-
Η τελυταια φορά που Γαλλικά μεσαία θυμάμαι να πούλησαν ήταν με τα Peugeot 406, Citroen Xantia και Renault Laguna I.
Κρίμα γιατί στο ενδιάμεσο υπήρξαν αξιόλογα μοντέλα.Και το 407 πχ που ήταν μέσα-έξω , μάλλον ατύχησε σε πωλήσεις στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Γιατί; Να φταίει άραγε ο Clarkson που αντιπαθεί τους Γάλλους;
Αν το 407 έφερε petrolhead badge, θα είχε καλύτερη αντιμετώπιση από τον τύπο στη χώρα μας τουλάχιστον...
Θα ήταν ο ορισμός της οισθητικής αρτιότητας, έργο τέχνης και άλλα χαριτωμένα...
Χωρίς πλάκα - αν εξαιρέσεις την υπερβολή στη μάσκα μπροστά - οι 159 (έρωτας τί να κάνουμε ) μπροστά στα 407 μοιάζουν απολίθωμα .Αντίστοιχα και το 508 πανέμορφο αυτοκίνητο, όπως επίσης και το τελευταίο C5
(αηδίες όπως Laguna, προηγούμενα C5 δε σχολιάζω...)
αλλά δε δείχνουν να έχουν ...διείσδυση.
Και φτάσαμε στα metrosexual 208 (να μην πω τίποτε άλλο και παρεξηγηθεί κανείς-καμία εδώ γύρω).
Τί τρέχει επιτέλους με τους Γάλλους;
Κρίμα γιατί ήταν μια εναλλακτική επιλογή σε κάθε κατηγορία. -
Ε όχι και να συγκρίνουμε το αδιάφορο 407 με την καρακουκλάρα 159! Θα πέσει φωτιά να μας κάψει...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε όχι και να συγκρίνουμε το αδιάφορο 407 με την καρακουκλάρα 159! Θα πέσει φωτιά να μας κάψει...Ναι αυτό κι αν... Ειδικά τώρα που έγινε και μουσειακό είδος!
Να συγκρίνω τουλάχιστον τη metrosexuality του 208 με του καινούριου Lancia Ypsilon τουλάχιστον επιτρέπεται;
-
Ελεύθερα!
-
Ο χρήστης IasonasPeri έγραψε:
Η τελυταια φορά που Γαλλικά μεσαία θυμάμαι να πούλησαν ήταν με τα Peugeot 406, Citroen Xantia και Renault Laguna I.
Κρίμα γιατί στο ενδιάμεσο υπήρξαν αξιόλογα μοντέλα.Και το 407 πχ που ήταν μέσα-έξω , μάλλον ατύχησε σε πωλήσεις στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Γιατί; Να φταίει άραγε ο Clarkson που αντιπαθεί τους Γάλλους;
Αν το 407 έφερε petrolhead badge, θα είχε καλύτερη αντιμετώπιση από τον τύπο στη χώρα μας τουλάχιστον...
Θα ήταν ο ορισμός της οισθητικής αρτιότητας, έργο τέχνης και άλλα χαριτωμένα...
Χωρίς πλάκα - αν εξαιρέσεις την υπερβολή στη μάσκα μπροστά - οι 159 (έρωτας τί να κάνουμε ) μπροστά στα 407 μοιάζουν απολίθωμα .Αντίστοιχα και το 508 πανέμορφο αυτοκίνητο, όπως επίσης και το τελευταίο C5
(αηδίες όπως Laguna, προηγούμενα C5 δε σχολιάζω...)
αλλά δε δείχνουν να έχουν ...διείσδυση.
Και φτάσαμε στα metrosexual 208 (να μην πω τίποτε άλλο και παρεξηγηθεί κανείς-καμία εδώ γύρω).
Τί τρέχει επιτέλους με τους Γάλλους;
Κρίμα γιατί ήταν μια εναλλακτική επιλογή σε κάθε κατηγορία.OF topic
Πανω απο όλα μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που για τα 1400+ κιλά του ο βασικός 1800αρης κινητήρας των μόλις 117ΗΡ ήταν ανασταλτικός παράγοντας για την αγορα του συν οι σχετικά μέτριοι χώροι για τις διαστάσεις του.
Πάντως C5 1ης αλλά και 2ης γενιάς βλέπεις αρκετά στο δρόμο να κυκλοφορούν.
Τέλος του of topic
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
OF topic
Πανω απο όλα μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που για τα 1400+ κιλά του ο βασικός 1800αρης κινητήρας των μόλις 117ΗΡ ήταν ανασταλτικός παράγοντας για την αγορα του συν οι σχετικά μέτριοι χώροι για τις διαστάσεις του.
Πάντως C5 1ης αλλά και 2ης γενιάς βλέπεις αρκετά στο δρόμο να κυκλοφορούν.
Τέλος του of topic
Εμφανισιακά το έκρινα και πάντα εμφανισιακά μέσα-έξω (ειδικά μέσα, έξω με χάλαγε η μούρη) το 407 ήταν υπέροχο.
Άλλωστε και το άλλο μοντέλο που έφερα σε αντιδιαστολή (159) είχε πάνω-κάτω αντίστοιχες αδυναμίες
και επιπλέον υστερούσε έναντι του 407 τόσο σε πρωτοτυπία και εμφάνιση όσο και τιμολογιακά.
Αυτό δεν εμπόδισε μερίδα του τύπου όμως να εκθειάζει την 159 περισσότερο από όσο της άρμοζε.
Για το 407 αντιθέτως κουβέντα, απαξία από τον ειδικό τύπο.
(Αντίθετα πολύ περισσότερο εκτιμώ την 156 σε σχέση με την 159, για να είμαι ξεκάθαρος.
Την 159 τη θεωρώ χοντροειδή αντιγραφή της 156.) -
Ε όχι και να συγκρίνουμε το αδιάφορο 407 με την καρακουκλάρα 159! Θα πέσει φωτιά να μας κάψει...Επεσε ... αλλα μαλλον την γλυτωσαμε μόνο εμείς!
-
Ο χρήστης IasonasPeri έγραψε:
Εμφανισιακά το έκρινα και πάντα εμφανισιακά μέσα-έξω (ειδικά μέσα, έξω με χάλαγε η μούρη) το 407 ήταν υπέροχο.Ένας φίλος μόλις το χαρακτήρισε τερατούργημα. Πάντως είσαι ο μόνος που έχω ακούσει να εκφράζεται θετικά για το 407...
-
Εντάξει το 407 δεν ήατν και σαν το 508 άλλα ήταν καλό αυτοκίνητο. Δεν σάρωσε σε πωλήσεις βέβαια. Η 159 είναι άλλη ιστορία.
-
Εμφανισιακά το έκρινα και πάντα εμφανισιακά μέσα-έξω (ειδικά μέσα, έξω με χάλαγε η μούρη) το 407 ήταν υπέροχο.
Ένας φίλος μόλις το χαρακτήρισε τερατούργημα. Πάντως είσαι ο μόνος που έχω ακούσει να εκφράζεται θετικά για το 407...
Και εμένα οπτικά μια χαρά μου φαίνεται το 407, καμία σύγκριση βέβαια με την 159
-
Ένας φίλος μόλις το χαρακτήρισε τερατούργημα. Πάντως είσαι ο μόνος που έχω ακούσει να εκφράζεται θετικά για το 407...
Εδώ μέσα; Δε μου κάνει εντύπωση.
Ούτε επίσης και για τις απόψεις του ειδικού τύπου εκπλήττομαι...Ας το παραδεχτούμε. Η AR πάτησε σε γνώριμα μονοπάτια όταν παρουσίασε την 159.
Εγώ θα πρόσθετα ότι ο Giugiaro πάτησε σε βαρετά μάλιστα μονοπάτια.
Οποίος σχεδιαστικός θρίαμβος, για να γίνεται τόσος ντόρος.
Η Pug από την άλλη παρουσίασε μια δική της φρέσκια εκδοχή για την κατηγορία, που πέρασε στα ψιλά.
Το ποιο αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό, και τα δύο σχήματα των 159 και 407 είναι εντυπωσιακά, πρωτότυπα ή μη.
Αυτό λέω εγώ.(Και φυσικά εννοώ πως παραδέχομαι τη σχεδιαστική τόλμη των 156 και 407.)
Υ¨Γ: Θεούλη των alfisti του forum, προστάτεψέ με από τους δούλους σου.
-
Δηλδή δεν γίνεται να είναι και δύο ωραία; Πιο πούλησε περισσότερο; Το 159 ή το 407;
-
Τι σχέση έχει ποιο πούλησε περισσότερο; Όσο για την ομορφιά... άλλος την μπιρμπιλομάτα και άλλος τις τσιμπλομάτα.
-
Γενικά ρωτάω. Δηλαδή το 208 θα μπορέσει να πουλήσει περισσότερο της Mi.To; Για να είμαστε ontopic
-
Who cares?
-
Me
-
Έχεις μετοχές ή εργάζεσαι σε κάποια από τις δύο εταιρείες;
-
Όχι άλλα θέλω να μάθω πιο θα πουλήσει περισσότερο ώστε να πάω να το πάρω μετά
Πλάκα κάνω δεν με νοιάζει ιδιαίτερα -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
MeΚαι μονο.
Το 407 δεν ηταν σχεδιαστικα την εποχη του ουτε σαν το 406 ουτε σαν το 508 τωρα. Κακο ομως ή ασχημο δε το θεωρω.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Me
Και μονο.
Το 407 δεν ηταν σχεδιαστικα την εποχη του ουτε σαν το 406 ουτε σαν το 508 τωρα. Κακο ομως ή ασχημο δε το θεωρω.
Έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια άλλο αυτοκίνητο με τόσο αφύσικα μεγάλο μπροστινό πρόβολο;
Peugeot 208