δυσχτυχώς όλα τείνουν να μοιάζουν μεταξύ τους...
αν και πιο πολύ με χαλάει το λεβιεδάκι του ραδιοσιντι...
Peugeot 208