-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Γενικά ρωτάω. Δηλαδή το 208 θα μπορέσει να πουλήσει περισσότερο της Mi.To; Για να είμαστε ontopicπροφανώς...
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Όχι άλλα θέλω να μάθω πιο θα πουλήσει περισσότερο ώστε να πάω να το πάρω μετά
Πλάκα κάνω δεν με νοιάζει ιδιαίτερατο 208 να πάρεις...
-
μαλακία πίνακα οργάνων βάλαν, ενώ του 207 ήταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ
Κινητηρες
1000αρης με 68 άλογα κ ροπή 95Νm
1200αρης με 82 k ropi 118
οι γνωστοί 1400 κ 1600 ατμόσφαιρα κ ο 1600 τουρμπο
που είναι τα μικρά τουρμπάκια, οεο? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
μαλακία πίνακα οργάνων βάλαν, ενώ του 207 ήταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ+1000
-
Τουλάχιστον έβαλαν κανονική χειρολαβή στην πόρτα και έβγαλαν την 'πλαστική χούφτα' που μόνο τριγμούς προκαλεί...
Κάτι είναι και αυτό... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τουλάχιστον έβαλαν κανονική χειρολαβή στην πόρτα και έβγαλαν την 'πλαστική χούφτα' που μόνο τριγμούς προκαλεί...
Κάτι είναι και αυτό...Απορώ αν αυτα που λες τα σκέφτεσαι ρε Storm....
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
μαλακία πίνακα οργάνων βάλαν, ενώ του 207 ήταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ
Κινητηρες
1000αρης με 68 άλογα κ ροπή 95Νm
1200αρης με 82 k ropi 118
οι γνωστοί 1400 κ 1600 ατμόσφαιρα κ ο 1600 τουρμπο
που είναι τα μικρά τουρμπάκια, οεο?Το 2013 θα βγεί ο 1.2 ΤΗP στα 100 με 110 άλογα και αργότερα ίσως και μια έκδοση με 130 περίπου άλογα ενώ το 2015 αναμένονται νέα τρικύλινδρα στα 1500 κυβικά απο νέα συνεργασία PSA-BMW
-
αν καταλαβα καλά ο οδηγός θα βλέπει τα όργανα ΠΑΝΩ από το τιμόνι, τα οποία είναι κ πιο ψηλά κ μακριά από τιμόνι. πρέπει να είναι το μοναδικό αμάξι με αυτό το χαρακτηριστικό. οπτικά στις φωτό, δείχνει άσχημο, τον οδηγό άραγε θα τον βολευει?
Το 2013 θα βγεί ο 1.2 ΤΗP στα 100 με 110 άλογα και αργότερα ίσως και μια έκδοση με 130 περίπου άλογα ενώ το 2015 αναμένονται νέα τρικύλινδρα στα 1500 κυβικά απο νέα συνεργασία PSA-BMW
αντε κ το 2016 ενα αυτοματο της προκοπής.
μεχρι τοτε το vag θα έχει το 40% της αγοράς βέβαια -
χωρις να ειμαι σιγουρος υποθετω οτι παιζει τον ρολο ενος αναλογικου head up display..κ αν ειναι αυτος ο λογος,θα βολευει πολυ περισσοτερο καθοτι δεν θα απομακρυνεται το βλεμμα απο τον δρομο,παρα ελαχιστα
-
Μεχρι τοτε, ο τουρμπατος 1600 σε 3θυρο 208 με 6αρι κιβωτιο θα ειναι...
Το θεμα ειναι ποσο θα κοστολογηθει...Θα ειναι σε παρομοια τιμη με το 207 ? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
αν καταλαβα καλά ο οδηγός θα βλέπει τα όργανα ΠΑΝΩ από το τιμόνι, τα οποία είναι κ πιο ψηλά κ μακριά από τιμόνι. πρέπει να είναι το μοναδικό αμάξι με αυτό το χαρακτηριστικό. οπτικά στις φωτό, δείχνει άσχημο, τον οδηγό άραγε θα τον βολευει?Το 2013 θα βγεί ο 1.2 ΤΗP στα 100 με 110 άλογα και αργότερα ίσως και μια έκδοση με 130 περίπου άλογα ενώ το 2015 αναμένονται νέα τρικύλινδρα στα 1500 κυβικά απο νέα συνεργασία PSA-BMW
μεχρι τοτε το vag θα έχει το 40% της αγοράς βέβαιαΔεν σε υποχρέωνει κανείς να το αγοράσεις
Το αυτοκίνητο έχει υποστεί γενναία δίαιτα πάντως. Η μικρότερη βενζινοκίνητη έκδοση ειναι 170 κιλά ελαφρύτερη απο την αντίστοιχη του 207 ενώ κατα μέσο όρο η διαφορά είναι στα 110 κιλά. Επίσης είναι πιο μαζεμένο απο το 207 σε διαστάσεις. To αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στην Γενεύη. -
Εγω παντως θα τολμησω να προβλεψω, οτι **εαν μπει στα τουρμπατα 1600 **(ειτε με 156, ειτε 175 αλογα, μακαρι να εχει και τις δυο εκδοσεις βεβαια...) ενα καλορυθμισμενο ηλεκτρομπλοκε,και κρατηθει το κοστος βασικης τιμης πχ για ενα 156αρι -εαν βγει-
στα 18κ, θα ξεκ@λιασει τον ανταγωνισμο, ιδιαιτερα σε επιπεδο οδηγικης ευχαριστησης, αλλα και επιδοσεων... -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
μεχρι τοτε το vag θα έχει το 40% της αγοράς βέβαια+1000
Κοιμούνται όρθιοι με κάθε έννοια της λέξεως... αγνοούν/αδιαφορούν πλήρως για τις εξελίξεις κατα πως φαινεται... -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου. Υπάρχει κάτι που σου φαίνεται δυσνόητο σε αυτό που έγραψα;
Κινέζικα σου φαίνονται; Απλά Ελληνικά γράφω. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου. Υπάρχει κάτι που σου φαίνεται δυσνόητο σε αυτό που έγραψα;
Κινέζικα σου φαίνονται; Απλά Ελληνικά γράφω.Να στο πω σε απλα ελληνικά. Αν η χουφτα είχε πιθανοτητα να τριξει 15%... αυτο εχει 50%... μην σε πω και παραπανω... Τωρα γιατι χαιρεσαι... μονο εσυ ξερεις.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κινέζικα σου φαίνονται; Απλά Ελληνικά γράφω.Να στο πω σε απλα ελληνικά. Αν η χουφτα είχε πιθανοτητα να τριξει 15%... αυτο εχει 50%... μην σε πω και παραπανω... Τωρα γιατι χαιρεσαι... μονο εσυ ξερεις.
Και εγώ θα στα πω σε απλά ελληνικά.
Η χούφτα στα Γαλλικά επιβεβαιωμένα τρίζει και με το παραμικρό σπάει και το πλαστικό από το πολύ βίδωμα.
Την συγκεκριμένη χειρολαβή του 208 δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα ώστε να ξέρω αν τρίζει.
Εσύ μάλλον την έχεις δοκιμάσει και ήδη ξέρεις, αφού βγάζεις και πιθανότητες.
Από την δική μου εμπειρία καμιά χειρολαβή δεν έχει τρίξει και θεωρώ θετικό που έβαλαν χειρολαβή.
Αν τώρα οι Γάλλοι βάλουν χειρολαβή της πλάκας και τρίζει λίγο με απασχολεί. Ας πρόσεχαν.Εγώ θεώρησα θετικό αυτό που είδα σε μία φωτογραφία και απλά το διατύπωσα. Ούτε χάρηκα, ούτε πανηγύρισα.
Μάλλον εσύ αναζητάς αφορμές για να κάνεις ειρωνικά σχόλια, για το πρόσωπο που τις διατύπωσε, παρά σχόλια για το αυτοκίνητο.Και το ίδιο έκανες και στο άλλο θέμα με το KIA Ceed.
-
Το διπορτο κάτι λεει.
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk
-
-
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ο δυσκολευτηκε να μπει πάντως και αυτό το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό .....
Peugeot 208